Új privát üzeneted érkezett!

Rani!
Babaragik indulnak +++++
lona1

Skrisz, Lona,
küldtem privit! :P

Nati,
nálam is ez volt: magas FHS ( a Nyírőben volt 2005-ben egy leállított stimu és egy 2 petesejtes lombik, ott azt mondták, stimulálhatatlan vagyok... :roll: - a Kaáliban KP doki - érdekes mód - 6-8 petiket ért el :P )
/Harcika=Harcimókus, kicsit olvass vissza és megtalálod az írásait. A Kaáliban dolgozik, bővebben Tőle érdeklődhetsz :P /

Raniko,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Nani:
tüszőnövelőőők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Nani, rég jártál erre, ugye minden ok???)

tillidian

Skrisz, gyöngyörű kislányhoz szívből gratula!!!!!!!

Puszi, ez egy nyerő széria, minden rendben lesz, hisz mindannyian drukkolunk++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Nani, neked is szintúgy+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Rani, már csak pár nap de addigis+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till,
szép kis napon mentél át tegnap. Mindig beigazolódik a magyar egészségügy kifürkészhetetlensége......
De legalább megtaláltad a nyerőt :wink: :wink: :wink:
A lényeg, hogy végülis sikerült megkapnod a szurit!!!!
(apró örömök az életben igaz?)

"BÍZOM TISZTA GONDOLATAIM TEREMTŐ EREJÉBEN ÉS BÍZOM A VÁLTOZÁSBAN! "
kalkata

Nati,
minden rendben lesz, mint ahogy a lányok is írták, csak pozitívan előre!!!!! Mindjárt péntek és kezdesz..... drukkolunk érted is!!!!

Velem annyi, hogy 15 nap késés után, ma megjött :( :( :(
(gondolhatjátok mi mindent képzeltünk el e rövid idő alatt ....)

kalkata

sziasztok!

skrisz! Gratulálok a kicsilányhoz!

Till, jó kis napod lehetett...,de végre túlvagy rajta.

Rani, babaragi++++++++++++!

Puszi +++++++++++++ ! pénteken mikor mész? Én is akkor megyek, reggel fél9-re uh-ra.

Kicsit aggódom magam miatt, mert még mindig van egy kis mensim....nem is értem miért, hisz jó ,ha 3 napig mensizem, most meg tegnap , a 9.napon is jött vér??? A hormonok teszik? Remélem nem lesz baj... :? Holnap majd kiderül....
pusszantás mindenkinek!
nani72

Úgy látom mindenkinek jól jön most egy nagy-nagy adag DRUKKKKKKKK és önbizalom ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

kalkata

Helló Lányok!

Köszi a drukkokat! :oops:

Kalkat: ismerem ezt, amikor az ember reménykedik, hátha náluk is megtörtént a csoda,.... Ölellek!

Nani: simán a hormonoktól lehet! Én is fél 9re. :wink: És ha Rani megvár minket, akkor minitaliiiiiiii!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Sziasztok lányok!

ÓÓ Puszi tök jó lene a minitali de úgy néz ki holnap csak délután tudok menni apa akkor ér rá nekem meg a kocsimon lejárt a forgalmi. :(

Harcika köszönöm a mai bszélgetést te mindíg meg tudsz nyugtatni ( igen lányok sajna ma kiakadtam, hogy min ne is kérdezzétek :roll: ).
Sokat segítettél! :wink:

Ezen kívül velem semmi extra csak a hátam akar leszakadni.

Puszi nagyon mennek a drukkkkkkkok!!!! :wink:

Kalkata el tudom képzelni az a 15 napot!! :roll:

Kép

Kép
raniko

Nani és Amina: válaszoltam!

Rani: azon meg ne akadj ki, megbeszéltük, nem? Brrrrr! :twisted:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok,
főnökség el, kicsit cin-cin :)

Nem említek mindenkit név szerint, de nagyon drukkolok nektek!

