Új privát üzeneted érkezett!

Kérés:
ha valaki belebotlik A nagy gyermek-kalauz c. könyvbe, akkor légyszi szóljon, hogy hol és mennyiért! (jelenleg nem kapható egyik internetes könyváruházban sem, egy helyen tudtam előjegyeztetni...) Nagyon jókat hallottam ma róla, és kellene itthonra.
most már tuti átmegyünk a homeos gyerekorvoshoz, mert B 3 nap ovis tartozkodás után visszaesett a köhögébe, antibigyo kura után......... :cry: nem vészes, de itthon maradt a héten pihenni.

KépKép
fibi

szoval a köhögéSbe...

Botond képek szuperek :D
fibi

Funky fijjú :lol:

Deni! wow, egyhetes babával babázni :lol: !?! hihihi nekem is lesz :wink: :lol:

Fibi! sztem jól teszitek a dokiváltást. pont eszembe jutott, hogy Ábelnek lehet hogy elkélne egy alkati szer...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Barbi,
remélem, elvállal majd minket :)
amugy Ábel meggyogyult, lekopogom. bár éjjel lázas volt kicsit, de végigszopizta a fél éjszakát, és reggelre elmult...
Bálintnak meg adtam az alkati szeremböl -alacsonyabb potenciált persze-, és két nap mulva elmult a köhögése. azért gondoltam h jo lehet az a szer, mert nekem azt arcüreggyulladásra állapitották meg anno, és szerintem B a nehezen ürülö váladék miatt köhögött. (persze az is lehet hogy a rongyosbálra nem akart menni az oviba, azért köhécselt megint a héten :wink: )

KépKép
fibi

Képeket a legújabb bébikről!!!! :D :D :D

Fiús (és nem fiús) anyukák,
közvéleménykutatnék, hogy igaz-e, miszerint a fiús anyukáknak szülés előtt (illetve a várandósság előrehaladtával) krumpliorra lesz? Ábel ugye decemberben született, de már októberben mondták, hogy az orrom alapján szülhetnék, UM pedig (amikor befektettek a 41. hét végén) mindig jókat derült a fejemen.
Most aszonta anyu, hogy megint kezd megváltozni az arcom :o ami vicces, tekintve, hogy a 24 héten vagyunk.
Ez másnál is így volt, hogy az arc megváltozott kicsit szülés közeledtével?
Hú, és én még nem választottam szülésznőt illetve még nem tudom, hogy kellene-e :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
Krumpliorrom tuti nem volt egyszer sem (de nekem eleve nem fitos orrom van - bár talán, ha krumplisodott volna épp ezért feltűnőbb lett volna...) Viszont teltebb lett az arcom és kevesebb a ráncom.

Móni
Kép
Kép
monisa

Mon,
Köszi :D

és BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT MARCINAK! :D

Kép

Kép

szrekuc

Fibi :) Srácoknak bulást!! +++++

Móni :) Isten éltesse Marcidat!!

Ákosoknak nagyon boldog névnapot!!

Kép

Kép
Kép
denizsa

MARCI,
BOLDOG MÁSODIKAT!!!!!
:lol: :lol:

