Új privát üzeneted érkezett!

[quote="rana33"] írta:rana33n elhiszem neki, hogy ciszta. Eleve nem a méhemben van, hanem a pf-emben, ráadásul vagy 10-szer akkora, mint a petezsák. Viszont Mabe inkább ehhez szólj már hozzá, azt is azon az oldalon olvastam, amit Nyulasz vágott be:

"A ciszta egyébként segíti az állapotosság megtartását (gondolom hallottál a 9 hetes szívleállás "gyakoriságáról". A ciszta átsegíthet rajta jobb eséllyel). Legalábbis engem így tájékoztattak." "Elég 1 hónap is a kialakuláshoz! Nem tud kifakadni az érett petesejt és hormontartalmú folyadékkal telik meg. Így segíti néhány (nem tudom, hogy minden esetben-e) az állapotosság megtartását. Én is csodálkoztam rajta, de állítólag így van." :shock: :shock: :shock: :shock:

Vannak a petefészeknek ún. funkcionális ciszái... ezek a tüszőkből alakulnak ki.
-nem reped meg
-a sárgatest alakul át
-stb.

Indukált ciklusban gyakoribbak. Több tüsző érik meg, nem is mindegyik lesz megpungálva... magasabbak a hormonszintek...
Általában maguktól felszívódnak.
Vendég

Hopppppppppááááá! :oops: :wink:

Dezsina
Ma már kismami leszel!
(átadom ezt a laptetőt neked :wink: )
Vendég

Mabe! De ahhoz mit szólsz, hogy egy ilyen ciszta segítene a terhesség megtartásában??? :shock: Ez hülyeség, nem??????

Ja, Szezso köszi a kalkulátort, aszerint is október 30. :D :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, nekem is ilyen nagy cisztám volt, amire azt mondta a kaális dokim hogy a 12.hétig fel fog szívódni. De hangsúlyozta h nagyon vigyázzak magamra, se hajolgatás, emlegetés..., mert nagyon ritkán de előfordul h megcsavarodhat a ciszta (na ezt nem ijesztgetésnek szántam). És nekem nem kellett szednem semmit(utro....), és nem is volt semmi panaszom!
Vigyázz magadra és élvezd a pocakosodást! :D (és grat)

Kép
kata05

Kata05, gratulálok a 12. héthez!!!

skrisz72

Kata, köszi az infot. És gondolom semmi házasélet. :oops: Neked is grat a 12. héthez. Neked mikor szívódott fel a ciszta???

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Skrisz, köszönöm! :D

Rana, még annyit h nekem sárgatest alakult hatalmas cisztává.

Dezsina, sok-sok pozitív energiát küldök!!!

Kép
kata05

Rana, 9. héten még hatalmas volt, tegnap a genetikain meg nem nézték, így nem tudom hogy meg még vagy nincs. De nekem fájt, és most már nem fáj. A kaális doki és a mostani se tiltotta a házaséletet, de mi eddig másképp oldottuk meg a dolgot :oops: , majd most! :lol: Nyugi minden rendben lesz!!!

Kép
kata05

Sziasztok!
Dezsinám,drukkok mennek :D
Kata,én is gratulálok a 12.héthez :D
Katavirág,babaragacsok mennek++++++++++++++++++
Puszi,Annmari nektek meg a tüszinővelők+++++++++++++++

Pocakosoknak pocisimi.Rana,ez neked is szólt :wink:
Vendég

sziasztok!
gyors bekukk!!!

hárman vannak... jól vagyunk és pihenünk!!! :D :D :D

köszönjük a drukkokat!!!
dezsina

Dezsi :D babaragacsok ezerrrrrrel :wink:
Árnikáról tudtok valamit?
Vendég

Sziasztok

Nyulasz igen vagyok :lol: csak alig győztem visszaolvasni. már felét el is felejtettem amit akartam írni :oops:
majd írok privit

Köszönöm Mindenkinek a drukkokat.

