Új privát üzeneted érkezett!

Syl! Most elbizonytalanítotál. Melyik a tesztcsík és melyik a kontrollcsík?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Princzi,

szerintem se lesz gond vele.
Gyomortükrözés ajjaj! :? :cry:
Vendég

Loviné:Háát,apci még tv-t néz,de már nagyon takarékon van a szeme.Úgy hogy megyek is egy kis életet lehelni bele!!! :wink: :lol: :lol: :lol:

Szép estét mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
syl100

Syl
Elég egyformának látszik a két csík. Legalábbis nekem.... Ha tényleg így van, akkor hajrá, apára fel! :)

Ranita
Nekem is ezt mondta ma a doki, hogy elméletileg ua., mint a Met 850mg, csak ez kicsit gyorsabb felszívódású, és elég belőle napk 2*1. Ja és más a vivőanyaga, így egy csomó olyan dolgot kivettek belőle, amiktől az emberen egy rakat mellékhatás kijön...

Loviné
Remélem, hogy nem kerül rá sor. Első hallásra én is sokkot kaptam, hogy ilyet akar csináltatni. De még van remény :)

Kép

Kép
princzike

na hali.

ma jol elvoltam,tiszta ideg voltam az ocsem miatt.

princzike amit erzek es ami a valosag sajnos nem ugyanaz.
Remeljuk az uj gyogyitol mar nem lesz panaszod es nem kella vizsgalat.

syl hat ez mar nagyon majdnem pozi,ne hagyjatok ki a mai napot meg a holnapit.
kavet en cukorral es tejjel iszom.mostmar csak pici cukorral.
soha nem reggelizem 7kor,8kor kelek.
8kv
10 reggeli
13ebed
15.30 uzsonna
19 vacsora
nalam ez igy szokot lenni.

ranita a felfazas az nem csip?nemtudom csak hallottam nekem soha se volt meg.

mara,koszi a kisegitest barmikor gyere.sajnaloma storydat remelem hamarossan jon a szep befejezes.

meli.jo utat.

mokica.remelem apazol.

aisha szep a kep.

Kép
monyo83

Csak beugrottam elköszönni!
Jelentem, minden csomag készen van!Bár annyi mindent bepakoltam, mintha egy hétre mennénk! :shock:
Szép hétvégét mindenkinek! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lucuzs:A jobb oldali a control csík!

Kép

Kép
syl100

Syl,

még mindig itt vagy?

Husss innen!!!!!!!!!! :wink:
Vendég

Jó éjt lányok!!!! :idea:
Vendég

Én is megyek aludni, szép álmokat mindenkinek :) :!:

Kép

Kép
ranita1979

Hát akkor jó éjt mindenkinek! :D

Én még maradok egy kicsit, megvárom apát (kosarazni ment), és ha nem leszek rosszul a mettől akkor nekünk is jó lesz az esténk. :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Kép

Kép
ranita1979

Jó reggetlt!

Monyo
Te mázlista, hogy még egyszer sem voltál felfázva! De igen, jól tudod a felfázásnál igen csak csíp és minden cseppet érzel :(.

Viszont jelentem bevettem az első retard tablettám :) Remélem elmúlnak lassan a rosszullétek. Nem mintha minden naposk lennének, de akkor sem kellemesek.

Kép

Kép
princzike

Rania
De egyszerre írtunk :)

Kép

Kép
princzike

Kép

Kép
ranita1979

Hogy kell azt csinálni, hogy a kép jelenjen meg???? Syl????

Szia Princzi :D .

Nekem nem csíp. Akkor ez más :roll: .
Ezt a gyógyit biztos bírni fogod :D

Mai hőm: 36.8 :roll: :shock: :arrow: engem aztán nem fenyeget a kihűlés :shock:

Kép

Kép
ranita1979

Én úgy szoktam, hogy ittt a kis beírkáloós négyzet abal alján vagy egy melléklet feltöltése, rákattintasz, tallózás és kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tölteni :) De van egy mérethatár, hogy milyen nagy képet enged feltenni. Utána küldés és már kaptál is ide a szövetg aljára egy olyat, mintah linket tettél vlna fel, csak a kép fog megjelenni :)

Erre gondoltál?

