Új privát üzeneted érkezett!

Monyo,
nem a laborban dolgozom, hanem a kardiológián!
Egyébként mi csak vákumos rendszer használunk!
Vákumosak a vérvételi csövek, és az szívja ki a vért!

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lassan mennem kell, apácska mindjárt hazaér, és meg kell még melegítenem neki a kaját!
Aztán meg mehetek ma éjjelre! :? Semmi kedvem.Olyan fáradt vagyok!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok! Volt itt élet rendesen, pedig csak egy órát aludtam, nem egy hetet! :shock:

Monyo! Nem esett rosszul amit írtál, sőt jó ha elmondjátok a véleményeteket. Nagyon bizonytalan vagyok ezzel a mensimeghozatással kapcsolatban. :oops: Mert mindig az motoszkál az agyamban, hogy hátha most lenne pé, és mi meg belepiszkálunk. Az elmúlt két ciklusom alatt is 50. nap körül volt, de azt meg tudom, hogy nem jó megvárni.

Ranita! Köszi a felajánlást, de van itthon egy norcos receptem, de uh nélkül semmiképp nem merem elkezdeni szedni.

Azt hiszem fel fogom hívni a privát orvosomat, hogy had menjek most a kórházas rendelésére, remélem nem lesz gáz. Megmondom kerek-perec, hogy nincs pénzem :oops: , azt ha bunkó lesz, elmegyek máshoz, végülis ő sem egy főnyeremény.

De a jövő pénteki endos papírjaimat vinni szeretném, úgyhogy az a határidő, ezt szabtam ki magamnak. :roll:

Zita! Lehet, csak én nem figyeltem eléggé, de az ultrahangon mit mutat a petefészked? Vannak cisztáid?
Mielőtt nekiálltatok a babaprogramnak szedtél fogigátlót?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Meli, az erő veled van :D

Anita, nekem eddig rendben volt a méhnyh., clostinál is min. 9-11 mm volt pé körül, de én is iszom, mondjuk csak 2 l-t naponta. Megyek is egy körért megint. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
igazad van tényleg, kell az uh. Ott látnák, ha esetleg lenne domináns tüsző.
Ha tudnád, hogy 50. napnál lesz a pé, az jó lenne, baba akkor is lehet belőle, csak ahhoz ugye jó lenne egy uh.
Próbáld meg felhívni a dokid, biztos nem mondaná azt, hogy ne menj a kórházba. Főleg ha már régóta jársz hozzá.

Kép

Kép
ranita1979

Syl! Barnázás! :?

Nocciola! Sajnálom a fejfájást, remélem a closty elhagyásával az is abbamarad.

A reggeli befordultságom kezd elmúlni, délelőtt nagyot sétáltunk, kicsit kiszellőzött az agyam.
Megint megráztam magam és folytatom a harcot, nem kesergek tovább :!:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Még csak november óta járok hozzá, ez kb. 4 alkalmat jelent. De mindenképp fel fogom hívni! Lesz ami lesz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
szerintem is hívd fel nyugodtan a dokidat!
És ha van benne egy kis jóérzés, akkor nem mondja azt, hogy ne menj be hozzá!

Én mondjuk azért is szeretnék menni majd uhu-ra, mert kíváncsi vagyok, hogy múlnak-e a cisztáim! :roll:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!
Most hívtak az MM-ből! Reggel voltam vérvételen és már megvan a progim! Jó az eredmény: 111! :))) A hcg nem lett kész, mert a laborban elromlott valami automata, az csak holnapra készül el. Én amúgy is csak holnapra vártam!
Kértem segítséget doki ügyben is. Angéla beszélt Arnold doktorral, aki azt mondta a leletemre, hogy nagyon jó az eredmény, nem kell sürgősen visszamennem, így jövő szerdára kaptam időpontot. Az orvoskeresés viszont még nem állhat le, mert ő nem dolgozik kórházban, nem vezet le szülést. Szóval itt tartok!

Meglátjátok, hogy eljön a ti időtök is! Én mindannyitoknak nagyon szorítok!!!

