Új privát üzeneted érkezett!

Hahó csajok!

Pocakpuszit átadattam Apával. :D :wink:

Én jól vagyok, csak a cickóim fájnak istentelenül, főleg éjszaka. Már nőttek is vagy két melltartóméretet (no azért Pamela Andersonnal még nem versenghetek :lol: , csak magamhoz képest nagyok: A helyett C-sek). Meg észrevettem 2-3 kék eret is rajtuk, tudjátok olyanokat, amik szoptatós anyákon láthatóak. :shock: Normális ez ilyen korán???? :roll: Amúgy semmi mást nem érzek, néha a ciszta (gondolom, hogy az lehet) szurkálja a pf-eimet, de már csak ritkán. A folsavat lecsökkentettem, azóta mintha jobban aludnék (sőt, egész nap álmos vagyok). :roll: Egyre jobban izgulok a jövő heti UH miatt....

Ki UHuzik ma? Krisz meg Nyulasz? Drukkok +++++++++
Puszi, Dezsi +++++++++++++++++

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

sziasztok!

Nyulasz üzeni:
A babákkal minden okés :D :D
és valószínűleg, csak holnap este lesz laptopja.... :?
dezsina

Meggyöttem... :))) Itt a KISCSAJ!

Kép

skrisz72

Nyulasz
:D

Skrisz
Szóval kiscsaj? :D De szééééééééééééépppp! :D
vizkriszisback

Skrisz,
kisnunisotok lesz. Dejó!!!!!! :D :D :D :D
Van már valami név amiből tudtok válogatni?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Nyulasz! Örülök, hogy minden ok. Dezsikém köszi az infót!

Krisz! Hurráááááááááá! Gratula! Olivérnek megmutattam! :wink:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Helló!

Nyulasz: örülök, hogy rendben vagytok!

Skrisssz: gratula a puncishoz! :lol:

Kata: +++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsi: ++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana: a sok folsav miatt alszom lehet rosszul? Van vmi összefüggés?

Uhu: "összvissz" 6 tüszőt számolt a doki, kicsit letörtem, de már megbeszéltem magammal, hogy jó ez így. Pénteken megint megyek.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Puszi! Nehogy letörj nekem, mert megharapom a füledet!
Minden ok lesz! Megbeszéltük!!!

Kép
hanna30

Nyulasznak üzenem, örülök, hogy minden rendben :D

Skrisz, gratula a kiscsajhoz :D

Puszedli, ne törj le, ez pont elég 3 ikerpárhoz!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Nyulasz, Krisz :D :D :D :D :D :D :D

Puszi, nem tudom, én a punkció óta (azóta szedtem napi 2 folsavat plusz ami a Femibionban van, a doki javaslatára) elég sz.rul alszom (illetve remélem, csak aludTAM). Aztán az interneten olvastam (meg Nyulasz is mondta), hogy bár nagy bajt nem okoz a folsav-túladagolás (mert ez is vízben oldódik, mint a C-vit), de álmatlanságot és bőrkiütést okozhat. Úgyhogy két napja már csak a Femibiont szedem meg egy FÉL folsavat, és azóta már jobban alszom. Te mennyi folsavat szedsz? Terheseknek 0.4 microgramm kell, de úgy értelmeztem, hogy stimu során növekszik a folsavigény, biztos ezért szedetnek velünk többet.
Na megyek ledőlök, hogy délután ne legyek használhatatlan.
A 6 tüsző nagyon jó, ha akér egy baba is lesz belőle! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! Ha vígasztal, az eleje és a vége, ilyen a babavárásnak. Keveset alszol. :lol: Napközben persze tudnál aludni.
Én is kukorékoltam mindig.

