Új privát üzeneted érkezett!

[quote="rana33"]
írta:
rana33Krisz, bepárásodott a tekintetem, hogy a kék táblában láttam viszont a nevem..... De azért holnaputánig még picit ideges vagyok... (aztán meg már csak röpke 8 hónapig) :wink:

.... aztán röpke .......vagyis életed végéig!! :D :D :D :D :D

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

[quote="katavirag"]
írta:
katavirag
Hajnoca, a buszon ulos nos vicceden megint halalra rohogtem magam :lol: De Ditke sorreklama sem rossz :wink:

A sörreklám is az én nevemhez csatolható. :? :D :D :D

hajnoca
Dunakeszi

Kikéri a laptetőt??? :D

hajnoca
Dunakeszi

Sziasztok!
Katavirág,ragacsok mennek!
Annmari,mikor van uhu?
Puszikám,tüszőnövelők!
Árnika,lapardrukkok+++

Dezsinám,várlak nagyon,mennyien indultak el :D
Rana,már csak egyet kell aludni :D
Vendég

Sziasztok, továbbképzek(és még két hét), de a kiváncsiság félholtá tett.

Rana! Szívből gratulálok!!!!!!

Millio puszi mindenkinek!

Kép
estike66

Sziasztok!!!

Rana!!!
Hurrááá!!! Gratulálok, tuti ketten vannak!!! :lol: Látod a Titok működik! :wink:
Nekem Et+18-on volt uh és nem látszott még petezsák, egy hét múlva viszont kettő is. De valószínű az én kis Drágáim később indultak be, mert a hcg-m se volt magas. :wink:

Zsu!
Küldöm Neked a Malackás ölelést! Nagyon sajnáom, pedig annyira bíztam benne... :cry:

Dezsi!
8 petike szuper, várunk a tovább hírekkel!!!

Kistörpe!
Nyugi nagyon jó a hcg-d!!! Nekem az ikrekkel 123 volt, az se sokkal több, főleg 2 babára! :wink:

Puszi!
Hajrá gonal!!!! :lol: Drukk!!!!+++++++++++++++++++

Szezso!
Passz. Nekem anyukám a főnököm és a munkatársam, ő tudja. :lol:

Na és nekem is van nagy hírem: az egyik Babánk 100%, hogy kisfiú!!!! Ahog elkezdte az uhut tegnap a doki rögötn kérdezte, hogy mondhatja-e, hogy mit lát, nem is értettük a kérdést. Szóval a mi kicsi fiúnk úgy kezdte, hogy megmutatta a fütyijét. :lol: Van róla képünk is. Később felrakom. Másik Babácska nem volt ilyen magamutogató, de őt is inkább fiúnak mondta, de lehet még lány is. :lol: És nagyon szépen nőnek, dokibácsi megvan velük elégedve! :lol:

KépKép
zsófikukac

Estike,kitartás :D
Kukackám,ejha :shock: nagyon gratulálok a kis kukishoz :D ...és várom a fotót :wink: és méreteket is kérek!!!
Vendég

Kukacka,
így van, csak "stílusosan"! :lol: 1. Mini-kukacka is kukis!!! :D
Ez szuper, gratula! Jó hamar megtudtad! :D
(Majd meglátod, fantasztikus dolog kispasit nevelni! :wink: )

Estike,
idő-gyorsító megy!!! :P ++++++++++++++++++++++++++++++++

Rana
:lol: :wink:

Puszedli, Katavirág, Annmari,
hajrá a szurikkal!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek drukkolok, amihez kell! :)

(Én mára betegszabit vettem ki, rám fér, úgy gondoltam... :P )

tillidian

Kukacka,
a kis szégyenlős szerintem kislány! Náluk nem dívik a mutogatás. Inkább szégyenlősek.
Igaz ekkoriban már én is tudtam, hogy Bogit nevelgetek és nem Hunort! :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Kukac: gratula a kukachoz! :-D Méretet (mármint Babákok méretet :-D én is szeretnék tudni :-)
Figyu, már múltkor is akartam mondani, hogy én tök emlékszem, mikor az első UH (Et+18 ) után jöttél, és megírtad, hogy 1 petezsákotok van, de lehet később még több is :roll: :wink:

Till: betegszabi nagyon helyes :-)

SzezsoKép
KépKép
szezso

[quote="*puszedli*"]T írta:*puszedli*ill: vettem, igen. Ilyet is-olyat is. De Harci megnézte, és azt mondta ezek nem jók. :(

Puszika,
ne aggódj, jók! :wink: (Nyilván Harcika a tökéletességre törekszik :lol: ). Nekem körzeti asszisztense azt mondta, 35 éve ilyennel adja be az olajos szurit, neki csak ilyet hozzak...látod, Lois is azzal szúrt

tillidian

Itt a bizonyíték:
Kép

És nagyon örülünk, szerettünk volna kisfiút. :oops: :lol:

KépKép
zsófikukac

Szezso!
Igen, én is emékszem. De azon az uhun alig látszott valami, míg a többieknek már rendes kis petezsák.