Eza narkós cucc most nagyon nem jött be, egész nap rosszul voltam, szegény ápolók nem győztek szaladgálni hozzám :(
de itthon már jó, kutya bajom :)

A lapar eredménye :? jó is meg nem is :( a nyolc évvel ezelöttihez képest semmi változás. A bal oldali pvezető zárt a jobb oldali átjárható ugyan, de nagyon nehezen. Először azt mondta a dokinőm hogy lombik, utána mégis csak az inszem mellett döntött. Megpróbáljuk, de Én nem igazán bízom benne :( :(
Inszem egyből a köv. ciklustól.

Rana mami :P nem semmi Hcg, jó hamar volt Uh. sok pocaksimi, a ciszta mondjon le!!!!!!!!
azt tudod ugye, hogy még simán lehetnek ikrek, egy topiktársadnak :wink: ahányszor visszament kaáliba Uh-ra annyiszor mondott a doki eggyel többet :lol:
szerdán láthattalak klinikán ? fehér szőrmekabiban, úgy 1/2 9 körül????

Puszi hajrááá szurik, ez a TSH tökéletes :)

Zsu nagyon sajnálom :( sok léleksimi, ölelés.

Dezsi ha jól értettem már kismami vagy! :) úgyhogy csak pozitívan+++++++++++++sok pihi

Tücsök olvastalak itt is, és a blogodat is, majd írok neked privit is. Nem tudom miért, de Én azt hittem hogy jársz pszihomókushoz. Én is járok, és szeretek is menni hozzá :) de itt ez Tb alapon megy!

Az aloe veraról van vkinek infója???

drukk mindenkinek, kinek mihez szükséges

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Szia Árnika! :D

Akkor egyik szemem sír, a másik meg....üveg..... :) Adjatok egy (két) esélyt az inszemnek, hátha. Aztán ha mégse, teljes erővel a lombikra tudtok koncentrálni.
Szerdán igen, az én voltam!!! Akkor voltam vv-en! Te hol voltál? Én is láthattalak? (Szembe jött valaki velem aki ismerősnek tűnt, a Kaáli közelében, talán a párja is vele volt, de nem tudom, te voltál-e..... :oops: )

Dezsi, babaragik!

Puszi, tüszőnövik!

Pocaksimit köszönöm. :oops: :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana
Akkor van szerepe a terhesség megtartásában, ha lutein-ciszta (sárgatest)

Árnika
Sajnálom :cry:
Doktornőben én bízok :wink:
T.Zs-hez jársz?
Vendég

Rana főkapunál :) és aki "ismeretlen ismerős" volt, azaz Te , sütött a szeméből az aggodalom, félelem ahogy szembejött velem. :wink: egyedül voltam

Mabe Én is imádom, és tudom hogy bízhatom benne. :) de ha eddig nem jött össze sosem ezzel a pvezetővel, akkor most miért sikerülne...........nehéz :?
A másik B.B.

árnika

Rana
Hatlamas gratula ismét és mindig amikor vmi új infóval jössz!!! :D
Befejeztem a tanítást a hétre :D , párom csak most kelt...kicsit megviselt. 8) :lol:
vizkriszisback

Vizkrisz
Pihenni is kell ám! Az állandó rohanás, a stressz nem tesz ám jót a babás-terveknek :cry:

Árnika
Pszichomókusra gondoltam, hogy T.Zs :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Én járok hozzá, nekem az autogén tréning sokat segít... átprogramozza az agyamat is :wink:
Vendég

Sziasztok! :D

Most tudok csak jönni, idáig bébi-.csőszködtem a szomszéd kislányt ( 3 éves), nomeg Manó is segített :P

Rana,
ugye pihizgetsz??? :D

Kata,
grat a 12. héthez!!!!! :D

Árnika, Drága,
vagy így, vagy úgy, de jön "Kis-Puszedli", megadrukkok Neked!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dezsina,
:D :D :D jó pihizést, babaragacsok elindultak!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli, Annmari,
hajrá szurik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

