Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

voltam a dokinál és nem jó a vérképem . a vesém egy kicsit alul müködik, de ennél rosszabb, hogy a pajzsmirigyhormonjaim 2 ill. 3 szorosak a normálisnál. úgyhogy további kivizsgálások sorozata.
remélem nem lez gond.Kép

megyek főzők, meg füri.
remélem Loncikám ma nem 11-kor akar elaludni.Kép

Manóka!

Imike, hogy van? nem lázasodott be?

Enci
renci

Sziasztok!

Enci!
Szomorú vagyok az eredmények miattKép, ez nem túl jó! Remélem azért nem lesz komolyabb!

Nadine
Jó cuccok vannak kint, én főleg bodykat vettem (7-900 Ft-ok). Vannak pulcsik, nadrágok, együttesek(mármint felső+ gatya), rucik. Vállalkozói igazolvánnyal lehet vásárolni.

Manóka
Hogy van Imike? Remélem nem lesz lázas! Adtál neki valamit?

Krisz
Hát elég érdekes a konzulensed!!Tudja, hogy kisbabád van?
Holnapi zh-ra szorítok!!

Csináltunk Annáról ma képeket, hát nem egy hiper szuper, mert Noémi telcsijével csináltam, és azért az nem egy digitális gépKép

Jó kedve volt a csajnak:

Kép

Megyek mosogatni+ képet befejezniKép

Era

Era
Kép
era75

Era,
tudod én már csak ilyen élhetetlen fajta vagyok és nem próbálok előnyt kovácsolni abból, hogy kisbabám van (pedig lehetne).
Egy konzulenstől elvárható lenne, hogy érdemben segít (legalábbis nem hátráltat) akár van gyerekem akár nincs.

Hol voltatok vásárolni?
Anna szokásosan tündériKép

Enci,
de sajnálomKép
Ez a pm hormon dolog elég macerás, remélem neked könnyen be tudják állítani.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Imike alszik, hűtőfürdőztünk, aztán adtam neki egy fél kúpot(38,3) szopizott, most meg alszik. Miután feljöttünk nyügizett, majd végigsírta a délutánt. Szegénykémet, nagyon sajnáltamKép

Enci,
nem vmi jó hírKép menned kell a klinikára, vagy itt csinálják a vérvizsgálatot?

Era,
nagyon aranyos Anna, elég a vállalkozói, vagy vmi speciális kell oda?

Krisz,
szomorú ez a szakdoga dologKép De már ezek az utolsó oillanatok, aztén elfelejtedKép

remélem, éjszaka nem lesz baj. Szerintetek, adjak még neki vmit?

manóka

manóka
manóka

Manóka,

szerintem, ha már elaludt biztos elég lesz.
Én Dorkának először panadolt adtam, mert csak hőemelkedése volt, aztán bealudt, de én félóránként néztem a homlokát és olyan 11 felé már forró volt. Felkeltettük, kapott egy kúpot és szunya reggelig.

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka!

sajnálom, hogy belázasodtatok.
Én azt csinálnám amit Kriszti mondott nézném a homlokát és ha meleg akkor adnék neki vmit. attól függ mit vett be előtta és mennyi idő telt el (tudod a 4 órára gondolok)

én Era tanácsára azt szoktam csinálni, hogy amint hazajövünk rögtön beadok neki egy kupt és igy nem lázasodott be. nem tudom,hogy amugy ugye belázasodott volna.

Krisz!

kitartás tudom nem könnyü de legalább mindjárt vége
a konzulens meg jó pófa az ötleteivel.
nekem a suliban tudnak Flóráról, hiszen láttek eleget pocakkal.meg nálunk szinte mindenki ismer mindenkit, igy rendesek velem.

Era!

milyen ruhavásárlásról vanszó ?

jó éjt nektek!

Imikének különösen nyugodalmas jó éjaszkát kivánok.

Enci
renci

Jó reggelt!

Manóka!
Milyen volt az éjszakátok? Remélem lázmentes!

Enci!
A bébinagykerben voltunk kint, mert Noémi ismeri a nénit, így én is tudtam vásárolni.

Elvileg csak vállalkozói kell.

