Sziasztok Csaszik!
En is beköszönök gyorsan, a hétvége huss elment. Pénteken és tegnap sokat haladtam a pakolassal és takaritassal, de pihennem is kellett am sokat, mert mostansag a bal bokam bedagad estére. Szombaton meg kirandulni voltunk, muzeumot lattogattunk. Szekrénykét sajna még nem talaltunk Dömpinek. A sötétitö-függönyre még 3 hetet kell varni, addig nem teszek fel képet, még nagyon atmeneti a helyzet a babaszobaban.
Chello!
A ti babaszobatok nagyon szép lett, jok a szinek!
Jo, hogy megkérdezted ezt a mosas dolgot, én is gondolkodtam mar rajta!
Bori!
Tényleg milyen nagy rend van Dani szobajaban! Es nagyon kedves, baratsagos a hangulat. Ez a függö halos jatéktarto nekem is nagyon tetszett az IKEA-ban, csak amig nincsenek meg az alapdolgok, nem akartam megvenni.
Zsuzsa,
nagyon jok a képek, apurol és Zsofirol is. Tényleg, kire hasonlit a szeme? Gyanus vagy
(jol esett, hogy hianyoltal!)
Nekem ma reggel volt az eszemben, hogy mar több, mint egy hete volt tali és olyan honvagyam lett
De nem panaszkodom, pénteken jönnek a szüleim, maradnak kb 6 napot!
Szöszi,
gratulalok a Te kisfiadnak is szép mar a sulya!
Aniko,
itt a visszerekre nagyon ajanljak a "védöharisnyat" (nem tudom, magyarul mi a pontos neve, olyan gumiharisnya-féle). Mar több lanyon is lattam a kismamatornan. Allitolag megelözésre is jo, engem nyaggat a férjem, hogy miért nem csinaltatok mar egyet, legközelebb vszinü fogok feliratni. A doki irja fel és személyre szabjak.
Jerry,
a védönö a tanfolyamon a keményedés a labikragörcs ellen természetes modszerként a hamozott mandulat, aszalt sargabarackot és a banant ajanlotta (Bori, gondoltam Rad is!
)
Lino,
én is sajnalom ezt a hanyas dolgot, és panaszkodj am nyugodtan!
Kicsitcirmos Bellana
,
jo, hogy itthon maradt Apa!
Zsakban futas és lovaglas
Orsi,
engem is érdekelnek a fényképek a hazrol!
Jo munkalkodast és kitartast!
Mucska,
este varom a beszamolot és a képeket.
Kivancsi vagyok, mekkora a babad.
En bevallom, hogy mostanban attol félek, hogy tul nagy lesz a babam és nehéz lesz megszülnöm. A Praxisban azt mondogatta a doki, hogy milyen szép nagy baba, bar mar arra is gondoltam, hogy biztosan a csontjai alapjan becsülik a sulyat és lehet, hogy hosszulabu lesz, de mégsem sulyos, mégiscsak majdnem 2m-es az apukaja.
Szerdan megyek a dokimhoz, majd kikérdezem ezügyben.
Egyelöre elbucsuzom,
szép napot Nektek!
Sok puszi
Süncsi