Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Képzeljétek, mi az Oktogonnál voltunk 19-én, amikor elkezdodött a tüzijáték a manó szabájosan felugrott a pocakomban. A pukkanástól valószínuleg megijedt! Utána nagyon csendben volt... Kép A zenét jobban viseli. Kép

Papás szülés: mi azt szeretnénk. Vagyis elindulunk együtt. Elso baba, a párom azt mondja nem szeretne lemaradni a kicsi elso perceirol. Nem tudom mennyire fogja bírni, de ha a fejemnél lesz és nem szembol szemléli az eseményeket talán kibírja. Minden esetre én örülök, hogy így döntött. Gondolom veletek is jár a papa ultrahangra. Mi ha csak tehetjük együtt megyünk, így az orvossal már "barátkozik" o is. Szülésfelkészítore meg szeretnénk/szeretnék járni.

Tiduj!
Kiderült már mikor mész vizsgálatra? Ha megtudsz valamit írd meg ok?

Puszi mindenkinek:
Niki K. 26.
NK 26

Szia Tiduj!
Pont egyszerre írtunk. Hétfon akkor mindketten többet fogunk tudni... Kép Mert már csak hétfon leszek internet közelben. Aztán egyeztetünk ok?
Igazolást mindenképpen szeretnék kérni, de a múltkor is elfelejtettem. Kép A baba úgy feldob, hogy minden másról elfeledkezem olyankor Kép
Puszi: NK.
Niki K.

Lara!
Köszi a megnyugtatást. A hétvégén úgy kétségbe voltam esve, annyian annyifélét mondtak, hogy felhivtam Magyaro.-on a magándokimat, akinek a javaslatára szedtem az Utrogestánt.
Ő is uazt mondta, mint te. Hogy teljesen felesleges bármit is szednem, mert már a méhlepény teljesen kialakult és az termeli a hormont.
Köszi Lara, örülök, hogy nálad minden zökkenömentesen ment. Remélem nálam is igy leszKép

Én se érzek semmit, mióta abbahagytam.

Márti!
Dehogy bántottál meg, csak meg akartalak gyözniKép
Nálunk ez a Csanád névvel játszódott le. Nekem nagggyon tetszik, de a párom szerint mindig Anyádnak csúfolnák. Ilyenek ezek a hapsik!

Pusszantás, megyek ebédelniKép
Nyuszimanó
Nyuszimanó 14.

Niki!

Igen sikerult egyszerre irnunk!Tulajdonkeppen meg en is csak most fogok igazolast kerni, mert en is elfelejtettem, de megbeszeltem veluk, hogy nyugodtan kifizethetik, es bejott!Kép
Tiduj
Tiduj

Sziasztok!

ADA és többiek!

Ma megtudtam egy kismamatorna adatait Újpesten, akit érdekel.
Edinának hívják az oktatót, otthon tartja a lakásában délelőttönként 9,10,11 órakor.
Az ára elég borsos: 8000 Ft/10 alkalom, de állítólag nagyon megéri. A szülés előtt tart egy papás-mamás felkészítőt is, ami szerinte nagyon fontos az apukáknak. Azt hallottam, hogy tényleg jó. Én elmegyek és kipróbálom, mondta, hogy lehet alkalmanként is fizetni. Egy alk.: 800 Ft.

Akit érdekel a telefonszám: 2333-293.

ADA!!!
Én először október 1-én megyek reggel 9-re, már bejelentkeztem. Szeptemberben sajnos még dolgozom és nem tudok járni. Ha akarsz jönni, hívd fel Edinát és egyeztessél vele.
Addig is írjál!

Sziasztok: Zita
Zita-23

Szia Nyuszimanó!

Hát, ezek szerint ilyenek a pasasok. Ami nem tetszik neki, azt meg is tudják ideologizálni, hogy miért is nem lenne jó. Kép

BMárti
BMárti

Hát sziasztok, ennyit a szabadságról - itt ülök az íróasztalom elott, és félek, ez még a héten lesz így néhányszor. nem egy kismamakímélo a munkám!
Nagyon fontosat tudtam meg - akik januárban szülnek figyeljenek! Ha januárban szülsz már, és elotte meg hosszabban táppénzen akarsz lenni, akkor mindneképpen iktass be szünetet - tehát vedd ki közte a rendes szabidat, vagy legalább papíron menj vissza dolgozni, mert ha egyben van a ketto, akkor a szülésidet is a 2000. évi tv. szerint fogják számolni, mert akkor kezdted a táppénzt. Míg ha újrakezded, tehát nem folyik egybe, akkor a szülésit már a 2001. évi fizuk meg tv-k szerint számolják, amik sokkal jobb, az eü.járadák maximalizálásának az eltörlése miatt (most ezt nem részletezem) - lényeg: akinek aktuális, tájékozódjon a saját munkaügyesénél, hogy jobban járjon.és mindenképpen jobb januárban szülni, most már végképp kiderült - a fenébe, majd szurkoljatok nekem dec. 31-én, jó?
mégegykata 22

Mégegykata!

