Új privát üzeneted érkezett!

Mókica! Mi volt az uh-n? Kiváncsi vagyok nagyon! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Csak egy gyors bekukk, mert épp dolgozom!

Mókica,
mi volt az uhu-n? Kíváncsian várjuk a jó híreket! :wink:

Mara,
sajnálom a vérvételt! :(

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Bocsika, de most nem reagálok senkire.
Voltam uhun. Nem a baloldaliban van a domináns tüsző. Abban sok pici van. Viszont a jobb oldaliban: 22*20mm folyadékképlet ábrázolodik. :lol: :lol: :lol: méhnyálka 8,5mm :lol: :lol: :lol:
Feladat: ma és holnap elcsábítani apát... :oops:
És jövőhéten ismét uhu. Mit csinált ez a szép tüsző? címmel.
mókica

Mókica! Jipppííííí :!: :!: :!: Ez nagyon jó hír! :lol: Ügyes vagy! :lol: Akkor kapd el apát! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs, nem én vagyok ügyes, hanem a closty...És remélem mostani tüsző ez a szép nagy....Nagyon normális volt ez a doktornő. Hüvelyi uh-val is megnézett és képet is adott.
mókica

Mókica,
reméljük ő lesz a befutó :D :D :D

Kép

Kép
ranita1979

Móki,
most nézem, hogy csak a 11. napon vagy :roll: , 1-2 nap és ez meg os reped. De jó neked, hogy ilyen időben van pé. 3. naptól szeded a clostit???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, igen a 11.nap. És igen a 3. naptól szedtem 2*1 clostyt
előtte a 2. naptól volt. és 5 napig kellett szednem.
Dokinő is azt mondta ennek 24-36 órán belül kikéne pukkannia ..... :D
mókica

Sziasztok!

Az elveszett bárányka. egyszerűen annyit írtok mire leülnék írni addigra még 1 oldal termelődött és amit akarok írni már nem is érdekes...

Amire emlékszem akartam írni Lucuzs hajrá a mettel :) Meli hajrá következő ciklus...és ki lesz a következő zebra???2 esélyesünk is van, remélem mindeketten :)

Móki teszel fel képet az uhuról?

Üdv.
Aisha
aisha

Aisha!!! Szia Drága Aisha! Holnap meg neked megy a drukk az uh-ra!! Mikor lesz, délután? Feltétlenül írj utána!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Halihó!

reggel 9.30 az uhu....rámférnek a drukkok. Apa itthon betegen, lázas.Tegnap 40 fokot produkált, de már gyógyul...

Üdv.
Aisha
aisha

Móki ezek nagyon jó hírek ám!!!
Akkor ti is a napokban vagytok rajta a témán,mint mi is! :wink:

Nekem ma már erősebb volt az Lh, majdnem ,hogy teljesen pozi,és megérkezett a tojcsim is... :D
Most már csak bírni kell... :oops:

Mara:Jó sokan voltak már olyan hamar! :shock:

Kép

Kép
syl100

Aisha:Biztos minden rendben lesz holnap!Megy a drukk!

Kép

Kép
syl100

Meli
bocsi :oops: Ezek szerint egy kicsit szita az agyam.
A ciklusaim mondjuk átlag 28-30 naposak.
Párodnak szorítok, hogy minél előbb gyógyuljon meg.
Viszont abban igazad van, hyog a Duphastontól addig nem jön meg, amíg szeded...

Hajni
Nem lapos a görbe egy kicsit? Bár nem vagyok valami nagy görbe szakértő. Bár attól még talán jó is lehet, ha a megelelő hőingadozás meg van :)

Mara
Ne kenődj el. Remélem segít amit a doki felírt és amit magadtól szedsz mellette. Mondjuk én jobban szeretem a természetes gyógymódot, ha egy mód van rá :)

Nocciola
Azért a Candida diéta sem semmi...