Ákos,
boldog névnapot!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

ÁKOSNAK BOLDOG NEVE NAPJÁT! :D

Van valaki közületek, akinek gyerkőce erősen érintett a lúdtalp témában? Ábelnek van lúdtalpa (mármint nem a gyereklúdtalp, hanem ami már nem jó :( ) és nem tudom, merre kéne lépni a dologban. Kapott gyógycipőt illetve egy mísz ortopédustól egy otthoni tornát, amit én nem tudok vele végigcsinálni, mert egyrészt nem hajlandó csinálni másrészt pl olyanok vannak benne, hogy vegyen fel egy labdát a lábával stb. Erőltetni meg nem tudom/akarom, szerintem ha egy normálisa gyógytornászt, talpmasszőrt sikerülne találni, akkor az javíthatna a dolgon vagy legalább egy normális ortopédorvost.
Van valakinek ötlete, tapasztalata a témában? Köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Iginek van durva lúdtalpja, orthopéd orvos azt mondta, betét semmit sem ér, járjon sokat lábujjhegyen, azt jónapot, nem lehet mit csinálni vele.
Ti dokitok miért adott betétet?
egyébként meg: miért nem egységes az orthopédusok lúdtalphoz való viszonya??? :lol: vajon ilyenkor melyik orvosnak van igaza? a betétesnek vagy a nem betétesnek?
nekem volt gyerekkoromban betétem, és a mai napig lúdtalpas vagyok, ha ez számit vmit.
nem tudom mi legyen? mert ha semmi nem történik, ő is ilyen kripli lesz 30 éves korára, mint én. Csak ha megemelek vmit, már két napig használhatatlan vagyok.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
nem adott betétet (szerencsére), a cipőnek a sarka van speckó kialakítva, mint amilyen a supi+ cipő alapban, csak annál jobban, a bokája dőlésének megfeleő szögben volt a sarok kialakítva.
Az a baj, hogy Ábus tényleg csak max lábujjhegyen jár de a torna nem megy és atól félünk, hogy ez a lúdtalp majd a futásban, mozgásban akadályozza illetve majd itt fáj-ott fáj neki. Most kerestem neten gyerekortopédust, hátha ő értelmesebbet mond, mint ez a nénike, de leginkább szerintem vmi gyógytorna vagy talpmasszázs kéne neki vagy nem nem is tudom :?

Kép

Kép

szrekuc

csak egy gyors bejelentkezés képek erejéig

Igit, Botit, Marcit és Fibit Isten éltesse utólag is!!! Ákosoknak pedig nagyon boldog névnapot! :D

és akkor jöjjenek a képek:
Kép Szülőszobán
Kép Másnap, mielőtt elvitték tőlem
Kép Így is alszunk
Kép Két hetesen

Kép Kép
curse

Curse, gyönyörűűűűű!!!! :D :D :D :D

Névnapi köszöntéseket köszönjük, kedvesek vagytok h eszetekbe jut, főként h minden évben más napon van. :mrgreen:

Szülinaposokat Isten éltesse, képek tetszenek :)

Szrek, krumpliorr :mrgreen: hát eeeegen, nekem is volt, de már nem emléxem mikor kezdődött.... :D no meg a 20 kg-nak amit felszedtem, kb a fele víz lehetett, úgyhogy mindenem krumpli volt :) Neked még kicsit korai a szülésre gondolni, úgyhogy ha már most krumplisodik, akkor pár hét múlva feltétlen küldjél fotót!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
akata

sajna nem tudtam jönni mostanában, így a szülinaposoknak most kívánok boldogot!
hihetetlen, hogy száll az idő!

Curse!
baba szép! :)

Képzeljétek, találtam egy fotót a férjemről. aki látta mostanában Lencsét, annak már nem kétséges, hogy kire hasonlít éppen :

Kép
Kép

ancsipancsi

Sziasztok!

Tudtok info-t adni dr.Prijadi-ról?
boncsee

Sziasztok!

Hú, bocs, hogy már ilyen régóta nem jöttem és elhanyagoltalak titeket, bár néha beleolvasgattam a topikba, de még mindig a saját bajaimmal vagyok elfoglalva :evil: és reménykedek abban, hogy egyszer kigyógyulok az összes nyavajámból. :roll:

Gratulálok Curse-nak és Johinak!!!

Curse

Te szegény, hát nem lettem volna a helyedben és ++++++++++, hogy most már vége legyen és a család minden tagja egészséges legyen végre!!

Johi

Neked is sok sok boldogságot a kis bébicsekkel no és a nagyobbal!! Arik lehetnek nagyon együtt!!

Na és minden szüli és névnaposnak is nagy gratula!!!

VElem az van, hogy a decemberi mélypont után talán egyre jobban vagyok, most gyógyszereket is kapok a szédülésre, valami vizsgálat most kimutatta, hogy az egyensúlyszervemmel van valami gond, de állítólag bár nagyon lassan, de meg fogok gyógyulni!! Éljen! Remélem igaza lesz ez esetben az orvosnak!! :)

Vizsgaidőszakom k....szar volt, mivel fele időben nagyon szarul voltam, úgyhogy csak korlátozottan tudtam vizsgázni, remélem a következő már jobb lesz és ha végre felgyógyulok, akkor talán ősszel államvizsgázhatok is!

Közben azért dolgozom is, bár Bendikém folyton beteg szegény és hát ezek az ovis betegségek nagyon durvák, múltkor én is három hétig taknyos voltam és a végén homloküreg gyulladásra még antibigyót is szedtem és tutira tőle kaptam el...