(Mentem ebéd-főzni :P - bár nem tom, hova fér, mert Apa hozott reggel sajtos-tejfölös lángost, és adtam a diétának!!! :oops: - de annnyira finom volt!!! :roll: :lol: Ja, és túró tortát sütök IR-módra :) Ki kér??? :) :) :))

tillidian

Árnika,csak emlegetni kellett :lol: na jó,bevallom eszembe jutottál tegnap is,aztán elfelejtettem rádkérdezni,ma meg láttam,hogy be vagy jelentkezve :oops: ...de tényleg kiváncsi voltam,hogy mi újság,csak néha szita az agyam :roll: Drukk a kezdéshez,jó hamar,és reméljük nem is lesz szükség a lombikra :wink:
Aloe Veráról?De milyen formátumban?És mlyen céllal?Mondjuk sokat nem értek hozzá,de állítólag jók az aloe verás cuccok...a növény is jól néz ki,mondjuk nekem nincs.
Till,én kérek sütit,akármilyen is :D
Vendég

Till, hát nem nagyon pihizgetek. Miért, kéne? :roll: (Mondjuk a szenet se most hordom be éppen az udvarról, szal semmi különös...) Mmmmmm lángos, de jó lenne, de a túrótorta is jöhet! Én kakaóscsigát ettem ebéd után.... :oops: :oops: Be ne köpjetek VV drnőnek.... :lol:

Mabe, és az UH-n látszik, hogy sárgatest-ciszta-e vagy valamilyen másféle???? :roll: Vagy az enyém semmiképp nem lehet az? :?

Árnika, igen, akkor még (már) aggódtam a vv eredménye miatt. :roll: :? Szal akkor nem voltam neked szimpi.... :cry:

Vkrisz, köszi. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Árnika, én nem akarok beleszólni, sem befolyásolni. DE! Biztos jó ötlet az inszem? Ha nem átjárható rendesen a petevezeték, akkor nem félő, hogy a petesejt elakad és méhenkívüli terhesség lesz belőle? Én egy ilyen petevezetővel nem próbálkoznék. Lehet, hogy érdemes lenne ezt mégegyszer átbeszélni a dokival. De félreértés ne essék, én beszari vagyok, én így látom a dolgot. Ez teljesen a ti döntésetek.

skrisz72

Rana! :)
gratula!!! vigyázz magad!
nekem is egy petezsákom volt és egy szép cisztával(5hetes UH-on) viszont a 7 hetes UH-on semmi nyoma nem volt.
Nyugi! És pihenj!!!

Dezsikém!!! :)
extra pihi és nyugi és nyugi és pihi hiszen kimami vagy!!!!! :) Vigyázz magadra és semmi negatív gondolat!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rana, egy gyengéd simi a picicának! Kimondhatatlanul örülök nektek :!: :D

Dezsi, csak optimistán. Becézgesd az aprónépet és kényeztesd magad! :D

Katavirág, hogy vagy? Még egy hét a tesztig?

Vikimi, édes a csajod! :D

Nyulasz, küldök neked frissen sült mogyorós-szilvalekváros buktát - ha szereted... :wink:

Skrisz, hogy telik az idő. Még nem mozdult meg a pici? :?:

Mabe, ti is jól vagytok?

Árnika, drukkolok neked!

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske, néha érzek valami mocorgásfélét, de még nem vagyok benne biztos, hogy az a baba. Bár a többiek azt mondták az már bizony ő. Majd megélénkül, aztán visszasírom ezeket a nyugalmas napokat. :wink: Viszont rendesen feszít a hasam.

skrisz72

Csajok ezek a pasik tanfolyamra járnak, vagy hol tanulják ezt a sok bunkóságot? A halálba idegesít megint. Azt hittem, boldog babavárásnak nézünk elébe, de ezek szerint semmi nem változott. :cry: :cry: :cry:

Egerecske, Viki, köszike.
Árnika, aloe verás cuccokat (is) nagyon ajánlják babásodáshoz (is).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hali!
Felébredtem az alvásból...37,2...jelzem semmit sem jelent.
Úgy látom közben apa is bealudt megint a nappaliban a tévé előtt. :lol:

Rana
Mi van már megint? :( Nem vagy kicsit túlérzékeny? :)

Árnika
Én is gondoltam arra mint skrisz....ha a petevezető nem járható át csak nagyon nehezen...akkor előfordulhat, hogy a hímivarsejt még átjut, de visszafelé a megtermékenyült petesejt, ami jóval nagyobb...már nem.Én sem nagyon kísérleteznék az inszemmel...a lombik sokkal sokkal esélyesebb és biztonságosabb a te esetedben, főleg, hogy más okát nem is találták a meddőségnek odabent.
vizkriszisback

Rana!
Nagyon drukkolok továbbra is és teccik bizony a vonalzód. - Ha csak egy, gondolj arra, hogy ha ez az egy ekkora hcg-t csinált, akkor tuti nagyon erős.

