Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tündériek a csajokKép

Nekem is a kendős Flóra a kedvencem.
Zsanka milyen elmélyülten piskótázikKép

Képzeljétek a nagy vendégjárás közepette Dorka belejött a forgásbaKép
Most már bármikor, bárhol, egy pillanat alatt megfordul. Igaz még csak az egyik oldalra megy profin és csak hátról hasra tud, de máris egy élmény az öltözködés és pelusolásKép

Séta még kérdéses, mert anyósomék még ma igényt tartanak ránk.

Teszek fel egy pár képet az 5 hós Dorkáról:

Kép
Kép
Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok lányokKépKép
ugy láttom zajlik it az élet mindenkinek kivánok boldog honaposágotKépKépKépKép
EnciKépKép
Édi a kiscsaj jó fogás lehet rajta van mit meggyömöszölniKépKép

Félig már meggyógyultunk de még mindig piros a torka a héten még itthol leszKép
Meg vettem a kenyérsütőt már azóta csináltam benne kenyeret isteni lett meg csináltam kalácsot a család nem győz belöle jól lakniKépKéplassan nyitok egy pékséget mert vittem anyukáméknak a hétvégén kenyeret és már a megrendelés ittvan nállam húsvétraKépKépKépKépKép
Na megyek mert főzzni is kéne maKép

Kép
Na körübelül ennyi kedvem van ma dolgozniKépKép
Pusszi Ildikó
ildikó_4

Manóka
Mailtem

Jövök mindjárt csak vár rám egy szagos csomag, gyorsan kihámozom a lányt.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

jó reggelt mindenkinek.

Flóra képzeljétek el fél háromtól nem akarta aludni.a legjobb az egészben, hogy fél háromkor arra kelek, hogy folyik a tejem és vki eszik. egyszerűen nem emlékszem, hogy mikor tettem oda Flórát. annyira meglepődtem , hogy itt vanKépilyen se volt még . semmire nem emlékszem, azt megnemhiszem, hogy Flóra mászott volna ide?Kép hihetetlen tempóbanfejlődik a mozgása de ez azért túlzás lenneKépKépKép

Zsolti mondta, hogy éjfélkor került oda és én még a konyhába is kimentem, de egy mozzanatra nem emlékszem.
remélem hamar elmúlik ez az esős idő, mert szerintem ez a bűnös a nem alvásban

azt hittem hogy egész éjjel durmolni fog mert egész nap vagy egy órát aludt összesen.
persze most alszik. végül is negyed 7 .- kor elaludt.inkább beájult ugy fogalmaznék.
ez a csaj imádom !!!

Sajna mi nem tudunk menni ma sétálni, mert megyünk oltsára.

de a héten azért szueretnék végre veletek sétálni!

Kösz a Flóra dícséreteket. egyre több öröm van benne. szegénynek szerintem azlesz az első mondata: ne puszilgasatok már állandóanKép

szerelmes vagyok a gyerekembe. na jó azért az apja az első , de IMÁDOM a csajszit.

na jó mostmár bedugulok.

Nadine !

a csajszi csúcs aranyos! az a pofiKépKépKép

Era!

hogy telt a hétvégétek? Én nem vagyok ennek a stílusnak a rajongoja, de nekem is nagyon tetszik szerintem nagyon jó lett.

Krisz!

veletek mi van? voltatok úszni?
képzeld Flóra legujjab trükje, próbálja utánozni ahogy cuppogunk amikor hangosan pusziljuk. látszik, hogy figyeli és utána megpróbál utánozni. tegnap annyita nevettünk rajtaKép és nagyon jól csinálja. felvettük videóra majd megpróbálja feltenni apja(nekem nem sikerülne) nagyon édi

Ildi!

ti mi jót csináltatok ? alig irsz Kép

Enci
renci

Mire megirtam a regtényemet addig ti már irtatokKép

Krisz!

nagyon édi Dorka. szerintem Flórát mostmár lekörözi hurka ugyben . meg aza kis pocakKép

ugy látszik ahétvége a ügyesdésé volt. Flórán is ámulunk bámulunk.napról napra többet tud.

Ildi

örülök, hogygyógyuló félben vagytok!

hol lehet rendelést leadni kenyérügyben?KépKépKépKép

Enci
renci

Sziasztok!

Enci,
Megint nagyon klassz volt az úszás. Most már 2x is merültünk. Haladunk szép lassanKép
Szokásos 20 percig jól bírta a csaj aztán nyügi a fáradtságtól.
Nektek hogy ment az uszi?