Én szurkolok neked, meg magamnak is, nekem max 1 hét tápénzt kéne kivennem, mert van annyi szabim, hogy a többi szabi legyen, csak azt nem tudom, hogy akkor mi van ha a szabadságom alatt megszülök, mondjuk az első napján...Akkor a többi elveszik, és ráadásul mér rosszzul is járok!!!??

Tiduj
Tiduj

Sziasztok!

A francba. Lassan beletörödök, hogy a 2000. év lesz az alap, amiböl majd számolnak. Kép Dec. 25.-re vagyok kiírva, és 2-3 hónapot táppénzen akarok lenni a célegyenesben. Szabim máris alig van, azt meg nem hiszem, hogy meg tudnám oldani, hogy papíron benn legyek. Kép
Azt terveztem, hogy táppénzen leszek a szülésig, így annyival késöbb kezdödik a TGYÁS, de akkor az se megoldás, ha betegállományban sikerül kihúzni szilveszterig ("egyben"). Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok lányok!
Szurkolok nektek. Talán biztató, hogy az elso babák gyakrabban tovább szeretnek benn maradni Kép Én a november végével a "tök mindegy" kategóriába tartozom ezek szerint. Jól ki van ez találva!
Nekem van egy határidos munkám okt. 15-ig. Nagyon illene megcsinálnom...
Vigyázzatok magatokra!
Puszi: Niki K.
NK.

Hahó, a "jól ki van találvát" a törvényekre írtam, nem a babám születésére, így visszaolvasva láttam, hogy nem valami értelmes lett a mondat. Kép
NK
NK

Hahó!

Papás szülés:
Csatlakozunk a többséghez: mi is férjemmel ketten indulunk majd neki, velem lesz, ameddig bírKép További megegyzés még: ha végig ott lenne (szeretne, csak nem bízik magában, de szerintem menni fog nekiKép), akkor is csak szigorúan a fejemnél - ezt én is így szeretném.

cupp,
Beja (25dik)
Beja

Sziasztok,

én is szeretem a nevemet!
Tegnap volt nálunk egy barátcsalád, hoztak 2 zsák babaholmit meg kádat is. Hurrá!
Idöközben (néha) rájövök, hogy én vagyok a hülye, hogy már most azon idegelek, hogy hogy fog itt mindenki okoskodni, ha a pici megszületik. De a sok nemalvástól ez érthetö. Éjszakai programunk: 11-12: csuklás (baba)
12-2: alvás (mi)
2-4: mocorgás, májrugdalás (baba), pisilés, forgolódás (én)
4-6: csipöfájás mindkét oldalon, ülve bóbiskolás, néma dühöngés (én)
6-7.30: utóalvás (mi)
7.30: csörög a vekker a páromnak, hurrá, reggel van!
Nem nyafogásból irtam le ezt, söt nem is bánom, legalább szokom az alvásmegvonást!

Puszi mindenkinek!
Pocok

Szia Beja!

Én is azt hiszem, hogy ha egyszer "beindulnak" az események, ordas eröszakkal se lehet majd a kispapáinkat kitoloncolni. Kép
Most gondolj bele, kinn izgulni a folyosón, miközben fogalmuk sincs, mi történik éppen a családjukkal, és csak a végeredményröl értesülni, mikor ott is lehetnének?!?! Ki se bírnák! Kép

BMárti
BMárti

Szia Pocok!

Gyorsan visszakerestem a táblázatban, hogy hanyadik hetes is vagy, mikortól kell számítani az ilyen "pihentetö" éjszakákra. Kép
Egyébként én a magam kis 22 hét 1 napos Pocaklakójával is pocsékul aludtam az éjjel, talán a front miatt. Bár gondolom ez nem vígasztal téged túlságosan... Kép

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Még (sajnos) egyben vagyok, de már nagyon nehezen viselem. Bár a CTG gép szerint hétfõn elég erõs szülési fájásom volt, de én nem éreztem semmit.

