Új privát üzeneted érkezett!

Rana,
inkább ti is béküljetek ki apával. A férfiak olyanok ám, mint a kisbabák: ha ébren vannak, velük kell foglalkozni. ;) Sok törődést igényel a kicsi lelkük.

Kép
kisbuta

a laptető következő kismamijelölté... :oops:

Kép
kisbuta

Lehet az enyém? :oops:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Kicsit lemaradtam... :cry:

Dezsina
Én még most se érzek igazán semmit... :wink:

Tücsök
Aki nem jó anya, az nem gondolkodik ezen :wink:

Szezso
Boci 11+6-nál 7,09 cm volt...

Bea
:cry: :cry: :cry:

Till
Dobogó szív :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vizkrisz
Olyan szorgalmasan méred a hődet :lol:
LH-tesztet nem próbáltad még?

Annmari
Nekem T.Z gyártotta Bocim van :lol: :wink:
Vendég

Mabe!

Gyönyörű bocikád van! :D :D :D :D :D

Remélem nekem is varázsol egyet! Én úgy látom nagyon lelkiismeretes és nagyon szeretne segíteni! :D

Bízom benne hogy össze jön neki! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Skrisz
Gratulálok! :lol: :lol: :lol:

Nyulasz :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszedli
Nem a mennyiség, hanem a minőség számít!

Annmari
A tüszők kb. 90 nap alatt érnek meg... gyakori, hogy stimulált ciklus utáni spontán ciklusban érnek meg tüszők :wink:

Kisbuta
Már látszik az a poci :wink:

Rana
Enyém apa meg dolgozóban... még veszekedni se tudok vele :wink:
Vendég

Puszi, Drága!!!
Ez az!!!gy kell hozzáállni! :wink: Minden rendben lesz, épp ezek a tüszik kellenek a Babáitokhoz!!!! :D +++++++++++++++++++++++

Dezsina, Katavirág:
Babaragacsok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Skrisz,
szívből gratulálok a Csajszihoz!!!! :D :D :D

Árnika,
még nem írtam privit, ne haragudj! :oops: (de van alibim :roll: )
Bemásolok:
Nekem faramuci napom volt :?
Bebattyogtam a Péterfybe, normál nőgyógyászatra. Kifogtam egy arrogáns dokit, aki velem veszekedett, hogy mit képzelek, az RH összeférhetetlenség ellen nem lehet csak így beadni az ellenszert, szidta a Kaálit, hogy micsoda inkorrekt eljárás, aztán majd leharapta a fejem, mikor nem értettem egyet :evil: ,
Ezután elkezdte szépen megfogalmazni az irományát, hogy nem adja be az injekciót, és közben még telefonált 3at, és mindenkinek felháborodva újságolta, hogy őt mire kényszerítik...Ekkor jött be az a főorvos, aki amúgy rendelt volna - de épp konferencián volt - és pillanatok alatt józanul rendelkezett (miután konzultáltak a fejem felett, hogy állítólag ilyen eset még sosem fordult elő), hogy egy napra azonnal be kell feküdnöm, mert az Anti D csak így adható, ambulánsan nem...Így történt, hogy a mai napra kórházba kerültem...ott kellett volna lennem holnap délig, de saját felelősségemre du hazajöttem...
A szuri egyébként annyi volt, mint a mindennapos progi szuri...
De: jelentem: kiválasztottam a dokit, akinél szülni szeretnék! :D (a főorvos lesz, aki megoldotta a gordiuszi csomót! :lol: )

Lányok, máris visszasírom a Kaálit....... :roll:

tillidian

Apa azóta már itt dörgölőzik, mint egy bolyhos nagy kandúr. Megbánta amit tett, azt mondja.... :roll: :) :wink: Most még narancsot is hámozott nekem.... :)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Till, jaj. De minden jó, ha a vége jó. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Anmari,
tudod mit szoktak mondani, nem? :D
Édes a kibékülés!!!
Rajta, tessék elkapni apát és okosabbnak lenni. .... engedni, ha kell.
Nehogymá emiatt ne legyen jó napotok és spontán babátok!!!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

RanaApa: tudod te, mit kell csinálni! :wink:

Till: naháááááááááááát! :roll: Annak örülök, hogy van dokid! Ha hiányzik a Kaáli, pénteken randizhatunk előtte! :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Veszekedés:
Mi is szoktunk, de mivel a tányérok magasan vannak a szekrényben és apa éri csak el - ő meg nem szokott vagdoskodni - és nincs is elég ... így marad a csendesebb, de morcisabb változat. :lol: :lol: :lol:

Ja és nem szabad úgy lefeküdni aludni, hogy nem beszélitek meg vagy nem rendezitek a helyzetet.
Sajna, tapasztalatból mondom.

hajnoca
Dunakeszi

Hajnoca, jo ez az uj hazassagi ticker :lol:

Puszedli, eddig nagyon jol haladsz, ne aggodj :!:

Bea :cry: :cry: :cry:

Till, gratula :!:

Dezsi, akkor vasarnap :!: En akkor leszek ET+14. Mar tukon ulok :shock:
katavirag

Katavirág, Dezsina óriási drukkok mennek nektek!!!!!

Till, ki lett a dokid?

Rana, Annmari néha előfordul, hogy a pasik nem értik mi történik. Nem veszik észre, hogy tombolnak a hormonok. Ilyenkor csak az van, hogy odakúszunk, és megmagyarázzuk, hogy ezek nem is mi vagyunk, hanem a stimu injekciókból előbújt házisárkány. :wink: :lol:

Puszedli, tüszőnövelők mennek!!!!

skrisz72

Jesszus, Katavirág! 3.24??? :shock: Te aztán virrasztottál!!! :roll: :P
Drukkok mennek+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi,
Neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszikám:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(sajna pénteken nem leszek, reggel megyek védőnénihez utána elutazunk, de randit majd pótoljuk! :wink: )

Árnikám,
jövök du a privivel, tarts ki (hosszú lesz, és össze kell szedjek hozzá anyagokat...de jövök!!!) :D

tillidian

Katavirág, Dezsi, tartsatok ki, a vasárnap mindjárt itt van!

Till, az aloe veráról küldesz vmit Árnikának? Nekem is elküldöd???? Köszi.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

Katavirág!
azt hiszem mégis kihagyom a vasárnapi tesztelést. Nagyon korai. Még csak ET8 leszek...Nem akarok csalódni. 8) Kivárom a péntek 13-at! Vagyis remélem!
Neked drukkolok!!!!!

Puszedli!!
Drukkhegyek! az első lombikomnál 7 tüszőcském lett! és hármat ültettek be!!! Hajrá tüszők!!!

Annmari! Rana!
szerintem tegnap volt valami a levegőben, mert én is hülye voltam. Kiborultam olyanon, amin nem szabadott volna és annyira túráztam magam, hogy nem aludtam hajnaltól és még reggel is feltúráztam magam és még mindig ideg vagyok. Szegény párom... :( nem érti mi van velem.
azt hiszem ez az egész tortúra iszonyúan kikészíti az ideginket, legalább is az enyémet nagyon.

Csajszikák!
köszönöm a drukkokat!
(picit ma húz a hasam alja... reménykedem) :oops:
dezsina

Jó reggelt! :lol:

Kata: te csak vasárnap tesztelsz? Nemáááááááááááá!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Till: ok.

Kép

Kép

*puszedli*

Halihó!

Drukkolok ám én is Csajok!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Hali!

29.cn, 37 a kora reggeli hőm.
Hívtam a Debreceni kórházat...nem vették fel a meddőségin. :( Pedig meg kellene tudnom, hogy Fekete lesz-e holnap ott.Ha esteleg vki tudja, írja meg...köszi. :)
A Kaáliban nem lesz holnap a dokim.Beszéltem vele telcsin, mondtam mi a szitu, meg bevallottam töredelmesen, hogy nem szedtem be a duphastont amit felírt...mondta, hogy pont ezért adta... :? :oops: Várjam meg, hogy megjön-e most...ha nem akkor jövő hét elején-közepén menjek megnézetni.
Sztem nem fog megjönni...tuti most volt pé...vagy a hőmérő nagyon megbízhatalan...de csak nem.Jól bekavartam.Csináltam magamnak egy jó hosszú ciklust... :( Persze ha 9 hónapos lenne, azt nem bánnám. :wink:
Így úgy néz ki, hogy holnap nem megyünk Debibe...lehet egyszerre kellene mindent elintézni...az IR-es doki sincs holnap asszem..mindjárt vissza is nézem.Vagy lehet, hogy egyszerre úgysem tudom? :? Majd kiderül...