Annácska,
boldog 10 hónaposságot nekedKép
Tegnap nem tudtam jönni, mert nagy vendégjárás volt.
De utólag is sok boldogságot neked!!!Kép

Krisz

Krisz
krisszie

Séta????????

De ahogy olvasom, már csak Erában, és Nadinban reménykedhetemKépKépKépKép

manóka

manóka
manóka

Manóka

Én mennék, mikor menjünk??? Zsani most eszik utána már mehetünk, de mehetünk 2 után is. Neked hogy jó????

Era???? NEked hogy jó???

Ja most kezdtek el megint fúrni, úgy örülök.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Itt vagyok én is!!
Most jöttünk meg a szívgondozóból. Szerencsére csak egy év múlva kell visszamenniKép, mert azért még van egy kis szívzörejeKép
Most aludt be a csaj, de megyünk sétálni. Nagyon jó idő vanKépKép
Ha felkelt kaja, aztán futunk lefele...dehogy ez időben mikor lesz azt nem tudom....
Majd rátok csörgök, hogy merre jártok.
Szoliba már én is úgy mennék, az a kis barnaság is lekopik, amit sikerült beszerezniKépKép

Gyerkőcök szuper édesekKép

Anna már teljesen jól van, igazából csak pénteken volt beteg.

Megyek bekapok valami kaját.

Era

Era
Kép
era75

Szerintem rendezzünk "hurkás combok" c. versenyt....olyan édesekKépKépKép
Felrakjuk a csajainkat meztelenül a világ elé, aztán majd ha nagyok lesznek szidnak minketKépKépKépKép
Era

Era
Kép
era75

fél2-2 körül jó lenne, a fiú most szuny, addig én is elkészülök.

manóka

manóka
manóka

Én most teregetek utána felöltözünk és indulunk lefele, szerintem 2-kor a postánál leszünk. Úgy jó??? Rohanok mert a lány ateregetni valót dobálja KépKépKép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Barátosnémmal kell gyorsan konzultálnom, de aztán telcsizek, hogy hol vagytok, OK?

manóka

manóka
manóka

Mi biztos, hogy nem érünk le csak 1/2 3 körül, mert a csajom még nagyon nagyon csicsikálKép
De azért találkozzunk már!!!!!!!!

Era

Era
Kép
era75

megérkeztünk az oltásról.szegénykém annyira sírt, már amikor a mérlegre tették. ( a vérvétel rossz emlékként maradt meg)
hizni jól hizott(18 dkg) ugyhogy Csilla néni meg volt elégedve.

remélem nem fog belázasodni. már adtam neki egy kúpot meg borogatást. most sznyál.

jó sétát nektek. remélem holnap tudunk menni.

Krisz!

mi nem tudtunk menni, mert nagyiékhoz mentünkkét napra Én szombaton menni akartam, de kiderült, hogy Zsoltinak délelőtt oktatni kell Kép

nekem nagyon tetszett és Flórának is.

Anna!

örülök, hogy nincs semmi bajKép

sziasztok

Enci
renci

Szia Enci!

Mi most jöttünk fel, mert anyósékkal hamarabb lementünk.
Sétáltunk a Civis felé is, szerintem az egész utca Dorkától zengett, nem tudom miért volt úgy elkeseredve. Amikor kivettem az ölembe elhallgatott, visszatettem ordított.
Gyorsan hazajöttünk, itthon megvígasztaltam és pár perc alatt bealudt.

Pedig úgy szerettem volna már talizniKép
Hátha holnap.

Flóracica,
aludj egy nagyot, mire felébredsz már nyoma sem lesz a láznakKép

Era,
mikor derítették ki, hohy szívzöreje van Annának?
Dorkának is van egy kicsi, de állítólag kinövi.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Manóka!
Milyen volt a délutánotok? Imike megnyugodott?

Enci!
Remélem Flórának nyugodt éjszakája lesz!
Jaj, és nekem is a kendős kép a kedvencemKép
Dekupázsolok, azokat a képeket festegetemKép

Krisz!
Annának az 5. hónapos oltáson hallotta doki néni a zörejt. Nekünk is azt mondták, hogy kinövi, de azért kell járni kontrollra!

Ildikó
Láttok Anitát a Dédivel sétálni! Tolta a babakocsijátKép

Sziasztok!
Era

Era
Kép
era75

Helló!