Kép

Kép
princzike

Remélem is hogy ez már sokkal jobb lesz. És tényleg minden más ugyan-úgy marad...
Wow, hát étnyleg nem fogsz kihülni. :lol:

Kép

Kép
princzike

Princzi,
képet én is úgy szoktam monjduk a Hannáról. De a netről???

Kép

Kép
ranita1979

sziasztok.

hom reggel 36,5 igy atszt elmaradt,majd hetfon ha addig nem jon meg.

princzike hat igen megusztam a felfazast,de azon kivul semmilyen mas nogyogyi bajom sem volt,se gyuladas se semmi.
megse jon ossze a baba.

Kép
monyo83

Szép jó reggelt lányok, ebben a borongós esős időben.
eclipse
Budapest

Jó reggelt Csajok!

Én tegnap bevettem az egész tabletta metet, és ettől nem voltam rosszul, úgy mint a féltől. :shock: De nem akarom elkiabálni. :wink:
A hőm végre visszaállt rendesen, úgyhogy talán végre kikopik a betegségem.

Ranita! 36.8 az nem semmi magas. :shock: Mától kezded mérni?

Princzike! Hajrá új gyógyszer! :lol: Én is ezt szedem, jó.

Monyo! 36.5 :cry: Hányadik ciklusnapod?

Nocciola! :?: :?: Teszt :?:

Mókica, Syl! Hőjelentés?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita- Syl: nálam frissíti. Nekem az aláíráshoz van bemásolva. Amikor új ciklus van,akkor a közepén van egy kétjegyű szám,az lesz egyel több és azt kell csak átírni. Lehet,hogy a cilkus.hu nem olyan,mint a wunschkinder.

Aisha: de aranyos a kis csöppség!!!!!!!!

Meli: érezzétek jól magatokat és gyere vissza hulla fáradtan,az az igazi jó kikapcsolódás és pihenés jele! ;)

Syl: én 5.30-kor kelek, 6 körül 1-2 korpovit keksz, 9-kor reggeli, 13-kor ebéd, 17-kor (akkor érek haza ált.) uzsi (csak ilyen kekapok valamit, valamikor csak gyümölcs), 19-20 körül vacsi. Nem tudom,hogy ez így mennyire egészséges,vagy jó, de így tudom rendszeressé tenni a melóhely meg a hazaérkezéshez viszonyítva.

Monyo: :gondolod mensi gyanús vagy?

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Ranita:Úgy tudsz ilyeneket ide berakni,ha behúzod őket vagy bemásolod a képeid mappájába! :wink:

Valamiért nem tudok ma belépni a ciklus.hu-ra! :evil: Így még nem tudom a görbémet csatolni!!

Amúgy a tegnap esti sex elmaradt sajnos!!!Ma reggel akartunk pótolni,de hát Réka közbe szólt! :lol: 2 percenként jött át a szobánkba reggel, mindig hozott mutatni valamilyen játékát! :lol:

A reggeli hőm 36,6!Csak remélni tudom,hogy még estig nem késünk le róla!Különösebb petefészek fájdalmakat sem éreztem mostanában,ez is idegesít!

Kép

Kép
syl100

Ja,amúgy sziasztok! :) Ez lemaradt!

Lucuzs: Kíváncsi leszek,hogy fogod bírni! Lehet,hogy ezt a fajtát tényleg nem kell felezni! MEg arra is,hogy fog alakulni a hőd a mettől! :) Most iszol még mellette teát? Gondolom a kecskerutát nem,de a többit?

Syl: tegnap előtt együtt voltatok, ugye? Szerintem az a nap is esélyes volt. ;)

KépKép

Kép
napvirág

Syl: én nem éreztem semmit a pé-kor,pedig figyeltem? :( Ez baj?

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág!
A kecskerutával leálltam, igen. A cickafark teát leváltottam tablettával. A palástfű teát meg csak a második félidőben kell inni, úgyhogy most épp nem iszok semmilyen teát.
De arra figyelek, hogy a folyadékmennyiség meglegyen.
A hőm remélem nem lesz olyan cikk-cakkos, és marad 36.3 körül, aztán leesik és felfut! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág! Most tudatosodik bennem, hogy akkor neked meg megvan a piri! 30. napra? Az igen szép! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lányok! Ti be tudtok lépni a ciklus.hu-ra???

