Új privát üzeneted érkezett!

Dezsike, hurrá!!! Csibe, köszi az infót!

Egerecske, szerintem is a stressz miatt lett nekem ilyen magas a prolactinom (eredetileg 1,5 hónap múlva kellett volna kontrollra mennem, de mint írtam a Kaáliba már nem szándékozom vissza menni, az endokrinos dokimhoz meg csak áprilisban volt időpont, de nem baj, ráérek!;-))

Ui. Ma lesz a második pszichomókus talim, már nagyon várom! 8)
Vendég

Ki kéri a laptetűt???
Vendég

Tücsi

Mennyibe kerül egy óra a pszichomókusnál????? :wink: :? 8)

Dezsi

Lesznek is fagyi tesók is!!!!! :wink: :D Drukk a randihoz!!!!!! :D :D :D
Vendég

Zsu????????????????????????
Vendég

Ditke, az első konzultáció 8 ezer volt a többi nem tudom mennyi lesz, majd ma kiderül! Szerencsére szerződésük van az én egészségpénztárammal így jövőre vissza tudom igényelni a 30%-át! A múltkor azt mondta a hölgy, hogy 3-5 kezelés biztosan kell majd, de szerintem bőven lesz az több is! :mrgreen:
Vendég

Dezsina! Nagyon boldog randizást kívánok és gyönyörű, sok, erős embrikét!!!!! Eddig szuperül haladsz!!!

Tücsikém, neked meg azt kívánom teljes szívemből, hogy a pszichodoki segítsen, és végre anyuka lehess!!! (Így lesz, hiszen te is szuperül haladsz! :wink: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ranácska, köszi! Én is reménykedem, néha mintha látnék némi pislákoló fényt az alagút végén! :roll:

Mára elköszönök, legyetek rosszak!

Zsu, remélem ünnepeltek és azért nem tudsz jönni!
Vendég

Rana,akkor most ünnepélyesen fogadd meg,hogy nem fogsz parázni attól,amit az uhun fogsz látni,vagy nem látni...emlékezz Beára,mit izgult összevissza,aztán mégis rendben minden.Szerintem ráértél volna két hét múlva menni,nagyon nehéz kivárni,de már nem annyira,mint a tesztnél...úgyhogy tessék csak megfogadni,nem lesz para!!!!
Vendég

Sziasztok!

Rana!
Hatalmas gratula!!!

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

SZiasztok!

Sajnos nem sikerült. :cry: :cry: :cry:
Most egy kis időre eltűnök. A fagyis beülti elhalasztva, valszeg szeptember utánra. Most ennyi, megyek,mert most sem látok a könnyeimtől. Jók legyetek,majd jelentkezem. Pusz
kobzoszsu

Sziasztok!

Megjöttem: minden rendben odabent, mától indul a Gonal! Jeeeeeeeeeeee!!!! :D Tsh-hoz levettek vért, holnap kell telefonálnom amiatt. Köv. vv. és uhu hétfőn!

Tücsi: tuti jót fog tenni!!!!!!!

Dezsi: 8????? Szuper!!!!!!! Hajrá randi!!!!!!!!!!

Rana: szívből gratulálok Nektek! Kép

Zsófi: akkor holnaptól tényleg gyere gyakrabban!!!!!!!!!

Zsu: Kép Gyere majd, ha jobban leszel! Tudod, tovább kell menni!!!!!!!! Nem adjuk fel soha!!!!!!

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

csajok ha lombik beülti után a 10-12 nap körül vesznek vért a hcg miatt milyen érték utal terhességre.....tudtok róla valamit irni....
kistörpe

Zsu!
Ölelés egy meleg nagy ölelés, tudom ilyenkor nem használnak a szavak... tudd veled vagyunk....

Rana! :)
Hatalmas gratula, már azokból a tesztekből lehetett tudni, de hogy ilyen magas hcg lesz!? nem semmi vagy!!! nekem ET+18 napon volt 2780
Tuti ketten vannak!!!! :)
BB doki egy imádnivaló figura :)

Dezsi! :)
Szuper 8 kismanóka!!!!! :) :)

Puszedli! :)
Hajra szurik

Árnika! :)
kis kíváncsi iwiwes leselkedő :)

Mindenkinek minden jót!!!

Hajnóca! :)
szoktalak olvasgatni...ejnye lapcsere????? én mint tanár néni.... megszidlak :) :) anno én is lapcseréztem, politológia vizsgán :)
Vendég

Kistörpe! :)

http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-t ... harmad/hcg

HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690
Vendég

Zsu drága, annyira sajnálom, TUDOM mit érzel. De igaza van Puszedlinek, mert mi nőből vagyunk, felállunk és továbbmegyünk!!! Gyere ha jobban vagy!