Imike végigsírta hazáig az utat, persze, nem éhes volt, de már annyira kifáradt, hogy szopizgatott egy kicsit.
Én csak a fogára tudok gondolni, olyan nagyon dugdossa a nyelvét, meg rágogat. Mostmár alszik szerencsére.

Flórácskának lázmentes éjszakát kívánok!

Még visszanézekKép

manóka

manóka
manóka

jó reggelt lányok!

egy kis hőemelkedéssel megusztuk az éjszakát. ez is inkább hajnalban volt. kapott egy kúpot és ugy érzem mostmár nincs semmi baj.még alszik

Manóka!

Flórának is volt egy ilyen időszaka amikor sírdogált a kocsiban. volt hogy elnidultunk és mé(nem folyamatosan) de a gyógyfürdőnél is sírt.aztán kiderült hogy cumi kell neki mert nemtudott elaludni.nálunk ez jött be.

ha ennyre rág meg neketek ilyen korán jött a fogatok nem lehetetlen.Gondolom be is van dagadva.az inye

Krisz!

nem lehet, hogy Dorka annyira nincs oda a sétáért és azért nyügös mert nem tud mocorogni?hisz ő már igazi kis örökmozgóKépKép

Séta???
én ma nagyon szeretnék menni. remélem nem lázasdoik be addig és mehetünkKép

Enci
renci

Sziasztok!

Na vége a nyugodt időszaknak.
Dorkacsaj tegnap nem bírt megmaradni az ágyban. Folyamatosan forogni próbált, ha nem fért el azért sírt, ha sikerült megfordulni hasra akkor azért. Most már le kell költözzünk a földre, mert egyáltalán nem fér el a kiságyban.
Megvan az előnye a sok mozgásnak, jobban kifáradt estére és elég hamar elaludt.

Ok a séta, majd meglátjuk, hogy Dorkának is lesz e kedve hozzáKép

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Mi van ma a levegőben??? Zsani fél 9-kor kelt, ami nála normális, de hogy 11-kor már aludjon az nem. Mondjuk én is hulla vagyok, de én éjfél utánig tv-ztem így érthető.

Séta: Na mi megyünk, ugyanis nem kellett mennem a könyvtárba, de majd ezt elmesélem, mert szupertitkos.

Era
akkor ma nem jösztök le sétálni gondolom,hogy itt lesz a hugod. akkor ne vigyem a spenótot se? Vagy dobjam be a postaládádba??? KépKépKép

Enci
Az jó ha nincs láza, könnyen vészelte akkor az oltás. A dokinénivel meg ne fogalkozz, nem híznak egyformána gyerkőcök. Emlékszel mikor Zsani 30g-ot hízott egy hónap alatt, én se aggódtam, a dokink se. Arra vigyázz, hogy nehogy a tápival "befíroljon" mert szereti felírni, főleg hogy jutalékot kap utána!!!!! Azzal a címszóval, hogy nem hízik eleget, kell a kiagészítés, főleg ha majd a kanalas kajcsit nem fogadja el 6 hós korától. mondom vigyázz vele, én ismerem sajnos....

Krissz
akkor mostantól jön az izgalmas rész, ugyanis sose ott találod ahol hagyod. Egyébként érdekes, hogy előszőr hátról hasra fordult meg, Zsani pont fordítva tette, mondjuk 2 napra rá oda vissza forgott, de csak jobbra, majd 2 hét volt mire balra is ment mindez.

Lányok segítség, pontosabban tanácsot kérnék: Zsaninak a hétvégéne vettünk egy új pólt, eredetileg barna alapszínű volt. ma reggel átöblítés céljából elindítottam egy kímélő mosásban és mikor kivettem mintha ráborult volna a hypo, rózsaszín foltokkal lett tarkítva. A többi cumójának semmi baja, elvileg nem fogott semmi, meg minden cucc világosabb volt annál. De akkor mitől lehetett, a hípo egyébként kizárva, mert előtte este a farmeromat meg sötét pólóket mostam, és utána rögtön bekészítettem ezt az adagot, és reggel csak bedugta anyósom. Ja ARIELLEL mostam, tehát nem valami durva vacakkal és eddig semmi ilyen nem volt (na jó a sógornőmnek sikerült egyszer a fehérbe pirosat rakni, domestos fehérítővel, szép rózsaszín lett minden, de az érthető, ez nem....) Ötlet, hogy mivel hozzam rendbe??? Ha más nem domestosos áztatás, és akkor rózyaszín minden, egyéb ötlet?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