Till, örülök, hogy végül megoldódott a helyzet, bár tipikusan magyar módra, de ez most mindegy is :wink:

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, én szívesen vennék egy topiktalit valamelyik szombat vagy vasárnap délután. Jó lenne megint találkozni személyesen, pocokosokkal és kisbabásokkal egyetemben. Mi a véleményetek?

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Alle! :D
Én már pár hete ajánlgattam egy tali keretein belül mindenkinek a pocakdörzsimet ...... (hahó új lányok tudjátok hogy az mennyire nagyon kell???? .....Harcika ajánlásával!! :wink: )
Na akkor nem volt rá semmi reakció :cry: Pedig már olyan rég volt az utolsó... :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Hátha most a tavasz közeledtével mindenki jobban előbújik a medvebarlangból....

Gratulálok a félidőhöz :D

allegrobarbaro

Lois, Alle,
ilyenkor ismét elgondolkozom, hogy mennyire rohan az idő!!! Lois kedves már a felénél jársz :shock: :shock: :shock: (szinte hihetelen)

kalkata

Taliban én benne vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Nahááát!!! :D
Nem hiszitek el, de úgy kapcsoltam be a gépet, hogy épp ez járt a fejemben: talizzunk!!! :lol:
Mikor????? :D

Kalkata
:cry: - de eljön az a pillanat (szééép nagy pocid lesz), mikor erre az egészre csak történelemként fogsz emlékezni!!!!! :D
Elfelejtettem: Ti mikor folytattok?

Nanikám,
ismerősömnél is így volt, vérzett, de ez nem zavart be a lombikba! :wink: Mennek a drukkok!!!++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
Neked is mill drukk hónapra!!!+++++++++++++++++++++++++++

Raniko,
semmin ne aggódj!!!! :D Csak pihizgess!!! Babaragik++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Március 22. vasárnap 15 h???????????????????

Kép

Kép

*puszedli*

Nekem OK lenne :wink:
Szokásos Tranzit??

Köszi a gratukat........hát igen, nekem is nehezen esik le, hogy már túl vagyok a felén :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Jó reggelt mindenkinek!

Március 22 tökéletes :D

allegrobarbaro

Március 22. Vasárnap, Tranzit Café

Loislane
Puszedli
Allegro
Till

Lehet folytatni a listát :wink:

allegrobarbaro

Én ott leszek! :wink:

Szép napot Mindenkinek, drukkolok 1000rel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Raniko, Puszedli, Nani - első körben most Nektek! Nati, Te is kezdesz??? Akkor Neked is!!! :P ++++++++++++++++++++++++++)

tillidian

Szép jó reggelt!

Puszedli!
Nagyon szurkolok!!!!!!! Találkára babás legyél azt kívánom!!!!

Skrisz!
Gratula itt is! :)

Till!
Kis manód várja a kistesót? :D

Talira elvileg márc 22 nekem is jó lenne!!

Nekem pár napig nem volt kedvem nagyon írni, a babavárósok tudják, hogy azért mert a rákszűrésem P3 lett. És van egy kis méhszájsebem is. :( Eddig soha nem volt még. Csak telefonon beszéltem az orvosommal, annyit mondott, hogy kapok rá valamit ( mármint a P3-ra, mert a méhszájsebet azt rögtön látta a vizsgálaton és akkor azt mondta azzal most nem foglalkozunk) de ha a kontroll is P3 utána szövettant vesznek. Csak nem tudom, hogy terhesség alatt vagy utána. Ami miatt szomorú vagyok, hogy ha nem gyógyulok meg, akkor nem szülhetek spontán. És persze csak bízom benne, hogy nem fog romlani a dolog. Valakinek volt már P3 rákszűrés? Kismamáknak lehet erre valami természetes bogyót szedni, vagy teát? Ha valaki ud ilyet örömmel venném.