Méretek:
A Baba:
BPD: 26.8 mm
FL:11.1 mm
CRL: 77.8 mm

B Baba:
BPD:25.3 mm
FL: 11.6 mm
CRL: 76.5 mm

Gép szerint pont megfelelnek a koruknak.

KépKép
zsófikukac

:D dejó ez a kép :lol:
Vendég

Kukacka,
ezek szép méretek.
Szépen együtt haladnak! :D

hajnoca
Dunakeszi

Kukacka,
nahááát :shock: akkor Te is jó korán voltál UHn! :roll:

Lányok,
tényleg izgulok :oops: -még 5 alvás!!! :roll:
(A Biovitalos doki azt mondta, a kicsi biztosan elmegy...az endokrinológusom (nyilván nem nődoki) azt mondta, ez nem biztos, lehet, hogy összekapta magát...
Nehéz ez a bizonytalanság...így nem tudom, mit gondoljak, próbálok semleges maradni...)

tillidian

Till!
Ezt nem értem, hogy-hogy korán? Uh-n tegnap voltunk, csak este már nem tudtam jönni. Erre gondoltál?

KépKép
zsófikukac

sziasztok!
elöször is bocsi, hogy tegnap csak üzentem, de olyan kába voltam, hogy nem jutottam el a gépig. délben beebédeltem, és fél6ig aludtam, majd 9től reggel 6ig. Hát jól benarkóztam!
A hasam fájdogál rendesen, főleg, ha wc irányába veszem az utam. elég gáz, de már tudom, hogy talán ezért hagytam ki azt a másfél évet... elég megterhelő utána....
szedem a progit alul 2 felül 1 napi háromszor. + ösztogén 3*napi 1.

most telcsiztem
ugyi 11et szívtak le, abból 8 volt érett és mára 5 szép lurkó indult neki a nagy útnak...
kicsit csalódott vagyok, mert úgy látom (a tapasztalataim alapján) , hogy ebből már nem lesz blasztó és fagyi sem.
leszürve a korábbiakat a fele kiesik holnapra. Tehát szombati beülti lesz háromnaposan...
most örülnöm kéne, hiszen ez csodás eredmény... de csalódott vagyok..

még visszaolvasok
dezsina

Sziasztok!

Szezso, én a betöltött 12 hét után szépen lassan elmondtam mindenkinek. Bár nekem elég sok kollégám végig tisztában volt a fejleményekkel, de akikkel nem voltam olyan jóban, azok csak 12 hét után tudták meg.

Katavirág, drukkolok nagyon. Most mindenekelőtt viszont gyógyulj meg mihamarabb!

Zsófi, örülök a jó híreknek. A szégyellősebbek egyébként általában lányok… :wink: . Persze ez csak mende-monda. Nagyon klassz a kép, és tényleg kétség nem fér a fiúsáhához.

Till, elhiszem, hogy izgulsz, de kitartás. Már csak 5!

Dezsi, tűkön ülök. :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kismamik, hogy vagytok? Rókakoma? Egyéb tünetek?

Többieknek is mennek a drukkok és pocaksimik!

Kép
petne

Nekem a holnap ET+ 16 lesz. Akkor elképzelhető, hogy nem fog látszani még semmi???? :roll:

Mabe, jónak tűnik az a link, meg a táblázat is szép színes, csak sajnos nem értek mindent :oops:

Szezso, születéskalkulátort majd petezsákleső öröm után küldd (reméljük holnap)!

Till, pihizz kicsit, megérdemled. :wink:

Zsófi, gratula fütyishez, szép egyforma babák! :wink:

Én most épp takarítok, undorítóan néz ki a ház, Apa már sajnos jó ideje ígérgeti, hogy kitakarít... :? Magad uram, ha szolgád nincs.... :roll: Na mindegy, ennyi mozgás kell.