sajna nincs ötletem. még nem volt ilyen helyzetem

Te mikor kezted a hozzátáplálást(gyümölcs adására gondolok, nem a nehéz kajára mert azt csak 6 hó után akarok neki adni)?mindenki mást mond. anyámék állandóan nyüstölnek , hogy adjak mást ne éheztessem a gyereket. egy másik ismerősőm is már ad a fiának gyümölcsöt de csak két étkezés között . vki meg azt mondja hogy 5 hósan már el kell kezdeni adogatni a kajákat, hogy szokja.
egy kicsit tanácstalan vagyok nem tudom mit kövessek. tényleg jó aza 6 hóig csak tej dolog?

többiek mit gondolnak erről?

Era!

mi a száma az uj kajásnak? ez a kaja egyre rosszabb, úgyhogy váltani akarok.

mi szerintem csak 3 körül megyünk le mert most aludt be. ezt a meleget nehezen bírja alig tudtam elaltatni.

enci
renci

Sziasztok!

Nadine,
már reggel sikerült a frászt hoznia rám. Benéztem hozzá, hogy alszik-e még és nem láttam a kiságyban, ilyedten mentem be a szobába, erre a csaj az ágy legvégében feküdt keresztbe, ami pont nem látszik a szekrénytőlKép

Mosás:
nekem akkor történt hasonló, ha a mosópor megmaradt csomóban, nem oldódott el jól és foltos lett egy póló, szintén Ariellel.
Azóta szineseket folyékonnyal mosok.

Enci,
Mi is kb 3 körül fogunk lemmenni, akkor biztos összefutunk a civisenKép

Hozzátápi ügy engem is érdekel, mert lassan aktuális lesz. Dorka még tejen kívül még semmit sem kapott.
Anyukám engem is zaklat, hogy a gyermekem fejlődésének az útjában állok, ha nem adok neki mást is. Megőrjít!
Én mennyiségileg biztos, hogy maradok a 6 hóig csak tej mellett, persze csak akkor, ha a csaj nem akar éhenhalni. De 5,5 hósan elkezdem majd kóstoltatni, ismertetni az ízekkel 1-1 kiskanálnyi szinten.
Erre írhatnátok ötletet, hogy gondolom almával kezdjük, de még mi mehet így először?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megyünk mi is le. Szerintem 2 körül lent leszünk. Ebéd már megvolt. Még teregetés, aztán irány az utcaKép
Megyünk venni a hugomnak szalvétát, mert szeretne képet.

Nadine
Drága volt a póló? Szerintem ha nem, akkor nem ér meg egy ruhafestést. Gyerünk a hipózásKépKépKép

Manóka
Jösztök le? Itt a sóska!!!!!!!Ha nem jösztök le, akkor felcsengetünk és odaadom, ha így jó neked!

Enci
Aranykanál 2002 Kft. 52/423-172.

