Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Orsi: mi baj volt a balettel?

Bori: nekem is küldj képeket! Kép
Ahhoz a dokihoz több ismerősöm is jár, nagyon jó híre van! Mindenesetre én az enyémmel is megvagyok elégedve és a lényeg, hogy lehesessen "Ádis" szülés!
De, hogy Danit hova tesszük addig?

Vali: az tök jó lenne ha a babák már úgy is maradnának, mert akkor ti mindjárt egymás után kétszer élhetnétek át a csodát!! Kép
Milyen volt az új masszőr?

Soraya: jók a képek! Kép

Zsuzsa: mire nem válszoltunk az esti hozzászólásod után? Én meg továbbra sem értem milyen egységről írtál?Kép
Ne duzzogj, naaaaaa!!!!

Süncsi, Mucska: gratula!

Mucska: mi újság a Tiszával?

Bellana

Ui: megyek táplálni a fiókámat: Kép
bellana

Zsuzsa!
Nagyon aranyos a kiscsaj!

Maci
maci2

Újra itt!

Süncsi: sejtessz valamit! Kép
Zsófi nevében köszönöm!

Bellana: van olyan kondi, hogy egy nagy gép az erkélyre, és becsövezik a lakást. És vannak a kisebbek, amik csak egy szobát hűtenek, és az ablakba teszik. Én erre a másodikra gondoltam, és így értettem az egy egységet!
És vannak a mobilklímák.

Maci: köszönöm Kép

Zsuzsa
zerko

ZsuzsaKép
Zsofi nagyon aranyos, de ez nem ujdonsag!
Csak nem tudjuk ma meg,hogy kukacos-e a csalad masodszulottje?Kép Mar ideje lenni...
A Marcello orulet sem rossz jutalom.Vagy lehet toltott kaposzta vagy fustolt sonka,vagy BARMI, ami finomKép
Tenyleg fogok majd tippelmni,nem viccelek...Majd mindig a kov 3-at megprobalom eltalalni!
szoszi
szoszi

Zsuzsa: természetesen szurkolok!!! Kép
Erkélyünk sincs. Kép Akkor marad a kisebb, de nem bánom. Mobil az van, de marha hangos és nem sokat ér.

Szia Szöszi! KépJó lenne ha legközelebb te is tudnál jönni talira! Kép

Bellana
bellana

Bellana!Kép
A klima kulteri egyseget barhova felszerelik a falon kivulre...ablak melle,barhova!!!A mobil sosem lesz olyan(mert nem tud csopogni)!
szoszi
szoszi

Na jó, elárulom. Zsófinak Hugicája lesz! Kép

Zsuzsa
zerko

Szöszi: igen én is azt gondolom, hogy ami 2 részben van az jobb lehet! Kép
Remélem sikerül összeszedni rá a pénzt. De lehet, hogy részletre lesz az is mint a hűtő. Kép

Kinga: kösz az infót a szemészetről. Gondolom akkor ott fogok üdülni 1 ideig míg bejutok. Kép

Kép

Puszi!

Ui: Bori mail ment!
bellana

Zsuzsa: GRATULÁLOK!!!!!
Kép Kép

Bellana
bellana

Bellana: köszi. Kép
zerko

Zsuzsa!!!Kép
Nagy-nagy gratula! Meg egy szepseg a csaladban! Orultok? Es mit mondtak meg?Egeszseges? Mekkora?Meselj!!!
szoszi
szoszi

VICC:

Mi a bátorsag...

Bátorsag az, amikor egy férfi tök részegen, éjjel 4-kor hazajön, belépve az ajtón a kezében seprűt tartó, tomboló feleséget megpillantva azt meri kérdezni, hogy:
Takarítasz vazze, vagy ma még elrepülsz valahova??
zerko

Szöszi: a szépsége még rejtély, de Zsófi nagyon lányt akart! Kép Most, hogy mondtuk neki, hogy az lesz, állandóan vigyorog, és közli: a Kistesó Hugi lesz!
A baba akkora, amekkorának lennie kell, a doki szerint 1100-1200g lehet. Mindene ép, és szép! A méhszáj zárt, a méhnyak jó vastag ( 5cm, ami a doki szerint egy második babánál nem semmi), a lepény, víz oké, és fejvégű.

Zsuzsa
zerko

Üdv Mindenkinek!

