Új privát üzeneted érkezett!

Nocciola,

lehet butaságot gondolok, de nem lehet h most az a baj, h az indexed túl alacsony és azért van még mindig hosszú ciklusod?

Merre vagytok? :roll:
Vendég

Timcsi! Sajnálom, a rossz eredményeket. :cry: Azért majd mutasd meg esetleg.

Loviné! Én itt vagyok. Most érkeztünk haza anyóséktól.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Apa játszani akar, imádja a puzzle-t.
Megyek segítek neki.
Bocsi. :cry:
Vendég

Loviné! :lol: Hát ez aranyos!!! :lol: :lol: :lol: Jó játszást! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

tényleg nagy a pangás.... :?

Loviné, mást nem lenne jobb játszani apával? :lol:

Timcsi, hozd csak az eredményed!
mókica

Már az éhgyomori is katasztrófa.
Januárban 28 volt, most 44!!!!!! De könyörgöm hogy lehet ennyi mettől ilyen?

Kép
timcsi82

Sziasztok!

Timi: Amikor a bromot elkezdtem szedni nekem megugrott tőle a prolaktin érték. Valami visszacsapásnak hívják ezt a reakciót. Nem lehet, hogy neked is ez a baj? Adj időt neki!

Ha hétfőn megyek vérvételre, akkor be kell vennem előtte a metet?

hofeherke

sziasztok.

nem vagyok valami jol :?

timcsi miota szeded a metet?en ugy tudom az elejen kicsit romlik aztan javul az eredmeny.

mondjuk ez tenyleg sok,mennyi a terheleses?

nociola sajnalom a mai rossz napod es persze a nega tesztet is.

Kép
monyo83

hofeherke a reggelit nem,vervetel utan vedd be.

Kép
monyo83

Monyo: Köszi! :D

hofeherke

Met: 2008 okt 2x 500mg,
2009 jan 3x500 mg
kb két hete 2x 850 meg 1x500mg

0perc: 44
30p: 61
60: 151
90p: 81
120p 75

Kép
timcsi82

Timcsi:Diéta,sok mozgás és a met!!!Hidd el hamarosan meg lesz az eredménye!Legalább ez kiderült és tudsz ellene tenni!
Kíváncsi vagyok,hogy mi lesz jövőhéten Debiben!

Kép

Kép
syl100

timcsi,akkor nem olyan regota szeded a teljes adagot.
nekem csak 0perces es 120perces eredmenyem van.a 120perces nekem is ilyen magas,76 :?

en meg mindig csak 850et szedek,felet reggel felet este,a dietat betartom es ennek ellenere rosszul vagyok,tegnap egesz nap ma pedig delutantol faj a gyomrom,hanyingerem van.Regen is ez volt par napig azutan elmult,mi lesz itt ha emelni akarok majd a met-en? :roll:

Kép
monyo83

Monyo:Ugyanígy vagyok a mettel mint te! :?
Csak én 2x500mg-ál nem bírok tovább menni!

Kép

Kép
syl100

Ranita
Kíváncsi leszek :)
Viszont egyszer én is próbáltam 3 vonalzót feltenni és nekem sem engedte. Nem tudom, hogy hogy csinálják, akinek 3 van ? :shock:

Eclipse
Lelet alapján egyből fog fogják írni :)

Nocciola
Sajnos mostanában ilyen brutál agresszívak az emberek.
Sajnálom a nega tesztet :(

Syl
Csatlakozom a 15. napihoz PÉ ügyileg :) Szerintem nem maradtatok le semmiről :)

Timi
Sajnálom a rossz eredményeket. De ne keseredj el. A diéta is sokat fog segíteni az értékeken :)

Loviné
Remélem "gyerek puzzle" :lol:

Monyo
Én pont ilyen rosszullétek miatt, hogy nagyon görcsölt a gyomrom bezéltem a dokimmal és ő később ezért átváltotta a Met 850 mg-ot Merkformin 500 XR-re. Na majd kiderül mennyire lesz jó :)
Viszont tényleg nem jó, ha így fájdogál folyamatosan a pocid. :( Szerintem beszélj a dokival.
Nekem először azt mondta, hogy az utolsó falattal vegyem be akkor a gyógyszert (mivel én mindig kaja közben vettem be). De mivel nem múlt így váltott.