De jó Meliéknek,már biztos elindultak!

Kép

Kép
syl100

Syl! Megpróbáltam, nálam sem megy.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs: Igen! Igen!Igen!!!!! :)
Met óta ez a 2. egész hónapom. Az első 33 napos,most meg 30 napos! Én úgy örülök neki!!!!!! :)

Én lehet,hogy a teákatabbahagynám most a helyedben kíváncsiságból. Lehet,hogy neked sincs semmi probléma amúgy a ciklusoddal és a met helyreteszi. ;)

Syl: én nem vagyok regelve a ciklusra.

KépKép

Kép
napvirág

Timcsi! Merre vagy? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok,

keveset leszek, még mindig komoly érzelmi viharok gyötörnek :( , és nem akarok itt hangulat-rombolni.

Gyors helyzetjelentés, mert kérdeztétek: teszt -, hőm uaz, viszonylag fenn: 36.7-en áll, de ma nem tudok bemenni a ciklus-ra, így görbe nuku.
Piri sehol, szerencsére barnázás sincs, hétfő estére bejelentkeztem UH-ra, akkor okosabb leszek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Én még reggel be tudtam menni a ciklusra :? :shock:
Nem tudom, hogy mi lehet vele?

Syl
Csak nem késtetek le róla. Főleg, hogy előtte is 1-2 napja tettetek a kistesóért :) Majd este bepótoljátok. :)

Nocciola
Kíváncsi vagyok , hogy mit mond neked a doki UH-n.

Monyo
Drukkolok, hogy pozit tesztelj. Hátha kibírja piri :)

Ranita
Sylnek igaza van. A netes képet a gépedre kell előbb másolni és utána a szokásos menet :)

Kép

Kép
princzike

Nocciola!
Negatív teszt. :cry: Viszont piri sehol, hő magas, úgyhogy kiváncsian várom a hétfői uh-t.
Sajnállak a viharok miatt! :cry: Gyere, ha úgy érzed beszélnél róla! Mi itt leszünk! :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én reggel még be tudtam lépni a ciklusra. Most 2 helyen vezetem, mert kíváncsi vagyok. A ciklus mindig fura helyre teszi be a vonalat :?
36.8 :arrow: igen, ez a mai az első. Annyira nem furcsállom, ennyi szokott lenni így az elején, meg 36.7. Azztán pé-kor olyan 36.5- ig lemegy esetleg :roll: .

Napvirág,
akkor én is majd csatolom, aztán kiderül :roll: .

Nocciola,
kíváncsi leszek az uh-ra.
Ne szomorkodj, gyere inkább és mesélj, hátha tudunk picit segíteni.

Syl,
de a mai napot azért ne hagyjátok ki :D .

Kép

Kép
ranita1979

Princzike, Lucuzs,

köszi, azért olvasgatlak titeket. :)

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita,

természetesen neked is köszi. Tényleg csak röviden:

Amúgy azért vagyok rossz passzban, mert az egy dolog, h. most se jön össze a baba, de h. majd'9 hónap met, diéta, sport után nincs egy normális ciklusom, az kiakaszt.
Aztán meg elborzaszt, h. milyen agresszívek az emberek: 1. ma reggel látom, h. az irodánk előtt egy csöves baseball-ütővel vert egy kóbor kutyát :cry: , 2.ma befelé jövet egy szirénázó mentőautó elől próbáltunk lehúzódni, már mögöttem üvöltött a m.a., az előttem lévő, hiába villogtam, h. menjen picit előrébb, meg se mozdul, araszolgatok előre, és egy egész picit véletlenül nekimentem, na erre kiugrott, majdnem kiszedett a kocsiból és minősíthetetlen hangon üvöltött velem, miközben a mentőautó szirénázott mögöttem, mert moccanni sem tudtam semerre. Ja persze karcolás nem esett a tragacson - főleg nem miattam. :cry:
stb, stb, stb,......