Voltam ma védőnéninél. Minden rendben van, védőnéni nagyon élvezte, hogy mikor hallgatta a picurka szívét, akkor is akkorát rúgott, hogy látszott a hasamon. Meg bejelentkezett hozzám jövő hét keddre. Addig gyüjtenem kell a kérdéseket.Kép
Kispapi ma megrendelte a "bababútort". Szerencsére a komódra is akadt "jelentkező", aki mindenáron meg akarja venni nekünk. Imádom a családomat!Kép

Bori!

Én a fenyőboltban csodaszép komódokat láttam, kisebbeket, nagyobbakat, fiókosat, szekrénnyel kombinált fiókosat!!! Én majd ilyennel szeretném bővíteni a babaszobát, ha szükség lesz rá. Kép

Nem igazán érzem itt jól magam, ezért tűzök is el.

Pussz, mindenkinek! Legyetek jók, majd jelentkezem. Lassan már össze kellene szednem a gondolataimat, hogy hogy tudok rendszeresen jelentkezni. Azért rajta vagyok a dolgon!

Most megyek kismamatornára, de előtte még nézek magamnak melltartót, mert már nagyon zavar a régi (megjegyzem két hónapja vettemKép ), kicsi. Szóval lassan mi is elkezdhetünk sátrazni kispapi nagy örömére!KépKép

Timi és Lilla 23+0

Timi

Kép

Kép
bnéhtimi

ZsuzsaKép
Ha látnád néhány fotómat, tudnád miért csalódtam kellemesen. Ijesztgetni lehet velük!Kép
A csaszi szaga nem túl jó, de próbálom magam szoktatni a gondolathoz.Kép

MucskaKép
A védőnéni biztos féltékeny, mert szeretné, ha rajta "csak" 15 kg fölösleg lenne! A dokim mesélt egy esetet amin ő is kiakadt, a kismama 38 kg-t hízott! Az azért már durva!

Maci2Kép
Gratula a kislegényhez!Kép Sajna a rövidítéseket nem tudom fejből, a femur tuti a combcsont.Kép

BellanaKép
Lencsém van, ugynis a szemüvegtől eltiltott a párom esztétikai okokból.Kép
Ez nagyon jó hír az apás szülésről! A farkaspózon jót kuncogtam, még jó, hogy a párom 1500 km-re van és nem hallatszik idáig az üvöltés!Kép

KingaKép
Hogy zajlott a szemvizsgálat, volt cseppentés meg minden?

SüncsiKép
Praxis nincs Egerben, irány Pest!Kép Óvatosan pakolássz!Kép

OrsiKép
Ha csak juniusban lesz szülinapod, addigra kaphatsz még egy rucit, mert ki emlékszik már mi volt márciusban,nem?Kép

SorayaKép
Édes a pöttömkéd!Kép

Most rohanok kismamitornára, ha megint elmarad akkor traccsparti Timivel, de remélem most már megtartják. Mindenkinek pusszancs!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

ZsuzsaKép
Gratula a kiscsajhoz! Már ráfért a női vonalra az erősítés!Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Zsuzsa,
gratulálok!!!! Kisleány! Öröm nagy? Kisfiút ki várt " titokban reménykedve"?
Mekkora? Hány lába van? Stb?
Ha jól látom, nem sikerült megnyitnod a fotóimat, mi volt a baj?
Csók, pocaktárs!

Bellana, már el is küldtem neked is a címet a fotókról, neked sikerült vajon?

Magamról: áttértem a MagneB6-ról a Béres Magnézium+B6-ra, és azt olvastam a tájékoztatóján, hogy 1 tbl 250 mg magnéziumot tartalmaz, szemben a másik 48 mg-val. Ebből is kettőket kapok be, és mégis keményedek, de rendesen, a legkisebb mozdulatra is...
Hétfőn voltam havi rendes vizitemen a dokimnál, és beszéltünk a lábikragörcsökről, azt mondta, ehetek akármennyi magnéziumot, egyebet, nem fog segíteni, mert az a visszerek szórakozása, így adott egy biztonságosan szedhető gyógyszert, a szedését rám bízta, ha nagyon szenvedek, elkezdem, de hát ettől azért távol vagyok...És kaptam beutalót uh-ra, 9-én megyek, annyira kíváncsi vagyok, mekkora! A bébi, nem az uh.

Most megint kiszállok, Zsuzsa, várom, hogy írj, hol akadhattál el a megnyitással.
Sziasztok mindenkinek

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Zsuzsa - látom egyenlítettél- Hajrá csajok!

Maci2
maci2

Sziasztok!