A másik: IR-es lányok, valakinek ajánlottak már az inzulin felvétel könnyítésésre krómot? A tájékoztatón olyan szöveg szerepel, ami szerint erre való, így csökkentve ill. egyenletesen tartva persze a vércukor szintet is. Megelőzésnek is jó lehetne annak, aki már volt IR-es és kigyógyult, nem? Csak azt nem írják persze kismamáknak lehet-e szedni.

Mosolygós napot!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Rani, barátosném ++++++++++++++++

Puszi, Nani tüszônövelôket küldök!

Katerina!
Nekem volt évekkel ezelött P3. Egy gyulladás miatt. Simán kikezeltük betadin kúppal, de nem voltam terhes. Szorítok, hogy minnél gyorsabban megoldódjon! A krómról nincsenek infóim.

Kalkata, hosszú lehetett az a 15 nap.
Ölellek!
lona1

Sziasztok!

Raniko: örülök, hogy megismertelek, sokat ugyan nem tudtunk beszélni, de majd legközelebb! Drukkok mennek!

Nani: szintén örülök, hogy megismerhettelek és hogy ilyen jót beszélgettünk! Hajrá tüszők!!!!!!!!!!!

Rólam: alakulok! :D Több tüszőt számolt ma a dr, bízom benne, hogy leszívásnál is így lesz. Hormonok is alakulnak, vasárnap újra megyek, punkció valószínű kedden-szerdán. :D

Kép

Kép

*puszedli*

sziasztok!

rani, állítólag épp elkerültük ma egymást. Ma is küldöm a ragasztószállítmányt!!!!!+++++++++++++++++++++++

Puszedli, remélem minden okés volt ma! Örülök,hogy találkoztunk!
Mit látott a dokibá???

Katerina, én sem hallottam a króm-os megoldásról. Kívánom, hogy gyorsan gyógyulj meg, talán elég lesz neked is valami kúp, vagy más! (Egyébként terhesen operálnak méhszájat???)

Nekem is megvolt ma az uh, szerintem nem valami fényes, jobboldalon 2, baloldalon 2 biztos, talán 3.
Szóval max. 5.
Kaptam még gonalt, hétfőn újabb uh.

Találkára mennék én is, bár egy kicsit "necces", mert aznap van a gyerekkori legeslegjobb barátnőm szülinapja.

puszi mindenkinek!
Harcika, jó volt a sütid!
nani72

Kép

skrisz72

Halihó!

Talira én is mennék! :)

Cupp-és DRUKK Mindenkinek!

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu

Úgy látom ma sokan megfordulatatok a kaáliba!!! :)

Puszi, látod szépen, de biztosan növögetnek a tüszik, továbbra is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nani, ne aggódj te sem, most fognak csak beindulni igazán :wink:

Katerina, jobbulást kívánok. Kezdő vagyok hozzátok képest, de nem tudok tanácsod adni kormó ügyben... :(

Rani, továbbra is +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
jól vagy??????

Till, reményeim szerint májusba újra beléphetek a kaáliba járok körébe... (kontroll vizsg. múlik)

Amina, ???? nagyon elcsendesedtél....

Igen itt a tavasz (kezdünk kimozdulni a barlangunkbó), így besűrűsödtek végre a programjaim minden hétvégére. A talit is megpróbálom beiktatni, de egyenlőre kétséges....

kalkata

Sziasztok!!!

Katerinám,
ölellek!!!!! Minden rendben lesz, ne aggódj!!! :P Pihengess!!!
(Igen, Manó be van sózva, naon várja Kicsikét (így hívja :P )

Puszi, Nani, Rani,
akkor mini-taliztatok mégis? :lol:
Hatalmas drukkokat küldök Nektek!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kalkata,
mindjárt itt a május!!! Nyomd csak a diétát és ne törődj semmivel! :P

Amina,
tényleg, merre jársz?

tillidian

Hazafelé tartván a villamoson egy kismamát láttam (még igen kicsi pocival), rögtön ti jutottatok eszembe drága Till, Skrisz, Katerina és Lois!!!
(tudom, hogy neked Till még nem látszik a "Kicsike", de téged sem hagyhattalak ki :oops: )

Merre jártok lányok??? Mindenki piheg ez a fárasztó hetet, gondolom.... :roll:

kalkata

Én itt vok, most értem haza, bnőmnél voltam babázni! :D

Kép

Kép

*puszedli*

Lányok (Rani, Nani, Bubi, Kalkata,...) ! Talira miért nem reagáltok??? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Amina: merre jársz?

