Szia Csibe,
úgy érted, hgy a megtapadás érdekében? A homeopátia kicsit máskép közelíti ezt az egész meddőségi kérdést. A megoldást sem a "művi" dolgokban keresi. Ettől függetlenül, biztosan van olyan szer ami erre való. Mindenkép konzultálj homeopatával! Ez összetettebb probléma, nagy szakértelemmel kell megközelíteni.
...bíztatásul pedig leírom a történetünket. Nálunk is meddőségi probléma van. 3 éve ügyködünk a gyermekeink érdekében. ...azért írom így, mert hiszem, hogy több is lesz
Amikor belevágtunk, megállapították, hogy azért nem jön össze, mert kevesebb a párom sejtszáma. 9 millio/ml volt a koncentráció és 64 millió az összsejtszám. Olyan kevésnek itélték, hogy azonnal lombikra küldtek. Lett 5 petesejtem, megtermékenyültek, de végül 3 osztódott szépen. Mégsem sikerült sajnos a beültetés. Utána lettem depresziós beteg, nagyon megviselt ez az egész. Végül rátaláltam a homeopatára akihez azóta is járunk, aki kikezelt a depiből és az allergiámat is gyönyörűen rendbehozta. Közben a páromat nem igazán kezelte még, bár vitaminokkal már akkor is próbálkozott. Most viszont novemberben ismét felkerestük és a páromat ismét megvizsgálta. Lelki okokat talált, a spermaszám csökkenésének hátterében. Azt itt most nem részletezem melyek voltak ezek, de a lényeg, hogy homeopátiás komplexeket kapott. Cseppek formájában kellett 3 hónapig szednie homeós szerek keverékét. Múlt héten letelt a 3 hónap, ezért elmentünk sperma számlálásra
Gondolom sejtitek, hogy itt egy nagyon nagy meglepetésben lett részünk. A koncentráció 25 millio/ml-re az össz sejtszám 205 millióra emelkedett
Most nagyon boldogok vagyunk és nagyon bízunk a spontán sikerben.
Mindezt azért írtam le, hogy ez a gyógymód nem csak eseti kezelések eszköze. Sokkal inkább az ember egészében rejlő változásokat/sérüléseket állítja helyre. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek! Csodás érzés azt megtapasztalni, hogy a testünk képes visszatérni a normális működéshez kemikáliák nélkül.
...jujj de hosszú lettem
T