Az én főnököm tudja, hogy mi a helyzet, mert ő a gyerekek apja! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsinám,ne legyél csalódott(bár én is mindig az voltam),tessék most örülni a piciknek,holnapra még jöhet ám hozzájuk későn érő.Nálunk 4-ből kettő lett másnapra,mégis hárman lettek utána.És nem blasztó babákból is lehet terhesség,vagyunk egy páran...Elhiszem,hogy nem erre számítottál,de sokan cserélnének veled,akiknek még ennyi sincs,vagy leállították a stimut,vagy egy sem termékenyült meg...bízz a babáidban,mi meg nagyon drukkolunk!!!!!!!
Petne,ma nyugisabb nap van?
Vendég

Sziasztok!

Zsu, borzasztóan sajnálom! :cry: :cry: :cry:

Dezsike, jaj te lány! Nem matekozunk, hanem bízunk!!! Drukk hegyek+++++++++++++++++

Szezsókám, megkésve, de annál nagyobb szeretettel gratulálok a 12-ik héthez!

Kukuckám, neked meg gratula a kis kukacoshoz!

Pusszantás mindenkinek!
Vendég

Helló!

Till: elhiszem, a várakozásnál nincs rosszabb. :(

Zsófi: gratula a kukacoshoz! A másik legyen puncis, ok?

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsi, ugye nem mondod komolyan, hogy elcsüggedtél ilyen szép eredményekkel????? Nekem 3-at sikerült leszívni, bíztam mind a 3-ban, tudtam, hogy osztódni fognak, és meg is tették, és 2 blasztot kaptam vissza 5. napra! Nem értem, miért ne lehetnének neked is blasztóid, ha annyira akarod! Nem beszélve arról, hogy rengeteg kismami van itt, akinek nem blasztos embriókból van babája (sőt, sztem ők vannak többen!)!!! Úgyhogy így vagy úgy, de kismami leszel! Csak vidáman, még most optimistának kell lenned!!!!! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Dezsi: brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, most megráztalak!!!!!!!!!!!!!
Drukkkkk a randihoz!!!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Zsófika: ez a kép egyértelmű :-D Méretek is szépek.

Rana: oké, értettem 8) link beizzítva :-D szóval összeszűrted a levet a főnökkel :lol: férjed tudja? :lol:

Tücsi: köszi, aranyos vagy :-D

Dezsi: most kell gyorsan összekapnod magad, és rögtön hatalmas bizalmat vetni a Picurokba!!!! A többieknek igaza van, egyrészt miért ne lehetne blasztód, másrészt 3 naposokkal is simán sikerülni fog, mint itt sok mindenkinek. (Nekem 3 naposak voltak lefagyasztva, és olvadás után 6 sejtesen kaptam vissza őket :wink:
Estrofemet eszel?

Petne: én is szép lassan fogom elmondani, annyira lassan, hogy még el sem kezdtem :oops:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: senki nem tudja még? :shock: Mi az az Estofem?

Kép

Kép

*puszedli*

Puszika: csak itt bent a cégnél nem tudják :-) kivéve 1 kolléganőm és a főnököm.
Az Estrofem ösztrogéntabletta. (Amúgy én még nem hallottam, hogy sima lombiknál szedte volna valaki, nekem a fagyis beülti miatt kellett, méhnyálkahártya építés céljából.)

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
nekem a 3. lombiknál kellett a Duphastonnal együtt szednem.
Elötte sosem.

hajnoca
Dunakeszi

Szezso!
de szedek... 3*1et... olyan nehéz összeszednem magam.... :?

Puszedli!
kössz a rázást, remélem estére összeszedem magam...

Rana!
csak azért kínlódok a blasztókért, mert még sosem voltak és hátha ez lenne a tuti :?

Tücsi!
köszi... még szerencse, hogy matekból csak átcsusszantam....

bocsi lányok, hogy nyavajgok... :oops:
dezsina

Dezsina, mi ez a temetői hangulat? :evil: Irgum-burgum! Tessék azonnal felállni a padlóról. Babád lesz, vagy nem? Most örülünk és drukkolunk!!! Másra nem is gondolj. Lombik alapszabály, mindig annak örülünk, ami van!!!! :wink:

Szezso, nyugodtan elmondhatod már mindenkinek. :lol:

Lolának kislánya vagy kisfia lesz?

skrisz72

Dezsi,tudod én is mennyire szerettem volna blasztókat...de dokim nem akarta...ami meg van írva,az úgy is lesz,akár blasztók,akár nem!!!
Vendég