Kép

Kép
princzike

Sziasztok!

Nagyon hétvége van, látom :D .

Timcsi,
hát ezek tényleg nem valami jó eredmények, de hajrá met :D . Nem kellene rajt emelni esetleg??? 3*850-re?? Vagy lehet neked kell az 1000mg :roll: .

Princzi,
már csak egy nap. Teszt esetleg :roll: ?Hőd?

Kép

Kép
ranita1979

Jóreggelt!

Syl, Mókica! Hő?

Timcsi! Nem csodálom ha elkenődtél a teszted miatt. :cry: Hétfő Debrecen? Ott majd segítenek!

Princzike! Hogy érzed magad így egy nappal a ciklus vége előtt?

Nocciola! Piri remélem elkerül.:wink:

Kacsi! Hányadik ciklusnapon vagy? 28-29? :wink:

Nálam semmi változás. A mettet tök ki van békülve a szervezetem, nincs tőle bajom, mióta egész szemet szedek. Relémem így is marad. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok lányok,
kellemes hétvégét kívánok.
A szombat a rendvágásé nálam. Apa elment dolgozni, egyedül vagyok itthon, anyós elment gyógyszanatóriumba hetekre.
Messze van még a március 10. és 12. hogy mehessek a vizsgálatokra és legyen valami konkrétum. :?
eclipse
Budapest

Jó hétvégét mindenkinek!

Lucuzs:Reméljük,hogy továbbra is bírni fogod a metet!

Én hoztam a mai görbémet! :( Szerintem nem volt még pé-m és félek,nagyon,hogy már nem is lesz!!!

Kép

Kép
syl100

Syl! Ne temesd még ezt a pé-t, még pár napi hő kell, hogy kiderüljön volt-e. Amúgy nem emlékszem, bocs :oops: , ez most nálad clostys hónap?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs:Nekem ez még nem volt clostis hónap.Ez volt a lapar utáni első ciklusom.Majd köv.hónaptól clostizok!

Kép

Kép
syl100

Sziasztok!

Egy gyors bekukk. ;)

Syl: álítólag mensi közben mért értékek eltérőek és bazavarhatnak. Ha azokat nem nézzük nálad,akkor itt még símán lehetett pé szerintem, 36,5-ös középhővel!

eclipse: kitartás,meglátod nemsoká itt lesz, csak most tűnik hosszúnak ez az idő!

Lucuzs: ez egy jó hír,hogy bírod a metet! :)

Loviné: nálunk is menő a puzzle! ;) Tele van már a fal vele. Most a 3000 db-ost céloztuk meg,de nem volt még olyan kép,ami tetszett volna. De az a poén az egészben,hogy már a 62 éves anyámat is elkapta a láz,mert rájött,milyen jól ki tudja az embert kapcsolni,mikor nálunk leült és próbálkozott 1 db megkeresésével,ami egy részből hiányzott! Már ő is kirakott 4 1500 db-ost október óta!
:)

Monyo: ugyanazt a gyógyszert szeded most is,mint korábban?

Timcsi: havonta nézik neked a cukor+inzulint? Azt olvastam,hogy 3 havonta érdemes,mert akkor látszik a változás. Lehet,hogy nálad is még ez volt a gond,nem? Fóleg,hogy most sűrűn is volt variálás az adagokkal. Szerintem ez is bekavarhat,nem?

Én megvagyok,mensizek. :) Kicsit érdekes,mert eléggé barnásan. Van rendesen mennyiség,csak barnás,nem olyan vér színű.(...bár az az igazság,én már azt sem tudom milyennek kellene lennie :oops: ...) Szerintek ez baj? :roll:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Lucuzs: Mókica clostyzik én úgy tudom.

Monyo: hőd hogy áll?

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok!

Összerendeztem a papirjaimat hétfőre és nem is jól emlékeztem. Január elején 18 volt az éhgyomri, most meg 44.
Napvirág a met emelés ennyire bekavarna??? Ha logikusak vagyunk, emelt gyogyinak csökkentenie kellene a szintet. Ki érti ezt?