Először is gratula Macinak a fiúhoz, Zsuzsának meg a lányhoz! Zsuzsa, neve van már a hugicának?

Bellana!
Örülök, hogy sikerült a dokidnál maradni és mégis apásan szülni. A mobil klíma azért sem jó, mert előtte hideg a levegő, mögötte viszont meleg.

Süncsi!
Ne mondj ilyet, hogy a VÉG közeledik! Nem inkább a kezdet?

Szöszi, Kinga!
Irigyellek titeket a babaszoba berendezésért, nekünk semmi új nem lesz. Kinga, én is a kókuszmatracot javaslom, nekünk is az van, már több, mint 6 éves, mindjárt a 3. gyerek fogja nyűni és semmi baja. Persze ez nálad nem szempont, ha nem akarsz kistesót, de egészségesebb is, mint a többi matrac.

Mucska!
Na mit csinál a Tisza?

Bori!
Én is írtam neked emilt, azt nem kaptad meg?

Timi, Egcsi!
Jó tornázást, titeket is irigyellek!

Ha jól számoltam most 13:10 a fiúk javára. De néhányan még rejtőzködnek!Kép

Puszi mindenkinek!

Panó
panó

Panó,
most lőttem át a címet 5 perce,
Süncsi,
Linda,
nektek is!

Én bemásoltam magamnak is a címet, kipróbáltam úgy is, és bejön, hát nektek?

Most vár a kozmetikusom egy kis radírozásra, masszírozásra...
Jövök majd.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Pano!Kép
Irigykedj is,en is irigykedhettem,mikor nektek jott az elso ill. masodik!!!Kép
Pont kerdezni akartam az aranyt! Ma jelentkezem az Alice gyerekenek nemevel is,mert most van dokinal.
szoszi
szoszi

Ez a masszázs nem sikerült olyan jól, mint a múltkor. A Sélley Éva sokkal profibbnak tűnik, a higiénás viszonyokról nem is beszélve.
Azt nem mondanám, hogy nagyon rossz volt, de a múltkorit sokkal jobban éreztem, jobban el tudtam lazulni, az ottani körülmények is jobbak voltak. Azt hiszem hosszú távon a Sélleyt fogom választani, még akkor is, ha messzebb van nekem.
Mostmég nagyon fáradtnak is érzem magam, ilyen a múltkor nem volt.

Zsuzsa: GRATULA a kislányaidhoz!!!! A picihez és a nagyhoz is!

Anitabori: Légyszi nekem is küld el fotókat. Arról a béres magnézium készítményről én nem hallottam még, de ők jó dolgokat szoktak forgalmazni.

Vali
C.Vali

Timi: vigyázz magatokra. Mekkora az akkora??? Kép

Egcsi: gondolod? Köszike Kép

Bori: nem albumot nyit meg! De küld el az album címét, úgy tuti meglesz!
Hát... Nem tudom, ki akart fiút, de ez így nagyon jó lesz! Örökölheti majd a rucikat a nővérkéjétől. Erre jó a közel 3 év! Kép
Amúgy 2 kéz, és 2 láb!
Grammot nem tudok, csak mm-ereket!
UH Kép
Húúúúú!!! És én nem megyek????

Panó: még nincs! Kép

Zsuzsa
zerko

Bori!

Én meg tudtam nézni a képeket, jók lettek! Köszi!

Panó
panó

szöszi: várjuk a hírt! Akkor gondolom jól vannak ők is!

Vali: kiszívta a néni az energiáidat? Hátha jól alszol majd!
És köszi! Kép
zerko

Panó: mi az album címe???
zerko

Zsuzsa!
Az első találkozó

Panó
panó

Panó: ez a pontos címe??? Nekem nincs ilyen!!! Az A betü alatt nálam ilyen nincs!!!! Kép
Most mi lesz?

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa!
Küldtem mailt!

Panó
panó

Írtam neked, Zsuzsa, és eltüntettem...
Panó segítségével sikerül?

Megvannak a fotóid nagyobb méretben is, vagy csak ahogy fent vannak az albumban? Csak mert Karcsi imádja az egyik rólam készített képedet, és szeretne egy nyomtatást belőle, de én eddig csak 2-3 megásokat nyomtattam...

Most jöttem meg a kozmetikustól, azért ilyen hamar, mert a "műhely" itt van a házunk tövében. Nagyon jó volt.