Megyek vár a kapucsinóm.....Kép

Era

Era
Kép
era75

Enci
Én 5,5 hósan adtam először almát. Én a hippnek van a kisüvegse, 125g-os abból adtam eőször, mert nem tudtam olyat szerezni ami vegyszermentes. Almalevet kapott úgy 5 hósan először, utána öszibari levet, utána za almapép, utána őszibaripép. Azért mert az alma nagyon fog, legalábbis Zsankát nagyon fogta, így szerintem az elős tünetnél vegyél glicerines kúpot, mi egy párszor eljátszottuk a beszorult a kaki efektust, főleg mikor a répát kezdte kapni a csaj. Az őszibaripép után kapott először krumlit, és utána mindig az volta az alap ahhoz adtam mindent (nagy kedvence volt a pradicsomos krumpli csirkehússal) A husit meg úgy 6,5 hósan kapta először osztatlan sikert aratott Kép Csak arra figyelj, hogy először mikor adsz neki, csak pár kanálall, max 10. másnap már mehet több, hamradnap még több, és csak utána válts más kajcsira, mert így jön elő a leghamarabb ha valamit nem bír. (nem kell találgatni, hogy vajon ettől vagy attól lett valami baja) Mondjuk én úgy 7 hónapos koráig csináltam ezt, utána amit ehetett az életkorában azt kapta, nem vártam ki a 3 napot. Sőt tojásfehérjét 1 éves korukig nem kaphatnak, de kikunyizta és semmi baja nem lett tőle, mondjuk keveset kepott először, de utána már egy egész főtt tojás nyomott be. De mi nem vagyunk allergiásak. (anyósom már megkínálta tejjel is, de nem volt elég édes neki az anyatej után így kiköpte, bezzeg a kakaó az csúszna, de még nem kap Kép)
Ja a másik, írass fel a doktornővel MILDI tejpépet, vaniliásat, azt már adhatsz neki 5,5-6 hós kora körül. Ha nem írja ki a Nestlének a 6 hós tejpépjei (kapható a Corában, Tescoban, Dm Stb.) nagyon finomak és Zsani még mind a mai napig azt kap vacsira. Ha elsőre nem enné meg forralt vízzel, akkor meg kell próbálni gyümilével. Én Zsaninak úgy csinálom, hogy meglangyosítom a gyümilevet (most épp Sió vilmoskörtét, úgy 150g-ot) ebbe keverek tejpépport, hogy ne legyen se túlságosan folyós, se túl száraz, és ehhez adok 60g valamilyen gyümipépet (ez most a Hipp kajszibarackja volt, de imádja szilvásan is) Tehát ha valamit nem eszik meg nem kétségbe esni, próbálkozni. ami a lefurcsáabb volt az elején a számora legrosszabb ízű kejcsik ízlettek a legjobban Zsaninak (az elején minden íztelen BRRRRRRRRRR)

Mi így csináltuk, de 7 hónapos koráig minden étkezéskor a szopi volt a döntő. Tehát először megszoptattam utána jött a kajcsi. Ez a hozzátáplálás. Ha először van a kajcsi, utána a szopi az elválasztás (egyre kevesebbet szopik, mert egyre több szilárd kajcsit eszik meg az elválasztásnál, így elmarad a szopi, de hozzátáplálásnál ha kevés a tejcsi és még éhes fog enni a szilárd kajcsiból is, de a fő a tejcsi marad. Ez nálunk 7 hónapos koráig tartott, utána nem akart szopni tolt el magától, enni akart, és ezt tudtomra is adta Kép)

Krisz
Valószínű ez az eset áll fent nálunk is, így valószínű hogy rózsaszín lesz a barnából, mindegy csak sikerüljön az egyszínű és ne legyen tarka. Az a furcsa, hogy eddig nem volt gond az Ariellel, és ugyanazt a zacskót használom (15kg nagyberuházás) Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine!

köszi a részletes infot. jól hangzik a menet. szerintem 2-3 hét múlva mi is elkezdjük a dolgot.

Era!

köszi a számot . mi mikor találkozunk már? nekem hiányzik.

Krisz!

nem semmi a kiscsaj.már nekem is volt ilyen,hogyhiretelen nem láttam ott ahol leraktam.
Nagyon megtud ijeszteni.
remélem összefutunk

Enci
renci

Sziasztok!

Enci,
vártunk egy kicsit rátok, de Dorka megint végighisztizte az utat. Most az volt a baja, hogy nem tud megfordulni a kocsiban. Muszáj volt feljönni, mert annyira ordított. Most, hogy letettem a kiságyba csönd van. Nem értem, hogy mi lehet a baja.
Hogy fogunk így sétálni?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

sajna mi nem tudtunk lemenni mert Flóra 5 órakkor kelt fel.utána gyorsan lementünk a boltba. remélem nem vártatok sokáig.

lehet, hogy addig jó mig Flora nem forog? lehet hogy nálunk is ez lesz?

kár hogy nem tudjk értesíteni egymást ilyenkor.esetleg cserélhetnénk tel számot. mit szolsz /szoltok hozzá?

néztem neki egy kis ruhaegyüttest Húsvétra, de 4000 ft- volt igy egy kicsit gondolkodom rajta, mert olyan sokszor nem fgoja tudni felevni.

Enci
renci

Többiek?

séta milyen volt?
renci

Enci
A telefonszám csere jó ötlet, de csak is mailban küld el, én elküldöm neked meg Krisszinek is, mert Manókának és Erának tudom.