Kacsi

Met kezdete: 2009
kacsi80

Kacsi! Ez szuper! :lol: Csak pörögj tovább! És persze értesíts minket!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zita,

egy kis okosság a hormonokról:
http://babatervezok.otthona.net/forum/hormonertekek.pdf

Kacsi,
az szép, szuper! :D Nekem 35 volt csak, adtak Utro-t, azzal ment fel 100-körülire.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Csajok,

tegnap múlt el a mensim, de most a mosdóban kicsit tojcsis volt! De hát az nem lehet ilyen korán!!! Mi ez :?:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
én is ugyanígy jártam ebben a hónapban. Engem is érdekelne, hogy mi lehetett az.

Kacsi,
ez szuper hír :D :D :D .

Kép

Kép
ranita1979

Nocciola!
Bármi megtörténhet bármikor!!! Szerintem ne hagyjátok ki az alkalmat! :)
Mi is így tettünk! :wink: Volt egy hét, amikor minden nap volt tojcsim, ki is használtuk! :) És itt az eredmény!

Kacsi

kacsi80

Van egy szupi könyvem lányok.Abba vannak esettanulmányok is.
Az egyik hölgy azt hitte, h az ovuja ciklus közepén van. De alapos kikérdezés után a hölgyi elárulta, h mensi után van neki rögtön ilyen barnás nyulós akármilye.És akkor volt ovuja.
Ez csak egy ötlet. :wink:
Vendég

Kacsi,
az ovut is érezted?
Vendég

Nocciola,
igaza van Kacsinak.Most olvasom Czeizel könyvét és ő is leírja h akár egy orgazmustól is lehet ovud. :wink:
Vendég

Loviné! A tojcsis időszakban minden nap szurkált a bal petefészkem is! Addig próbálkoztunk, míg mindkettő el nem múlt! :)

Kacsi

kacsi80

Tényleg bármikor lehet pé, nem kell mindennek papírforma szerint történni! Az egyik jó barátnőmnek úgy csúszott be a második baba, hogy mensi előtt 3 nappal szexeltek a férjével (tuti, hogy csak akkor, mert egész hónapban az az egy alkalom volt :? ) és megszakítással védekeztek! Azt mondta neki a doki, hogy rendkívüli peteérése volt! Ez is azt bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen, ha a baba jönni akar, akkor jönni fog! :)

Kacsi

kacsi80

Óóóóó, hát akkor ma biztos nem hagyjuk ki, viszont jövő hétfőn megyek csak 11. cn. UH-ra, és a férjem uakkor. menne spermatogrammot csináltatni és előtte ugyebár 5 nap kötelező szünet.
Na akkor lelkesen pisilgetem a tesztet, meg íííígy figyelem :shock: :shock: :shock: magam. Ha hétfőig további gyanús jeleket tapasztalok, akkor a spermavizsgálat várni fog.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Kacsi,
ez szuper!
Akkor most már tényleg egy nagyon nagy gratula! :D :D :D :D :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi lányok, h. felhívtátok a figyelmemet erre, mert bár a korai pé eddig nem volt jellemző rám (inkább a későbbi), de hát megeshet, h. most meg pont az van. Ki érti már ezt???? Múlt hónapban úgyis elbuktuk a 30. napi pé-t, hasonló miatt. :(

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Megjöttem a dokitól. Jó és rossz hírek is lettek.
Jó:mindkét petevezetékem tökéletesen átjárható. :)
Rossz: Láttak valami árnyékot. Endo gyanú. :(

...visszaolvasok...

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,
örülök és sajnálom. Endoval gyanúnál mi a további teendő?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Napvirág,
úúúúú, csak az ne legyen. További vizsgálat emiatt lesz???
Az jó, ha mindkét petevezető átjárható :D . Nagyon rossz volt a vizsgálat???

Én nem emlékszem már rá, hogy mi akkor együtt voltunk e vagy sem, de a pf akkor nem fájt, úgyhogy nem hinném, hogy pé lett volna akkor.

Kép

Kép
ranita1979

Nem tudom,holnap kérek időpontot a nődokitól és megyek a záróval. Aztán meglátjuk mit mond.