Viki, neked hogyhogy olyan későn volt a vv?? :shock:

Nyulasz, bocsi, de nem ígérek semmit.... :roll: :lol:

A hcg kétnaponta duplázódik, ugye??? :roll:

Kistörpe, Nyugi, neked pont jó volt a hcg-d! Emiatt aggódsz??? Én majdnem túlteljesítettem a 2. ötéves tervet... :lol:
hcg szintek:

9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Viki, jobb kétszer, mint egyszer sem! :lol: :lol: :lol: :lol:
Csak sztem annyiban rossz a táblázat, hogy nem a fogamzástól, hanem a beültitől eltelt napok szerint van megadva, nem???? (Ha nem, akkor én tényleg túlteljesítettem! :shock: )

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: mi az a BFP? :oops:

Kép

Kép

*puszedli*

rana -nagyon ismersz már igen a hcg-m miatt izgulok.beülti után 13nap 78.volt.az orvos a szemembe mondta hogy a hcg-m pozitiv,majd akkor nyugszom meg,ha látok valamit az uh.on.rana esténként kicsit szúrkál a hasam normális ez.....
kistörpe

Sziasztok, strapás napunk van ma, Julcsi egész nap üvölt, semmi sem jó neki.

Dezsi, drukkolok a 8-nak, jó randizást nekik!!!!

Zsu, nagyon sajnálom, ölelést küldök.

Rana, gratulálok. Drukkolok tovább. Mikor lesz az UH?

Kép
petne

Rana

Áruld el mit szedtél hogy most sikerült a beültid!!!! :wink: :lol: :D
Vendég

rana!
ez fantasztikus hír,GRATULÁLOK!!!!!!!

Kép

Sziasztok!

Zsu! Annyira nagyon sajnálom... :(

Dezsina! Nagyon jó a 8! Ebből lesz még kistesó is! :D

Puszedli! Hajrá szurik! :D

Kistörpe! Akkor sem fogsz megnyugodni, ha látod Uh-n. :D
Utána jön az aggodalom, hogy lesz-e szivhang :D
Én is ebben a cipőben járok.

Üdv: Bea
bea1979

Petne, UH holnapután! :wink: Kikönyörögtem, hogy nézze meg, hátha látszik valami, mert hétvégén megyünk a szüleimhez, és nem is tudtak a lombikról! Jó lenne valami kézzelfoghatót (pl UH-kép :wink: ) is mutatni nekik, nem csak a csíkos tesztjeimet.... :oops:

Puszi: BIG FAT POSITIVE!!!! (nagy kövér pozitív!) :D Bocsika, nem célom az angolosítás (utálom), de ilyenek csak angolul vannak!

Kistörpe, a 78 az tökéletes. Amikor én megkérdeztem a dokit, megfelelő-e a hcg-szintem, azt mondta, hogy már az 50-nek is örült volna (a 14. napon!)! Egyébként én is akkor nyugszom meg majd (valamennyire), ha látom a babucikat az UH-n. Nekem a hasam alja (sztem a petefészkeim) szurkálnak nagyon ritkán, egyébként semmi mást nem érzek!

Ditke! Babatápot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Ha komolyan kérdezted, akkor elküldöm priviben)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Halál komolyan kérdeztem!!!!! :wink: Várom a privit!!!! :wink: :D
Vendég

Rana: én is kérek privit!

Kép

Kép

*puszedli*

Szőke nős vicc!!!

Néhány napja volt némi munkám a garázsomban. Egy nő bejött és kért tőlem egy hétszáztízes alkatrészt.
Teljesen értetlenül pislogtam rá, nem volt világos, mi a fenét akar.
Kérdeztem: - Hogy néz ki?
Nő : - "Tudod, olyan kicsi izé a motor közepén és 710-van rajta. Sajnos elveszítettem, pedig mindig ott volt és most kellene egy másik!"
Na erre adtam neki egy papírt, hogy rajzolja le, hátha felismerem.
A csaj rajzolt egy kört és beleírta hogy 710.
Frankóra nem tudtam, mit akar, ezért odavittem egy másik autóhoz és megkértem, mutassa meg rajta, melyik a 710-es alkatrész!"