Óvi téma, láttam ölre mentetek az ovi kapcsán... :D De sztem nem kell ezen vitázni, mindenki írassa olyan oviba amibe neki jól esik, az enyém járt nagyon drága magánoviba (vagyis magánbölcsibe, inkább magánovi volt, csak volt 2 bölcsis csoport) és nagyon szerettem a helyet, de sajna hosszú távon nem telik rá, akkor tudtuk, hogy csak 3 hónap lesz, mert ősszel már az államiba is felvették. De ha nem lenne gond a pénz, én járatnám oda, mert mindennek megvannak az előnyei meg hátrányai, egy államiban főleg ha még olyan helyen is van, ott megtanulja az életet, nincs burok, annak is van előnye, ha meg elit helyre jár, annak is. Lehet, hogy az a legjobb átmenet, ha ide is járatjuk egy kicsit meg oda is és akkor mindent meg tud tapasztalni. :wink: Mindenesetre a magánban nagyon aranyosak voltak, sosem panaszkodtak a Bendire, sőt mindig azt mondták, hogy mennyire szeretik és például az tetszett, hogy külföldi gyerekek is jártak, na mondom már most alakíthatja Bendi a nemzetközi kapcsolatokat. :) Az államink meg, amúgy ez is egy elég elit állami óvoda, mert a XII. kerületben van, az elején eléggé lelomboztak, mert mindig panaszkodtak a Bendire és az én anyai érzéseimre ez mély nyomot hagyott, de most már nincs ilyen panaszkodás, de ezt leszámítva ez szerintem egy nagyon jó óvi, mindig kézműveskednek, hihetetlen cuccokat gyártanak, sütnek-főznek, zenélnek, kirándulnak stb. És az óvónénik is nagyon szimpik.
Egy másik szempont pedig, hogy magán és magán közt is nagy különbségek lehetnek, én jártam néhányban és nem mind tetszett, mert egyébként Neet elképzelései ellenére nincs kolbászból a kerítés, egy magán és nem magán közt csak az a különbség, hogy az államit az állam tartja fenn, a magánba meg a szülők fizetnek és abból tartják fenn. És sok esetben az állam egy főre többet fizet az állami ovinak, mint amennyit egy magánban a szülő fizet a magánovinak!!!
A másik, hogy sajnos állami és állami közt is nagyok a különbségek, de a lerosszabb akkor van, ha nincs is ovi. És nem köteles felvenni egyik ovi sem 5 éves korig senkit. 5 éves kortól köteles a körzeti felvenni. Mondjuk többen mondtátok, hogy az óvónőt kell kiválasztani nem az ovit, de manapság szerintem örül az ember ha valahol van hely, nem igazán tud válogatni, még a magánok is sokszor tele vannak és nincs már hely.

Puszilok mindenkit és nagyon tetszettek a fotók, amiket betettetek!

Jó volt azért, hogy amúlt héten esett a hó, egész télen nem is lehett szánkózni, de most végre egy picit volt lehetőség rá!

Ruz
ruzicsky

Curse,
köszi a képeket :D helyes a gyerök nagyon :D

Ancsi,
tényleg nagyon hasonlít, de rád is ;) :D

Ruz,
sziaaa! :D remélem, most már egyre jobban :D

Boncsee,
én nem tudok róla semmit :(

Kata,
:P :P remélem, anyu csak félrelátta, különben Depardieu&Cyrano mind elbújhatnak majd az orrom mögött :roll: tesóm szerint a Csisztu Zsuzsa is tisztára koboldfejű lett a vége felé. Még egy kicsit azért várhatna a dolog, de ha mégse, majd küldök képet :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
krumpliorra nem emléxem, de arc elváltozás nálam is volt, és 2. gyeröknél hamarabb kezdödött, uh no para!!! :)
majd ha jöttök, adok egy jofej gyogytornász névjegyét, multkor ö volt elöadni a baba-mama klubban, ludtalpra is tuti tud vmit.

Deni,
köszi, már nem betegek :)

Curse,
ééééédes a fijad :D
és köszi a köszöntést, utólag is :)

KépKép
fibi

Curse GRATULA MÉGEGYSZER Alexhez! gyönyörű kisfiú! :D
tundiii

Marcinak és Fibinek nagyon sok boldog szülinapot!!!
Ákosnak nagyon boldog névnapot!!!