Kép
timcsi82

princzike: láttam a görbén a másikban! :) Nagyon izgulok érted!!!!!! Szerintem az a kis lemenés tuti beágyazódásos leesés volt! ;) Volt már ennyire fenn? És a legfontosabb: MIKOR TESZTELSZ???? :)

KépKép

Kép
napvirág

18 és 44??? :shock: Hűha! Hát én nem tudom. De szerintem bekavarhatott az emelés,mert változás volt a szervezetedben. Hétfő este mész a dokihoz?

KépKép

Kép
napvirág

Hétfőn 11.20ra van időpontom. Nagyon izgulok.
Az emelés mellett volt még 450 NE Gonal-f is. Azt ne felejtsük el.

Kép
timcsi82

Hát lányok megfogtatok. Gondoltam, hogy holnap egy kicsit elébe megyek a ciklusnak, mivel 28-30 nap között szoktak ingadozni. Szerintem ha holnap reggel csinálnék egy tesztet 10-essel az már elméletileg kimutatja? :roll:

Bár semmit nem érzek. Se mellfeszülés, se érzékenység???
Na mindegy .... lehet, hogy csak egy jeti vagyok és terhes, de nem érzek semmit :lol:
Szóval eddig így néz ki a görbém. Szerintem saját magától még sosem volt ilyen magas ilyen huzamos ideig.. :D

Kép

Remélem végre ebben a hónapban találn csurran-cseppen valami :)
Most már lassan két év után ideje lenne :)

Kép

Kép
princzike

sziasztok.

prinzcike.drukk a holnapi teszthez,koran jovok megnezni :lol:
eddig is ezt a gyogyit szedtem,nem volt gond.nem kozvetelen beveves utan vagyok roszul hanem mondjuk beveszem este akkor kb delutanra elkezd hanyingerem lenni.
szerencsere a gyomrom nem gorcsol csak rossz.

napvirag ma nem mertem.

timcsi,a stimuk mindig rontanak az IR en.nekem a fogi emelte meg az inzulinomat.

syl,meg mindig nem repedt meg :shock: azert ha napok mulva se semmi nem artana egy UH.

Kép
monyo83

Princzike! Azta!!! Nem is tudtam, hogy nálad meg ilyen gyönyörű hőgörbe rejtőzködik!!!! :lol: Hát a holnapi teszt nagyon izgi lesz! Drukkolok! Jövök korán! :wink:

Napvirág! Barna? Sok, de barnás? Nem hangzik jól. :cry: Nem akarlak elszomorítani, de szerintem ez oké.

Timcsi! Lehet a lányoknak van igazuk és a stimu kever be, bár én ebben nem vagyok jártas.

Monyo! Most akkor hányadik ciklusnapon vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzi,
hú, de jó ez a görbe :D . Kíváncsian várom a holnapot, a 10-es már ki kell, hogy mutassa :roll: .
Te szoktál ugye inni aspirin c-t? Mikortól szoktad és mennyit??

Syl,
én nem mondanám biztosra, hogy nem volt meg a pé. Majd a holnapi hőből meglátjuk :roll: .

Napvirág,
barnás mensi :shock: :roll: ???
Néha nekem is szokot olyan lenni, hogy a vége felé olyan barnás, de az már a vége :oops: :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Milyen kihalt a topik! :roll:

Lányok tegnap még nem lehetett mással játszani ezért jött a puzzle.

Princzike,

azta micsoda görbe!

Niccola,

mi újság?Nagyon csendbe vagy , nincs baj ugye?

Lucuzs,
de jó, h bírod a metet.
Görbe?

Mókica,
görbe?

Monyó,
gyomorfájás :cry: :cry:
Vendég

Syl,
ne paráz már!
Élvezd az életet egy kicsit! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Loviné!
Itt a görbém, de még semmit nem látni rajta, a pé még nincs itt, cervix még nem mutat semmit, a hő sem. De ami késik nem múlik! :wink:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok, Kicsit bekukkantok! Nyugi, nyugi jobb hangulatban, mint tegnap, bocsi még 1x :D
Tegnap voltunk anyuéknál vacsizni, jól éreztük magunkat, férjem is cuki volt (mint mindig), ez helyretett. :D Aztán ma még a barátnőimmel voltam egy kicsit vásárolgatni, az megint helyretett :D Kicsit néha úgy érzem, mintha burokban lennénk-élnénk otthon, csupa-csupa szeretet és jó, aztán kiszagol az ember a világba, és visszahőköl. Ez tegnap pont nagyon rosszul érintett.