Rana
Ezek a hormonok. :?
vizkriszisback

Rana
Akkor mégis menjek a meddőségibe és majd Fekete ad az IR-re beutalót? :shock: Mindenkinek várni kellett 6 hetet?Én 20 napja kaptam az utolsó szurit, akkor a kövi ciklusban meg lehet csináltatni.Mikor van meg az eredmény?

Visszaolvastam a tegnapit...mindenkinek bolondok a hormonjai? :? 8)
Én pattis vagyok, van 2-3 szórszál a bimbó körül és 3 a köldököm alatt...persze ezeket kitépkedem.Hasamon, derekaom van zsír is.Más tünetem nincs...akkor lehet, hogy IR?Na mostmár tényleg jobb ha megnézetem, nehogy már ezen múljon...
Milyen diéta van rá?
vizkriszisback

Vkrisz, Fekete nem tudom, ad-e beutalót IR-re (őt nem ismerem), Sápy tuti ad (mondd, hogy lombik, stb stb). De azért említsd meg, hogy 20 napja volt az utolsó stimus szuri. Eredmény hivatalosan 2 hét, de nekem egy hét múlva megvolt (van, akinek 10 nap).
A tüneteid egyáltalán nem biztos, hogy IR-es tünetek. Rossz hír viszont, hogy diéta nem nagyon van rá az olyan alkatúaknak, mint te (még nekem se engedte VV drnő, hogy csak diétával próbálkozzam), hanem felírják a metet. De talán jobb is. Egyébként napi 5-szöri étkezést kell tartani, 40 (reggeli)-20 (tízórai)-60(ebéd)-20 (uzsonna)-40 (vacsi) g szénhidráttartalommal (kapsz táblázatot), és napi 30 perc kardios torna. Én a helyedben kérnék időpontot VV drnőhöz minél előbb (akkorra, amikorra már biztosan meglesz a terheléses inzulin eredménye), és az eredménnyel mehetsz hozzá azonnal. Én is így csináltam.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok

Vizkrisz Valicskó már rendel csütörtök, és péntek de. is. de csak beutalóval !!!lehet menni hozzá.
Ha kapsz beutalót terhelésre, Én nem tudom ott mi a helyzet, de nem csinálják meg nálatok??
Én itt a Füvészkert u. laborba szoktam menni, másnap megvan az eredmény. De neked ahogy írják is, tényleg nem kellene menni még, mert az Ir ronthatja a stimu. de
beutalót sima házidoki is adhat.

Nyulasz már hiányzol :)

Till semmi gond, :) nem semmi sztori, de örülök hogy rendeződött.

Kata tényleg jól bírod teszt nélkül :) +++++++

Dezsikém most fészkelték be magukat úgy kb. 8 hónapra :) ++++++++++

Puszedli tüszőnövelők indítva+++++

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Sziasztok!

Vizkriszisback!
Ha javasolhatom inkább Törökhöz menj. Fiatal, de roppant lelkiismeretes doki. Ha kell megírom a számát.
Egyébként Feketéét is megírom, ha szükséged van rá.
De ha "csak" IR miatt mennél a meddőségire, akkor lehet jobb, ha Valicskóval próbálkozol inkább.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Halihó!

Kis helyzetjelentés rólam:
a fejfájásaim oka ....., hogy hajlamos vagyok migrénre :cry: ... és mennem kell majd 04.07.-én MRre. :?
Kaptam gyógyit rá: quarelint és valami migrén ellenes port. :(

Nem akarok migrénes tüneteket és migrént sem. :x

hajnoca
Dunakeszi

((((((((((((((((((((((Hajnoca))))))))))))))))))))))))))

Kép

Kép

*puszedli*

Hajnóca
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Köszi csajok.
De ennyire nem vészes a dolog. :) Csak most a diagnózis kicsit lepadlózott. Számítottam rá, de mégis váratlanul ért.

Lesz ez jobb is. Szerintem a fősuli miatt is lehet.
Sokan vagyunk kis helyre bezsúfolva, kevés főtt kaját eszek vagy szinte semmit aznap és ráadásul 7órától este 7ig ott vagyok.
Szóval ez is lehet az egyik oka. :?

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Dezsi,köszönöm,hogy megírtad csajoknak...ja,és zebracsorda megy! :wink: ...úgysem bírod vasárnapnál tovább :D

Szóval mindketten jól vannak,87-87 mm-sek.Az egyik 100% fiú,a másik valószínűsíthetően lány,de nem tuti.Egy képet kaptam,és azon sem túl jól láttszanak,de holnap felteszem nektek.Viszont legalább fél órán keresztül néztük,néha 4d-re átkapcsolva...