A séta: Manókáékkal sétáltunk, Imike most csak kicsit volt nyűgös, és aludt is, de csak egy kicsit. Zsani sétált, elesett, tiszta kosz a kabátja, de azért se mosom ki (most adtam rá tisztán és csak közelről látszik)

A pólót kikezeltem domestos fehérítővel. Nagyon szép naracssárga (olyan baracvirág színű lett) Nekem személy szerint jobban tetszik mint barnán. Ja be kell valljam valami világosat kerestem, ez volt a legvilágosabb a fehér után, de azt nem akartam. Így pont jó lett, és a színe se fog kopni ezek után KépKép Majd teszek fel róla képet is.

Zsani kipurcant már alszik, elaludt Józsi kezében fürdés után. Kíváncsi vagyok reggel mior fog ébredni.

Manóka
Csomagot kikészítettem, remélem nem fog esni egész nap. De ha esni fog is, valahogy átviszem majd.

Era
Annának is itt a kajcsija, már lassan két hete viszem. Legközelebb tényleg berakom a postaládába Kép

Na megyek talátam egy pályázatot ami pont jó nekünk lakásfelújításra.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Enci, Krissz
Mailtem

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Beszéltünk a lakberendezővel. Nagyon aranyos nő!!!És nagyon nagyon jó ötleteket adott!
Mi csak a nappalit terveztetjük meg vele, így csak 5 ezer Ft-ba kerül. Szerintem nem is sokKép

Húú, nekem most nincs sok kedvem leírni Anna hozzátáplálását, mert az elég hosszú história, de majd személyesen nagyon nagyon szívesen elmesélemKépKép
Ugye úgy is jó lesz?!?!

Megyek szalvétát vagdasni, mert a hugicám szeretne 4 képetKépKép

Pussszzz
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Enci,
nekem van egy tozzátápis cikkem, majd odaadom, nézd meg.

Krisz,
ne aggódj, most kezdőgött nálunk is a kis alvó angyalka kisördöggé válásaKépKép, mert - bár hihetetlennek hangzik,a fiú sír a kocsibanKépKép az ok még nem tisztázott, kértem is apát, hogy dumálják ezt megKépKép

Nadine,
van most a Tescóban olyan kis száras, rövidujjú rózsaszín, ill. ma már láttam 80-ast a PKép: bodykban is.
Amit meg beszéltünk, az ilyen
Kép
A kabát nem is lett tiszta kosz, csak egy kicsit porosKépKép

Erika,
tegnap este mentünk a TescóbaKépKép, de az akvakolor ott is 399, ill. 509 ft volt. És,azt mondta a lakberendező, hogy tuti lesz?

Délután jó idő lesz, és mehetünk sétálni!!!!!!!!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Méltem mindenkinekKép
Megyünk ma szurira, legalább lesz oka a csajnak nyüffögni.

Manóka,
nagyon aranyos ez a ruciKép
Ezt a Tescoban vetted?

Nadine,
akkor lehet kezdeni a kis üveges Hipp-el? Nem túl sűrű, vagy hígitva adtad neki?
Elsőre nyilván nem eszik meg annyit, célszerű lefagyasztani?

Krisz

Krisz
krisszie

sziasztok!

utálom az esőt!!
majd szétereped a fejem. már vettem be egy fél algop. is , mert már nem láttam a afájdalomtól. nem tudom, hogy egy fél használ-e egyáltalán de nem akartam bevenni többet.

Manóka!

édi a kis rucika!
jó cuccok vannak?
mi is akarunk venni Flórának egy két dolgot
venni akarok egy ruhácskát is . már egy majdnem 5 hós nagylány nemjárhat picikenek való ruhábanKépKépKép

Krisz!

Dorkának fájdalom mentes szurit kivánokKép

köszönöm a tel. számokat, én is küldtem

Enci
renci

Ezt a ruhát apa vette Nagyváradon. De pénteken én is megyek, azt mondta, van ott egy olyan bababolt, hogy el fogok ájulniKép
Ha esetleg gondoltok valamit, szivesen...Kép

Krisz,
elgondoltam, hogy Dorka bekap egy egész bébipapitKépKép a maradékot edd meg te, én rendszeres fogyasztó vagyok. Most a Rossmannban vannak finom almásak, és csak 99 ft.
A szurihoz sok erőt Dorka lánynak.
Ja, és, ha gondolod, odaadom neked is a cikket!

Erika, lezs akkor boltolás ma?

manóka

manóka
manóka

Manóka!

