Sziasztok!
Böbi, kitartást, sok erőt és jóhíreket kívánok én is a bátyádnak!
Llátom lassan mindenki lejjebb vesz a tempóból egy picit...
Kitty, remélem én nem olyan típus vagyok,akinem tudja benn tartani 7 hónapnáltovább a babát... tegnap már tényleg paráztam, csak feküdtem, és akkor is óránként 3-szor beállt a hasam... a kórházat felhívtam tegnap előtt este, egy szülésznővel beszéltem, és persze azonnal, hogy menjek be.. erre én, csak azt szeretném megkérdezni, hogy vehet -e be1000mg magnézium mellé seduxent-is, mert arra az van írva, hogy más izomlazítóval nem lehet szedni. erre, hát, jó, de csak 1-et, ne üsse ki magát. (Ugye az nyugtató elsősorban.) De ha romlik, vagy nemmúlik hosszabb ideig az állapotom,akkor menjek be, mert a 29-hét kiritikus. Köszi... Még mindíg itthon, de kissé nyugtalanabbul, azt tudom, hogy csak szülni akarok bemenni. feküdni itt is tudok.. magnéziumot is tudok itthon szedni.
Pumukli, de nagy lányod van már:) hogy telt az elő éjszaka a nagy ágyban?:)
SZofi, engem sem zavar, ha megfogják a pocim, az olyan jó érzés, jól esik mások érdeklődése...
Én majd ha hazajöttünk a kórházból, akkor fogok fertőtleníttetni a férjemmel....
Csináltunk egy két frizura képet, most töltődik a féynkképező aksija,remélemma tudok tenni.. fotón nem is olyan nagy a változás, csak lett fazonja, és rövidebb lett, inkább az érzés, és élőben.. Gyertek el megnézni:)
Jó kis álmok.... szerintem ez terméyszetes....
Panndi, Anita,örülök, hogy jobban vagytok!
Esztó, te hogy vagy?