VIca
tvica

Sziasztok!

Papás szülés kérdés: Én mindig szerettem volna, ha majd egyszer arra kerül a sor akkor a párom is bent legyen. Aztán persze húzódott a dolog és így szóba sem került. Amikor áprilisban kiderült, hogy végre sikerült kicsi párom kijelentette, hogy ő bizony ott lesz velem. Sőt, kicsi Manónk első perceit is meg fogja örökíteni. Kép

Nevek: Szerencsére bennünket mindenki békén hagy vele. Amikor megmondtuk a lánynevet mindenkinek tetszett. Fiúnevünk meg ugye nincs is. Kép
Engem leginkább az idegesít, amikor "kedves" alig ismerősök első kérdése az, hogy fiú lesz vagy lány.

Pici Manóm megfordult és most igencsak erősen rugdossa a hasam alját. Remélem azért végig nem akar ebben a helyzetben maradni. Kép

Sziasztok
Katus
Katus26

Sziasztok!

Nálunk papás szülés volt, és bár császár lett a vége, nem is tudom, hogy mondhatnám el, mit jelentett számomra, hogy mellettem volt a párom.

Viszont kaptam nemrég egy e-mail-t, amiben egy apuka írja le a szülésük történtét. Mivel személyesen nem ismerem, csak továbbítva kaptam a levelet, ezért ide nem akarom felmásolni. Viszont akit érdekel, szívesen elküldöm neki, csak írjon címet. Egyet mondhatok, nagyon megható.

Sziasztok!
Gabi
BGabi (bgabi)

Sziasztok!

papás szülés kérdés: Nálunk az els? az volt és a második is az lesz. A párom kicsit félt el?tte bár ezt soha nem vallotta be. Utána viszont olyan élménybeszámolót tartotta barátoknak, ismer?sökneknek hogy én csak ámultam. Azóta is még mindig mindenkinek ajánlja a dolgot. Szerintem pedig a mamának is fontos hogy nincs egyedül és nem csak idegenek között van. Úgy hogy ha van rá lehet?ség én is mindenkinek javaslom.
tiktakora

Sziasztok Pocakosok!
Újra itthon, elrohant a nyár, hazaköltöztünk mi is...sajna.Itthon jó meleg, hatalmas virágzó parlagfüvek...alig látok ki a fejemböl, az orrom alatt már nincs bör...
A hasam nagyon nagy (korához képest), dokihoz jövö héten megyünk, az kb. a 15. hét lesz, már kíváncsi vagyok nagyon.
Sok az új név, örömmel olvasom az ismerösök híreit, igyekszem felzárkózni.
Nem túl meleg,szép napokat.
Üdv.
Kinga
Kinga

Sziasztok Lányok!

Időközben "rendbejöttem", én is ismét optimistán tekintek a világba. Ma azt álmodtam, hogy végre megmozdult a baba, de sajna ez még csak álom volt ... Ha melltől lefelé valami morgást vagy mozgást (vagy egyáltalán "valamit") érzek, már egyből analizálni kezdem, hogy mocorgás volt-e?
Nálunk is (remélhetőleg) papás szülés lesz. Bár a múltkor megmutattam apucinak egy képet egy "teljesen új" újszülöttről (lásd magzatmáz, vér stb.) és erre azt mondta, hogy lehet, hogy még gondolkoznia kell a dolgon (pedig nem éppen az a mimóza típus, sőt!). Ennek ellenére, szerintem úgyis be fog jönni, mert már alig várja, hogy láthassa. Így is már állandóan a pocimon "lóg". Egyébként ő is nagyon rendesen eljár velem az UH-kra, sőt még azt is kérdezte, hogy mikor lesz szülés-előkészítő, pedig nemrégen még azt nyilatkozta, hogy az egy hülyeség! Ezek után igazodjon ki rajtuk az ember!
Ami a családi beavatkozást illeti a nevekbe, meg a jótanácsokat, hál' istennek ez nálunk eléggé visszafogott (csak Anyu kérdezi meg kétnaponta, hogy jól vagyok-e?). Szerintem, lehet, hogy tudják, hogy úgyis az lesz, amit mi akarunk, szóval kár a gőzért! Egyébként, meg még nem tartok ott, hogy az ilyesmi nagyon idegesítsen.
Szerintem Ti se nagyon izgassátok magatokat!

