Sziasztok!
Hát valóban régen voltam, az az igazság, hogy nagyon sokat tanulok az utóbbi időben, még van két vizsga amit szeretnék sikeresen
letenni március folyamán, aztán mint egy öngyilkos csak tanulok egész nap. Minden hétre jut egy két orvoslátogatás, hálistennek minden rendben, leszámítva a rohamos hízást, amiért mindig szidást kapok de hát ez van, felugrott már 8 kg
Ma voltam a terheléses vércukor vizsgálaton, remélem jó lesz az eredménye, mert így is diétára vagyok fogva, ha még az is rossz lesz már akkor semmit nem ehetek.
Sokat kell járnom belgyógyászhoz, szúrom az alvadásgátlót, már mindenem fáj a sok szuritól, de hát ez van, tűröm, csak minden rendben legyen.
Valameddig visszaolvastalak benneteket, örülök, hogy mindenki jól van.
Móni, szépek a keresztelős képek, már igazán nagyra nőttetek, csak így tovább.
Árnika, örülök, hogy túl vagy a műtéten, sok sikert az inszemhez de van egy buta kérdésem, nem lenne jobb belevágni a lombikba, csak mert az inszem olyan kevés esélyes, nem tenne jót egy újabb kudarc neked, már olyan sokmindenen túl vagy. Én lombik párti vagyok, annak sokkal nagyobb az esélye. Lehet nincs igazam, csak én nagyon nehezen viseltem az inszemeket, hármat csináltam iszonyú görcsök közepette és éreztem, hogy fölösleges mert nem fog sikerűlni, de a lombik elsőre bejött és semmi görcs nélkül. Lehet ezért vannak előítéleteim.
Vovanda, nagyon édik a gyerkőcök, már ti is növögettek, és olyan ügyesen boldogúltok. Én nagyon félek, az első időszaktól, biztosan bénázni fogok.
Maci, kösz az érdeklődést, sajnálom, hogy csak nyáron kezdesz. Hát igen, ez a pénz mindig csak a gond van vele. Minden olyan sokba kerűl, még így terhesség alatt is... majd mondhatjuk bátran a gyerekünknek, hogy "Drága gyermekem"
de nem számít, csak már itt legyen velünk a kis csodababa.
Többieknek most nem írok külön, de mindenkit üdvözlök.