Sziasztok!
Nagyjából átolvastam a topicot,és bocsi de szerintem vannak köztetek olyanok akik nagyon görcsölnek,szerintem ezért nem megy a baba projekt.Babszi ha jól emlékszem akkor te írtad,h a műtét után 3 hónappal már próbálkoztatok,nekem 6 hónapot mondott a doki.
POZÍTIV töténetem:
tavaly májusban megjött a menszeszem,d 5-6 nap után mikor már azt hittem elmúlt,újabb 2 erősebb nap és ez igy ment hetekig,Május vége-júni eleje körül lementem a dokimhoz,h valami nem stimmel,de a terhességet kizártam.Három lehetőséget adott,várjuk meg a kövi menszesz idejét,ha megjön és elmúlik akkor minden okés.(ez a legjobb).
Második lehetőség,h akkoribban sok stressz ért és erre is fogható(ez a közepesen jó lehetőség).
És a harmadik h valami gond van,akkor viszont szövet mintavétel,és kiderül.
Ez volt szerdán.Eljött a kövi menszesz ideje,de csak a barnázás maradt,így csináltam tesztet és pozítiv lett,hiába vizsgálta nem látták az uh-,mondtam h kéne mert szerintem 6-7 hetesnek kellene lennie,erre az uh-s orvos közölte h max 1 hetes,Na persze ő tudja,hisz majd egy hónapja vérezgettem,így nem nagyon volt szex.Egy hét múlva viszarendelt,de uh -n még mindig semmi,de a bal o.-i pv-ben volt valami,ami 3 poz.teszt alapján,méhen kivülinek mondtak.Azonnal kórház,Pár nap múlva laparoszkópia.A műtét után kérdeztem a dokit h mekorra volt,nem akart válaszolni,így csak annyit kérdeztem,h 1-2 hetes vagy 8 hetes.Azt mondta ( 8 hetes).Balodali pv ugrott,doki szerint 60-70 % esély maradt,és igen a jobb oldali p.fészekből a hasfalon átmehet a pete a másik oldalra!!!!!
Nekem doki fél évet mondott,amit nem bántam,mert szept-be akartam szülni és így pont dec-ben kellett teherbe esnem.Mint a vonalzómból kiderül,sikerült ,ELSŐRE,(ez persze szerencse).DE én amíg a babanetem nem olvasgattam topicokat addig azt se tudtam mi az a kaáli,mi az átjárhatóság,mi az inszem,és társai,eszembe se jutott a mesterséges megtermékenyítés.Ja és 32 éves vagyok,nem túl fiatal.(A párom meg 40!)
Annyira nem görcsöltem,csak figyeltem h menszesz utáni 14-19 nap között minden másnap szexszeljünk.Ill.2-3 különbséggel,mert az az ideális.Mindenki hülyének tartotta ezt ,a szerintük programozott terhességet,és mondták,h a m.k.miatt ne reménykedjek,de én nem hallgattam ezekre a pesszimista emberekre.
Bocsi hogy ennyire sok lettem,remélem reményt adtam azoknak akik még a fogantatás előtt vannak.
A terhességem nem könnyű,de ezt most nem írnám,le csak ha érdekel is titeket.
Köszi h elovastatok és sok-sok sikert mindenkinek!!!!!!!!