Curse!
Igazi pasi!!!!!! :D

Ancsi!
A férjed is gyönyörű kislány volt :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Szrek!
krumpliorr :lol: :lol: :lol: lényeg, hogy a szüléssel elmúljon! 8)

Ruz!
SZia :D
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]
írta:
zuzmo1Ancsi!
A férjed is gyönyörű kislány volt :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

na, a Bea ma azt hitte, hogy ez az én gyerekkori képem. :)))

ancsipancsi

Moni,
Marcinak utólag is boldogot :D

Zuzi,
Neked is köszi :)
bölit elkezdtétek végül?
fibi

Az ünnepelteknek boldog mindenfélét, már nem tudom követni. :oops: :oops: :oops:

Curse: Alexról nagyon jók a képek! Szép nagyon! Adél jól van? Kiütések?

Szrek: nekem alapból krumpliorrom van, szóval nekem a sajátom fel sem tűnt. :) Nekem csak a puffadt arcot mondták, de inkább a vége felé.

Ancsi: tényleg letagadhatatlan a hasonlóság. :D

Nálunk volt egy kis ügyelet, meg antibigyó, de már TÜci jobban. És úgy néz ki, hogy nem lett belőle tüdőgyuszi, vagy csak hamar elkaptuk a grabancát. :roll: Most már nem is tudom, vigyem-e egyáltalán csanába a szülésig, mert egyrészt Tüci szereti, nekem szükségem lenne szabadidőre cikkírás-ügyileg, másrészt viszont a hócipőm tele van ezzel a sok betegeskedéssel. Mióta bölcsizünk, azóta Tüci harmadjára van túl az antibiotikumkúrán. :evil:

Kép
Kép
tinu

Ancsi: én is Rád tippeltem volna. Tényleg nagyon hasonlítanak... Gyönyörűek továbbra is a lányaid...

Curse: nagyon szép a kicsi Alex... tisztára úgy néz ki, mint Dani. Gondolkodom, hogy feltegyek-e egyáltalán róla képet. :-)

Szülinaposoknak és névnaposoknak sok sok boldogságot. Teszek majd fel én is képeket... kicsit még össze kell magam szedni.

Kép
Kép
johanna1975

Fibi :) Isten éltessen utólag is!!!

Curse :) Jaj de édes Alexed!!!!!!!! köszi a képeket!!!!!! :D :D

Ancsi :) Lencsi sztem mindkettőtökre hasonlít, csak apáról elég lányos ez a kép a göndör fürtökkel, engem is megtévesztett elsőre, persze régen ez divatban volt, apámról is láttam olyat, hogy csak néztem, ráadásul még ki is szinezték akkoriban a képeket, tisztára mintha sminkelve lett volna :lol: No de a lényeg, hogy Lencsi gyönyörű! :D

Szrek :) :mrgreen: :lol:

Ruz :) ++++++++ remélem mielőbb meggyógyulsz!

Tinu :) Bulást Tüncinek! ++++ sajnos a közösségi lét ezzel jár, akármilyen elcsépelten hangzik, én is nehezen emésztettem meg ezt... :? És Te megúsztad, nem kaptad el?

Johi :) Én tudom milyen tökéletes a fiad :D de jóóó lenne még képen is látni, úgyhogy ne gondolkodj rajta sokat! :wink:
denizsa

lassan már a kövi oldalon leszünk...

Tundiii! az én pocaklakóm is nagyon csuklós lett mostanság :D . bár Angi is ilyen volt.

Rylie! olyan kis csöndes vagy...

Fibi! B és alkati szered: nagyon ügyin ráéreztél! gratula! :lol: 8) :lol:

Szrek! ha szeretnél szülésznőt akkor ideje lenne...

BOLDOG SZÜLINAPOT MARCINAK ÉS BOLDOG ÁKOS NAPOT!!! :lol: :lol: :lol:

Curse! nagyon helyes a kislegény :lol: :lol: !!! Angi is szeretett ilyen pózban aludni. mi superwoman-es póznak hívtuk :lol:

Akata! te 20kilót felszedtél?! hát az az energikus, vékony lány akit én láttam a zoo-ban arról biza nem gondoltam volna :shock: ! no meg azóta már lehullt a lepel a böjtjeidről is! nem hiszem el,hogy krumpli voltál :wink: !

kéne megint Zoo-s buli! no?