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Panó: megnéztem. Kép

Bori: Nekem más link jött át!
A képek valóban jók! És a fogsorom is Kép

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Megvolt a Zh,örülök,ha nem bukok meg,olyan nehéz voltKép

Zsuzsa,KépKépKép Ezermillió gratula!Hogy fogják hívni?Akkor írj mm-ket!
Nem mondta a doki,hogy mi az,hogy ritkán,ki is használom ez a kis hibáját!Kép
Hát,ahogy néztem a cuccokat,nem lehet kijönni kevesebből.Pedig a légzésfigyelőt csak bérelni fogom,nem veszem meg.De mindegy,mert nem lesz kistesó,max 8-10 év múlva,de valószínűbb,hogy egy sem,így egyszer az életben bevásárolok babacuccból.Pedig én szeretem a nagycsaládot.

Egcsi,nem cseppentettek,csak gépbe néztem,meg ponta néztem,meg a doki kivilágította a szememet!

Bori,én is kérek képeket!

Panó,köszi a kókuszt!Én meg irigylem a három babaádat,így 1:1.Kép

Puszi,Kinga
nyinike

Panó, én is meg szeretném nézni az albumot, kaphatok 1 mailt?

Most indulok tanfolyamra és utána dokihoz. Este vagy holnap jelentkezem.

Chello
chello

Bori: mailt küldtem!
zerko

Kinga: csaknem!
BPD: 75 mm
TAD: 77 mm
FL: 53 mm
Ennyi van!

Chello: várjuk a híreket!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,
amelyiken féloldalasan mosolygok valahova a semmibe.
köszi

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Bori: megkaptam a mailt, meg is néztem az albumot. Kép
A nagy zabálás látható rajtuk. Kép
Jó neked a kozmetikussal, rám csak a kínzás szokott várni, mert már 1 ideje a maszírozás elmarad,a ragyák miatt. Kép

Egcsi: nekem is van szemüvegem, de én saját hiúságból nem hordom. Kép Meg jóval kényelmesebb a lencse. Kép

Vali: akkor nyergelj át az eredeti masszőrhöz!
Úgy tűnik ez nem adott, hanem elvett. Kép

Zsuzsa: nálunk szerencsére minden megvan Danitól, bár általában uniszex ruhák, egy lány is felvehetné. Kép
Megkaptam a képeket: Kép

A férjem is küldött egy párat,kettőt közkinccsé teszek:

Kép

Kép

Gondoljátok, hogy ez már a farkasbaj? Kép

Bellana
bellana

Bellana: tuti Kép Kép Kép

Bori: megkeresem!

Zsuzsa
zerko

Zsuzsa,micsoda méretek!Amúgy csak de,verem a fejem a falba,hogy miért nem mentem inkább Pestre talizni,akkor legalább jól éreztem volna magamKép

Kinga
nyinike

Látod Kinga, legközelebb ott a helyed! Kép
bellana

Kinga: ez gyakran lesz még így az életben. Ha meg itt lettél volna, akkor meg azért lenne lelkiismeret furdalgányod! Én mondtam, hogy ez nehéz lesz!
De legközelebb ott a helyed! Kép

Zsuzsa
zerko

Na, felteszek még 2 képet, hogy viduljatok!
Úgy tűnik éhes disznó vagyok? Kép

Kép

És a zöldségevők kedvéért:

Kép

Bellana
bellana

Bellana: ja! Úgy tűnik! Tudod, a tiltott gyümölcs a legédesebb! Kép

Zsuzsa
zerko

Bellana: úgy látom nem lesz gond nálatok, lehet, hogy a 3. baba is tervben van?

Még néhány ilyen kép és nekem is kényszerem lesz.

Maci
maci2

Sziasztok!
Elképesztő milyen termékenyek vagytok, nem nézek oda egy fél pillanatra és keletkezik 50 újabb hozzászólás. Ezt egyébként pozitív hozzászólásként mondtam, pontosan ezért jelentkeztem be ide, mert itt zajlik az élet. A továbbiakban én is igyekszem aktívabban részt venni a közéletben, lezajlott végre a szokásos ISO audit a cégnél, így talán egy kicsit több időm lesz.

Megadnátok nekem is a fényképek elérhetőségét, hogy szemügyre tudjalak venni benneteket?

Egyébként a táblázatból kimaradt, hogy a Szent Istvánban fogok szülni, de nevünk még most sincs.
Papit Leventének hívják, de nem szeretné, hogy a gyerek is Levente legyen, tehát még töprengünk. Megfenyegettem pedig, hogy ha nem szól hozzá akkor a gyerek Ödön lesz vagy Bendegúz.