Loviné,
beszéltem a súlyomról az endokival, azt mondta, h. ez még a normális BMI alsó határa, de még normális, tartsam ezt, ill. folytassam ezt az életmódot. Mióta így csinálom, erre a súlyra álltam rá, ez kb. 6 kg-val kevesebb, mint előtte (1-2 kg mozog föl-le hétről hétre, gondolom vízingadozás). Betartom az 5x-i étkezést, nem éhezem soha, sőt mostanában néha-néha picikét vétkezem (1-2 kocka csoki, ha nincs más, akkor eszem 1-1 szelet fehérpékárut, de nem jellemző). Szóval -úgy gondolom- ez így egészséges, hiszen jól érzem magam.

Hőjelentés:
ma kicsit lustán ébredtem, később mértem, jelentem: nyugaton a helyzet változatlan, piri sehol, barna nincs, mintha picit feszülne a mellem (talán meg fog jönni???), de én már több tesztet nem pazarlok erre a ciklusra, hétfő este UH, majd ott kiderül, mi történt velem. Csatolom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 79200_.png

Princzike,
szerintem még nem kell, h. legyenek tüneteid, vki. egyáltalán nem érzékeny a Hcg hormonra, vki.meg se érzi később se. Amúgy kb. 2 naponta duplázódik a mennyisége, most még olyan alacsony a szintje (épp kimutathatja a 10-es teszt), később ez több ezer lesz, na akkor még érezheted! :D Szorítok, h. most sikerüljön.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 79200_.png
hő jelentésem...

Princzike, szép görbe, drukk!

Nocciola, ez is gyönyőrű görbe!! Hajrá!
mókica

Jó reggelt lányok!

Nos előtem a tesztet ami totál NEGATÍV lett :cry:
Az legaláb vígasztal, hogy volt PÉ-m tutira UH szerinte is és a görbém is ezek szerint kezd helyre állni. Talán ha holnap sem jön meg, akkor lövök még egyet kíváncsiság képpen... :roll:
Ezena mai teszten még egy árva ici-pici halovány második csÍk sem volt.... Naa nem károgokk itt tovább...

Kép

Kép
princzike

Nocciola, Mókica
Hajrá mindent bele :) Ígéretesek a görbék :)

Ranita
Ja, én még PÉ előtt szoktam inni. Általában reggel és este 1-1 pezsgőtabit. :)

Kép

Kép
princzike

Lucuzs
Így van! Ami késik, nem múlik :) Hajrá PÉ!!

Kép

Kép
princzike

Princzike,
ne csüggedj, lehet még korai volt a teszt. Egyébként kivi voltam, reméltem, h. már ma jössz a jó hírrel, ezért néztem be.v :D
A görbéd szép nagyon.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Princzike! Bár negatív lett a teszt, szerintem még nem végleges, pár nap múlva még lehet ebből pozitív, akár már holnap. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Princzike, ne csüggedj a nega teszt miatt! Nézd meg Aishát! Negatívat tesztelt, majd rá egy hétre pozítívat. :wink: Drukk továbbra is.

Nocciola, mai hőd?

Enyém gagyi: 36,6. Mondjuk volt már olyan hogy szép lassan kúszott fel pé után a hőm...
mókica

Mókica,

sztem. nem gagyi a hőd, 3. napja a az előző leesés felett van, és szépen megy még feljebb. Terhes görbéknél sincs mindenkinek óriási kiugrás. :D

Nekem 36.7, semmi extra változás. Csatolom:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 65600_.png

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Princzike:Hanyadik dpo-n vagy???

Mókica:Ez nem jelent semmit.sőt!Ha szép lassan kúszik felfele az is tökre normális!És lehet babás görbe is ugyan úgy! :wink:

Én is hoztam a mai hőmet!Szerintetek???Mikor lehetett pé-m?