Ancsi! wow!!! nem semmi!!!

Johi! ne gondolkodj! lökd a képeket!!! :wink:

jönnek ki a tulipánok a kertben :lol: :lol: :lol:

gödibarbi

Johi :) :) ,
képet!!!! légysziii!! no meg mesélj egy kicsit. Eszik, alszik? pocakfájós? Tesószerelem?

Barbi :)
majd egyszer mutatok fényképet :mrgreen:

nekem is, nárcisz, krókusz már akkora! és a hóvirágok mindenhol a kertben, már december óta nyílnak. Ma reggel madárcsicsergésre ébredtem, és nem túlzok, tényleg! éreztem a tavasz illatát :)
És Apa 7végén visszaszereli a csúszdát, szal tényleg jön a tavasz :wink:

Kép
akata

[quote="denizsa"] írta:denizsapersze régen ez divatban volt, apámról is láttam olyat, hogy csak néztem, ráadásul még ki is szinezték akkoriban a képeket, tisztára mintha sminkelve lett volna :lol:

ja, olyan is van apuról, hogy felül egy kakastaréjj és a szempillája oda rajzolva még nagyobbra :D

Johi!
nem semmi, hogy írsz, úgy, hogy alig múlt 1 hetes a fiad!

ancsipancsi

Fibi!
böli? Az meg mi? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: néha azt hiszem, soha nem fogjuk elkezdeni :roll: :lol: Illetve egyszer csak muszáj lesz, mert mennem kell dolgozni. Most mindkettő itthon taknyolódik, remélme, sikerül őket egy hét alatt kikúrálni, és akkor jövő héten kezdünk. A lelkem nem nagyon várja....

Tinu!
Nahát ez a nagy kérdés! Én úgy érzem, mostanában folyamatosan ilyen döntéseket kell meghoznom. VAjon vigyem? De akkor lehet hogy beteg lesz, és én is, és tesó is. :roll: és akkor no bölcsi (lásd fent) Szerencsére lassan jön a tavasz, tavaly, amikor B bölis volt, áprilistól megszűntek a betegségek! Legyen így most is!

kertben érdekeltek: mi jácintban, nárciszban, tulipánban és fürtös gyöngyikében utazunk. Alakul! :lol: És a héten elkezdek palántázni, már csak a Lidl-be kell eljutnom palántázó edényért, mert az naggggyon teccik :lol:

A fiam folyamatosan a szülinapi buliját szervezi. Már kb. 2 hónapja! És még van addig 2 hónap 8) ÉÉééééééééédes :D

Kép
Kép
zuzmo1

Zuzi,
már én is készülök az enyimre, pedig az is csak 2 hónap múlva lesz!!! 8) 8) 8)
de éljen a tavasz!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Szülinaposokat és névnaposokat Istenke Éltesse sokááááááá!!!

Curse: Alex hű nagy legény!! És széép :)
Érdekes a szülőszobás képen a bőre, hogy ilyen foltos: Bori csuma lila volt mindenhol 8)

Ancsi: férjed kiskori képéről nehezen hittem el, hogy nem te vagy. azt hittem beugratós lesz ;)

Tavasz: én is vááárom már! ÚÚtálom a sok hacukát :x amit a kölkekre kell felaplikálni meg magamra :(

Betegek jobbuljatok!! Változatosság kedvéért nekem is megint vacakol a torkom :? Kamillának van egy inciri hasmenése, de ügyesen elrohanunk mindég a klotyóra.
JA ÉS 1 hete éjjel sincs rajta pelu!!! JESZ! :) És amikor éjjel rájött a hasimasi akkor is szólt és kimentünk a wc-re ! WOW oda vagyok :oops:

Ruz: óó azt hittem túl vagy már a bajokon :roll: Jobbulást!!!+++

Szrek: krumpliorrom nekem se volt, de a fejem és a seggem igen felpuffadt :mrgreen: szülés után a fejem egész jól visszarendeződött, a hátsómon maradt még ez+az 8)

Barbi: ari vagy ;) csendesedésem oka: bevállaltam az egyik barátunknak, hogy segítek megszervezni az esküvőjüket, szal most azzal vagyok elfoglalódva
+ ránkjött a mehetnék és sorba nézem a szóba jöhető településeket illetve kecókat, hogy hova tudnánk továbblépni innen, mert úgy néz ki végképp kinőttük a lakást és ez már örjítő szinten van :(

Bájvédő: Pécelről valakinek valamilyen hallomása, tapasztalata?? :roll: Eddig szimpának tűnt, de most sajna azt hallottam, hogy ott is sok a cigó ráadásul nem a tisztességes, dolgos fajtából :roll: hanem a besurranós, betörős, hőbőrgősből :?