Megyek hajat mosni, mert szunyál a csajKép
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Jelentem, éjszakánk nagyon jól telt, nekem kellett negxyed6kor kelteni, mert a cicim már spriccelt az ágyban! DE láz már nem volt. Azóta meg egy kisangyal, az ágyában beszélget a méhecskével. Legszivesebben kivenném és puszilgatnámKép, dehát, ez önzőség lenne tőlem.Ha megunja úgyis szól.
Mondjuk, szopizni nem szopott annyit, mint szokott, de ezt az oltásnak tudom be. Azért erőltetemKépegy kicsit, nehogy kiszáradjon.

Szépen süt a nap, lehet, hogy ma sétálunk egy nagyot?

manóka

manóka
manóka

Manóka!

De jó, hogy nincs már láz! Kép

Lehet, hogy mi ma sem tudunk veletek sétálniKép, mert megyünk át Anyósomhoz egy kicsit dumcsizni. Meg hogy Anna se szokjon el a NagyitólKépKép
De ez még nem bizti!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka!

nagyon örülök, hogy megúsztátok jól az éjszakát.

cici ügyben nálunk is hasonló volt a reggel. Az un. "tejhiányunk ellenére " reggel arra ébredtem, hogy majd le szakad a cicim és ömlik belőle a tej. ugyhogy Florát arra kértem egalább egy kicsit egyen belőle, nem volt nehéz rávenniKép

Era!

nagyon szomorú vagyok hogy nem találkozunk.

remélem a közös séta összejön, mert már nagyon hiányzik. én ugy tervezem , hogy 13 körül műár lemegyünk . be kell szaladnom az egyetemre de megbeszélhetünk egy találkát

Nadine Ildikó! veletek mizujs?

Megyek mert Flora teljesen osszekakilta a ruháját és az ágyát Kép

Enci
renci

Enci!

Már nekem is hiányzik egy jó kis dumálós sétaKép.
Már írni akartam neked, hogy nagyon fincsi az új ebéd!!Majdnem 2 adagot hoznak, még András is jóllakik belőle este.....igaz nem mindig hagyok nekiKépKép

Pussszzz
Era

Era
Kép
era75

csajok!

akkor tudunk ma találkozni? lesz séta? vagy mergint magányosan rohatom a köröketKép

szerintem 14 v 14.15 körül legkésőbb vissza tudok jönni a posta elé.

Enci
renci

Sziasztok!

Voltatok csavarogni ebben a csodás időben?
Holnap mi is csatlakozunkKép

Enci,
megkaptam a leveled, olyan aranyosKép

Manóka,
nagyon ügyes fiad van, klasszul viselteKép
Dorkának a jövő héten lesz az utolsó egyelőreKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz!

sajna mi megint egyedül sétáltunk. de számitva errevittem magammal olvasni ill. tanulni valot. egy jot trécseltem apa munkahelyén megint megcsodálták Florat de mindig alszik, pedig annyira várják már hogy egyszer végre ébren legyen.de most is mire odaértünk pont elaludt.Kép
a békás tó mellet üldögéltünk, nagyn szupi volt

Hogy sikerült a mai napod? zh-k?

Flora is tegnap ota annyira elkezdett mocorogni, (oldalra fordulás lendulés), hogy csak lesunk Zsoltival. biztos nem akar lemaradni Dorkától és most már ugy gondolta, hogy neki is illik vmit csinálni elég volt a lustiból.Kép
képzeld vagy három napja mi is végig aluszuk az éjszakát csak 5 körül szokott jelezni. de ma azt se csak én keltem fel hogy félre nyelt és láttam ,hogy nagyon szopcsizza az ujját. gondoltm adok nekibár nem voltam benne biztos, hogy éhes- e de azért szépen falatozott.

na megyünk fürödni.

majd még jövök.

Enci
renci

Krisz!

aj a levél. annyira tetszik nekem is ahányszor elolvasom a végén mindig elérzékenyülök. anyira jo anyának lenni!!!
Annyira szeretem FlórátKép

Enci
renci

Enci!

zh-k elég jól sikerültek, legalábbis szerintem.