Dezsina!
Őrülten drukkolok nektek!

Árnika,
asszem csatlakozom Skrisz véleményéhez. Nekem is átjárhatóak voltak a petevezetékeim, csak nehezen átjárhatóak, így két méhen kívüli után kivették mind a kettőt. Ezzel nem éri meg kísérletezni, nagyon megrázó lelkileg is, hogy elkezdesz örülni a pozitív tesztnek, aztán rögtön el is veszted a kicsit.

Zsu,
nagy-nagy meleg ölelést küldök! :(

Mindenkinek nagy-nagy puszi!

Tőlem pénteken vették le az AFP és egyebek vért, 8 kémcső.

Kép
kisbuta

Árnika,
évekig foglalkoztam aloe verával és annak minden felhasznáűlási módjával!!! Kérdezz nyugodtan, akár priviben!!!
(FLP-s termékeket raktári áron szerzek, ha kell!!)

Rana,
sok sok türelmet küldök!!! (főleg, ha esetleg kispasid/jaid lesz/nek :wink: )

Mill pussz, vár a házimunka... :P -most valamiért naon élvezem :roll:

tillidian

Csajok igen tudom hogy van esély a méhen kivülire, rá is kérdeztem a dokinőtől,mert egyből ez jutott eszembe, de azt mondta hogy ugyanannyi esély megvan a méhen belülire is :? de ha logikusan gondolkozunk akkor ez eddig is megvolt nem,? csak nem tudtam róla......nehéz Ti is tudjátok viszont már csak egy lombik esélyem van :(

Rana most mond meg nekem abból a mondatból, amit írtam hogy jött le neked az hogy nem vagy szimpi :shock: egyébként első gondolatom az volt, hogy át kellene ölelni és megmondani nyugalom, bármi is bánt megoldódik-és lám így is lett. :)

Nyulasz pusz, írok pü.

Aloe vera gelre gondoltam, hogy ismeri-e vki. ajánlották, és olvastam is róla, hogy jó babásodásra, csak aki a klinikán ajánlotta a nevét nem tudom .

Mabe :lol: néztem is , hogy mintha T. Zoltán lenne :roll: :lol: , de igen Ő.-azaz T.Zs.
Én is tréning, csak még nekem nehezen megy.
egyet nem értek, ha punkciónál leszívnak minden tüszőt, akkor utána nem sokkal hogy lesz ott ciszta??-ami tüszőből lesz :shock:

Vizkrisz van még IR-m, és pm alulmüködésem is. :( ami elvileg mostmár helyrejött.

nekem jöhet bmilyen süti :wink: :lol:

köszi Mindenkinek a drukkokat

Till túrótorta Ir módra?? recept please

árnika

Till Imádlak :P mindent tudni akarok róla, ha lehet :oops: :) hogyan kell alkalmazni, kinek ajánlják, ára minden, minden

árnika

Rana
UH-n ezt azért nem olyan egyszerű elkülöníteni.
De ne agyalj! El fog tűnni!!!

Egerecske
Jól vagyunk! Most éppen azt várom, hogy Bocika mozogjon már :oops:

Kisbuta
Már AFP :roll:
Hogy szalad az idő :wink:

Árnika
Sok a közös pontunk :lol: :lol: :lol:
Nem minden tüszőt szívnak le punkciónál. A kicsik maradnak és azokból lehetnek ciszták :cry:
Vendég

Sziasztok, én is hunytam picit.

Hát ja, türelem az elkéne egy kamionnyi..... Akinek van feleslegben, átveszem..... :roll: :?

Árnika hát akkor örülök, hogy nem valami mogorva-bunkó kép jött le rólam. (Pedig most is bizti olyannak látnál! :lol: :lol: :lol: ) Én is előszedtem az FLP-s aloe vera zselét (plusz gránátalmalét), hátha jó a cisztám eltüntetésére (is). (Női bajokra is mondják hogy jó.... :roll: )

Kisbuta, én is pont ezzel nyugtatom magam: ha egy van, akkor az tuti nagyon akar élni, ha ekkora hcg-t csinált. :D

Délben megettük a mangót ami még itt volt, remélem nem attól volt a kiütés a múltkor. Hm rövidesen kiderül.... :?

