Pingi! Nem tudod véletlenül, hogy a MÁV-ban (bocs, már ÁEK ) mikor lesz a köv. szülőszoba-látogatás? Apcim meg szeretné nézni az újat. (Én a múltkor ott randiztam a dokinénimmel, így már láttam…)
Kutyafüle! Koncentrálj a babára! Minden ok., no para!!!
Én azért óvatos lennék a Mg-mal. Az sem csodaszer… Barátném nagyon göcsölt, Ő v.mi Mg port eszik, ami kb. 10edannnyiba kerül, mint a reklámozott Mg készítmények. Kis zacsiban adják a patikában, és előtt fel kell iratni, akár a háziorvossal is.
Egyéb: fogalmam sincs, én nem szedek semmit.
Böbi! Az, hogy a koraszülött babát mikor engedik ki, nem csak súlyfüggő. A Hugicám ikrei mindketten 2,5 körüliek voltak, 6 héttel korábban jöttek, és hiába voltak jól, 2 hétig bent tartották őket megfigyelés alatt…
Emese! A Te védőnénid normál esetben is ilyen lelkes? Vagy van v.mi gond, ami miatt állandóan csapol, meg pisit néz, stb… (Nem emlékszem, h. korábban már írtad-e…)
Tegnap végre én is eljutottam az én védőnénimhez. (Jó, hogy 4. gyerek, de már nagyon ciki volt, mert nov. óta nem jártam Nála. Igaz, egyszer telefonon beszéltünk, mikor nem találtam a leleteimet…
)
Hú, irtó kövér vagyok! Az előző 3 gyerkőccel ilyen súllyal mentem szülni!… + megmérte a vérnyomásom (110/70 –ilyen „magas” hónapok óta nem volt…), kérdezte, hogy érzek-e magzatmozgásokat –na, ezen derültem egyet…
Pulzus: passz -nem nézte... Kb. ennyi.
Megbeszéltük, hogy jövő héten bemutat a gyerekorvosnak –legalább tudjam már, hogy ki az. (Másik 3 gyerekünket még mindig a régi lakásunkhoz közeli rendelőbe hordom –szerencsére, nem kell gyakran. Most kitaláltam, hogy ideje áthozni a pereputtyot, mert érdekes lenne egy újszülöttel 15 km-re lévő rendelőbe járni…)
Jövő hétfőre ígérte egy fickó, hogy végre megnézi a félkész szobánkat. Már nagyon várom! Mondtam neki, hogy igyekezzen, mert nincs kedvem szülés közben vakolni… Kb.8 nm-t nem nagy ügy szerintem rendbe hozni, csak mivel ez nem nagy biznisz a vállalkozónak sem, nem strapálja magát..
Na megyek, dógozgatok egy kicsit…
Szép napot! Itt szakad az eső. Ha esetleg v.ki tudna egy kis napsütést küldeni...