Na gondoltam én, hogy Flóra is összeszedi magát és aktivizálódik. Nagyon ügyes, hogy átalussza az éjszakát. Reggel azért biztos lehetsz benne, hogy éhes.
Dorka sem kiabál már, szép derüsen ébred és kb 20 percig türelmes is, csak aztán kezd reklamálni a kaja végettKép

Menetközben olvastál?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

A mai nap is gyorsan elröpültKép
Anna már alszik is.
Este annyit nevettünk rajta! A pelenkázót az ágynak támasztottuk és azon csúszdázott. Annyira élvezte, látnotok kellett volna, teljesen bepörgött. Persze nem akarta abbahagyniKép
A kamera meg lemerült így csak személyes élményünk maradKép

Többieknek milyen volt a napja?
Ildikó!
Már nagyon régen írtál!!

Manóka! Nadine!
Hogy vagytok?

Jó éjt!
Era

Era
Kép
era75

Krisz!

nem , hanem leutem a tó mellett az egyik padra. a lábammal persze néha hajottam a kocsitKépamikor mocorgást észleltem.
Flóra annyira kis neszre is felébred ha alszik( ma pl. arra, hogy hajat mostam, pedig megvártam mig mélyen alszik. ilyenkor annyira megijed és nagyon sir, hogy alig tudom megnyugtatni. csak a cici jó.

Flóra reggel elég sokáig birja mostmár 4-5 között eszik és 7 kor kel eljátszik magának egy fél orát de lehet többet is mert mikor felkelünk ő már fent van. és csak 9 kor ezsik legkozelebb

Flora olyan rohamos ütemben csinál mostmár dolgokat, hogy csak egy pillanat és átfordul.
gyorsan irom is a naplót mert mostanában sok minden történt el fogom felejteni.

Enci
renci

Ildikó

Megkérdeztem Anyósom a kenyérsütőről. Vannak benne receptek. Ők BL55-ös lisztet használnak, a Metroban veszik.
Szia
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKépKép
Mi jól vagyunk csak a lány még beteg egy kicsit ma voltunk vissza a dokinál és még a jövö héten itthol lesz mert piros a torka.Ma voltunk sétálni de senkivel nem taliztunk.

EraKépKép
Kösszönöm hogy meg kérdeztedKépKép

Na megyek elteszem magam holnapraKép
Sziasztok pusszi IldikóKépKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Holnap én is mennék sétálni, de nem leszek netközelben délelőtt, hogy megbeszéljük mikor is hol. Bemegyek az agrárra a könyvtárba szakdolikat nézegetni viszem Zsankát is, 12 után leadom az apjának. Majd 2 körül érte megyek és mehetünk bárhová. De ha korábban lesz a tali akkor szóljatok telefonon.

Most megyek lefeküdni. fáradt vagyok, majd holnap mesélek.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Mi ma 3kor mentünk le sétálni, mert először nem is akartam, ugyanis a fiúnak volt egy kis hőemelkedése. De aztán elmúlt, és nagyon vágytunk le.
MIvel nem találkoztam senkivel,elmentünk a húgomhoz, de olyan sok vevő volt, hogy nem maradtunk. Aztán találkoztam egy kisama ismerősömmel, így a Görgeyn beszélgettünk 5-ig.

Én holnap be akarok menni a klinikára, meg az erdőre is jó lenne kimenni egy kicsit. Mostmár ne csak mindig itt sétáljunk,hisz olyan jó idő volt ma is.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

jó lenne mostmár tényleg összehozni a talit. én ma a békástónál voltam .
szerintem is mehetnénk másfele is. kimehetnénk a botkertbe, bár ott ugy emlékszem nincs túl széles ut meg föld ut van régen volt már ott gyakorlati órám Kép
na megyekmég rendezgeek egy kicsit aztán szunya.

holnap megyek ultrahangra ez még bekavarhat a séta ügybe, de legfeljebb talefonon majd Erát hivom, hogy hol vagytok.
Enci
renci

Jó reggelt Lányok!

Jó ötlet az erdős séta. Itt azért nem túl jó a levegőKép
Ott vannak jó szées utak, tudunk nyugodtan dumcsizni, és nincsenek olyan sokan, mint itt. A Békás tó amúgy is olyan jó hely!!