Kép
hanna30

Rana: a femibion mellé még 2-t, mert a met miatt muszáj. :roll:

Köszi Csajok! :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, mind a hat meg fog termékenyülni, és még fagyiba is maradnak. Így kell hozzáállni!!! :wink:

skrisz72

Puszi, a dokid mondta, hogy a met miatt két folsav kell pluszban? Csak mert nekem nem a met miatt mondta, itt mindenkivel ennyit szedetnek. A met miatt minek olyan sok folsav? Akkor lehet hogy nekem is vissza kéne állnom a napi plusz kettőre??? Már végképp nem tudom, mi legyen. :roll:

Hanna, te sem tudtál aludni az elején? Talán a sok folsav miatt? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana! A met miatt kell a sok folsav. A met megzabálja a folsavat.
A hormonoki miatt nem alszol. A folsavnak nincs köze hozzá. Nyugi Kismami! :wink:

Kép
hanna30

Rana: így van, ahogy Hanna írja. 3 mg kell amúgy, de a meteseknek 3x annyi.

Kép

Kép

*puszedli*

Rana
Velem alapból csak egy folsavat szedetett T.Z.

Én meg lehet, hogy elmegyek egy uhra meg vv-re pénteken ha fennmarad a hőm azért ha meg leesik és megjön azért...csak nem normális, hogy a 27-8. napon megy fel a hőm.Azért apával rádolgoztunk tegnap este...nehogy lemaradjunk vmiről. :wink:
vizkriszisback

A met az Ir-re kell igaz?Azt csak a cukros löttyös vv mutatja ki?én kérdeztem a háziorvost, ő meg rámnézett és azt mondta, hogy ezzel az alakkal nem lehet, hogy cukorbeteg lennék. :? Az általános vv-en majd néznek cukrot de csak éhgyomrit. Apámnak van cukormérője...érdemes megmérnem evés után, de mennyit kéne enni...mikor hogy?
vizkriszisback

Puszi, a 6 nagyon jó!!!

Nyulasz, örülök, hogy minden rendben.

Rana, szokj hozzá, hogy az alvásból egyre kevesebb jut. Amikor lehetőséged adódik, aludj. Később úgysem tudsz majd :wink:

Kép
petne

Vkrisz:én is sovány vok, mégis IRes! Ez nem ettől függ. Ez nem "A cukorbetegség". Nekem pl. a cukrom teljesen jó, éhgyomis és terhelés utáni is, kopp-kopp. Az inzulinom is csak a terhelés után magas.

Kép

Kép

*puszedli*

Vizkrisz!
Az IR nem egyenló a cukorbetegséggel és a cukormérő nem mutatja ki. Speckó vérvétel kell, de én úgy tudom, hogy endokrinológus utalhat csak be, de majd az IR-es csajok megmondják. és nem a testsúly számít. Másik topikból Luca és Fenci is IR-es és tök vékonyak.

Nyulaszkám!
Örülök, hogy nyúlbogók jól vannak!!!

Skrisz!
Érdekes, annyira fiút éreztem Nálad. De nagyon örülök a kiscsajnak!!! :lol:

Puszi!
Te hány babát szeretnél? Mert 6 petéből jó sok lehet ám! :wink: :lol:

KépKép
zsófikukac

Ajaj!Akkor most az inzulin meg a cukor nem ugyanaz? :oops: :lol:
Ki írhat fel akkor ilyen vv-elt, a nőgyógyi?
vizkriszisback

Kukackám, én is fiúra tippeltem. Jól meglepett a kiscsaj. Sőt, Nyulasz is azt mondta, hogy kukis lesz. De legalább Olivérnek lesz barátnője. Igaz, Hanna? :wink: Csak Lacival kell majd vigyázni, mert szerintem mindenkit agyonver, aki a lánya közelébe jön. :lol: :wink:

skrisz72

És hogy jutok endokrinológushoz? :lol:
vizkriszisback

Vizkrisz!
Nekem a háziorvosom adott hozzá beutalót, de én végül nem mentem el.

Skrisz!
Hihii, tipikus lányos apuka! :lol:

KépKép
zsófikukac

Vkrisz: sokan magánba járunk. :roll: De ha rendes a házidokid, adhat ő is beutalót.