Jerry
jerry

Jerry,
kérlek, a profilban lévő címemre küldd át a mail-címedet, oda átküldöm a fotók elérhetőségét.

szia

Anitabori
drbusborbala
Budapest, XX.

Jerry: mivel foglalkozik a cég?
Csak 50??? Akkor nagyon lusták voltunk! Kép
Az én képeimet csak akkor, ha küldesz nekem egy mailt! Címem a nevem alatt bal oldalon!
Bendegúz? Az a név már szóba került itt is! Kép
Miért nem Artúr?

Zsuzsa
zerko

Sziasztok!

Sikerül végre innen a suliból jelentkeznem, szerncsére az értekezletnek hamarabb vége lett, úgyhogy most jut egy kis idő a lazsálásraKép

Katasztrófa, hogy mennyire rákattantam most a kakaós nápolyira, tegnap vettem egy zacsival és már majdnem vége, ráadásul alig várom, hogy megvehessem a következőt!!! JaaaajKép

Megint jó sokat kellett visszaolvasniKép Újult erővel indulunk?

Egcsi
Az ötleted jóKép

Zsuzsa
GRATULÁLOK!!! Mégegy tündér kislány!Kép
Amúgy a poénok, amiket küldessz...Kép

Írtátok jó páran, hogy nem árt az entyem-pentyem, de engen az izgat, hogy ugye fizikálisan "akkor" összehúzódik ott bent a méh, stb....annyira idétlen, meg rossz ezt így leírni, nem is lehet normálisanKép Szóval az nem okozhat gondot???

Képzeljétek, ma kinéztük a fürdőszobába a törölközőszárító radiátort és színes lesz, mert szerencsére alig kerül többe, mint a fehér, úgyhogy szépen összenéztük a csempével! Remélem szép lesz!!!
Aztán lassan el kell döntenünk, hogy melyik helységbe milyen színű falakat szeretnénk, szóval nincs megállás...szerencséreKép Úgy szeretném már nektek megmutatni a fotókat, van egy csomó bent a gépünkben, csak a páromnak valamiért nem engedi megcsinálni azt az albumot, amit Zsuzsának sikerült.

Zsuzsa
Áruld el, hogy neked hogyan sierült!!!

Na, most kiszállok, mindjárt itt a "sofőröm"Kép

Puszika mindenkinek!

Orsi
20+5

avocado

Panó és Bellana!

A Tisza csak árad itt szépen, van aki a telepen már vízalatt van Andika meg csak főzöcskézik kint, mintha mio sem történt volna. Nem is néztek ma hülyének. De hát mi éhes népek vagyunk. HA szerencsénk van akkor a házba talán nem megy be. Ez a hét nagyon hosszú lesz számunkra.

Egcsi!

Pusza és igazad lehet. De nekem azt mond már a védőnéni, ami neki tetszik. Megjavult a füldugóm.Kép

ZSuzsa!

Gratula a lánykához.Kép Azért jobb hinni, hogy a káposzta altatott el, ma fognak a gázok Kép

Süncsi!

Neked is gratula! Nem rémisztő azért? Pár hete még azt irtuk, hogy 11+2 stb. Azért nagyon várom ám!

Bori!

Köszike a szorítéást. Én nagyon bizok, hogy megússzuk, vagy megússzzuk?Kép Lehet, hogy úszás tudásra is szükség leszKép
KInga: Köszi neked is.

Vali!

Mi szeretünk grillezni és pénteken mindenféleképpen lesz grill, mert lesznek vendégeink. Max a töltésoldalban. Mi sem vagyunk nagyon gyakorlottak, de sose maradt még a husikból.

Szöszi!

Az élmezőny nagyon szoros, így nehéz lesz kitalálni az első 3 anyukát. Ne türelmetlenkedj, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy már a szülőszobában vagy! Kép

Chello!

Pusszancs! Kép

MINDENKINEK PUSZIKA: MucskaAndi

Andi
Kép
mucska

Jó estét!

Orsi: sejtem mire gondolsz. Kép De hidd el, hogy az nem árt a babának!!!! Kép
És az a nápolyi bírta vagy másfél napig? Kép Az már jó idő! Kép

Mucska: eltudom képzelni, amint a csónakban is finomabbnál finomabb kajákat csinálsz! Kép
Viccen kívül, remélem megússzátok, nem elúsztok!!

Jerry: ki a dokid??

Bellana
bellana

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?