Sziasztok!
Vasárnap voltunk anyóséknál délután pár órát,de rá következő nap megint alakított!:twisted:Ez már nem fog sose elmúlni?
Hétfőn a párom nagy örömmel újságolta neki,hogy jó forgalmunk volt a webáruházban januárban!
Erre ő: Lehetne jobb is,ha többet foglalkoznánk vele!Na persze,aki egész nap a gép előtt ül,mert még a vasalást meg mindent más csinál helyette,mert kényelmes,az nekem ne dumáljon!:twisted: Nekem a legfontosabb a gyerekem,és elsősorban vele foglalkozom,aztán ott a párom és a háztartás,és csak ez után a többi minden!
Na de ezek után megint amiket mondott,hát komolyan:
Elkezdi a páromnak mondani,hogy érezte vasárnap a feszültséget,mikor ott voltunk?:shock: Ő meg nem tudta miről van szó velem együtt.
Na aztán elkezdte,hogy nem bírja nézni,hogy a gyereket hagyjuk szenvedni!:evil: (mert nem adjuk neki az általa javasolt táplálékkiegészítőt,amit felnőtteknek javasolnak,meg a doki nem is javasolta)
Mert csak nem gondoljuk komolyan,hogy 10 fölé ugró cukrokkal sokáig fog élni?:evil: Na basszus! Ilyet mondani!
Mert majd mindene tönkremegy,és nem tudjuk mitől lesz szívbeteg!
B.........a meg(már bocsi),de a szövődményeket ki lehet védeni,ha odafigyelsz!
Mert hogy felháborítja,hogy nem próbáljuk meg a lehetetlent is a gyerek miatt? Mert,ha ő így tett volna a párom már nem élne!:evil:
A párom vesebeteg volt 10 évig,de az teljesen más,mint egy cukorbetegség!Nem kellene hasonlítatni.
Most ezzel az jön le,hogy mi nem akarunk jót a gyereknek,csak ő!
Mondja neki apjuk,hogy kis idő múlva majd több inzulint fog kapni,minden étkezés előtt.
Erre ő: Hát végülis is valakinek el kell adni azt is!
Gusztustalan egy nő!
Már hányingerem van!
Párom kijelentette határozottan,hogy mi az orvos tanácsait követjük!
Erre a kedves mama: Hát igen egy olyan orvosra kell hallgatni,aki még azt se tudja,hogy a gyereknek mennyi az őssejtje?!:twisted:
Mert igen ő tudja! Ő orvos!
Párom eléggé kiakadt,hogy mit okoskodik,meg dumál bele már megint! Kíváncsi lenne,ha a saját magáról,vagy a gyerekéről lenne szó! Mert könnyű okoskodni más gyerekével kapcsolatban!
Bocsi a sok panaszkodásért,de valakinek el kellett mondanom!
Ja és Gabikának kaptam multivitamint!
Actival Kids,ez cukrosoknak is való,s 5 íz van benne! 3 éves kortól ajánlják,de csak azért,hogy el tudja-e rágni. Gabika simán megeszi,sőt enne is még,de csak 1-et kaphat!
Hoztam pár képet:
Mire jó egy LEGO-s doboz?
Gabika vasal