Kép

Kép

*puszedli*

Haliho!!!!

Koszonom a hianyolast Lányok! :) Kicsit lusta uzembodba mentem at :oops: :) , de vagyok! :)

Puszi: naugyemegmondtuk! :D szepen fognak fejlodni a tuszikek! csak igy tovabb! +++++++++++++++++++++++++++

Nani: te sem aggodj! pont annyi tuszike lesz, amennyi kell! (irok privit).

Katerina: a fr@ncba... olyan bosszanto, hogy annyit kuzdunk a fogantatasert, legalabb a terhesseg lehetne problemamentes. Nekem nincs tapasztalatom ez ugyben, de nagyon bizom benne, hogy rendben lesz minden. UGyes lany vagy Te! :) kitartas!
Kromos kerdes: jo hogy rakerdeztel, mert en is sokat olvastam errol: bemasolok par dologot. En is szedni akarom, ha majdmegszoktam a metet.

Rani: hogy vagy? Mikor tervezel tesztelni?

Kalkata: 15 nap????? nagyoleles!

Till: hogy erzed magad? emelyges, rosszullet? :roll: :)

Talalkozo - sajnos nekem nem jo ez az idopont, nagyon ugy nez ki, hogy elutazunk... :(

Lilypie First Birthday tickers
amina09

Króm

Sok embernél krómhiány van. A krómot étrendkiegészítőként krómos-élesztő, króm-pikolinát vagy króm-
polinikotinát formájában lehet a szervezetbe juttatni. A króm a szervezet sejtjeinek inzulin iránti érzékenységét növeli. Króm nélkül blokkolódik az
inzulin működése és megemelkedik a vércukorszint. Krómhiányos állapotban a vércukorszint túlzott
mértékben ingadozhat, amely étvágynövelő hatású is lehet.A krómhiány "segíti" a cukorbetegség, az
elhízás és a hypglykaemia kialakulását. A krómhiány miatt a szervezet többlet-inzulint termel,
amelyet hiperinzulinémiának nevezünk. Ennek az állapotnak számos roncsoló hatása van, még ha évekig
nem is érzünk semmit belőle , továbbá akkor is, ha nem leszünk cukorbetegek. A króm
csökkenti a káros vérzsírok szintjét a trigliceridekét, és az LDL koleszterinét. A hasznos HDL
koleszterin szintet növeli. A króm része a niacinnal és a glutationnal együtt az inzulin hatását segítő GTF-
nek (Glükóz Tolerancia Faktor). A GTF úgy fejti ki a hatását, hogy növeli a diszulfid kötések létrejöttének
hatékonyságát az inzulin és a sejtekmembránjának inzulin-érzékelői között="inzulin receptorok". Tehát ezért
növekszik az inzulinérzékenység, ha króm hiány esetén a krómot pótoljuk. Megjegyzem, hogy a króm pótlása
szokott a legtöbb embernél gond lenni. Egyes vélemények szerint a króm felszívódását gátolja a cink. Elképzelhető, hogy egyes rostok is. Ezért
célszerű a krómot legalább naponta kéteszer pótolni, evés előtt fél órával.

Lilypie First Birthday tickers
amina09

TALI:

Loislane
Puszedli
Allegro
Till
Katerina
Nani ?
Viktu
Babaimádó
Harcika

Kép

Kép

*puszedli*

Drága Harcimókus!

Isten éltessen Téged ezen a szép napon!

