sziasztok,
Hát igen lányok, én voltam másfél évet Angliában mint babyszitter és ott is azt láttam, hogy nagyon sok anyuka otthon van a gyerekekkel, biztosítja a nyugodt családi légkört, apuka pedig megkeresi a családnak a pénzt. Sajna nálunk ezt nem lehetne megcsinálni. Éhen halnánk.
Hála a jó égnek egyik gyerek sem lázasodott be az oltás után, már el is felejtették. Daninak este volt egy kis szédülése és hányingere, de ezen kívül semmi.
Képzeljétek egy álom az alvás, soha nem hittem hogy ezt fogom mondani. Este 10-től reggel 6-ig szunyál a kislányom most már 3. napja. Annyira jó, én is sokkal kipihentebb vagyok, mint előtte. Most már itt volt az ideje.Napközben is beteszem a kiságyba, mellé tolom a fotelt, hogy ne essen le, énekelek egy kicsit és már alszik is. Nem sokat, de több mint eddig.
Moni, áldom a neved!!!!
Yusz,
A kuncsizás nálunk is így megy, ha eszünk tuti jön és kéreget, de ha elé teszem egy tányérba nem eszi meg, csak a bébiételt. Ezt is valahogy meg kellene oldanom. Mondjuk én nem főzök hétköznap, mert apa nincs itthon, a srácok meg esznek a suliban, én meg eszek amit találok.
De jó lenne ha már rendes kaját enne.
Panny,
Hát én is kiváncsi vagyok, hogy mi lesz, bár sok reményt nem fűzök hozzá, mert a hőm nem akar 36,7 fölé menni.
De előttem az egész év hogy teherbe esek, így nem esek most kétségbe ha nem jött össze.