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,
akkor nagyon mennek a további drukkok neked!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs+Ranita: szóval Csajok! Mindenkine vannak rossz napjai. Mindenki szokta úgy érezni,hogy a világ összeesküdött ellene. Ilyenkor kell egy nagy levegőt venni, és nem hagyni,hogy elbánjon velünk a sors! Nem szabad feladni! Ha már idáig eljutottunk,nehogymár meghátráljunk! Igenis be kell bizonyítani -és be is fogjuk-,hogy nekünk egy kicsit nehezebben és jóval több szenvedéssel,de összejön az a baba! Sokkal jobban fogjuk szeretni és értékelni! És a mai világban is még nagyon fontos a szeretet és a megbecsülés! Arról már nem is beszélve,hogy sokkal de sokkal okosabbak leszünk azoknál,akik csak döntenek és hipp-hopp össze is jön. Megtanulunk figyelni és vigyázni a saját egészségünkre is. :)

Meli: hajrá hőmérőzés! Kíváncsi leszek a görbédre! :)

Ja, és Lucuzs: az sztk-s orvosok között is van jó,csak meg kell keresni. Pl.az enyém is sztk-s. Most a műtétem az volt. És le a kalappal a nővér és az orvos között,aki műtött. Segítőkész, kedves és odafigyelt az emberre. Emberként kezeltek.

Loviné+Ranita: érjetek, érjetek! :)

Zita: én is szedtem a cseppeket, nekem nem használt semmit. Az általában olyannak jó,akinek van vérzése,csak hosszú. Az enyém már túl hosszú volt a maga kis fél évével...

Ranita: jobban féltem tőle,mint amilyen volt. Bár nem tudtam elmenni a röntgenasztalig a saját lábamon,mert pont egy bolygóideget nyomott, és ha felálltam ájultam. De megoldották. Rászletekben eljutottam, meg-megpihenve egy széken. :) Fájni nem fájt,kellemetlen volt egy kicsit. Feszített. Azt mondta a doki,hogy olyan lesz,mint egy erősebb mensis görcs. Vigyorogtam neki egyet,és megkérdeztem,az milyen,mert én azt sem tudom! :D

nocciola:most nekem is úgy tűnik,hogy a 11. cn-on volt peteérés. Pedig eddig mindig a 15.-en volt.

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág,
le a kalappal, ez a vizsgálat eléggé keményen hangzik, és hősiesen túl vagy rajta, még a humorod sem hagyott el. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

köszi! :)

Hű,csajok! Viszont rossz volt,mert 2 olyan csajszival voltam egy szobában,akiknek elhalt a baba és műtötték őket. :(

KépKép

Kép
napvirág

Csajok köszi szépen a tanácsokat.
Nagyon arik vagytok.
UH eredményem(kimaradt 2 honap menzi után):
Vzsgálat módja: A-TAS
NAgysága: 43x35x55mm
Szerkezete: normál
Uterus alakja: szabályos
Endometrium: 12mm
szerkezete: szabálytalan
Jobb, bal ovarium: norm. szerkezetű
Douglas: Kóros eltérés nem látszik
zita86

Napvirág! Örülök, hogy átjárható vagy! :lol: Árnyék :? Nem hangzik valami jól.
Kemény csaj vagy, nem semmi! :wink:

Zita! Nem sokat értek belőle, de ezek szerint nincsenek cisztáid.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs Uh szerint nincsenek cisztáim.
Akkor mitől lehet ez nekem?
Nagyon hülyeségeket kérdezek mi? :( :cry:
zita86

Zita nem kérdezel hülyeséget.

A ciszta is egy tünete a pcos-nak, ami van akinél jelentkezik van akinél nem.
Ezt az oldalt mindenképp ajánlom, ha még nem ismered:
http://www.pco-szindroma.hu/index2.html

A délutáni beszélgetésről lemaradtam, próbáltam visszaolvasni, azt hiszem már mondta valaki, de megerősíteném, hogy endokrinológussal vagy diabetológussal kéne felvenned a kapcsolatot.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ti aztán pörögtök ma, alig bírtam olvasni.
:D :D

Napvirág, örülök hogy átjárható vagy. Az árnyék nem hangzik jól.... :?

Loviné, ez most nem progi nézés volt. Általános vérvétel+vizelet. Szedtem valamikor koleszterinre bogyót. Elfogyott, nem írattam,jó pár hónapra mentem vissza dokihoz. Ezért nézzük ezeket.

Zita, az uhu eredményed szép.

:D

Aisha, hogy vagy???