Egyébként bárkinek akinek van ötlete, hogy hová bútorozzunk az szóljon :lol:

Rylie
rylie

Ancsi: négy nappal szülés után már dolgoztam...sőt a kórházban már musz voltam biznisztelefonokat fogadni... sajnos ilyen az amikor saját vállalkozása van az embernek....
Rakok képeket,ha sikerül...
Kép pelusozás közben Kép home sweet home Kép 1 naposan Kép tesók Kép jól lakottan

Kép
Kép
johanna1975

Johi, szinte érzem az illatát :D :D :D Istenem de cukiiiiiiiiii :D
magam is meglepődtem amikor pár nappal a szülésed után mondta a barátnőm, hogy csomagot kapott :shock: :)

Kép
akata

Johi,
de széééép, meg aranyos, meg pici :D Aztán Apafej pelusozza, ott lakik Veletek?

Zuzi,
hát, akkor lehet hogy a Te lelked "tartja öket otthon"? :wink: elhiszem, hogy nehéz az elválás... :)

Rylie,
egyik anyuka hordja Pécelröl a fiját a mi ovinkba. megkérdezem, de nem hallottam még ilyet a helyröl... cigik is mindenütt vannak, kérdés, ki hogyan áll hozzájuk...

Zsan,
én is úúúúgy vártam az enyém szülinapot, aztán elmult, és nem történt igazán semmi... :? csak egy szép számot ugrottam át :)

KépKép
fibi

Barbi :) Jelentem: a virágok itt is beindultak! :D

Zuzi :) Gyerkőknek bulást!! +++ Megint takonykór? :( Édes Bazsó, mint főszervező :lol:

Rylie :) Hű, éljen Kamilla és a pelusnélküliség!! :D nem semmi a csajod, hogy még éjjel is szól a fostinál, nagyon ügyi!!
Kecótaláláshoz drukkkk! És a "települések" alatt azt érted, hogy el is költöznétek vhova Bp. környékére??

Johi :) Jajj, annyira édes!!! :D :D Tök jó képek, köszi (így apának is meg tudom mutatni :wink: ) Jó lett vmi a rucik közül vagy mind nagy?

Kép
Kép
denizsa

Deni: ezer köszi a ruhákért... egy csomó jó lett. Főleg a bodyk, de a rugik közül is ma az egyikben feszített.... köszi mindent..

Kép
Kép
johanna1975

Johi: de gyöngyörű ez a Dani-fiú! És Fannival olyan édesek, ez a kedvenc képem.

Deni: de, de, persze, hogy ezeket a genya gyerek-vírusokat az egész család elkapja. Szerencsére nálunk nem kellett komolyabb beavatkozás, csak vitamint szedtünk, az uram lenyomott néhány Aspirin-C-t is. Dehát mi azért annyiszor fújunk orrot, ahányszor csak tudunk, azért az orrszívás nyilván ritkább, hiába igyekeztem vele nagyon. :roll:
És a bölcsibe is kénytelen leszek visszavinni Tücit, legalább egy héten egyszer, mert nincs ki vigyázzon rá, míg az egyetemen vagyok... Hát remélem, azért már májusig nem kell több antibigyó. :x

Kép
Kép
tinu

Johi,
klassz fotók, aranyos babák, de nem irigyellek! nekem az első két hónap elég horror volt mindig.
na meg hogy kiszőrösödött a karod :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd

Zuzi,
ha tudsz tényleg vegyé palánta izét, mert ma védőnő jön, utána egyetemre megyek, holnap fogorvoshoz :(, minden napra van vmi. :(((

ancsipancsi

Szasztok :D !