Lolának Pannija lesz,én úgy tudom.
Vendég

Jaj Nyulasz, elfelejtettem neked válaszolni. Kutyi már nem sántít, egy estét sántított csak. Lehet, hogy csak szimulált. :wink: Folyton rosszalkodik. De imádom. Azt hiszem a második lombik sikerességét neki is köszönhetem. Mikor hazahoztuk a nyáron, teljesen előjöttek belőlem az anyai ösztönök. Úgy dajkáltam mint egy gyereket és úgy aggódtam érte, ha egyedül hagytuk. :oops: Várom már a jóidőt, hogy minél többet lehessek vele kint a levegőn.

skrisz72

Rana,léci olvass bele a szülészetek,kórházak cimszó alatt,a kaális babavárók fórumába,van ott neked valami!!!!
Vendég

Skrisz,akkor jó.Azért figyeljetek oda a kalciumra,mert hirtelen nyúlnak az ilyen nagytestű kutyik.
Vendég

Nyulasz, vegyek neki vitamint? Pont azt nézegettük, hogy 8 hónapos, és olyan kicsi...

skrisz72

Rana! :)
Nekem 3x volt vv ET+5.napon ET+12 és ET+18 napon, az előző beültetések eredményei miatt, hiszen mindnél úgy indultam, hogy ET+6 napon volt 40-50 a hcg-m és utána nem nagyon emelkedett max. 70-90-re... ezért jobbnak látta a doki, hogy jobban megfigyelnek... ET+5 napon volt 56,6 ET+12 ,262,2 és ET+18 napon 2734 ..............ebből ki lehet számolni, hogy hogyan alakulnak a hcg-k,hogy duplázódnak e vagy sem.... (valaki kérdezte hogy alakulnak..)
UH nekem az ET+22.napon volt először ekkor láttuk a petezsákot a szíkhólyaggal-ahogy B.B mondta..."mi ezt a fehér maszatot hívjuk babának"- Innentől Moszatkának _ Moszkónak hívtuk.... szerintem a peteszákot tutira látni fogjátok!!! Készítsétek a mobilt fotózni! :)

Dezsike!!!
Ne keseredj el, és ne kalkulálj ne gondolkoz azon hogy ekkor meg akkor ennyi meg annyi volt.... nekem 2 indult el a 4 ből, majd az egyik leállt, de az egyik sejtet másnap megszurták így kaptam vissza egy 6 és 9 sejtes embrikét.... ebből az egyik milliósejtes lett és itt rosszalkodik nekem!!! Szóval semmi negatív gondolkodás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SIKERÜLNI FOG!!!!!!!!
Vendég

Nyulasz, azt hittem Lois gratulációját kell megnéznem, úgyhogy a táblázat meglepi volt! :D :lol:

Viki, nem (csak) a mobilokat visszük, hanem a digitális nagy gépet is!! :D :D :D (Nehogy már ezen múljon. De azért visszük az összes fényképezős mobilt is, nehogy pont akkor merüljön le a fényképezőgép! Már csak azt remélem, tényleg lesz mit fotózni.... :roll: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lement a TSH-m 1.4-re!!!!!!!! :D :D :D :D Annyira örülök!!!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

*puszedli*

Rana,Lois gratulációjára gondoltam :roll: mi volt meglepő a táblázatban? :shock:
Puszi,de jó...lehet babásodni!!!!! :D
Skrisz,mindenképp adj neki vitamint,plusz kálciumot,ja és ne chappi és társaival etesd!
Rana,nálatok nem adnak uhun képet?Mert én vagy hatot kaptam az első uhun.
Vendég

Kislányok!
köszönöm mindenkinek a drukkokat!!!
dezsina

Skrisz,másfél-két éves koráig eukanuba,acana vagy hasonló jó minőségű tápot adj neki,utána ha anyagilag sok,kicsit lejjebb adhatjátok...
Vendég

Nyulasz, hát hogy benne vagyok!!! :D (Mégiscsak ismeretlen vagyok azon a fórumon sokak számára...) Nem tudom, hogy adnak-e képet (az alapján amit Viki mondott, nem). De bizti ami bizti, felkészülünk alaposan! :D

Puszi, juhééééééé! :D :D :D :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,
popsin leszel billegetve!!! :evil:
elindítod a mondatot kitörő pozitív bizalommal és lerontod a negatív kisbetűssel a végén!:shock:

Miért????
Minden rendben lesz! Tessék nagyon pozitívan hozzáállni! :D
Ez parancs!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

hajnoca
Dunakeszi

Skrisz!
kutyiról beszéltek Nyulasszal?
dezsina

Dezsi,igen...gyereknek nem adunk se chappit se eukanubát :lol:
Vendég

Hajnoca, rendben. :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz!
minden kitelik tőletek :lol: :lol: :lol:
dezsina

úristen!
első vagyok a kék táblában!
utána indul a babaeső!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?