Ma jönnek Anyukámék, így sajna ma sem tudok veletek sétálni, de jövő héten majd le sem tudtok vakarni magatokrólKépKépKép

A csajom már 1/2 9 óta újra alszik, egy kicsit izgulok, nehogy beteg legyen, mert reggel vagy 10-et tüsszentett! Na nem is gondolok rosszraKép

Szép napot mindenkinek!
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

látszik, hogy jó idő van . senki nem ir.Kép

Dorka!

sok boldog 5. hónapot! Kép
Flóra

mi most megyünk le egy kicsit. megint csak kettesebenKépKép
renci

Sziasztok!

Köszi FlóraKép

Enci,
mi most jöttünk fel, kint voltunk a klinikán benéztünk a kolleganőkhöz.
Dorka iszonyú nyűgös volt egész úton, hol a nap zavarta, hol valami más.
De itt fent sem jobb a helyzet. Mi lehet vele talán a foga?

Krisz

Krisz
krisszie

Dorka

Nagyon boldog 5. hónapot kívánunk!

Kép

Era+ örökmozgó Anna

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krisz!

az nem lehet, hogy melege van? a kocsiban ő könnyenelaludt mindig? Flóra akkorszokott nyüglödni a kocsiban a nap on túl ha álmos és előtte ,melege van vagy akkor viszem le amikor aktivkodna a járókában.azt nem nagyon szereti, ha akkor megyünk sétálni, maikor ő játszani szokott.

Lehet a foga is. Flórának is már nagyon megvan duzzadva olyanokat szokott az ujjamba harapni hogy sziszegek jocskán. Neki amikor a multkór olyan nyügös volt akkor mégjobban beduzzadt az inye mint korábban.lehet Dorkánál is ez van most

én is akartam képet berakni Dorkának de én olyan béna vagyok nem tudom ,h ogy kellKép

most mentek el nagyiék és uncsutesó. Flora teljesen lefáradt.

ma kezdett el előszőr ugy isten igazábol baba neyelven gayogni. meg énekel úgy dumál a játékoknak

amugy nem tudtam lemenni sétálni, mert addig rendezgettem, hogy mire mentunk volna Flora szinte hang nélkül elaludt. az apja mellett volt és észre se vette egyikőnk se . na ilyen is szökőévben egyszer van. de azt nemértem, ha igy el tud aludni akor máskor miért nem alszik el igy, cic és cumi nélkül?

Era!
milyen volt a napod? Anna hogy van? elmaradt a heti találkaKépKép

ILdikó!

mi van veletek?meggyógyultatok?

Többiek?

megyek pakolok holnap megyünk Nyíregyre anyuékhoz

Enci
renci

Sziasztok!

Enci!
Jó utat nektek, és jó pihenést!
Anna sajnos beteg lettKépKépKép. Folyik az orra és este volt egy kicsi hőemelkedése. Elég nehezen aludt el, nem nagyon akart elszakadni a cicitől!
A kedve egész nap jó volt, remélem kialussza magából!

András még dolgozikKépilyen se volt még! Hülye BiogalKép

Többiek?
Jól vagytok?

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Krissz
Boldog 5 hónaposságot Dorkának!!!

Era
Küldök sok gyógypuszit Annának!!!

Ma csavarogtam egy kicsit Zsanival. Voltunk az agráron a könyvtárban, lerámolta az újságokat Kép sikongatott. Ráadásul önállóan jár!!! És ezt nagyon élvezi. Mindenkit levett a lábáról. Utámna meg Apájával meg sógornőcivel mentünk Corázni. Nem tudom, de mintha sáskahad lett volna kint. De vettem Zsaninak egy együtest, egy napozót és egy pólót. A napozóban olyan édi, kövéríti a sok keresztbecsík. Ja nem is írtam, hogy a lány a mérezkedésen megint hízott fél kilót, így már 9200g és nem nőtt, tehát 73cm. lassan csak 80-as cuccot hord. És egész nap kétlábon kotor, nekem meg a hajam égnek áll. És most jött rá, hogy felfele is van világ, mászik mindenhova.

Na megyek bambulom a kiszavazást. Ja akinek UPC-je van, annak üzenem, hogy kódolatlan hétvége van az HBO-n. A másik szolgáltatón nem tudom, de nekünk van.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

gyógypuszikat átadom, köszi.