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita: én is kíváncsi leszek :)

nocciola: Nemlehet,hogy másik fajta metet kell szedni? Először én is metformin nevezetűvel kezdtem, 2 hónapig szedtem, 3x850-est és semmi hatása nem volt...csak mellékhatása. :S
A reggeled az nagyon durván indult! :shock:

KépKép

Kép
napvirág

Nocciola! Lehet, Napvirágnak van igaza, és gyógyszert kéne váltanod. Amúgy mióta a metet szeded csak most lett ilyen hosszú a ciklusod? Vagy?

A reggeli őrületre nincs is szó! Amúgy mi ezért is hagytuk el Pestet 5 év után, és költöztünk haza Sopronba, mert nem bírtuk ami ott megy.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Végre már betudtam lépni! :?
Ma este teszünk azért még az ügy érdekében,remélem nem késtünk le!Ígyis olyan kicsi az esélyünk!

Kép

Kép
syl100

Syl! Nézegettem a görbédet. Bár nem mérted mindig egy időben, de talán már megvolt a pé a 15. napon. Úgyhogy akkor semmit sem késtetek le. Csak így tovább, menjen a hő felfele!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Syl,
szerintem is a 15. napon meg volt a pé :D . És jól körül lövöldöztétek, nem csúsztatok le róla az biztos :P :P :P

Nocciola,
lehet igazuk van a lányoknak, meg kellene próbálni egy másik gyógyszert. Ez az első hónapod csak, ami így elhúzódik???
De pé volt, úgyhogy azért nem rossz, csak hosszú a ciklusod most :roll: .
Reggeled :arrow: szörnyű sajnos, hogy vannak ilyen emberek is. A mentőautót mi is mindig el szoktuk engedni, de ez valakinek nem olyan természetes.
A másikra meg nem is mondok semmit :twisted: :twisted: :twisted: . Remélem egyszer visszakapja a sz****. Én nem bírtam volna ki, tuti beszóltam volna neki valamit :twisted:

Kép

Kép
ranita1979

Nocciola,
priviben írtam.

Lányok,
van valakinek tapasztalata abban, h a Mensmentisben az endokrinológusok mennyire hajlandóak felírni a metformin? Mert többen azt írtátok, küzdős a dolog.
eclipse
Budapest

Ranita,

a csövesről: amikor megláttuk az ablakból, azonnal elkezdtünk dörömbölni az ablakon, meg kiabáltunk (a 2.emeletről), h. hagyja abba, erre abbahagyta és elkullogott.
Nekem mindig hosszú volt a ciklusom (leszámítva a hosszú fogigátlós időszakokat), tavaly mindig 55-60 napos, met óta 40-49 nap, de nem csökken alább, és spontán pé is vagy van vagy nincs. Ja, Meforalt szedek 9 hónapja, 4. hónapja, h. emeltük 3x850-re, de mivel nem voltak magasak a terheléses értékeim, ezt nem akarom tovább növelni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Eclipse,
Mensmentisben a leletek birtokában egyből felírták nekem a metet.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola, teszt miatt ne kesereg! Volt péd ez tuti. Kíváncsian várom a hétfő estét!!! :)

Mai hőm 36,5...

Bocs, de rohanok! Később még leszek!
mókica

Nem tudom berakni alulra a görbém, mert azt írja ki, hogy túl hosszú az aláírás :roll: . Érdekes, láttam már olyat, akinek 3 vonalzó volt kinnt, nőivonalas :evil: .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Micsoda csönd van! Én meg még vendégségből is bejelentkezek, nehogy valamiről lemaradjak! :) Erre sehol senki! :roll: Hétvége van mi? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Megjöttem. Visszaolvasni még nem bírtam, sokat írtatok. Csak Ashia babszemét láttam. Ez nagyon baba! :)
Tegnap torkoskodni voltunk a családdal a torkos csütörtök keretében, s utána olyan fejfájás tört rám.

Bementem ma délelőtt az eredményemért. Olyan sz.ar lett be sem merem írni ide. Azt hiszem már értem az anóvulációs hónapot.

Kép
timcsi82

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?