Sziasztok Lányok!
Végre tudok Nektek írni.
Gréti meggyógyult már,szerencsére!
Ma voltunk tanácsadáson, jól fel is húztam magam!
Gréti nőt 2 cm és fogyott 250g-mot,ezzel nekem még nem is lenne próblémám, mármint a fogyással,de a dokinak és a védőnőnek annál inkább
.
Pedig tudják,hogy Gréti beteg volt és ugye a dokit hívtam is,hogy nem eszik. Akkor azt a választ kaptam,hogy nem baj,ha fogy egy kicsit,hát most hirtelen baja lett!
Mivel Ő szerintük nem eszik eleget a gyerek,kapott tápszert,tej allergiás csecsemőknek valót,mivel tejallergiás.
A kérdésemre,hogy ezt miből gondolja,azt a magyarázatot kaptam,hogy azért ,mert ekcémás volt a bőre a betegség alatt. A betegség alatt,meg azt mondta,hogy azért ekcémás a bőre,mert beteg!
Szóval,mivel szopizik is még,ne egyek én se semmilyen tejterméket,se amibe tejpor van. Kérdeztem,akkor mit egyek,válasz: hát amiben nincs!
Mikor végeztünk az orvosnál a védőnő utánam jött és mondta,hogy adjak neki többet enni,mert biztos nem adok neki eleget!
Hát azt hittem,hogy ott rögtön fejbe verem! Mondtam,hogy Gréti teljesen jól eszik és annyit amennyit kér. Megeszik egy másfél bébiüvegnyi kaját,az nem elég?
Most azon gondolkozom,hogy elviszem egy vizsgálatra,hogy tényleg allergiás e? Szerintetek? Orsi?
Azt azért még leírom,hogy új öblitőt kezdtem el használni és a fürdető karikába is pont a könyöke,a háta és a lábszára és hozzá a műanyaghoz.
Teljesen kiakadtam rájuk,jól kibőgtem magam!
Szerintem meg nincs a gyereknek semmi baja,eszik eleget,fejlődik,nő, akkor? Jó,tudom,tényleg nem elég neki a tejem már,mert száraz a pelus reggelre,de írattam is volna tápszert!
Hah,bocsi,most jól kidühöngtem magam!
Boniko,
tényleg olyan,mintha ikrek lennétek!
Csúcs a kép nagyon! Nagyon ügyes Zsigi, már ő is négykézlábazik?
Szöcske,
nekem is hullott a hajam nagyon. Elkezdtem szedni a Biovannét, ezt lehet szoptatás alatt is. A brutális hajhullás megállt,de a halántékomon nagyon nagyon megritkult a hajam, mondta a fodrászom is!
Nagyon jók a képek! Pihiszék bevált?
Fendike,
miújság a táppal? Elfogadja már Máté?
Pandus,
nagyon ügyes Dóri,hogy így el van a bölcsibe!
Szeretnéd is majd járatni? Vagy csak játszani jártok?
Olyan szép a képeken!
Gömböcske,
készültök a bulira? Voltál ma dokinál ? Remélem minden rendben van!
Katica,
Léna baba hogy van? Annyira szép kislány,olyan sokat változott!
Petitpois,
mikor költöztök?Nagyszülők ott vannak már nálatok?
Donika,
hogy vagytok? Zsombi főzőcskél a konyhában?
Fanni,
én is néztem,hogy nem sok gyerek gobelin van!
Fiúk hogy vannak? Hátad?
Huh,jó hosszú lettem!