Skrisz,gratulálok a lánykához :D tényleg fiút éreztem,így meg is lepődtem...majd a tesó :wink:

Katavirág,neked is mennek a drukkok!
Puszi,neked meg tüszőnövelők!!!
Hajnoca,ez nem hangzik jól :cry:

...ja nem is írtam,elkaptam valami nyavaját...fáj a torkom,és mindenem,38.2 a hőm,dokim javasolta vegyek be egy algopyrint.Remélem holnapra jobb lesz,ma alig bírtam azavezetni,olyan gyengének éreztem magam. :evil:
Vendég

Sziasztok!

Dezsi, Katavirág, mennek a babaragik.

Annmari, én is a gyors békülésre szavazok.

Rana, örülök, hogy helyreállt nálatok a családi béke.

Hajnoca, ne izgulj, a migrén azért viszonylag jól kezelhető. Nekem is szokott lenni, egy jól megtalált gyógyszer csodákat tesz. Nem is tudom, mikor volt nekem utoljára, de az biztos, hogy a terhesség előtt.

Nyulasz, hajrá 1 fiú és 1 lány!

Puszi, +++++++++++++++++++

Többieknek is mennek a drukkok.

Kép
petne

Nyulasz
Vegyes páros :lol: :wink:
Vendég

Hajnóca
MR-nek lesz egy nagy haszna... igazolni is tudod, hogy nem vagy üres fejű :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Nyulasz, hajrá vegyespáros!!! :wink: És szép egyformák. Betegség meg monnyon le! :evil:

Hajnoca, neked meg migrén sicc. :evil:

Dezsi, Kata ++++++++++

Puszi, tüszinövi sugik.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
Szép méretei vannak a kis Nyúlbogyóknak és gratulálok a kis fütyishez! :lol: Név???

Árnika!
Tudom, hogy sokan cserélnének velem, nem is panasznak szántam. :oops: Már akartam írni Neked, hogy én is ittam aloét, én a dm-ben vettem, lényegesen olcsóbb, mint a foreveres és 99,8%-os az is. Én reggelente éhgyomorra egy kupicányit ittam. :wink:

Dezsi!
Drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi!
Tüszőnvelők!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hormonok, érzékenység: én mióta szedem rendszeresen a magne b6-ot, sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok. Nem hiába reklámozzák a tv-ben is stressz ellen. :lol:

KépKép
zsófikukac

Nyulasz: Kép :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Mabe,
azt már 2006ban tudtam igazolni. :D
akkor készült az első MR. :)

Petne,
gondolom, hogy egy jó gyógyszer csodákra képes, de remélem minél hamarabb megtaláljuk. :)

hajnoca
Dunakeszi

Nyulaszom!
:P :P micsoda??? fiu és talán egy leányzó mellé??? Ez aztán az igazi szerencsés párosítás :D Nagyon gratulálok!!!! ne ilyesztgessél itten mán! azonnal gyógyuljál meg mán :!: :!: :lol:
Izgululok érted nagyon!!!! 8)

Skrisz!
Neked gratuláltam a kisleányzóhoz? :oops: :roll: Már olyan hüle vagyok :roll:

Puszedli!
Tüsződrukkok!

Zsófi!
kösziiiii :D

Petne!
:)

Hajnoca!
gyógyuljál te is!
dezsina

Till, mar irtam, nem ejszakazom, hanem messzirol irok nappal :wink:

Dezsi, pentek 13. sokaknak szerencses :wink:

Nyulasz, 1 fiu + 1 lany, hu de klassz :!:

Lanyok, en kezdek mar nagyon kikeszulni :oops: Sajna, ET+13 elott nem erdemes tesztelnem, mert ET+6-on meg kijart egy HCG szuri, igy csak fals pozitiv lenne. Igy hat kivarom :wink:

Puszko, hetfon (ET+14) jovok :!:
katavirag

EGERECSKE :!:

Valamiert nem megy a privi valasz.
Macko gyonyoru kisfiu. Hat igen, ez a Korosi dr profi :wink:
Puszi: Kata
katavirag

Nyulasz, ez fantasztikus lenne. Vegyespáros. Irigy, irigy. :lol: :lol:

Katavirág, Dezsina drukkok mennek ezerrel!