De jó, hogy írtad az HBO-t, megyek be is lövöm a tv-n!
Szerintem Zsanett most nagyon elhúzott Annától hízásilag!Kíváncsi vagyok, hogy Anna hízott-e valamicskétKép
Olyan kis ügyes a csajodKép
akkor a járással csak roszabb lesz a helyzet?

Era

Era
Kép
era75

Era
Sokkal rosszabb, sokkal gyorsabban halad, mint a lassú mászással. Ma az agráron az abédlőban végig sétálva jött, kapaszkodás nélkül. Néha kéri hogy fogjam a kezét, néha hisztizik hogy meg ne fogjam (tudod a nyuszika esete a sapkával ha van rajta azért, ha nincs azért)

Nekem nem teszik az HBO-n a film, de mindjárt jön a Spongya Bob Kép

Holnap jön valaki sétálni????ű

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Hát nekem se nyerte el a tetszésem az HBO-s film, igaz csak fél füllel hallgatomKép
Hűűűű, megyek nézem Spongyát, már olyan rég láttam!!!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziaztok!

Annácska, hogy betegedhettél meg, amikor nem is sétáltál a héten velem és Zsanival? Gyógyulj mihamarabb, puszi neked!
Imike

Krisz,
a szülőszoba ablekából láttalak titeket,akartam is kiabálni, de gondoltam, csak neszek alpári. Nekünk még fel kellett öltöznünk, így nem is tettem kísérletet, hogy utólérjünk benneteketKép

Enci,
mi volt az UHn?

cípol a mosógép, mennem kell teregetni, még visszanézekKép

manóka

manóka
manóka

Imike!

Lehet, hogy azért lett beteg Anna, mert sétáltunk együttKép
Jövő héten megyünk gyógyító, beszélgetős, hosszú sétákraKép

Na most már tényleg megyek csicskálni!

Óhh, még egy...
Manóka
Nektek is vannak teknőseitek? Az albumodban láttam.
Nekünk is van kettő, egy pirosfülü, és egy térkép teki. Zsani is tudna róluk mesélniKép
Majd meglátod, hogy Imike, hogy fogja őket szeretni. Anna állandóan kopogtata nekikKépKép

Megyek..
Pusszz.
Era

Era
Kép
era75

Óhh, az első mondatból kihagytam egy "nemet"...,"mert nem sétáltunk együtt...."KépKép

Már tényleg aludnom kell.
Most már elduguló Era

Era
Kép
era75

Sziastok!

Zsanika!

boldog 10. hónapot.
gartula a járásodhoz. mostmár én is beindultam mozgásilag, képzeld már oldalra könnyedé fordulok és probálkozom a hasra fordulással.
anya bir még cipelni téged? bár én sokkal kevesebb vagyok, de az én anyukámnak már leszakad a karja.Kép

Flóra

Anna!

mihamarabb gyógyulj meg mert már régen sétáltam veled.sok puszi

Flóra

Manóka!

az uh-on az volt, hogy homogén a pmirigy .Az erek mentén, pedig bal túlsúllya vannak vmi lgl-ek.te tudod hogy ez mit jelent?

képzeljétek
ma éjszaka Flóra 8-tól aludt fél 6-ig és egyszer sem kelt fel.nem kellmondanom, hogy mind a két cicim mint a kő oyan volt ugyhogy kértem a csapost igyon belőleKép
már egy hete végig alusza az éjszakákat felkelés nélkül. ugyhogy kezdek mostmár agyilag is felépülni. rég aludtam ilyen jókat. imádom a caajomat!Az óraátálítás jót tett neki.Kép

mindenkinek jó hétvégét!

Anna remélem nem lesz nagy baj! gyógyulj meg mihamarabb

Enci
renci

Zsanett!

Boldog 10. hónapot Kívánunk neked!!!

Era és Anna

Kép

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Zsani köszöni szépen a jókívánságokat. Épp most élvezettel rámol. Ez az új szórakozása.

Tényéleg: Séta???

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Nem tudom, hogy mi mikor megyünk le Annával, lehet, hogy csak András viszi le. Én addig képeket gyártokKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Dorka köszöni a gratulákatKépKépKép

Zsaninak boldog 10 hónaposságot!!!!!!