Imikének kellett akkor csináltatni útlevelet?
már én is gondoltam, hogy át kéne menni Nagyváradra!
renci

A gyerek az itthon marad, nem bírná még ő azt a nyüzsit, meg nem is lenne kényelmes sem.
Férjem délelőtt dolgozik, 2 után megyünk, 6-ig vannak nyitva, aztán jövünk. Anyu lesz itthon a fiúval, ő is fog majd sétálni vele.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Az idő borzalmasKépKép Most voltam lent, és nagyon fúj a szél!!!

Manóka
Délelőtt betojtunk az esőtől és ezért kocsival elugrottunk a boltba, mert gipsz is kellett.KépKép Tegnap a te kereteiddel csináltam 3 képet és a gipszmennyiségem megcsappantKép
Voltam szoliban isKép
A délutáni sétát nem ígérem, mert lehet, hogy a digigépért átugrunk Anyósomhoz, hogy a műveimet meg tudjam mutatniKépKépKép
Az idő sem túl frankóKép

Krisz
Dorkának nagyon nagyon fájdalommentes szurit kívánunk!
Szerintem is edd meg a maradék kajcsit, én is azt csináltam!!KépKépKép

Enci
Már nekem is hiányzik a tali! A héten valamikor?
Remélem már nem fáj a fejed!!!

Megyek még eszegetek, és festünk!!!!!!!
A csajnak ma sóska lesz+ máj!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka
Jösztök le sétálni vagy inkább nem? A csomag készen áll, ha nem jöttök le felviszem. Mi mindenképp lemegyünk csak azt nem tudom mit adjak a csajra.

Era
Felszaladjak hozzátok is a spenóttal? Ha már nem jöttök le.

Na megyek mert a lány már megint pakol

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Manóka
De fel is mehetek a gépet megnézni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
ahogy gondolod, mennék sétára, de a fiú most nyügizik. Lehet, hogy jót tenne a levegő?

Tudod mit? Gyertek!

manóka

manóka
manóka

Hozzánk is felugorhatsz nyugodtanKépItthon vagyunk még egy darabig.
Az a spenót már lassan lejárKépKépKépKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Megjöttünk a szuriból. Iszonyú szél van, úgy öltözzetek.
Megint nagyon klasszul bírta a lány és a dokinéni továbbra is zseniálisKép
6300 g a csaj, majdnem 800 g-ot hízott, nem semmiKép
Most szunyál a panadol után.

Mi is kaptunk beutalót a szívgondozóbaKép
Mondjuk gondoltam.

Nadine,
fel tudnád írni nekem a Norton-Antivírust?
Nem sürgős a ráér a jövőhéten. Majd adok cd-t.

Manóka,
szivesen rendelnék egy csomó mindent, de inkább rábeszélem a kedvesemet, hogy mi is menjünk ki körülnézni.

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka
A kaputelefonotok jó? Mi a név rajta? A férjed neve?
Nemsoká indulunk, csak megvárom minden rendbe e a lánnyal, mert felrepedt az előbb az ínye. Most itt vérzik az ölembe.

Era
Akkor úgy kezdem,hogy viszem a spenótot, utána megyek Móniék.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Ok.
Köszi.
Gyógypuszi ZsaninakKépKépKép
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

szerintem nekünk mostmár nem lesz jó a 2 körüli sétaKép
pedig ma is menni kéne le jönnek vendégek és még sütit akarok venni.

Flóramostanában egybe megalszik 4-5 órát és áltban átalusza a 2 órát.
ma elaludt fél 11 kor és még mindig alszik. én addig probáltam takarítani de nagyon óvatosan meg ne ártsonKépKép

Era!

a tali ok hát csak a szokásos péntek jön szóba de val. az se joKép mert megyünk a corába.

Krisz!

láttam én , hogy tiszta kis digi-dagi lett a csaj.KépKép
remélem megúszátok láz nélkül
szívgondozóKép
renci

kaputel: hajdu-györffy

manóka
manóka

Manóka
Józsi most jött haza és most mondja, hogy a norton nincs kiírva cd-re, de pár perc és meglesz.

Zsaninak bevált a vizes zsepkendő szopogatása, az alós foaival megsértette a felső ínyét. Hát tényleg igaz, hogy a szájsebek nagyon tudnak vérezni. Azt hittem elsőre, hogy elharapta a nyelvét.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Enci
De irigyellek, hogy Flóra ilyen jókat alszik!!!
És éjszaka is ilyen nagyokat alszik még?
Akkor a talit jövő hétre áttesszük!

Krisz
Számom küldtem mailben.
Lázmentes napot nektek!
Era

Era
Kép
era75

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?