:!: Akinek volt 3naposa. Milyenek a pöttyök amik kijönnek? Angi barátnőjének kellene. Piros? Viszket? Alig látod?
Mondjuk Angi sincs jól. Előző héten ugyan kijött élete első herpesze, de nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Mini pöttyök is voltak a homlokán...
Ma éjjel belázasodott (hála csak 38,1 nem is adtam rá semmit, csak borogatást. reggel már csak 37 volt a hőmérséklete :) ). A torka sem stimm. Semmi gáz, s úgy érzem hála sikerült korán elkapni a dolgokat.
Szóval légy szí nyilatkozzatok 3napos pöttyökről!

Köszi!!!

gödibarbi

Johi: JAJ DE SZÉP!!!! és szerintem hasonlít Fannira!
szörőskezű Johi :mrgreen:

Fibi: hú azt nagyon megköszönném, ha kikérdeznéd az ismerősödet, mert igazándiból a valós tapasztalatok azok amik érdekelnek. Cigik meg, igen mindenhol vannak (itt is) csak nem mindegy, hogy hányan,meg milyenek :? , érted. pl pont emiatt Érdre nem költöznénk.

Deni: úgy néz ki, hogy szinte csak Bp környéki települések jöhetnek szóba, miután BP-t nem tudjuk megfizetni :( hitelt meg nem szeretnénk felvenni. Bariném nagyon Vác mellett lobbizik 8)

Barbi: Kamilla is belázult éjjel és kegyetlen randán köhög :( Úgyhogy mi ma el is megyünk a dokihoz, mert fura szinű váladékot köhögött fel és szeretném ha meghallgatná a tüdejét a doki :roll:
Anginak is jobbulást!! 3 naposunk nekünk nem volt.

Rylie
rylie

Barbi,
nálunk a 3 napos után nem voltak pöttyök (vagy olyan halvány és/vagy kevés, hogy nem láttam?), igy passz.
ezt az egy éjszakás lázat már több helyröl is hallottam az oviban, és Ábelnél is volt vasárnap, érdekes... még szerencse, hogy reggelre jobban lett Angi is!
fibi

Johi!
Annyira cuki!!!! :) És a tesós kép tényleg olyan széééép!
Olyan jó, hogy most Tőled és Curse-től is ilyen csodaszép képeket kapunk :D

Deni!
Köszi :)

Rylie!
Hát, nemzetiségi kérdésekben nem vagyok járatos, és bár Lévai Katalin igen, azért mégse kérdezd ezt meg tőle :mrgreen: :mrgreen: mindenesetre: mi egyszer voltunk Dunaharasztiban (vagy -in?) , ott volt egy hitelügyintéző, aki segített nekünk a mostani lakásunknál, és ott is van egy új nagy lakótelep, mármint ilyen modern dolog, kb. olyan, mint amilyenben Fibiék laknak. Egy külön városrész-szerűség, ahol csak új építésű sorházak vannak, kerttel garázzsal. ÉS akkor teljesen elájultunk, hogy milyen olcsó, legalábbis a mi kecónkhoz képest. Ha jól emlékszem, akkor volt ott 1 nm 210 ezer forint. (persze erre nem mernék megesküdni).Kétszintes házak, fent 3 szoba plusz fürdő, alul nagy nappali-konyha étkező-fürdő. Nekem tetszett, csak nálunk a távolság miatt kizárva.
Kamillának jobbulást, éjszakai pelusmentességhez pedig naaaagy gratula!

Barbi!
Sose volt még háromnaposunk, így nem tudok segítenki. sok+++++++++ nektek is!
zuzmo1

Drágáim!
Van most valami front, vagy telihold, vagy űrtámadás????? VAgy csak premenstruációs problémáim vannak????
Úgy érzem, ma meg fogok őrülni :cry: Pedig nincs rá különösebb okom, és emiatt még agyamentebb vagyok :(
zuzmo1

Betegeknek bulást!