Nekem még január közerpéig dolgoznom kellene, de már nagyon unom a banánt. Legszívesebben otthon lennék és "terep-előkészítéssel" foglalkoznék.

Beja!
Én már jó néhány hete kb. olyan fitt vagyok, mint egy öregasszony: egy régi lakóház 3. emeletén van az irodánk (jó magas emeletek!) és kb. kétszer olyan lassan érek föl, mint eddig és ráadásul fújtatok, mint egy gőzmozdony! Pedig hát még jóval utánad "kullogunk".
Néha már én is észreveszem, hogy pingvinesen járok, de ez inkább azért van, mert így úgy érzem, hogy kicsit óvatosabban tudok járni és ez megnyugtat.

Na, befejezem ismét hosszúra sikerült levelemet. Most már dolgozni is kéne!

Pussz!
Juca2
Juca2 17

Sziasztok Kismamák Kép

A papás szüléshez szólnék hozzá. Nálunk ez úgy alakult eddig, hogy a párom eleinte hallani sem akart róla. Hagytam is, a világért sem eröltetném, pedig nagyon szeretném ha ott lenne. A növérem ott lesz velem ha ö nem, azért nem is izgultam. (egyedül nem szülnék semmiképpen) Aztán amikor megmozdult a baba, megmozdult az én szerelmem lelkében is az édesapa. Fogta a pocakom, mondtam neki, hogy a tenyerébe simult a pici babánk stb.. Ö még nem érzi a mozgásokat, de már azt mondja ott lesz velem a szülésnél. A Kismama újságban elolvasott egy szüléstörténetet, barátkozik a gondolattal. Hagyom. Kép Nem fogom sürgetni a végleges döntését. De bíztató ahogy boldog mosollyal az arcán bámulta végig a 18. hetes UHt. Érzem, hogy egyre közelebb érzi magához a magzatunkat.

Lassúság: Most kezdem érezni, hogy nehezebben mozgok. Kezdve az ágyban való megfordulással, folytatva az úszással, lépcsőzéssel. Hamar elfáradok. A mi irodánk csak az elsőn van, mégis pihegek, mint kacsa az árnyékban mire felérek. Kép

Nagy puszi Nektek!

Mamacica (19hét3nap)
Mamacica

Szia Pocok!

Olyan jót mulattam az éjszakai leírásodon.Kép Csak vigasztalni szeretnélek, hogy az enyémek kb ugyanilyenek. Talán az ülve bóbiskolás kimarad, de van egy időszak amikor se háton se az oldalaimon nem megy. Olyankor tele pakolom párnával a térdem alját és akkor jobb egy kicsit.

További jó pihenést.Kép)

Tikk
Tikk

Szia BGabi!

Nagyon szivesen elolvasnám azt a kispapa-élménybeszámolót, a mabakos@freemail.hu-ra küld el légyszives!

BMárti
BMárti

Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül a zápor utcai pierre cardin boltnak a telefonszámát vagy pontos címét?

köszi

Tikk
Tikk

Szijasztok!

Nyuszimanó! Amikor abbahagytam én is sokat gondolkodtam, hogy nem lesz-e baj belöle, de igy utólag már tudom, hogy nem. Veletek is minden rendben lesz, nekem sincs semmi problémám.
A Csanád név nekem is teccik, de eszembe nem jutna "anyád"-nak csúfolni :-)))))))))))))))))))))))*nagyon nevet*

Papás szülés: az én férjem is bejön. Csomagolok majd neki szendvicset és ásványvizet, hogy nehogy megéhezzen a hosszú órák alatt, mert már a múltkor mondta, hogy hogy fogja ö ott kibirni, olyan sokáig...nahát akkor én mit szóljak:-)))))

Pocok! Az éjszakai programotok, nagyon ismerös valahonnan Kép

Szijasztok, Lara-33
lara (lara)

Sziasztok!

Én is megjöttem a nyaralásból. Nagyon jól esett pihenni egy kicsit, csak sajnos kitört rajtam ez a rettentö parlagfü allergia amit elég nehezen viselek, mert nem nagyon tudok töle aludni.Akit szintén érint a kérdés annak javasolnám a Smecta nevü orrspray alkalmazását. Ez nem gyógyszer hanem tengervizet tartalmazó spray amit arra való, hogy lemossa az orrnyálka-hártyáról a polleneket. Patikában recept nélkül lehet kapni, az ára kb. 1000 forint körül van.