Flórának gratula az aktivitáshoz és az éjszaka átalváshozKép

Szóval mindenki nagyon-nagyos ügyes, büszkék lehetünk a picúrkáinkraKép

Nálunk most nagy vendégség hullám van, a fiúk kimentek a meccsre így van egy kis időm romeltakarítani és persze netezniKép

Krisz

Krisz
krisszie

Lányok, Lányok..és persze Imike!

Nézzétek meg újra Andrásék honlapját(persze csak ha van kedvetekKép ).Rajta van az új album, zene, dalszövegek...
Cím:
http://web.tvnetwork.hu/magzene/

Jó éjt mindenkinek!!!
Era

Era
Kép
era75

Szia Mindenkinek!

Zsani,és Annácska Boldog Hónapnapot!

Dráge Erikám,
Ítogathatok én neked a másik topicba, észre sem veszelKép
És, a képeket mikor láthatjuk?

Era,
megkeresem a belgyógy könyvemet, megnézem, mit ír.

Nekünk egy kicsit bolondos napunk volt, ugyanis a fiú úgy döntött, hogy nem fog aludniKép ehez is tartotta magát, viszont, annyit sírt, hogy a sétáról is haza kellett jönniKép De a lefekvési időt elfogadta, fürcsi, szopi, azóta alszikKép

Ja, nem tom meghallgatni a számotKép, de ha egyszer Nadine ideér hátha csinál nekem olyat, amivel meghallgathatomKép

Jó éjszakát,

manóka

manóka
manóka

Manóka
Mail ment!!!

Hát a mai napon is túlestünk. A lány a nap azon részét mikor fent van 90%-ban 2 lábon tölti, egyre ügyesebben jár. Mostmár megáll és simán elindul a másik irányba, legugol feláll, sőt tárgyakat is emel így. Ha kicsit nehezebb, akkor persze orrabukik, de egyre kevesebb a komoly esés. Viszont rámol, pakol, ami a legrosszabb, hogy egyik helyről a másikra. Vajon mi minden fog máshonnan előkerülni? Ja és a ízlése is változik. Nagyon szereti a fokhagymát, és a picit csípős dolgokat (mondjuk nagyon sokat ettem vele mikor terhes voltam, sőt imádtam a csilit, de a hagymát nem bírtam vele, és azóta se nagyon)

Era
Add át Annának: "Nagyon boldog 10 hónaposságot kívánunk! Zsani, Józsi és én is."

Na megyek aludni, mert a csaj nemrég aludt el. Ez a hátrány abban ha kétszer alszik, 11 előtt nem alszik el. Kíváncsi leszek ébred e éjszaka. tegnap nem vettem észre hogy felsírt, olyan fáradt voltam, Józsi vette ki a kiságyból, én már arra ébredtem: "Szívem húzd fel a pólót!" KépKépKép Utána aludt reggelig, és mi is.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt mindenkinek!

Mi már fél 7 óta fenn vagyunk, bibbí,azóta már jól takarítottam isKép
Menni akarok a kispiacra sóskáért, nagyon kívánomKép
És ma is sütni fog a napKép
A gyermek tud hangosan kacagni!
Kép

Enci, Krisz, ti már olyan rég nem tettetek fel fotót a nagylányokról, meg Zsni, Annácska is legyen szivesKép
Inike nagyon várja a képeket!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka!

Láttam, hogy írtál a másik topikban is nekem(örültem is nagyonKép ), de most épp csak gyorsakat tudtam írogatni, mert Annácskám kicsit nyűgike volt.
Már szomorú is voltam, hogy mostanában nem nagyon írtálKép, de látom hogy kicsi fiad téged is lefoglal ezerrelKép
Imike nagyon aranyosKép
Volt sóska a piacon?
Azt szerettem volna kérdezni, hogy árakban szerinted milyen a Dózsa Gy. úti kreatív bolt. Drága?
Te Aquakolort hol vettél?

Most nincs nálunk a digigép, de majd képeket pótolom.

Többiek is alig irogatnak!!!Kép
Remélem hétközben nagyobb lesz a forgalomKép

Megyek festeni....