Puszedli, jó uhuzást mára!+++++++++++++++++++++++++++

Hajnoca, anyám egész életében küzdött a migrénnel, már 10 éves kora óta. Aztán jött a klímax, és elmúlt. Kitartás!!! :wink: :wink: :lol: :lol:

skrisz72

Katavirág! Husszú ez a néhány nap, tudom, de csak pozitívan! A nagy drukkokat bízd ránk! :D
Nyulasz! Hát mit olvasnak szemeim? :shock: :D :D Gratulálok, Gratulálok! ÚÚÚÚ ez neked nagyon kijárt!!!
Zsofi! Magne B6 belőlem is az angyalt hozta ki. :lol:
Bogyimami! Tudom miről beszélsz. Kb 20 éve kinlódom a migrénnel. A klasszikus tünetek. Itt is volt Mr, különféle terápiák. Apa óta nagyon megritkult a rohamok száma, baba óta egyszer sem volt. :lol: :lol: :lol:
Dezsi! Drukkjaim mennek ++++++++++++++++++++++++

Én most nagyon boldog. :D Tegnap megjött a levél genetikáról. Idézem:Az alkalmazott citogenetikai módszerekkel-a vizsgált sejtekben-az életkorral kapcsolatos kromoszóma rendellenességet nem találtunk.

A viszgálat alapján a magzat neme: fiú

Kép
estike66

Estikeeeee!!!!!!!!!!!!
:D :D :D Szupeeeer!!!!! :lol: :lol: :lol:
Grat a kispasihoz!!! :wink:

Nyulaszka :D :D :D
éljen a vegyes-páros!!! :D

Minden Érintettnek mennek a drukkok++++++++++++++++++++++

Most indulok a védőnénihez! :D
(Amúgy Till mázlista védőnéni ügyben: enyém jó fej, elég jó barátnők vagyunk már vagy 9 éve :roll: :D - Manót is imádja!
Majd kiugrott a bőréből, mikor mondtam, hogy Manónak kistesója lesz, tudta a 6 éves torturánkat is...)

tillidian

Köszönöm lányok!
Este megint visszament 38 fölé a hőm,és nekiálltunk borogatni,csukló,boka,és homlok...picit sikerült levinni,de egész éjjel nem aludtam...nem is emlékszem mikor voltam utoljára ilyen szarul :evil: Nem tudom lemenjek-e a házidokimhoz,annyira béna,szerintem csak hazaküldene,hogy terhesen semmit nem szabad bevenni...algopyrint sem akart felírni a múltkor...pedig olvastam,mennyire veszélyes a láz :? Most reggel csak 37.5,de nyelni ne tudok...

Püszi,tüsziknek+++++++++++++
Dezsinám,Katavirág bébiragacsok++++++++++++++++++
Estike,ez nagyon szuper!És gratulálok a félidőhöz!
Vendég

Jó reggelt!

Nagyon le vagyok maradva :oops:

Till: gratula Babócához! :-) nekem is jófej a védőnénim 8) Nem semmi ez az ellenanyagos sztori...

Nyulasz: a csukló-homlok stb. borogatás helyett jobb a fokozatosan csökkentett hőmérsékletű zuhany. Van homeos szer lázra, Belladonna 12 CH, ebből óránként lehet 5 bogyót. Ez annyit tett velem, hogy 38,4-nél nem ment feljebb. De igazából az az 1 szem Algopyrin vitte le a lázamat, amit aztán végül bevettem. Na, meg nagydózisú C-vitamin is segíthet, van valamennyi lázcsillapító hatása.
Gratula a - remélhetőleg -vegyespároshoz :-D

Skrisz: Neked meg a kiscsajhoz :-D

Dezsi: jajj, de messze van az a péntek 13..biztos nem csábulsz el addig? :wink:

Katavirág: elhiszem, hogy türelmetlen vagy..együttérzek. De az eredményért megéri :-)

Zsófi: köszi a méreteket :-)

Mabe: Boci(ka) óriásbébi :-)

Hajnoca: nekem a fogamzásgátlótól voltak anno látótér-kieséssel járó migrénes rohamaim...

Puszika: nagyon drukkolok a 6 gyerkőckezdeménynek!!! :-)

Rana: gratulálok a 6. héthez! :-D

Kedden voltam védőnéninél. Minden rendben, vizelet negatív, vérkép jó, súlyom nem változott stb. Szombaton doki.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezsó,köszi...