Zsófi: egy vegyespárost szeretnék, ha már így kérded!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!
Valami ilyesmire tippeltem! :lol: Akkor ennyiből 3 vegyespáros is kifér! :lol:

KépKép
zsófikukac

Puszi
Drukk a növésben lévőknek!!! :D

Nekem a házidokim egy béna. :? Férjem mindig mondja, hogy hagyjam ott.De ha megyek Debibe, úgyis megyek a meddőségire is.
vizkriszisback

Sziasztok!
Krisz én is sovány vagyok és IR-es!
Itt egy nagyon jó Debreceni magán endokrinológus:

Dr. Valicskó Viktória belgyógyász - diabetológus

Debrecen, Bethlen u 11-17, Második emelet
Bejelentkezés: 52/513-621
Rendelési idő: Hétfő 8-14 h; Kedd 12-18 h

Puszikám, tüszőnövelők mennek továbbra is!++++++++++++++++

Skrisssz, jaj de jóóó kislány! :lol: Gratulálok!!!

Nyulaszkám, örülök hogy minden rendben és Till neked is örülök!;-)

Dezsike, remélem hogy ma már kicsit nyugodtabb vagy! Babaragik mennek+++++++++++++++

Puszka mindenkinek!
Vendég

lányok!

Képzeljétek ma egész nap szurkált a petefészkem meg fájt a mellem ezért csináltam egy lh tesztet ami tök pozi lett. Ma vagyok a 16.napon.

Ez azért érdekes ugye mivel hétfőn volt a leszívás és 3 tüszőből egyben sem lett petesejt így a beülti elmaradt.

Szerintetek lehet hogy most ért még be valamelyik??????????????????,

Vagy mi lehet ez????????? Segítsetek!
Vendég

Annmari: passz. :roll: De egy Kép-t mindenképpen ajánlok! :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

annmari!

Nem lehet, hogy annyira nagy adag (a spontán ciklushoz képest nagy adag) tüszőrepesztőt kaptál, hogy a teszt még most is kimutatja? Mint tudjuk a tüszőrepi megemeli az LH-t, hogy bekövetkezhessen az ovi... :roll:
Egyetértek Puszival: ugorj apára, biztos ami biztos!;-)
Vendég

Annamari!
Szerintem is ugorj apára, abból baj nem lehet! :lol: Én meg irígykedem... már nem is emlékszem milyen :roll: :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Tücsök!
Annyira örülök, hogy jobb a kedved! :lol: Küldök Neked nagy ölelést!!!

KépKép
zsófikukac

Sziasztok

Skrisz nagyon szépséges a nunisod :)
iwiw??

Till nem kaptam semmit :(
Tegnap estére már elég sz..ul éreztem magam, ma jobb, de nem az igazi.
Sima natúr Foreveres. Az ok hogy méregtelenít, na de így :shock: olyan patyolat vagyok hogy csak na.

Annmari szerintem is Apára fel :wink:

Vizkrisz kicsit helyesbítek ha nem bánjátok. A dokinő akit Tücsi ajánlott profi , gyere hozzá , de Ő nem endokrinológus hanem diabetológus.
Az endokrinológus a pajzsmirigy betegségekkel foglalkozik, a diabetológus az inzulinnal, ami kell neked is. :wink:
Kérj a háziorvosodtól beutalót a VESZ Diabetológiára ez tuti legyen rajta! utána időpont, és a többit mondja V.V.
(nem magán, Tb. finanszirozott)
nagyon rossz ott nektek bp. és dunántúlon , itt hálisten ezért nem kell fizetni

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Kukacka Én meg Rád irigykedem :wink: inkább emlékeimben élne dolog egy időre :lol:

árnika

Árnika, igazad van tényleg nem endos, bocsika! :oops: jaj, már annyiszor akartam írni, hogy én több mint fél évig ittam az Aloe-t és nagyon jó volt a gyomromnak, az első párnapban nekem is ment a hasim, de aztán nagyon jó lett, szóval nem kell megijedni, szerintem ez normális!!!