Syl, a csudába a barnával.... :(
mókica

Ranita,Noccolia:Emlékszem mikor én is szedtem a clostit volt olyan,hogy már a 7.cn-n volt tojcsim! :shock: Én is nagyon csodálkoztam rajta!
A barátcserjét(Agnus Castus bogyócskákat)én is szedtem pár hónapja!
De én úgy tudom,hogy a clostival együtt a ciklus első felében nem szokás homeopátiás cuccokat szedni!
De arra én is kíváncsi lennék,hogy a mnyh vastagítására mik jók??? :?: Aspirin protect?
Mert te Ranita az Aspirin c-t mondtad,az ugyanaz?

Kép

Kép
syl100

Mókica! Had lássunk egy csodaszép görbét! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mókica akkor szerinted nem vagyok reménytelen eset?
:oops:

Annyit kattog az agyam ezen a dolgon.....
Már annyi mindent olvastam itt neten is, és sok szép történetet aminek baba lett a vége :)
zita86

Lucuzs, én ezt azért csoda szépnek nem nevezném, de rossznak se, olyan átlag... :D :D :D :D

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 29600_.png
mókica

Holnap utazunk haza hozzánk, ugyhogy egy kicsit nem leszek.
Ezért előre is bocsi.
Háziorvosomhoz bemegyek és konzultálok vele, hátha tud ajánlani endokrinologust vagy diabetologust.
zita86

Ja és még valami....
Elevitet szedtem eddíg. Azt szedjem továbbra is?
zita86

Napvirág:És,hogy akarják nálad kideríteni az endot?
CA-125-ös vérvételed volt már?
Én úgy tudom,hogy 100%-san csak a lapar utáni szövettan tudja igazolni az endot!
Remélem ,hogy neked nem az van!
Sajna nekem laparnál endot vettek ki.Fosok is nagyon tőle,hogy mikor fog visszajönni,mert akkor b* tom... :?
Ezért is félek a clostitól is meg ezektől a pé-t serkentő homeopátiáktól ,mert csak olajak a tűzre!

Kép

Kép
syl100

Móki! Nekem nagyon tetszik! :D Miért átlag? Ilyen szokott lenni?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Zita! Persze, hogy nem vagy reménytelen, senki sem az :!: :D Az ilyen helyzet mindenkit arculcsap elsőnek, de aztán ha már megtalálja a kellő segítséget, elindul a javulás!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, igen jellemző nálam a 7-10.dpo napi lesesés, hogy utána visszamegy valamennyire.de talán ez most egyenletesebb.
mókica

Kacsi!
Grat! :wink: Ez jóóóóóóóóóóóóó!!!Enyém asszem 59 volt csak.
Megkérdeztem a lányokat, eddig semmi, de különben a nőgyógyásznak nem szabadna kétségbe vonni a belgyógyász véleményét, javaslatát!Nem neki kell eldöntenie, hogy kell-e met!!!

Kép
Kép
zazzy

Lucuzs,
ezt most nem értem. Van olyan PCO-s, akinek nincs ciszta a petefészekben :shock: ??? Dehiszen az azt jelenti, hogy policisztás ovárium.

Syl,
szerintem ugyanolyan jó az aspirin c is, nekem legalábbis bejött :? .

Mókica,
szerintem pedig igazán szép a görbéd :D .

Zita,
elevitet szedd csak tovább, persze.
Szedhetsz még esetleg c vitamint is.

Kép

Kép
ranita1979

Nekem meg délután óta nem feszül úgy a pf. Nem hiszem, hogy meg lett volna a pé, nekem az nem ennyi szokott lenni. Most nem tudom mi lehet :roll: , de idegesít.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! A pco azt jelenti igen, de a pcos az már a szindróma, ami tágabb fogalom.

A pcos-portálon ez van:
A jelenleg érvényben levő, ún. 2003-as rotterdami kritériumok szerint a PCOS diagnózis kimondásához három kritériumból legalább kettő megléte szükséges:

* Peteérési vagy menstruációs zavar (rendszertelen a havivérzés vagy a ciklus során nem figyelhető meg peteérés)

* Férfihormon-túlsúly tünetei (aknés bőr, erőteljesebb szőrnövekedés, hajhullás, hasra történő hízás) vagy laboratóriumi jelei (pl.emelkedett tesztoszteron szint)

* Policisztás ováriumok észlelése ultrahanggal (mindkét petefészekben 8-10 mm-es kis ciszták találhatók, amelyek gyöngyfüzérszerűen helyezkednek el)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
értem :roll: .
De én ebbe már mindig belekeveredek :D .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?