Ja csajok, hétfőn konferencián leszek egész nap (remélem 4-nél tovább nem tart), tuti esély se lesz ledőlni a kis fehér golyszlikkal. Alternatívák:
1. Vegyem be a délutáni kettőt szájon át ebéd után (csak akkor valszeg bealszom az amúgy is uncsi konferencián)
2. vagy dugjam fel őket a WC-ben (nem túl higiénikus), és ha kifolynak akkor kifolynak
3. vagy várjam meg, míg hazaérek, és kisebb-nagyobb késéssel dugjam fel otthon és dőljek le utána?????? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
vedd be szájon át! (Úgyse te leszel az egyetlen, aki el fog aludni azon a konferencián.)

Kép
kisbuta

Rana
Én bevenném szájon át :wink:
Vendég

Halihó!

Skrisz: igen, sikerült vennem egy kordgatyót, pont jó rám :-D

Rana: a WC-ben feldugósra szavazok (kezed alaposan megmosod, majd nem nyúlsz semmihez, csak a másik kezeddel). Én a délutánit mindig így oldom meg a munkahelyemen. Utána ha nem sokat mászkálsz, hanem leülsz, nem fog kifolyni. Nekem legalábbis nem szokott.
Szedtél amúgy szájon át már Utrot? Én igen, és soha többet nem akarok. A tüneteim ezek voltak: álmosság, kábultság, szédülés, arczsibbadás, ájulásérzet. Nem kockáztatnék...(3x1-et ettem, és mindegyik után kb 3-4 órával elég durván jelentkeztek ezek a tünetek).

Mabe: Bocika most is mocorog :wink:

Árnika: nehéz döntés. Én nem bízom az inszemben, 6-ot csináltunk végig sikertelenül, úgy, hogy semmi bajunk...
Ha mégis bevállaljátok, 2-3-nál ne többet. Szerintem ha az inszem a megoldás, ennyiből kiderül...

Egerecske: Te mindig olyan finomakat sütsz :-D

Till: túrótorta jühet 8)

Szép estét!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, az első lombikomnál szedtem Utrot szájon át, a leszívás után. Én csak irtózatosan elálmosodtam tőle, de akkor azt hittem, ez az altatás utóhatása. Viszont azóta nem szedtem, szal nem tudom, most milyen hatással lesz rám.... :roll: Ha egy nap kicsit később rakom fel mint a többi napon, akkor nem lesz semmi baj, ugye? (Mindig más időpontokban szoktam, 13 és 17 óra közötti intervallumban, mert változó, hogy mikor tudok ledőlni egy fél órára. Lehet hogy ezt sem szabadna.... :roll: )

Na azért köszi a tippeket.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Egerecske,süti jöhet :D
Rana,esetleg tegyél holnap próbát,hogy mit okoz nálad szájon át.Nekem semmi tünetem nem volt tőle,csak 4 vagy 5 alkalom volt,amikor így vettem be.
Kisbuta,hű,már haladsz te is :D munkát bírod?
Skrisz,én is nagyon várom már a mozgolódást :D
Vendég

Rana,mi van már megint apával?
Vendég

...fenyegesd meg,hogy megírod nekem! :wink:
Vendég

Nyulasz, bunkózik. Tudod, ahogy csak a férfiak tudnak (ezért gondolom, hogy ezt biztos oktatják nekik a "Hogyan kínozzuk a szerelmünket" tanfolyamon). :roll: De megmondtam neki, amit üzentél, és azt kérdezte, hogy "Ó miért kell rögtön feltenni a világhálóra?" Szal sztem elszégyellte magát! :wink: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana :lol:
Vendég

Szezso, köszi. :) Neked is küldök...

