Szóval: Nyíregyházi vagyok, mint itt még néhányan rajtam kívül, és tanár is (ha jól tudom szintén nem egyedül a fórumon) amely létnek minden rossz tulajdonságát magamon hordom
remélem azért a jókból is néhányat
A mi sztorin akkor kezdődött, amikor egyetemistaként elmentem egy nőgyógyászhoz, hogy akkor most kezdjen velem valamit, mert az nem normális, hogy még 20 évesen sincs rendes ciklusom. Hormonpanellel kezdett, amiből magas proliaktin szint derült ki, és 3-4 év alatt sikerült is rendbe tenni bromokriptinnel, de a ciklusom nem rendszereződött. Akkor a kicsit magasabb tesztoszteron szintemre kezdtek gyanakodni, és a bromó mellett dianét is kaptam, mert babát még nem szerettünk volna... ezzel el is voltam vagy 2 évig, közben lecseréltem az akkori páromat a nagy Ö-re és már babát is szerettünk volna, elköltöztünk és orvost váltottam, ezért diane lefújva, de vérzés nem jelentkezett... aztán norcoluttal vegyesen jött a closty, de eredménytelenül. A doki elküldött meddőségi szakrendelésre, újabb orvosváltás, és kivizsgálások hada. Laparon kiderült, hogy endometriózisom van, PCT-n, hogy ellenanyagot termelek. leállították a hormonrendszerem az endó miatt negyed évre, aztán rögtön stimuláltak, így jött össze az első sikertelen inszem. Aztán várakozás, mert szabik, nyáriszünet... várakozás közben rávettek itt egy másik fórumon, hogy bár alkatilag nem jellemző nézessek utána az IR-nek. Ez nyáron meg is történt, és kiderült, hogy olyanom is van. Ősszel 2. inszem, de az is sikertelen. Aztán a petefészekben megjelent a PCO-ra jellemző gyöngysor, és produkáltam egy P4-es rákszűrést. Egy rakat immunerősítő után ismétlésre már P2 lett. Közben megjött a HPV szűrés eredménye, hogy olyanom nincs. Most lett volna a negyedéves kontroll....és innen már tudjátok minap történteket.
Hát ez nem lett rövid. Bocsi