Zita!
Irjál kérlek, mert beszéltem a kismama tornás Edinával és ha lehet szeretném egyeztetni veled a részleteket. Irhatsz az otthoni e-mail cimemre is: Ivincze@aramszu.net.

Tikk!
A Zápor utcai Pierre Cardin bolt pontos cimét nem tudom, de már voltam ott és el tudom mondani, hogy hogyan jutsz oda:
szóval az üzlet a Zápor utcának a legvégén van, NEM az amfiteátrum felé esö végén. Ha az amfiteátrum felöl jössz akkor jobb oldalon lesz a nagyker egy lapos, szocreál épületben az iskolával szemben. Úgy emlékszem, hogy nincsen semmi kiírva csak meglátod a kirakatban levö kocsikat. A választék valóban elég nagy és az eladó is nagyon kedves volt velem.

Ada
Ada

Sziasztok!

Kinga, sziaaaaKépKépKép Hü mennyit gondoltam Rátok, hogy vajon mi újságKép Nagyon örülök, hogy minden rendben, doki után élménybeszámolót kérünk! Kép

Tikk, szia! Pierre Cardin kocsit szeretnél? Milyet? Azért érdekelne, mert mi is azt vettük, kíváncsi lennék, te mit választasz.

Lara, szió! Te a P. Cardin boltban csak nézelõdni voltál, vagy vettél is kocsit? Ha igen, akkor Tõled is kérdezném, hogy milyet...

Köszi lányok!

cupp,
Beja (25 dik)
Beja

sziasztok!

Aki meg nem ismerne!Olvassatok el!
[url=http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm" TARGET="_top]http://members.chello.hu/malorg.bt/tipegoketto/linkapa.htm[/url]
A fetrenges garantalt a nevetestol ,ugyhogy munkahelyen ne olvassatok!Kép
Aki mar ismerte, bocs!

puszi:Tiduj 20
Tiduj

Sziasztok!

Beja! Már vettünk kocsit és valóban Pierre cardint. 2 funkciós lábzsákos, nem nehéz, bolygó kerekes, átfordítható karos. Nagyon extrákkal nincs felszereve, de panelbe bkv közlekedéshez tökéletes. A bolto pedig azért keresem, mert pelenkázó táskát szeretnék venni, vaami hasonlót mint a kocsi és voltak nagyon aranyosak ahol a kocsit vettük (egy vidéki kis boltban) csak színben nem ment a kocsihoz. hát ennyiKép
Ada köszi a segítséget, bár a telszámra azért lett volna szükségem, hogy ne kelljen kimennem. Ha valaki járt már ott, akkor kérdezem van-e nagy választék táskákban is?
köszi mindenkinek.
Tikk
Tikk

Márti!

Valami nem stimmel az e-mail címeddel, visszajött a levél, amit küldtem. Ellenörizd, légy szi, nem írtad-e el!

Gabi
BGabi (bgabi)

Szia Gabi!

Nem látok hibát a freemail-es címemben, de ki tudja, a technika ördöge szórakozhat velünk! Írtam a céges címemröl, remélem megkapod.

BMárti
BMárti

Tiduj!

Köszi azt a címet! El kell mondjam, régen nem szórakoztam olyan jól, mint amíg azt a naplót olvastam KépKépKépKép Párom többször bejött, hogy most sírok, vagy nevetek KépKép Pár részletet neki is fel kellett olvasnom, mert már végképp nem értette, min nevetek olyan jókat KépKép

Szóval köszi
Gabi
BGabi (bgabi)

Sziasztok!
A papás szülésröl:az elsö terhességemnél a férjem az elsö perctöl kezdve mondta,hogy bent lesz a szülésnél.A 20. hét körül vakbélgyanúval feküdtem kórházban és amikor beszúrták az infuzióhoz a branült majdnem elájult,ekkor egy kicsit megrémültem mi lesz a szülésnél.
Nagyon jó volt ,hogy végig ott volt velem,jobban tudta a légzéstechnikát,mint én.Amikor már elviselhetetlen fájdalmaim voltak és ki akartam tépni az infuziót a kezemböl Ö nyugtatgatott.
A hathetes kontrollon az orvosom mondta,hogy ilyen türelmes férjet még nem látott a szülöszobában.
Ti tervezitek a fájdalomcsillapítást?Én most biztos,hogy epidurális érzéstelenítést fogok kérni.
Beáta