Mabe, pár hét múlva már érezni fogod, pár hónap múlva meg az oldalad is kirúgja :D

Rana, utro-ügyben egyetértek Szezsoval. Tiéd apát meg kezeld úgy, mint egy nagy kamaszt, türelemmel és humorral. :wink:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Skrisz, nemsokára neked is egyértelmű lesz a mozgás. Olyan csodás érzés. :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Rana,
Szegedi Kaáliban az egyik lány beültire hozta az utrót, de elfelejtette, csak akkor jutott eszébe, mikor már épp engedte el a doki. Nagyon leszidta a doki, hogy miért nem szólt, feltették volna ők a beülti után közvetlenül, és akkor viszont azonnal ott helyben a szeme láttára vegye be szájon át, mert nagyon fontos.
Én nem is nagyon mertem az első 8-9 hétben kockáztatni, hogy ne időben kapja meg az utrót a pici. Az utrón múlik a nyálkahártya szerkezete, és ez szerintem megalapozza az egész későbbi időszakot. A 8. héttől kezd el a gyerek progit termelni, bár akkor még nem annyit, hogy elég lenne önmagában. Utána már volt, hogy "ellinkeskedtem" későbbre az utrót, de addig soha.
És nálam mindig kifolyt, ha alulról raktam fel és nem feküdtem, szóval inkább a szédülés és bealvás.

Nyulasz,
ugye hogy halad az idő! Pedig még csak 15 hetesek vagyunk, de az uhun anno egy héttel nagyobbnak látták, ezért mondta a védőnő, hogy most kell csinálni, mert nekik a genetikai uhu szerinti korhoz kell belőniük az AFP-t.
Nem is ezen bosszantottam fel magam. Lányok, nálatok is olyan fejetlen a eü rendszere, mint Szegeden? A város három különböző pontjára kell járnom mindenféle marhaság miatt, mind kötelező és mind munkaidőben van!
Pedig ha már kérdezted, én nagyon szeretem az új munkahelyemet, és szerintem ott is szeretnek engem. Pörög az élet, de nem unalmas.

Kép
kisbuta

Kisbuta,nekem elvileg egy helyen csinálnak mindent...bár még laborom nem volt :roll: Genetikai uhura magamtól mentem másik helyre,de a kórházban is megcsinálták volna.
Poci láttszik már rendesen?Képet nem raksz fel?
Örülök,hogy bejött a munkahely :wink:
Vendég

Most megy a kedvenc filmem,mindenki azt nézi?TV2 pofa be! :D
Vendég

Kisbuta, most nagyon betojtam. Akkor ha nem azonos időben rakom fel az Utrot, szted el is mehet a baba? :shock: Vagy csak károkat okoz, hogy eddig összevissza dugdostam??? (Annyi a vigaszom, hogy este lefekvés előtt és reggel kb azonos időben dugdostam, csak a délutáni csúszkált ide-oda, de leggyakrabban az is 15 óra körül volt) Jaj........ :? :( Amúgy is minden másodpercben a babára gondolok, hogy nincs-e baja, rendben van-e minden, ha óvatosan lehajolok, az jut eszembe, hogy nem ártottam-e neki. Már ez se normális..... :(

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

PaRacicamama,
ne aggódj már ennyire, mert ez mégannyira nem tesz jót a csöppednek és neked sem, mint az hogy netán később veszed be vagy nem úgy ahogy eddig szoktad.
Ettől nem fog elmenni!
Tessék már nagyon átállni a pozitív teszted mellé az oldalra!!! :D :D :D

Apának meg toll a fülibe. :D Mondd meg neki, hogy itt kidumálod a gondod, mint hogy rajta verd el. :lol: :lol: Lehet ezek után inkább nem lesz bunkó, hogy ne fess nekünk róla olyan képet!
... és azt is, hogy most kényeztetésre és sokkal kevesebb piszkálódásra van szükséged. .... amúgyis mindig mindenen parázol.
:wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Rana,nekem is vannak eltérések az utrózások között.Nyugi,amennyire tudod legyen azonos időben,de szerintem 1-2 óra ide vagy oda nem számt...szerintem :roll:
Vendég

Rana! :)
UTRO: szájon...azért a WC az WC- ki tudja ki mit vitt be stb. még ha te nagyon figyelsz a tisztaságra...
ÉN MINDIG SZÁJON SZEDTEM! utána jött 1-2 órás alvás...
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?