Ranita
Akkor ez nagyon jó hír, hogy megjött és örülök, hogy így örülsz neki :)
A Duphaston sajna ilyen. Nekem is ezt írta fel a doki, mikor inszemmel próbálkoztunk, hogy emeljék a progi szintemet. Viszont amíg szede, addig nem jön meg. Nekem rá kb 3 napra szokott megjönni utána.

Kép

Kép
princzike

Ma egész nap sokan voltak. Én a terheléses inzura mentem. Kb 8 előtt vagy 10 perccel már ott voltam és az 1099-es számot kaptam, vagyis a 99. voltam. Majdnem egy órát kellett várni, mire bekerültem.

Kép
timcsi82

Aisha, apának jobbulást! Holnapra megy a drukk!!!
mókica

Eclipse
Ha még mindig érdekel, akkor küldök neked privit. Van egy igen rendes privi nőgyógyim bent pesten. Ők csinálták meg nekem először a hormonsoromat :) És ráadásul meddőségi szakértő is :)
Szólj!

Meli
De jó lesz nektek :) Remélem jó sokat pihiztek és utána majd meg lesz a pozitív babásodási hatása is :)
Szerintem sem olyan nagy baj, ha még nem akarod beszedni a Clostyt. Nekem kb 3 hónap múlva volt spontán PÉ. Ezt onnan tudom, hogy az sztk-s dokitól kierőszakoltam egy UH-t :). Igaz csak 1 árva tüszőcske volt, de már ez is haladás. Ígyis nagyon büszke voltam magamra :). Viszont az tényleg igaz, hogy kell a Met-nak kb 6 hónap mire rendbe tesz teljesen. Én 3 hónap után sem vagyok még teljesen százas :). Persze ennek ellenére szorgosan próbálkozunk, hátha csurran-cseppen valami :)

Lucuzs
Ez fantasztikus, főleg hogy így végig tudod csinálni. A legjobb hogy hiszel benne és nem adod fel :) Sokat számít ám, hogy mit gondolsz vagy mit hiszel..
Viszont Syl emelési leírásához én is csatlakozok. Nekem is így emelték. 5 naponta fél szemmel.

Nocciola
Meg tudlak érteni. Én ezt novemberben és decemberben éltem át :(. De aztán már csak jobb lesz :), mert tudod, hogy te következel :)
Mondjuk mi "még csak" 2 éve próbálkozunk....

Kép

Kép
princzike

Mókica
Micsoda jó hír! Akkor hajrá apára fel! :lol:

Aisha
Szia :)
Drukk az UHU-hoz és apának jobbulást!

Syl
Apára fel ! :)

Kép

Kép
princzike

Mókica,
jajj de jó!Jajj de jó! Jajj de jó!
Annyira izgulok érted, hogy megrepedjen az a kis tüszőcske, és apa kiskatonája odataláljon hozzá! :D

Aisha!
De jó, hogy jöttél!
Apácskának jobbulást!
És mennek a drukkok holnapra! Hozz ám majd képet!Kíváncsiak vagyunk a kis pocaklakódra! :wink:

Princzike,
régen jártál erre felénk!
Mi újság veled?
Látom, lassan várod pirit. Hőt mérsz? Pé volt?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Timcsi
Akkor jól megvárakoztattak! :( Mikor lesz eredmény? Mondták?

Kép

Kép
princzike

Hát.. nekem holnap kell vissza mennem a dokihoz kontrollra. Remélem azért szolgál némi bíztató fejleménnyel. EGy kicsit félek, mert mostanában rosszul voltam a Met-től.. :( ez nem annyira jó hír. Lehet vissza veszi így 3 hónap után az adagot vagy kisebbet ír fel... majd megmondja.

ami viszont izgalmasabb volt, hogy elég érdekes vonulatokat produkál a görbém. Lehet nektek van igazatok csajok és beágyazódás lenne? :shock:
Kép

Kép

Kép
princzike

Princzike, elvileg holnap van eredmény, csak nem tudom oda fogok-e érni érte. Bár elvileg 4ig van leletkiadás.