Johi,
nagyon helyes a kis fickó :D és tök jó a pelenkázós kép tényleg ;)

Barbi,
nekünk 3napos még nem volt (vagy nem tűnt fel :P ), úgyhogy passz

Rylie,
költözéshez hajrá! :D
Pécelt mi is néztük, nálunk az alapból kizáró ok volt, hogy a tök szép-olcsó-új-nagy kertes stb ikerházak k. messze voltak pl a vasúttól, a volán meg hiába volt vmivel közelebb, az meg minden szökőévben egyszer jár
Gyömrőt is néztük, ott szerintem lehet nagyon jókat találni pl a Gyömrő Liget nevű izé egész közel van az állomáshoz, tehát tök jó a közelekedése, de mondjuk 21,5 egy ikerház ott
Gyálon nagyon szeret még az egyik ismerősünk, hasonlóan ikerházban
Viszont ha tehetném, akkor Kismaros, Nagymaros, Verőce környékére költöznék, szerintem Vác is szuper :D és a vonatközlekedés meg nagyon jó
Ugyanígy Dunakeszi meg az egész 2-es út menti régió, csak szerintem ott újat (ergo megfizethetőt) csak szintén a prérin talál az ember, onnan meg bárhova közlekedni :roll:

Kép

Kép

szrekuc

[quote="zuzmo1"]J írta:zuzmo1ohi!
AHa jól emlékszem, akkor volt ott 1 nm 210 ezer forint. (persze erre nem mernék megesküdni).

a telekárak nagyban befolyásolják az eladási árakat, de már akkoriban is 160.000 Ft/nm-be került egy (volt erre valami építőipari közlönyöm, de perpill nem találom) négyzetméter bekerülési költsége (ennyibe kerül megépíteni 1m2 lakást). úgyhogy nem sokat kereshettek rajta, és a telket ingyé kaphatták. :)

frontról nem tudok, de nekem is vannak idegbaj napjaim. most tök nyugis vagyok, pedig du elvileg kiselőadást tartok Római gyakorlatból. mi más témakörben (én választhattam), nézz rám, és megtudod! :) Étkezési szokások az ókori Rómában.
páran (?) biztos halálra röhögik majd magukat, látván kissé molett sziluettem. :)

ancsipancsi

Statisztálási lehetőség és munka Mindenkinek!
8-tól 55 éves korig nőket, férfiakat keresünk az „Anna Frank naplója” feldolgozásához egy II. világháborús olasz nagyjátékfilmhez.
Nagy létszámú emberigény, mindenki kaphat lehetőséget szereplésre és munkára!
Bérezés: napi 5000.- forint, melyet a helyszínen fizetünk egyszeri meleg étkeztetés, kávé, tea, víz.
Statiszta szerepek:
-tanulók
-szülők
-utca embere
-foglyok a táborban
-katonák (német, orosz, amerikai)
- kopasz és/vagy meztelen szerepek kiemelt bérezésért!
A forgatások előreláthatólag nagyrészt FÓT-on és ISTVÁNTELEK-en lesznek, ahova az utaztatás megoldott.
Minden forgatási nap 12 órából áll.
Átlagos testalkatú, jó fizikumú, természetes színű hajú emberek jelentkezését várjuk.
Részvételi szándékukat telefonon, vagy e-mailben jelezzék.
Mobil: • 30/335-89-70 • 30/650-03-70
E-mail: annafrank@hollywoodcast.hu
Jelentkezni munkanapokon 10 és 18 óra között lehet.
Minden részletes információt személyesen közlünk a válogatáson, az alábbi címen és időpontban:
Személyes válogatás:
2009. március 5-6. (csütörtök, péntek) 10:00-18:00-ig.
Budapest, III. kerület, Tímár utca 2.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi: a pöttyök pirosak és inkább olyan foltszerűek, nem kiemelkedősek. Szerintem nem viszketett, bár Tüci elég kicsi volt, mikor megkapta.

A statisztáskodás nagyon "szuper", csak valahogy a fizetéssel állnak hadilábon. Az uram nyári-őszi munkáért még mindig nem kapott meg pénzeket. Ööööö, milyen hónap is van? Március??? :evil:

Kép
Kép
tinu

Barbi: nem túl jól látható, de nálunk ilyenek voltak a pöttyek.
Kép

Kép
Kép
tinu

sziasztok!

Johi neked is gratula, gyönyörű baba! :D

Barbi nekünk a 3 napos láz után apró piros pöttyök jöttek ki, valamikor lehalványult, de pl alvás után amikor melegebben volt erősebben látszódott, de nem volt olyna vészesesn látható viszont mindenhol volt rajta:(

voltam ma dokinál ,jól vagyunk, és tuti hogy csajos a picuri :lol:
holnap meg viszem kullancsos oltásra Ádit hát remélem nem lesz oltásireakciója..... :cry:
meg már előre félek a keserves sírásától :cry:
tundiii

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?