Visszaolvastam.
Csak néhány gyors komment/kérdés az előzőekhez:
Anita: neketek az is látszódott, hogy Hannának van haja? Mondjuk nagyon jó képeitek lettek, jó a minősége is...de azt nem is gondoltam volna hogy a haja is látszódhat egy babának...
Húúú, kitartás ehez a fekvéshez. Lehet hogy túl elővigyázatosak, de az még mindig jobb, mintha nem törődnének veled. Vigyázz magatokra!!!
Jaa jut eszembe, Nórika is befordult már, mondta a doki, hogy szerinte már úgy is marad, de azért ezt sosem lehet tudni...És végre rákérdeztem a méhszájra is, mert ezen paráztam állandóan hogy látja-e az UH-n és ha igen akkor milyen épp. Tökéletesen zárt a méhszájam. Örültem.
Szofi: anyukádnak jobbulást kívánok!!
Jaaaj, pocak és kismama méretekről jut eszembe.
Mondom a dokinak, hogy akkor eddig 15kg +. Erre fennakad a szeme. Mondom próbáltam tartogatni a súlyom mióta 8 hete rámszólt, hogy figyeljek, de azért csak jött fel. Viszont, mostmár eljutottam oda, hogy (idézem amit mondtam): „megeszek egy szőlőszemet és feljön rám egy kiló. Képtelen vagyok fékentartani.” Erre mit mondott ő? „Akkor csak egy fél szem szőlőt egyen meg.”
Köszi. Hogyan egyek kevesebbet, ha reggelente meg délelőtt joghurtokat próbálok enni, estére meg délután szinte csak gyümölcsöt eszek, és jó ha az ebédnek nevezett étkezéskor eszek normálisan...
Emese: nekem az ellátási kötelezettségről azt mondta az orvosom, hogy minden kórháznak hivatalosan meg van adva, hogy honnan érkezőket kötelesek minden szó nélkül ellátni. Akkor pl felsorolta, hogy az ÁEK (MÁV) melyik kerülteből érkezőket kötelesn ellátni. Ez nyilvános, úgyhogy akár az is lehet hogy az általad keresett kórház honlapján megtalálod. Csak arról nem beszélt a doki, hogy mivan akkor ha nem tartozok bele az ellátni köteles körbe...Nekem amúgy is bonyi ez az egésszségügy. Grrrrr
Részemről aktuális lett, hogy az én dokim legyen ott ha szülök, mivel nem választhatok szülésznőt. Így mindenképp szólok a dokinak. Ha épp nem tud jönni (mert pl külföldön van), akkor nekem hiába ad meg másik dokit, onnantól nem érdekel...jöhet akátr az ügyeletes is.
Amúgy anno nekem is mondták, hogy ne szedjek Elevitet, mert óriás babám lesz. Na hát én azért csak szedem hetente néhányszor, és ahogy írtam is nem úgy tűnik hogy nagy a baba, sőt!!
Viszont anélkül attól tartok nem jutok elég vitaminhoz még a napi 2kg gyümölcsevésemmel se.
Kutyafüle: mostanában én is fagyit kívánok egyfolytában...olyan jól esik. Lehet a savas gyomromat jól lehűti és azért.
Tinu: jelenleg én is maximálisan osztom az álláspontodat, miszerint én is azt várom hogy egész nap a babámmal lehessek a kórházban. De azért nem hagyom figyelmen kívül azoknak a tapasztalt anyáknak a véleményét, akik már szültek, és azt mondják: sosem tudhatod, mennyire leszel kimerült...úgyhogy én is csak bizakodok egy könnyű gyors szülésben. (aztán felébredek és bilibe lóg a kezem)
TE JÓ ÉG.
Kicsit sok lett, ne haragudjatok, próbáltam pedig visszafogni magam...ilyenkor mindig megfogadom, hogy rendszeresen jövök és akkor ez nem fordulhat elő, de hát ahogy a lakás most kinéz nem is tudom mit mondjak...