Kép
timcsi82

Princzike!
Simán lehet, hisz alaphő felett vagy bőőőven! :wink:

Mókica!
Nukudrukk! :roll:

hajni...
Budaörs

vagy esetleg nem lappang benned valami?

hajni...
Budaörs

Hajni
Inkább szavaznék a valamire :) Az most jobban jönne :lol:

Kép

Kép
princzike

valamire vagy valakire? :lol:

a valakit átvehetem? :lol: :twisted:

hajni...
Budaörs

Princzike,
nagyon remélem, hogy erről a hőleesésről valaki tehet! :wink:
Drukk holnapra a dokihoz!

Hajni,
Te hogy vagy?
Hányadik cn-on tartasz?Nem akarsz magadnak egy vonalzót?Csak mert akkor tudnánk, hogy épp hol tartasz! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Csajok! Ma este elég szarul lettem, görcsöl a hasam. Még a gyógyszer előtt kezdődött, mert apa délután elég sok finom kaját hozott haza, és én mindet végigkostoltam. :oops: Hiába vártam sokáig, a biciklizéskor még mindig sok volt a hasamban, nem is volt olyan jó a mozgás az elején, de aztán elmúlt. Aztán jött a hasfájás, meg még a metet is bevettem és most fetrengtem egy órát a görcsök miatt. :cry:

Kérdés: Szed valaki Merckformin XR-t 500 mg-os? Ezt is felezve kellett felépítenetek?
Utána néztem, ez retard tabletta, ami azt jelenti, hogy lassú felszívódású, órák alatt szívódik fel. Szóval arra gondoltam, hogy lehet, ha széttöröm a gyógyszert, így megszakítom a bevonatot, gyorsítom a felszívódást.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

én az elején azt szedtem,1 egész szemel kezdtem és nem okozott problémát.
Amúgy azt tudtad, h az a legerősebb?
Sajnálom a görcsöt. :cry:
Vendég

Remélem mindenkinek eredményekben gazdag éjszakája van! :wink:

Én már alig várom, hogy péntek legyen.Reggel nem is megyek haza a munkából, hanem beugrok a tescoba, veszek pár dolgot, aztán 8-ra megyek a kozmetikusomhoz, mert olyan vagyok már, mint egy jeti, így a fürdőbe se engednek be! :lol:
Szóval fogalmam sincs mikor érek haza, aztán egy kicsit lepihenek, mert alvás nélkül nem bírom sokáig!De délután még mindent be kell csomagolnom, nehogy valamit itthon felejtsünk!
Jajj, már tényleg teljesen be vagyok zsongva! :oops:

Na, megyek, dolgozok egy kicsit!

Puszi mindenkinek!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli
Tessék is széplenni az nászútra :)

Kép

Kép
princzike

Hani
Inkább valakire szavaznék :lol:
OK... egy copy-t adhatok :Ö de párod nem lesz kiakadva? :lol:

Kép

Kép
princzike

Jó reggelt!

Lucuzs,
én azt szedem, én is lassanként szoktattam magam hozzá, először volt kis hasmenés, pár napig, de aztán elmúlt. Utána már ha emeltem akkor sem jelentkezett.

Annak van valami jelentősége, hogy ki mikor kezdi el szedni a clostit??? Mert én eddig mindig a 3. naptól szedtem, most ez a doki meg azt mondta, hogy az 5-től.

Meli,
szépítkezz csak :D De jó lesz nektek :D .

Princzike,
szerintem nagyon ígéretes a vonalzód :D

Aisha,
mennek mára a drukkok, aztán gyere majd és mesélj :D :!:

Timcsi,
neked is megy mára a drukk a jó eredményhez :D .

Kép

Kép
ranita1979

Hali!

Aisha, megy a drukk!

Princike, szép görbe.... Mondjuk én a pét későbbre tenném, ugy a 20-21. napra...de ez az én véleményem. A lényeg nagyon szép görbe. :D

Meli, szépítkezz csak. :D

Lucuzs, én sajna ezt a gyogyit nem ismerem.

Hőm ma extra alacsony: 36,2. Pének kell lennie.... 8)
mókica

Sziasztok!

