Háziboszi, mizujs ctg-k, esetleges túlhordás-doki ügyben? beszéltetek erről a dokival?
Tündi, jobbulást a kisfiadnak!!!
sokat gondolok rátok, remélem nem kell kórház, vagy ha mégis, hamar hazajöhettek!
Eveta, elárulod melyik kórházban fogsz szülni? csak kiváncsi vagyok.
Viki, milyen ügyesen összefoglaltad, hogy kell vonalzót csinálni
Miki végül is mennyi időre jött? hogy eszedbe se jutott,kéne valamit tenni az indulásért.
Borakata! az egyévesek súlya 7-11 illetve 8-12 kg között szokott lenni átlagban (első a lányoké, második a fiúké). Hunor teljesen normális súlyban van!
Linda 1 hét múlva 2 éves, de még mindig nincs 11, csak ruhában.
gratula a fogacskához!
remélem eljutsz tornázni!
szerintem a gyerekorvos-váltás is úgy működhet, mint a háziorvos-váltás. elmész az újhoz, megbeszéled vele, hogy vállalja a kicsit, és a doki ir egy rövid nyilatkozatot, amiben le is irja, hogy vállalja a gyerkőcöt, te pedig elpostázod a régi orvos cimére.
Eveta, az ultrahang jó eszköz, de az is csak annyit ér, mint az ember, aki kezeli. és hát tévedések vannak
úgy értem, a magzatviz mennyisége is nagyon szubjektiv, meg a lepény állapota is az lehet. ugyanaz csinálta az uh-t?
drukkolok hogy minden rendben legyen! ha nem nő, akkor inditanak valahogy, vagy császár?
Zsolka, mi a helyzet fogacskák-éjszakai alvás témakörben?
jó a te tipped is a kis nyugira és kettesben-programra!
ilyenkor sajnálom ám (amit pedig nagyon tisztelek benne), hogy sem kávét sem semmilyen alkoholt nem iszik az uram... pedig mehetnénk borozni egyet, hej!
Meggymag, annyira jó dolgokat irsz!
igazad van a pozitiv gondolatok ügyében. már sikerült eljutnom odáig, hogy hát végül is a legszabadabb ember vagyok a világon, bármit megtehetetek
de most komolyan. max mi történik, beindul a szülés
igy aztán próbálom élvezni ezeket a napokat még hármasban a férjemmel és a kislányommal.
Moziba akartunk menni, de egyszerűen nincs olyan film, amit szivesen megnéznénk mindketten...
Timika, jobbulást nektek!!utólagos boldog szülinapot Kristófnak!
Enikő, hogy van Levente?
remélem jobban!
Lilla, nagy gratula nektek még egyszer!
a doki emlitett ám téged csütörtökön. bevallom jól esett és rosszul is. mert hogy mondta, a te méhszájad mennyire jól állt, és szépen meg is szültél, nade az enyém...
igy mondta, hogy látott már csodát, pár nap alatt is sokat változhat a helyzet, de készülnünk kell a császárra. semmi bunkóság nem volt benne,de nagyon elkeseredtem, nem csoda hogy sirva fakadtam (persze nem előtte, mert olyankor nagyon tartom magam, de rögtön utána... szegény szülésznőm nem győzte zsepivel
)
és köszi a biztatást mindenkinek!!