Kukackám, aranyos vagy! :D Én is én is ölellek téged! :oops: ;-)
Vendég

sziasztok!

Dezsi, Pusz és Katavirág, ezerrel nyomom a drukkokat!

Bea és Kistörpe,
egyszerűen szóhoz sem jutok. Nagyon nagyon öllelelek mindkettőtöket!

Annamari,
neked is nagy puszi, és becsszó, nincs két egyforma stimu, legközelebb lesz egy csomó petikéd. Már ha szükség lesz rájuk, és nem előzitek be apával most :wink:

Rana,
nem akartalak ám megijeszteni, nem is biztos, hogy úgy van, én csak vélekedtem, és azért nem mertem az utróval nagyon packázni. De vetélést nem fog okozni, attól ne tarts.

Nyuszi,
örülök, hogy minden rendben két a két kisnyuszival!

Skrisz,
gratulálok a kiscsajhoz! (Jajj, már én is olyan kíváncsi vagyok a mienkre!!!)

Tücsök,
nagyon örülök, hogy jobban vagy. Elindultál kifelé az éjszakából, és meglátod, hamarosan minden sokkal jobb lesz!

Brizó,
neked jó lábadozást a lapar után. Remélem minden rendben volt...

Teszek fel pocakfotót, hétfőn készült, 15+4-nél:
Kép

Kép
kisbuta

Brizo írt emailt. Mostmár egyre jobban van. :D Nektek köszöni, hogy gondoltatok rá és majd ír otthonól, mert úgyis betegállományban lesz.

Árnika! Nem lehet, hogy sok aloet iszol egyszerre? :roll: Nekem is van, de nekem a forgalmazó csaj azt mondta, 0.3 dl-t kell belőle naponta inni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja, Annmari, nekem tök nega volt az LH tesztem még leszíváskor is, pedig 2 Ovitrelle-t kellett beadni!!! :shock: Szal sztem lehet hogy mégis tüszike érik ott!! :wink: (De ugye csak azt az LH tesztet veszed pozitívnak, ahol a tesztcsík LEGALÁBB vagy majdnem olyan erős, mint a kontrollcsík??? :roll: )

Kisbuta, szép a pocid. Hihetetlen, hogy már ennyire látszik. Bár sztem csak azért, mert ilyen kis vékonyka vagy. Nekem bizti sokkal később fog majd látszani (merthogy amúgy is van pocakom).... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hát az apára ugrás szerintem most elmarad,bár délután még én is ezt terveztem! :( :( :( :( :(

Talán a hormonoknak köszönhetően úgy kiakadtam hogy még most is őrjöngök! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

A nagy semmin vesztünk úgy össze hogy ma szerintem a nappaliban alszom!
Pedig szegény apa hetek óta nyalizik hogy nekem minden jó legyen most mégis sértve érzem magam!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá )))))))))) tökre kivagyok!
Vendég

Vkrisz!
Endokrinológus: a hormonrendszerrel foglalkozik. Mivel az inzulin is hormon, így természetesen cukorral és IR-rel is foglalkozik.
- de persze dietetikus is foglalkozik inzulinnal, oda is mehetsz nyugodtam.
Annyit szeretnék lelkedre kötni, hogy szólj neki, hogy mikor kaptad az utsó lombik szurit, mert az én dokim anno azzal adott IR beutalót a stimu alatt, hogy a stimu vége után min. 6 héttel menjek el a terheléses cukorra, mivel a hormonkezelés bekavahat az inzulinháztartásba is, és meghamisítja az eredményedet.

