Sziasztok, Kicsit bekukkantok! Nyugi, nyugi jobb hangulatban, mint tegnap, bocsi még 1x
Tegnap voltunk anyuéknál vacsizni, jól éreztük magunkat, férjem is cuki volt (mint mindig), ez helyretett.
Aztán ma még a barátnőimmel voltam egy kicsit vásárolgatni, az megint helyretett
Kicsit néha úgy érzem, mintha burokban lennénk-élnénk otthon, csupa-csupa szeretet és jó, aztán kiszagol az ember a világba, és visszahőköl. Ez tegnap pont nagyon rosszul érintett.
Loviné,
beszéltem a súlyomról az endokival, azt mondta, h. ez még a normális BMI alsó határa, de még normális, tartsam ezt, ill. folytassam ezt az életmódot. Mióta így csinálom, erre a súlyra álltam rá, ez kb. 6 kg-val kevesebb, mint előtte (1-2 kg mozog föl-le hétről hétre, gondolom vízingadozás). Betartom az 5x-i étkezést, nem éhezem soha, sőt mostanában néha-néha picikét vétkezem (1-2 kocka csoki, ha nincs más, akkor eszem 1-1 szelet fehérpékárut, de nem jellemző). Szóval -úgy gondolom- ez így egészséges, hiszen jól érzem magam.
Hőjelentés:
ma kicsit lustán ébredtem, később mértem, jelentem: nyugaton a helyzet változatlan, piri sehol, barna nincs, mintha picit feszülne a mellem (talán meg fog jönni???), de én már több tesztet nem pazarlok erre a ciklusra, hétfő este UH, majd ott kiderül, mi történt velem. Csatolom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 79200_.png
Princzike,
szerintem még nem kell, h. legyenek tüneteid, vki. egyáltalán nem érzékeny a Hcg hormonra, vki.meg se érzi később se. Amúgy kb. 2 naponta duplázódik a mennyisége, most még olyan alacsony a szintje (épp kimutathatja a 10-es teszt), később ez több ezer lesz, na akkor még érezheted!
Szorítok, h. most sikerüljön.