Loviné! Az mit jelent, hogy a legerősebb? Metformin konc. megegyezik a többivel (párat megnéztem).

Ranita! Te ezt szeded? És fél tablettával kezdted?

Mókica! Hőleesés!!! Szuper! Hajrá! :lol:

Aisha! Drukk az UH-ra!

Meli! Most te leszel a hétvégén elkényeztetve! :lol:

Nocciola! Hő? Piri, remélem sehol? Teszt holnap?

Sly! Bírjátok még a napi 1-et? :wink:

Mara! Hogy bírod az új gyógyszert?

Monyo! Veled mi van?

Napvirág! Kacsi! Tessék jelentkezni! :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Meli: de jóóóó lesz nektek!!!!! :) És ráadásul szép időt is mondanak! :) Már csak 1-et kell aludni....! ;)

Lucuzs: én is azt szedem, de egésszel kezdtem. Este 1 egész,aztán emeltem este+reggel egy egészre. Az elején nekem "csak" hasmenés volt, de az nagyon! :D

Aisha: megy a drukk! és várom az uh képet! :)

Timcsi+Mara: nálunk tök jó,mert a vv-nél mindig megkérdezik ki jött terhelésesre,és azok soron kívül mehetnek elsőre!

Mókica + Syl: hajrá apára! :) Izgis hónap elé nézünk! :)

princzike: tetszik a görbéd, szépen alakul! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Lucuzs,
igen, féllel kezdtem, nekem az elején még attól is volt hasmenés. Aztán elmúlt, atána már a kettőnél sem volt bajom :D .
Most vasárnap óta szedem, most is féllel kezdtem, de nem volt tőle bajom, tegnap már egyet vettem be. Holnap már azt hiszem megpróbálom a másfelet. De úgy látszik most nem lesz gond. Vagy ég biztos emlékszik a szervezetem :D .

Nocciola
:?: :?: :?:

Clostis kérdésemre senki nem tud válaszolni :?: :?: :?:

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs: parancs értve, már jelentkeztem is! :D

Ja, magamról nem írtam! Hőm leesett, kezdek rózsaszínesedre, úgyhogy holnap mensi!!!!!! Én úúúúgy örülök neki!!!!!! :) Mint Ranita! ;)
Csajok! Ez tényleg nagyon jó érzés,hogy ez már a 2. "normális" ciklusom! Az előző 33 napos,ez pedig úgy tűnik 30 napos lesz! Ez annyira jóóóó!!!!!! :) ...azért furcsa,nem? Másnap ezek a dolgok tök természetesek, mi meg majd kiugrunk a bőrünkből,ha van egy szabályos ciklus! De én úgy vagyok vele,hogy legalább megtanulom/megtanuljuk párommal együtt megbecsülni majd a kis csöppséget,aki fog jönni. :) Persze nem mondom,hogy akiknek elsőre összejön ők nem örülnek neki meg nem szeretik.....de ez így mégiscsak más! :)
Szóval én most nagyon happy happy happy vagyok!!!!! :)

Jövő héten irány a doki átjárhatóságira jelentkezni....ettől kicsit félek. Mármint attól,hogy nem leszek átjárható.... :(

KépKép

Kép
napvirág

Ranita: azt hiszem a peteéréssel függ össsze,de nem biztos....

KépKép

Kép
napvirág

sziasztok.

lucuzs semmi se tortenik velem.
sajnalom a gorcsoket,felezz inkabb minthogy bajod legyen.

ranita en is 5naptol szedtem,a doki azt mondta azert mert nem 28napos ciklusom szokott lenni hanem attol joval tobb.

timcsi,sajnalom hogy ilyen sokat kellet varnod :cry:

mokica,gartula a gyonyoru tuszoert,hajra.progipotlast kapsz?

syl,na latod megreped az magatol is,remelem nem tetlenkedtetek. :wink:

meli,picit irigy vagyok az utazas miatt,huuuu de jo lesz nektek en soha nem voltam meg welnes-ezni.

prinzike szep a gorbe.

en tegnap egesz nap kerteszkedtem jol kifaradtam ezert nem irtam este mert csak bedoltem az agyba.