Sziasztok!
Tiduj: nekünk a második babánk lesz februárban, és most is papásan fogunk szülni, úgy mint elöször. Nekem hagyon nagy segitség volt, hogy ott volt a férjem, pedig a vajudás nagy részét otthon zavartuk le.Az a látvány, amikor a lányunkat a pocimra tették, és a férjem arcán csorgott a könny, még ma is meghat, pedig Dorka már lassan 15 hónapos lesz.És ö vágta el a köldökzsinort, ami neki egy fantasztikus élmény, legalábbis a mai napig mindenkinek nagyon büszkén meséli.
Több cikket is elolvastunk a szülés elött, pro és kontra a papás szülésröl, de a döntésünket nem befolyásolta.
Üdv mindenkinek: Tmóni
tmóni (tmón

Sziasztok!

Nálunk is papás szülés volt. Én hagytam, hogy Ő döntse el,akar-e ott lenni. Akart. Nagyon lelkes kispapa volt (most is az), jött minden UH-ra, szülésfelkészítőre, stb. Nekem nagyon sokat jelentett, hogy ott volt a szülésnél. Elmondása szerint neki is a legszebb élménye volt életében amikor meglátta Lilit, és végig a kezében tartotta amíg engem varrtak. Most is együttszülésre készülünk.

Érzéstelenítés: nekem gyors szülésem volt. Az első összehúzódástól számítva 3 órán belül meg volt a lányom. Viszont nem voltak 10 perces fájásaim, hanem rögtön 2-3 percesekkel indult. Volt olyan időszak, amikor mondtam a férjemnek, hogy szóljon valakinek, hogy csináljanak már velem valamit mert belehalok. Rá félórára már ott is szuszogott Lili a pocakomon. Úgy tervezem, hogy a másodikat is érzéstelenítő nélkül próbálom megszülni. Persze vannak kórházak, ahol nem is szívesen adnak érzéstelenítőt (a Szent Imre /Tétényi/ pl ilyen).

Remélem mindenki jól van. Nekem ma kellett volna mennem dokihoz, de átaludtam az időpontotKép Na, majd jövő héten.

Pussz: Szilvi
Szilvi

ADA!
Nem a Sterimar orrsprayre gondoltál?????
Ugyanis a Smecta, az egy hasfogó Kép
Szia: Tmóni
tmóni (tmón

Sziasztok Kismamák!

BMárti! Amit az apás szülésrõl írtál ma (11.38), tökéletesen megegyezik azzal, amire mi is gondolunk. Akár én is írhattam volna. Kép

Pocok! Amikor az alvásodról írtál, egyik szemem sírt, a másik nevetett (bocs). Délután egyébként nem tudsz aludni valamennyit?

Kinga! Örülök, hogy hosszú idõ után elõkerültél, és hogy jól vagytok. Kép

Tiduj! Linkapa nagyon aranyos volt, én is jókat nevettem rajta! Köszi!

Sziasztok: Laura25
Laura25

Tmóni!
Dehogynem, teljesen igazad van, a Sterimarra gondoltam!

Ada
Ada

Sziasztok lányok!
Végre huvösebb lett az ido!

Tiduj, kinyomtattam a papás storit, elolvasom ha lesz idom. Ahogy beleolvastam nagyon jó... Kép

Képzeljétek, manóca az idegen hangokra élénken reagál. A tv, a beszélgetés "normális" neki, a telefon csöngésére reagál, a villánlást kiséro dörgésre is. Annyit nevetek rajta, ismerkedik a hangok világával. Kép
Puszi mindenkinek: Niki K. holnap 27.
NK. 26. utolsó nap

Tmóni!
Kérdezhetek valamit? A Dorka nálatok az anyakönyvezett név vagy így becézitek a nagylányt? Egy utónévkönyvben (a sok közül) csak a Dóra, Dorottya volt és a Dorka mint becézése.
Köszönettel: Niki K.
NK

Sziasztok!

Remélem, mindenki jól van!

Nekem meg fáj a derekam... Ma reggelre erre ébredtem, a robot hozzám képest sikkesen lépked... Most akkor ez is a terhességgel jár? Én azt hittem, csak az utolsó idõszakra lesz ez jellemzõ... Csak a bal oldalon fáj, valahol a keresztcsontom környékén, lehajolni nem merek, mert félek hog úgy maradok... SegítségKép meddig tart ez? Magától elmúlik? Van rá valami csodaszer? Kenõcs, olaj, sárkányfû, ingyom-bingyom, ráolvasás... tudtok valamit?