Én pajzsmirigy kontrollon fűztem meg anno az endokimat, hogy adjon beutalót terheléses cukorra. A szemébe néztem, és mondtam neki, hogy mivel mi lombikozunk, nekük csak ennyi esélyünk van, nem akarom, hogy későn derüljön ki, ha baj van. Mivel csak akkor kérhet IR vizsgálatot, ha valakinek rossz az éhgyomri cukra, de nagyon, az OEP meg minden tb-re készült laborodat látja, ráírta a papíromra, hogy egy magánlaborban mértek 6 feletti éhgyomri cukrot.
Itt Délen nem könnyű kisírni egy IR vizsgálatot, ismerek olyat, akinek nem is sikerült. Remélem, nálatok normálisabb a hozzáálás.

Kép
kisbuta

Jaj, Annmari, ezek tuti a szemét kis hormonok! Gyorsan békülj ki vele valamilyen ürüggyel, aztán szeressétek egymást!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

Ez a csík tökre egyforma mindkettő!

Igaz most 10 napig szednem kell az utrót! Lehet ez attol,???????????

Lehet most jobban örülnék ha csak a gyogyi kavart volna be mert amúgy meg bántana a lelkiismeret!

Szülők hogy fogadták a hírt??????????,,
Vendég

Rana nem tudom, nekem 0,5dl. mondtak, és itt a neten is azt olvastam. Ma nem mertem inni, mert így is rossz lett gyomrom, nem tudok enni sem. Ez a legjobb diéta!

Tücsi ok, és csak a gyomrodnak lett jobb ? most nem iszod?
az ok hogy kicsit, de hogy fél napra kibéreljem , és nagyon brutál legyen

árnika

Annmari,
jajj!
Ha a hormonjaid miatt vesztetek csak össze, akkor inkább menj oda apához, simogasd meg, és nehogy külön aludjatok! Nagyon rossz lenne úgy ébredni, senkivel az oldaladon...
mi, ha összeveszünk, repkednek a csészealjak, de addig veszekszünk, amíg a végén ki nem békülünk. Addig nem szabad abbahagyni.

Rana,
ilyen, és meglátod, a tied is gyorsabban fog nőni, mint gondolnád! Én se hittem, hogy február végén már csak kismamanadrágban férek el.

Kép
kisbuta

Dezsina
még neked akartam írni, hogy az égvilágon nem kell érezned semmit, én sem éreztem semmit. Egy induri-pinduri szurkálást sem, meg mást sem. Nyugi!

Kép
kisbuta

Vkrisz, én itt csináltattam a Meddőségiben az IR-t. Várni szinte nem kellett, az asszisztensnők normálisak, és citromot is lehet vinni. VV drnő is beutal, de Brizo azt mondja, az SZTK-ban áldatlan állapotok vannak.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Annmari, az Utro tuti nem csinál két csíkot az LH-tesztre. Sztem is béküljetek ki gyorsan!!!! Szülők nagyon örültek, egy óra hosszáig volt ölelkezés, örömkönnyek, aztán meg már mintha mi se történt volna.... :roll: Nem, azért anyukám minden második órában mondja, hogy vigyázzak magamra (eddig csak naponta mondta). :lol: :lol:
Apa most engem is jól felidegesített, úgyhogy lehet hogy mi is külön alszunk. Bár igaz, nekünk amúgy is tilos a keksz, szóval mindegy. :? Bosszúból azt mondtam neki, hogy hajnali 2-ig fogok Babanetezni. Remélem mindenki ráér addig.....

Árnika, Apának megmutattam a vonalzódon, hogy ezentúl melyik fejecske vonatkozzon rá: az utolsó! :lol: :lol: :lol: Én meg most hátulról az 5. vagyok. :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

[quote="rana33"]
írta:
rana33Apa most engem is jól felidegesített, úgyhogy lehet hogy mi is külön alszunk. Bár igaz, nekünk amúgy is tilos a keksz, szóval mindegy. :? Bosszúból azt mondtam neki, hogy hajnali 2-ig fogok Babanetezni. Remélem mindenki ráér addig.....
Kész vagy, mint a mateklecke! :lol:

Annmari: tuti fix a hormonok csináltak ki! Béküljetek ki!!!!!!

Kisbuta: nagyon helyes a pocakod!

Kép

Kép

*puszedli*

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?