Kép

Kép

Kép

*puszedli*

nagyon szépen köszönöm :oops:
nem annyira szép :) ha jól látom, jóval több vagyok mindegyikőtöknél, én vagyok a korelnök :oops:
harcimokus

Lona!
Remélem én is hogy ez csak egy gyulladás. :?

Nani!
Köszi. Egyébként azt hiszem csak terhesség után operálnak méhszájsebet vagy mást de nekem nem lesz ilyen és punktum!!! bízom a doki bámban és remélem gyorsan kikezel.

Kalkata!
Köszi. Hát igen, mindig van min izgulni. De mekkora öröm lesz, ha itt lesz a kicsi :D

Till!
Örülök, hogy Manó is így várja kicsikét! :) Végre lesz neki kis játszópajtás. Bár ő már inkább a kis dadája lesz. :) Igazi védelmező bátyus.

Amina!
Kár, hogy nem jó neked a tli időpont. Jó lett volna találkozni. Köszi a leírást. Ezek szerint nem csak én hallottam erről. Épp ezért hiányolom, hogy orvos még senkinek nem mondta. Pedig milyen ésszerűen hangzik mindez és lehet sokaknál tényleg ez a probléma. Pl. azt is olvastam hogy a teljes kiörlésű termékek azért jobbak, mert abban sok a króm. Szóval lehet ezért ajánlják a dietetikusok a teljes kiörlésű lisztet, nemcsak azért, mert kisebb a szénhidrát tartalma, és több benne a rost.

Harcika!
Isten éltessen!!! Lehet, hogy korelnökünk vagy, de büszke lehetsz rá, mert nagyon fiatalos vagy!! És hát úgy tartja a mondás mindenki annyi idős, amennyinek érzi magát!!!

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina

Harcimókus!
Isten éltessen sokáig!
lona1

Boldog születésnapot Harcika!!!!!! @--)---

Tali: ha tudok, örömmel megyek. :)
nani72

Sziasztok!

Harcika Sok Boldog Szülinapot kívánok!!!

Nanai sajnálom, hogy mi nem találkoztunk Puszival is csak épp egy két percünk volt!

Kalkata köszi jól vagyok.(ha lehet ezt így mondani)
Semmi tünetem leszámítva hogy hőhullámok kerülgetnek bár ez inkább a klimaxra illik és fáj a derekam.
Nincs cicibedagadás és este is csak enyhe puffadásom van. :(
Néha bele beleszúr valami az alhasamba de semmi extra.
Ma reggel teszteltem és egyértelmű negatív lett. :( :cry:
Most "jól" vagyok azért is jöttem fel mára már kibőgtem magam! :cry: :cry:
Holnap még megyek egy progiszurira de ezt is azért mert így van megbeszélve aztán hétfőn reggel 9-re megyek vérvételre és utána egy darabig tuti nem kell mennem sajnos.
Mindenkinek mennek a drukkok!!!!!+++++

Kép

Kép
raniko

Ja a talira elfelejtettem írni bocsi!
Sajnos nem jó nekem talán majd legközelebb!!!
(és akkor már szeretnék vinni egy körtés álomtortát) :wink:

Kép

Kép
raniko

Hát látom senki sehol! :roll:

Mindenkink akkor szép estét!

Harcika remélem hétfőn azért találokzunk el fog kelleni néhány kedves szó! :roll: :oops:

UI:
Honapra mindenkinek sok sok virágot!

:wink: Kép

Kép

Kép
raniko

Loislane
Puszedli
Allegro
Till
Viktu
Nani72 (?)
Kalkata (?)
Babaimádó
Harcika

allegrobarbaro

Sziasztok,
befuttottam én is.

Harcika, boldog születésnapot neked!

allegrobarbaro

Harcika!

Boldog Szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!
leo50

Rani: hányra mész holnap? Én 9re.

Kép

Kép

*puszedli*

Loislane
Puszedli