Hétfõn megyünk UH-raKépKép Végre-valahára letelik a hat hétKép

cupp,
Beja (25dik)
Beja

Sziasztok!

Orulok, hogy tetszett a leiras, kar hogy en nem tudok ilyen jopofikat irni!Kép

Pocok: Tenyleg ez var rank is?Kép

Beja:Nekem is szokott fajni a derekam, sot a valamikor annyira faj a csipom, hogy nem tudok labra allni vagy csak bicegve tudok menni.De szerencsere hamar el szokott mulni, meg nem is figyelek ra nagyon, remelem ez azt jelenti ,hogy jol birom a fajdalmat.KépAbban sajnos nem tudok segiteni, hogyan lehet elmulasztani.KépDe egyutt erzek veled!

Mindenkinek derékfájásmentes napot!

Tiduj (ma 21 het betoltve)Kép
Tiduj

Sziasztok!

van egy nagy aggodalmam. Megvettük a babkocsit (2 funkciós pierre cardin, így biztos tudjátok melyik az) és egy dologra nem gondoltam, amit most olvastam valamelyikőtök írásában, hogy a téli baba nem fog elférni benne. Akinek hasonló kocsija van/volt és téli babája kérem írjatok, hoyg ez tényleg így van-e. Nem mintha tudnám akkor mit csináljak.Kép
köszi

Tikk
Tikk

Sziasztok!

Végre vagyok egy kicsit délelött is, így most nem mulasztom el a táblázat felrakását. Remélem, Ti jól vagytok, ezt majdnem én is elmondhatom magamról. De 3-án már lesz dokim, megjön a szabiból, este meg is rohamozom, és megnézetem magam, nyugtasson meg, hogy nincs semmi bajom. Addig meg bizakodok benne, hogy úgy van.