Ártatlan antibiotikum - veszélyes láz
A gyógyszerek teratogén hatásával kapcsolatban hallható legnagyobb tévedés az antibiotikumokkal kapcsolatos. Emberben teratogén antibiotikum nem létezik. A magas láz viszont súlyosan magzatkárosító. Koraterhességben akár velőcsőzáródási rendellenesség - nyitott gerinc, agyvelő-koponyahiány, agyhártya-agyvelősérv - is lehet a következménye. Egyes japán végzett felmérések szerint a legalább két napig tartó, 38,5 °C feletti hőmérséklet mellett az anatómiai rendellenességek kockázata elérheti a 14%-ot! A magzat későbbi élete során a tartósan magas anyai láz értelmi és mozgászavarokat, tanulási nehézséget, viselkedészavarokat okozhat. Ezért antibiotikum, lázcsillapító terhes nőtől való megtagadása ma már műhibának minősülhet!

Innen van a cikk:
http://www.babaszoba.hu/topics/9month/articles/509
Vendég

Szép napot!

Nyulaszka, gyógyulj meg minél hamarabb! Gyógydrukkok elindítva. Szerintem csak beszélj a körzetivel! Gratulálok a vegyes pároshoz, igazán szerencsés helyzet! :D

Skrisz, neked a csöpp lányhoz óriási gratula! :D

Katavirág, nagyon átérzem, hogy mennyire kiborító már a bizonytalanság. Bírd ki még és bízz! :!: (Köszi a dícséretet Mackó nevében is.)

Till, te is szépen haladsz. Örülök a jó védőnéniek. :)

Estike, gratula a pici fiúhoz! Félidős vagy. Hurrrá!!! :D

Dezsi, kitartás! Csak halkan mondom, mert a többiek megesznek, én még biztos nem tesztelnék a helyedben...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Puszi, sokat gondolok rád és küldöm a tüszőnövelő drukkokat!!! :!:

Hajnóca, remélem sikerül leküzdeni a migrént, szörnyű lehet... :(

Szezso, de izgi, holnap látod a picurt! :)

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Akkora mázlim van,nincs ma a háziorvosom,viszont aki helyettesíti,hát ő egy angyal,nagyon profi...csak anyukám miatt nem váltok,most ezt hosszú lenne részletezni...szóval a másik dr-nő vár,megnézi vírusos-e,mert penicilin származékú antibiót be lehet venni,mondták kopogjak be,és behívnak :D Megyek zuhany,öltözés...majd jövök!
Vendég

Nyulasz!
Jobbulást! Torokfájásra is van valamilyen homeós bogyó, nekem nagyon bejött!!!! :wink:

KépKép
zsófikukac

Sziasztok!

Köszike hogy gondoltatok rám mindannyian a lapar miatt. Tegnap jöttünk haza, most itthon leszek még a jövőhéten is, úgyhogy a férjecském jóváhagyásával - mivel túl sok mindent úgy sem tudok csinálni, csakis pihenni – fórumozhatok, meg stb…………..

Nagyon örülök, hogy túl vagyok a laparon és a hiszteron, annak meg még jobban, hogy a Róbert Károly Klinikán Dr. Fülöp Istvánnak sikerült az összes endot „kiszednie” belőlem. Bíztam és bízom is benne nagyon, kiváló szakember az én szememben (meg sok más meddő endos nő szemében is) na persze ennek ára van.
Úgyhogy ha regenerálódtam minél hamarabb lehet majd neki kezdeni a 3. lombiknak, és aminek most már sikerülni kell, mert sokkal nagyobb eséllyel fogok indulni, mivel már endomentes vagyok (valameddig).
Elég sok helyen volt a hasüregemben endo: a hüvelyboltozatnál, húgyhólyag falánál, méhem körül, a beleimen, amelyek összevoltak tapadva. A méhüregemben, pedig egy szép kis sövény is volt.
Műtét után nagyon kellemetlen volt másnap reggelig, katéter és a drain cső társasáságban , de gondolom ezt sokan tudjátok, hogy milyen rossz egy lapar után. A férjecském mellettem volt a nap 24 órájában, mivel olyan szobát kértünk, hogy ő is ott volt velem, sokat segített. Napról-napra jobban vagyok, kedden megyünk varratszedésre, aztán ha megjön a menszim szedni kell kétfajta gyógyszer kombinációt a méhem regenálódására, Estrofemt és Dupfastont.
brizo

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?