Szép jó reggelt!
Puszedli!
Nagyon szurkolok!!!!!!! Találkára babás legyél azt kívánom!!!!
Skrisz!
Gratula itt is!
Till!
Kis manód várja a kistesót?
Talira elvileg márc 22 nekem is jó lenne!!
Nekem pár napig nem volt kedvem nagyon írni, a babavárósok tudják, hogy azért mert a rákszűrésem P3 lett. És van egy kis méhszájsebem is.
Eddig soha nem volt még. Csak telefonon beszéltem az orvosommal, annyit mondott, hogy kapok rá valamit ( mármint a P3-ra, mert a méhszájsebet azt rögtön látta a vizsgálaton és akkor azt mondta azzal most nem foglalkozunk) de ha a kontroll is P3 utána szövettant vesznek. Csak nem tudom, hogy terhesség alatt vagy utána. Ami miatt szomorú vagyok, hogy ha nem gyógyulok meg, akkor nem szülhetek spontán. És persze csak bízom benne, hogy nem fog romlani a dolog. Valakinek volt már P3 rákszűrés? Kismamáknak lehet erre valami természetes bogyót szedni, vagy teát? Ha valaki ud ilyet örömmel venném.
A másik: IR-es lányok, valakinek ajánlottak már az inzulin felvétel könnyítésésre krómot? A tájékoztatón olyan szöveg szerepel, ami szerint erre való, így csökkentve ill. egyenletesen tartva persze a vércukor szintet is. Megelőzésnek is jó lehetne annak, aki már volt IR-es és kigyógyult, nem? Csak azt nem írják persze kismamáknak lehet-e szedni.
Mosolygós napot!