Sziasztok
Gabi

<pre>
Cseri 1.c. 41 hét Pécs 34 év aug. 10. 3.b.
Lkriszta 40 hét Budapest 30 év aug. 18.
Tvica 38 hét 5 n Budapest 27 év szept. 5. 2.b.
Cory 3.c. 38 hét 0 n Budapest 23 év szept. 7. 1.b. Emma Áron
Pocok 18.c. 36 hét 1 n Budapest 27 év szept. 20. 1.b.
Szilvia 35 hét Svájc 27 év szept. 22. 1.b.
Erás 33 hét Pécs 21 év okt. 10. 1.b.
Beáta 1.c. 33 hét Budapest okt. 10. 2.b.
Lara 1.c. 32 hét 3 n Szeged 25 év okt. 16. 1.b.
Szilvi2 1.c. 32 hét 2 n Ócsa 25 év okt. 16. 1.b.
PK 2.c. 31 hét 3 n Svájc 29 év okt. 23. 1.b.
Adri 2.c. 31 hét Budapest 31 év okt. 23. 1.b.
Kiraly Kati 8.c. 30 hét 2 n Budapest 25 év okt. 28. 1.b. jan. 21.
Viki 2.c. 29 hét 2 n 29 év nov. 7. 1.b.
Helga 26.c. 28 hét 5 n Debrecen 23 év nov. 10. 1.b.
Rebi 28 hét 2 n Budapest 30 év nov. 12. 1.b.
Tikk 28 hét 3 n Budapest 26 év nov. 14. 1.b.
Móni 3.c. 28 hét 0 n Debrecen 28 év nov. 16. 1.b. Alexandra Bence Ádám
Eszter 2.c. 27 hét 6 n Budapest 24 év nov. 16. 1.b. MÁV
Niki K. 5.c. 26 hét Budapest 26 év nov. 23. 1.b.
Katus sok 26 hét 3 n Pécs 28 év nov. 26. 1.b.
Viráganya 4.c. 26 hét 1 n Dunaújváros 29 év nov. 29. 2.b. febr. 22.
Laura 8.c. 26 hét 0 n Budapest 29 év nov. 28. 1.b.
Zsuzsi 3.c. 25 hét 6 n Budapest 26 év nov. 30. 1.b.
Gabi 1.c. 25 hét 6 n Nyíregyháza 27 év nov. 30. 2.b.
Beja 8.c. 24 hét 6 n Budapest 25 év dec. 10. 1.b. MÁV febr. 26.
Niki 10.c. 24 hét 4 n Bp. (Érd) 27 év dec. 10. 1.b.
Évike 3.c. 24 hét 3 n Budapest 29 év dec. 11. 1.b. SOTE márc. 6.
Mariann 3.c. 23 hét 6 n Miskolc 30 év dec. 14. 2.b. Diósgy&#337;r Dorottya Bálint
Orsi 8.c. 23 hét 5 n Komló 26 év dec. 15. 1.b.
Szilvi 1.c. 23 hét Bp. (Érd) 25 év dec. 15. 2.b. Nóra Bálint
Picur 1.c. 22 hét 3 n Kanada 31 év dec. 21. 1.b. 18.márc
Ada 2.c. 23 hét 0 n Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Zita 4.c. 23 hét Budapest 27 év dec. 21. 1.b.
Szila 7.c. 23 hét 0 n Budakalász 25 év dec. 22. 1.b.
BMárti 1.c. 22 hét 3 n Budapest 30 év dec. 25. 1.b. márc. 20.
D.Rita 1.c. 22 hét 3 n Dunakeszi 32 év dec. 27. 1.b.
Kata2 3.c. 22 hét 2 n Budapest 27 év dec. 31. 1.b. márc. 21.
Kata 21 hét Budapest 22 év dec. 29. 2.b. Sára
Betti 4.c. 21 hét 2 n Eger 25 év jan. 1. 1.b. márc. 27.
Tiduj 21 hét 0 n Bp. (Szolnok) 25 év jan. 3. 1.b.
Mamacica 1.c. 19 hét 4 n Szolnok 28 év jan. 14. 1.b. ápr. 9.
Erika 14.c. 19 hét 0 n Erdély 27 év jan. 17. 1.b.
Chris-Klári 18 hét 3 n Budapest 35 év jan. 20. 1.b.
Moncsi 1.c. 18 hét 1 n Budapest 26 év jan. 24. 1.b.
Catnet 6.c. 17 hég Ócsa 20 év jan. 25. 1.b.
Klári 1.c. 17 hét Pécs 28 év jan. 29. 1.b.
TKriszta 1.c. 17 hét Budapest jan. 28. 2.b.
Zsuzs 1.c. 16 hét 4 n Budapest 27 év febr. 2. 1.b.
Tmóni 0.c. 16 hét 3 n Budapest 31 év febr. 2. 2.b.
Juca2 16 hét 4 n Veszprém 29 év febr. 13. 1.b.
Tünde 14 hét 33 év febr. 17. 2.b.
Nyuszimanó 3.c. 14 hét 0 n Finnország 26 év febr. 21. 1.b.
Kinga 1.c. 13 hét 0 n Maglód 33 év 4.b.
Erika2 12.c. 8 hét Százhalombatta 27 év
</pre>
BGabi (bgabi)

Tikk!

A Pierre Cardin babakocsi, ha olyasmi, amiröl Beja írt, hogy azt vett, az tökéletes téli babáknak! Úgyhogy nyugi Kép Annyira csöppek még olyankor, hogy bármiben elférnek.

Szia
Gabi
BGabi (bgabi)

Szia Gabi!

Utánanéztem amit Beja írt, valóban szó szerint ugyanolyan csak nekünk elefántos, amit &#337; leuffolt.Kép)
Akkor azt mondod elfér? Zsákostól plédest&#337;l mindenest&#337;l?

Eddig mindenki azt mondta, hogy ne aggódjak nem keskeny. Hát reméljük.

Köszi szépen

Tikk
Tikk

Szijasztok!

Beja! Én még nem voltam a P.Cardin boltban:-)) de egyébként mi is nézegettünk PC kocsikat, az egyik esélyes ez volt. (zöld-sárga kockás huzatú), de aztán Cam-et választottunk.

Tikk! Most hogy irod, hogy elefántos a PC kocsitok, tudom is melyikröl van szó. Ezt a fajtát néztük ki mi is, csak kockásba. Én nem aggódnék a helyedben, szerintem simán bele fog férni a baba, azért nem olyan pici kocsi az!

Szijasztok, Lara-33
lara (lara)

Szia Lara!

Köszi. De már aggodalmamban azt sem tudom elképzelni mekkora lesz. De ha tényleg simán belefér, akkor tényleg picik ezek a babákKép
A Zápor utcaiban voltatok? És nem kaptatok valami telszámot? vagy nem láttál véletlenül táskákat?

Tikk
Tikk

Lara!

Bocs, de most olvasom, hogy nem voltatok a boltban.Kép) EZt egy kicsit elbambáztamKép

Tikk
Tikk

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?