sziasztok
Tegnap voltam dokinál: méhnyak meg van rövidülve (a fekvés ellenére, na jó a 4. emeletre való felmászás naponta 2x nem tesz jót) szóval az értéke 2,5000
még több pihenés, szóval ezek után én csak a vizsgálatokra megyek le, ami lesz bőven az elkövetkező hetekben, lányomat férjem hozza-viszi majd oviba
Kaptam megint Klion D100-at, seduxent, és a streptococcusra antibiotikumot, itt nem vesznek kenetet, hanem felírják a gyógyszert egyből.
Ma védőnőnél voltam, 66 kg vagyok, szóval 7 kg-ot híztam eddig és meg vagyok dícsérve, igaz a vérnyomásom 140/80, de a vizelet rendben van.
Holnap labor lesz: ellenanyag, toxoplazma vérkép vizelet,
Uh jövőhétre van átrakva. 33. héten
34. héttől járhatok NST-re, és számolnom kell a magzatmozgásokat is esténként
Kicsim védőnő szerint fejvédű fekvésben lehet, vezetés közben meg egyfoyltában rugdos
Ma bevásároltam pelusból, törlőkendőből, gyógyszertárban köldökápoláshoz: alkoholt és hintőport vettem, bimbóápolásra bepanten krémet, ja és vettem gátmetszés esetére betadin oldatot is
Dokimat tegnap kifaggattam, vittem egy 11 kérdésből álló lapot neki
, bugyit csak az eldobhatósat díjazza, valami vérmérgezésfélével magyarázza a bugyi mellőzését, szóval nem szereti, ha dunsztba vannak a sebek
Ahhoz képest, hogy többet kellene pihennem, ma nagyon elszaladt velem a ló, de holnaptól visszaveszek az tuti, csak már listát kellett írnom, hogy melyik nap hová, milyen vizsgálatra és hány órára kell mennem, ezt már lehetetlen észben tartani
JÓ hír: tescoban vettem a kicsinek egy 5 db-os együttest: rugi, body tutyi cipő, sapi és előke 1600,-Ft-ért szóval féláron és unisex macimintás annyira örültem neki, ebben fogjuk hazahozni
, holnap rakok majd fel pociképet és a ruciról is egyet.
Lányok frontokkal nem tudunk mit kezdeni, sajna ezek szülést indítanak, úgy hogy csak magnéziummal tudjuk kordában tartani magnkat, lányom is egy hidegfronttal született a 38. héten
még jó hogy 2 dokihoz járok legyek okos: saját dokim szerint este egy fél seduxen elég, tanácsadós doki szeirnt naponta 2x fél este meg egy egész kell, na akkor most mi legyen?
annus nagyon édes Izabel, és milyen jó súlya van már
fekvősőknek kitartást:)
Ja még valami: dokik szerint költözzek le a földszintre, jópofák
Szép napot mindenkinek!
Ildi