Deni,
NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!!
Johi,
Gyöngyörű baba Dani
Még egyszer gratulálok hozzá!!! És neked milyen egy csaj után egy kukis??? Nekem már most érdekes tapasztalataim vannak, főleg pelenkázás terén
Ilyenkor jövök rá, h néha Adéllal mennyivel egyszerűbb volt
És a közös kép csúcs!!
Adél is már nagyon szeretné Alexet a kezébe venni, de egyenlőre nem kap rá lehetőséget
Barbi,
Hű, már mennyire a célegyenesben vagy!
És köszönjük Alex nevében a bókokat
na szóval elkezdem írni a pöttyös sztorit, nem tudom meddig jutok el, mert most a két ded AZT csinálja, csak kérdés hogy meddig
Múlt hétfőn jöttek ki Adélon is a pöttyök, nem mondanám, h ugyanolyanok, mint amik rajtam voltak, de végülis volt hasonlóság. Mindenesetre nem agyaltunk sokat, irány a gyerekdoki. Ő azt mondta, h ha nem tudná, h körülöttem milyen mizéria volt, akkor egyből azt mondaná, h ez biz bárányhimlő. Abban maradtunk, h szerdán visszavisszük, mert addigra biztos kijön rajta a betegség teljes mivoltával és akkor fixre mondhatja a dolgot. Úgyhogy megvártuk a két napot. Újabb pöttyök nem jöttek, láz nem volt, csak egy kis nyűgősség és étvágytalanság, sőt szerdán már pörkösödtek a pöttyök. Szóval szerdán vissza, doki most már biztire mondta, h ez barihimlő. Annyira jellegzetes helyeken jött ki a csajon, h egyértelmű.
Ez számomra két dolog miatt volt érdekes. Ugye azt szokták mondani, h egy családon belül egyre durvább a barihimlő. Hát nálunk akkor ez nagyon nem igaz, mert rajtam 1000x több pötty volt és nem olyan eloszlásban stb. Nekem nem a hajlatokban volt és nem csoportosan, hanem totál beterített. A másik meg az, h kb. 6 orvos (ebből 2 bőrdoki) látott és egyik sem ismer fel egy ennyire hétköznapi betegséget? Mert ez az! Bár ugye nálam még mindig nem derült ki, h mi a franc volt, ez csak egy betippelés, h nekem is barihimlőm volt és Adél tőlem kapta el. A két hét stimmel, ami a lappangási idő.
A vérvételem csak annyit mutatott ki, h vírusos a dolog, a biopszia meg ezt erősítette meg. Nem is értem, h akkor mire volt ez a sok vizsgálat meg macera, ha nincs konkrét válasz. Ez nagyon bosszant. Hadd ne mondjam mennyi macerám volt azzal a kis varrással is. Arról meg nem is beszélve, h gyerekkoromban voltam már egyszer barihimlős, bár tudom ez sem garancia.
Most mindenesetre izgulok, h Alexen ne jöjjön ki, mert az mondta az adjunktus drnő a gyerekklinikán a tegnapi kontrollon, h két dolog miatt is nem lenne szerencsés. Az egyik az, h a gyerek barihimlőnél nemcsak külső, hanem belső hólyagok is vannak, főleg nyelőcső, garat, gége, ami miatt esetleg Alex nem szopizna és akkor jön a kiszáradás. A másik meg a felülfertőződés. A hólyagok a meleg helyeket szeretik, így előszeretettel tanyáznak a pelus alatt, amit egy ilyen picinél képtelenség 100%-osan tisztán tartani a nap 24 órájában. Főleg Alexnél, ő egy külön könyvet érdemelne, amit pelenkázáskor művel
Ja és a slussz poén Alexet a gyerekklinikán herpesz vírusra vizsgálták, úgyhogy itt volt már minden gyanú.
Na jó hosszúra sikeredtem, bocsika
csak írtátok, h érdekel benneteket a pöttyös sztori, én meg alapos akartam lenni