Kép
monyo83

napvirag,ha te orulsz a menzinek akkor en is orulok :lol:
egyre jobban alakulsz:)

Kép
monyo83

Szép jó reggelt mindenkinek!

Duphaston és Bionit Cickafark tabletta elkezdve. :)
Érdeklődve olvasom a hőmérőzéssel kapcs. élményeiteket.
Ennek mi a lényege? Nekem is kell majd csinálni, ha igen, mikortól?
eclipse
Budapest

Monyo,
de a clostinak az is a hatása, hogy előrébb hozza a pé-t. Ha már a 3. naptól szedném, akkor meg lehet, hogy még pár nappal előrébb hozná. Amikor a 2*1- et szedtem a 3. naptól, akkor a 17-18. napon volt a pé. Így ha az 5. naptól szedem nem fogja sokkal előrébb hozni, nem???

Eclipse,
Ha akarod, akkor bármikor kezdheted a hődet mérni.
Abból azt fogod látni, hogy alakul a ciklusod, van e pé. A hőmérőzésből azt nem tudod meg, mikor lesz a pé, hanem csak azt, mikor már megvolt.
Reggel az ágyból kikelés előtt a nyelved alá vagy hüvelybe bedugod a hőmérőt és 5 percig mérsz. Ha megvolt a pé felugrik pár tizedet és ott is marad a köv. mensiig. Ha sikerült teherbe esni, akkor a hő nem esik le, ha nem volt sikeres a hónap mensi előtt vagy aznap leesik a hő.
A neten vannak ilyen táblik ahol ezt tudod vezetni.

Kép

Kép
ranita1979

Napvirág! 30 napos ciklus :!: Gratulálok! Szép teljesítmény! :lol: Örülök, hogy jöttél egy kicsit. :lol:

Monyo! Nálad meg teszt lesz? :wink: 1 nap van hátra a ciklus végéig?
Kertészkedés :?: :shock: Nálunk minden csupa hó!!!! :cry:

Eclipse! Ügyes vagy! :lol: Hőmérőzésről sokat olvashatsz a neten is. Bármikor el lehet kezdeni, én ajánlom minél előbb, akár már holnap. Ha lesz időm írok fontos infókat, de most megyek.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Napvirág,
jajj, én még nem is gratuláltam a mensihez :D . Nagyon ügyi vagy :D .

Nálunk úgy nézem ma is nagyon szép idő lesz, hétágra süt a nap és hideg sincs.

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, Ranita, köszi!
sajnos nem lesz egyszerű matt kómásan hajnalban ezzel bíbelődni :( Ingázok munkába, korán kelek és későn fekszem, és nehezen megy az ébredés.
eclipse
Budapest

ranita de a 17-18 napi pe az tok jo.miert akarod meg elorebb hozni?
ha 5ik naptol szeded szerintem akkor is ekkorul lesz.

lucuzs mai tesztem is nega,meg holap tesztelek aztan legkozelebb csak hetfon.
nalunk tegnap nagyon szep ido volt,sutott a nap.

eclipse,barmikor el kezdhetsz hot merni,de legjobb a ciklus elejen.ja es nem kell csak akkor csinald ha jol esik,engem kikeszitett.

Kép
monyo83

Eclipse! http://babatervezok.otthona.net/ ezt az oldalt nagyon ajánlom, rengeteg információ van rajta a ciklussal kapcsolatban.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Eclipse! Én digitális lázmérővel csinálom nyelv alatt, az kb 1 perc alatt megvan, így elég 2 perccel előbb ébreszteni magam, mint ahogy fel akarok kelni. :lol:

és még egy oldal:
http://babafalva.hu/portal/modules.php? ... nt&sid=156

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
köszönöm a tippeket. Igazán, a topiklakók itt mind nagyon kedvesek és segítőkészek! :D
eclipse
Budapest

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?