Era

Era
Kép
era75

Anna köszöni a hónapfordulós köszöntéseketKép

Era
Kép
era75

sziasztok!

most érkeztünk haza.jó volt, Flóra is élvezte, most nem akarták a nagyiék szétszedni.Kép

ez az eső ezt nagyo utálom.Flóra szerintem ennek köszönhatően nem akart aludni éjszaka . fél háromtol fent voltés utána nehezn aludt vissza. kialaudta magát forgolodott össze vissza a kiságyban.

ahhoz képest, hogy a hét elején még fordulni se fordlut, mostmár csak egy hajszál hija a hasra fordulásnak. nem csodálkoznék ha pár nap mulva megtörténne.Kép

Era!

Anna! boldog 10 hónapot egész nap eszembe voltál meggyógyultál?

milyen képeket festél?

Manóka!

cuki a srác . én is felrakom már Flórának ezt zenélő játékot biztos fog neki örülni. régen nagyon szerette de egy kicsit meguntaKép

ime a hiányolt képek. de azért te is tehetsz fel többet a nagyfiúrólKépKép

Kép

Kép

Kép

Kép
renci

Stziasztok!

Manóka
Először is, ide töltöttem fel képeket Imikének. Azokon a képeken amin van egy ismeretlen baba is, a barátnőm kisfia Ricsike látható.
http://kep.tar.hu/nadine/index.phtml?aid=27577669&beginnum=168

Köszi a választ. De küldök még egy kérdést majd, csak ágyba dugom Zsanit, mert jelenleg az ölemben rágja a mobilom akasztóját.

Imike tündéri mint mindig. A hangos röhögést követi majd a sikítás, gügyögés és minden egyéb, ami az anyuka idegeit húzni is tudja.

Enci
Flóra tüneményes husigombóc. Imádom az ilyen hurkákat, bezzeg az én cajomon sose voltak ilyenek. Gratula a mozgásfejlődéshez. Én is paráztam, hogy alig akart mozogni Zsanka, most meg egész nap jön megy, persze csak is 2 lábon. Mondjuk a küszöböt átmássza, az a biztos, de utána újra feláll és usgyi.

Böszörmény jól telt, most már szedjük a lakást széjjelfele. Holnap jön a bútoros a régi bútorok közül a nem kárpitosokat elviszi. A többit meg kiviszszük most már hátra a fészerbe. És jöhet a bontás. Lesz húsvéti programunk, kint leszünk mind a két nap, legalább megúszom a sok locsolót Kép

Itt egy kép azért a maszatos lányról, a szájában egy fél piskóta van benyomva, atöbbi a ruháján van KépKépKép

Kép

Na megyek mert Zsani türelmetlen. Még benézek.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Erika,
Annácska, jobban van?
holnap sztem mehetnénk szoliba, onnan át a PraktikerbeKép, ott van szinező, gipsz, akasztó is.
A szalvéta tuti jó áron van a boltba, ahol voltunk,én a városban 55-65 ftért láttam, de mióta megszültem,még csak 1x voltam. Keretet meg nehogy vegyél, nekem van 2, és most lesz újabb, majd kölcsönadom.

Enci,
jó kis csak Flórácska, én is a hurkákat, meg a kis feszes feneket nézegettemKép
Ez a forgás meg jó leszKép
Minden kép tetszik, az elsőn teljesen olyan, mint a férjed, de a többin a szeme rád hasonlítKépA kis kendős a kedvencem. Holnap Inikének is megmutatomKép

Nadine, válasz ment,a lány változatlanul csúcsszuperKép Jó lehet az a piskóta, ha a szempilláján is pihen belőle egy morzsácskaKép
Moilyen bútorokat raksz te a fészerbe????????Csak nem valami tuti régiséget? Mielőtt még bármit is kidobnál, muti!!!!!!!!!!

Holnap, ugye, találka? És a fiú ma már másodjára sírt a kocsiban!!!!!!!!!!!!!!!!!Én meg a teljes kétcségbeesés határánKép

És képzeljétek, sikerült letöltenem magamtól zenejátszótKépKép, és meghallgattam az Annaapa zenét. JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ

manóka

manóka
manóka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?