Kép

Kép
syl100

Tegnap sütöttem fánkot! :)
Kép

Kép

Kép
syl100

sziasztok.

princzike sajnalom a nega tesztet :cry:

nocciola drukkolok a hogy holnap nagyon nagy meglepetes erjen a dokinal.

syl.en a 18napra tennem a pet.az egyik ok a lhteszt pozitiv meg utanna negativ dolog.a masik hogy azon a napon egy oraval kesobb mertel,lehet az a ho nem lenne olyan magas ha idoben mersz.
probald ki hogy beirsz egy mondjuk 36,4es hot es ateszi oda a vanaladat.
mivel 14nap volt 16mm es a tuszod es minden nap 2mm ert no akkor is realis a 18.nap.
lehet hogy tul bonyolultan irtam le de szerintem akkor lehetett ped.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Syl,
szerintem a 17. napon volt a pé :roll: .

Nocciola,
szerintem egyértelműen a 30.napon volt a pé, most vagy a 10.dpo-n, pár nap és megjön. Vagy nem :P . Kíváncsi vagyok mit mond holnap a doki.

Mókica,
szerintem jó lesz az :D .

Princzike,
sajnálom a tesztet, de tényleg vígasztaljon az, hogy a javulás útjára léptél. Nagyon szép az a görbe, tutira volt pé is :D . Még egy kis idő :D ..... Lehet egy hónap :D ....

Lucuzs,
a görbéd engem nagyon emlékeztet az én pé nélküli hónapjaimra :roll: .

Monyo,
mensi sehol???

Különben hihetetlen, hogy ez a ciklus hova nem tudja betenni a pé-t jelző vonalat. De mi alapján???

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!
Totál nem vagyok képben, nem tudok rendszeresen jönni hozzátok, most is csak bekukkantottam, és csak az utolsó oldalt.

Timcsi!
Ne keseredj el!!!!
1.A met csinálhat ilyet, hogy átmenetileg úgy tűnik, mintha romlanának a dolgok, de ez azért van, mert dolgozik a szervezetedben!!!De ez csak átmenet, meg fog indulni a javulás!!!
2.Nem tudtam rendesen kivenni, hogy mikor volt legutóbb terhelés, csak a lányok válaszaiból következtettem, hogy nemrég.Cukorterhelést 3 havonta szoktak csinálni, inzulint CSAK FÉLÉVENTE!!!!Nincs értelme sűrűbben, mert ott lassabban megy a változás/javulás!Bízz a metben, hagyj neki időt, hidd el, minden oké lesz.
3.A stimu bizony valószínűleg nem tett jót :(

Szóval:MET+DIÉTA+MOZGÁS+TÜRELEM!
Kár fölöslegesen paráztatni magad havi vérvételekkel, nem megy az olyan könnyen, pláne ha jól elcsúsztak már a dolgok a szervezetedben!Nekem 7 év dianét kellett helyrehozni!És viszonylag hamar sikerült.2007 januárban hagytam abba, 2008 júl.20. + teszt :wink: és 2007 decemberében még 113-as 120 perces inzulin!

Továbbra is mindenkinek drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :wink:

Kép
Kép
zazzy

Syl, én a 15. napra tenném a pé!

Monyo, piri sehol?? Az jó jel lehet!

Nocciola, én is azt mondom mint, Ranita. A 30 napon volt péd! A ciklus. hu mostanában nem megbízható.... :?

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 65600_.png
na itt az én görbém is....
mókica

Sziasztok!

Délelőtt vásárolni voltunk, az utolsó karácsonyi ajándékutalványomat is levásároltam. Vettem két topot magamnak. :lol: Jól esett. :lol:
A hőm még mindig 36.3, ami nekem már így is nagy dolog, hogy nem cikázik föl-le. Persze örülnék egy pé-nek is, de most ettől is boldog vagyok. Különben én még várom is a késői pé-t!!! :wink:

Syl, Nocciola! Én már nem tudok, nem is merek pé ügyben nyilatkozni. :oops:

Zazzy! Jó, hogy jöttél, már hiányoztál! :lol: Hogy vagytok mostanában? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?