Na ez volt az :

http://www.tolna.net/~atus81/710.jpg
Vendég

Zsu,nagyon-nagyon sajnálom...megkérdezhetem miért szeptember után mentek a fagyibébikért?Léleksimit küldök,és várunk vissza!
Vendég

Ditke,ez nagyon jó :D
Puszikám,hajrá tüszikék!!! :D
Rana,kérhetek én is privit?Bár tesót most nem tervezünk,de nagyon kiváncsi vagyok :roll: :D ja,akkor drukk a péntekhez,hogy láss valamit,mondjuk két petezsákot!De azt azért igazán megígérhetnéd,hogy a szívhangot keresni eszedbe sem jut!!!Ilyenkor még nincs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kistörpe,Bea nyugi,és bízni-bízni!!!!
Petne,szegény Julcsi :? Biztos vannak mindenkinél ilyen napok,kitartás!!!
Vendég

Á, szívhang tudom hogy még nem lesz, még baba sem! Most megelégszem két darab szép petezsákkal, esetleg bennük egy-egy szikhólyaggal? :roll: :lol:

Puszi, Ditke, Nyulasz, privi ment. Apa ki van akadva, hogy osztom itt az észt, de emlékszem, én is mindig mindent megkérdezgettem mindenkitől. :oops: Jó pap holtig tanul. :D

Ditke, mindjárt megy a következő is! :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hahó!!!!! :D

Rana-Mami,
szívből gratulálok!!!!! :D :D :D Micsoda HCG! :shock: :D
Igazán megérdemeltétek már!!! :D
De ilyen hamar UH? :roll:

Kobzoszsu,
hatalma ölelést küldök Nektek!!!!!!! :cry: :cry: :cry:
Pihenjetek, gyűjtsétek az erőt a folytatáshoz!!!

Dezsina,
ez szuper! :D Randi-drukkok mennek!!!++++++++++++++++++++

Kistörpe,
mikor mégy UH-ra? :)

Bea,
Nálad mizu? :)

Katavirág, Annmari,
hajrá szurik!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Puszedli,
szépen haladsz, hajrá tovább!!! :) ++++++++++++++++++++++
(Kaptál tűt?)

Bea,
Nálad mizu? :)

Mindenkinek pusszantás!!!

tillidian

Till, gratu a 8. héthez. Ha vki spontán lesz terhes, és elmegy nőgyógyihoz, hogy pozi lett a tesztje, akkor is az 5. héten már van UH, nem??? Csak velünk, lombikosokkal foglalkoznak csak később, hiszen nekünk van vv, így elvileg ráér az UH később is.
Nem mondom, hogy nem kellett ilyen könyörgő szemekkel nézni a dokira: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!

A Fem-et szedted? Én stimukor elkezdtem és annak tudom be hogy mégiscsak beindult a tüsző termelés!
Vendég

Till! Köszi, megvagyok. Már nagyon várom a jövő hét keddet, akkor megyünk a BMC-be ultrahangra.
Gondoltam egyéni partizánakcióra, hogy elmegyek megnézetni van-e szivhang, de ha esetleg korai lenne, csak stresszelnék ha semmit sem látnak.

Vonalzót sem merek a szivhangig tenni, meg nézegettem a 2009.okt szülünk topicot, de várok..

Gratulálok a betöltött 8. hetedhez!
bea1979

Annmari, szedtem egy pár napiga FEM-et, amikor nem akart mozdulni az ösztrogénem. Lehet hogy végül nekem is az segített. Ki tudja? :roll:

Bea, lehet hogy én is megvárom a szívhangot a vonalzóval.... Csak az még olyan sokára lesz!!! Én is nézegettem a 2009. okt szülünk topikot, de még oda se merek írni!!!! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Zsu,
hatalmas nagy ölelés ... és kérlek azért néha haljunk felőled. Jó??? :)
.... és ne csak szeptemberben!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Sörreklám ... más szemszögből. :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=VQ7c45gs0kA

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Kistörpe, nekem is szúrkált a petefészkem, miután megtapadt a baba. Nyugi, ez jó jel!

Zsu, nagyon sajnálom. :cry: :cry:

Puszedli, jó úton haladsz! Drukkolok nagyon!

skrisz72

Rana,
október??? Nem november??? :roll: (Nem tok számolni :roll: :lol: )

tillidian

Till: vettem, igen. Ilyet is-olyat is. De Harci megnézte, és azt mondta ezek nem jók. :(

Kép

Kép

*puszedli*

Rana
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ányááááááááááááám! A HCG-ben van egy kis véred :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég

Kép

skrisz72

Zsu
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Mabe :lol:
Skrisz,köszi a táblát!Jól haladunk :D
Vendég

Mabe :lol: :lol: :lol:

Krisz, bepárásodott a tekintetem, hogy a kék táblában láttam viszont a nevem..... De azért holnaputánig még picit ideges vagyok... (aztán meg már csak röpke 8 hónapig) :wink:

Till, első felindulásomban úgy néztem, hogy okt 29 körül telik le a 40 hét, de most még azért olyan alaposan nem akarok utánaszámolni, majd ha felteszem a vonalzót, akkor. Addig maradjunk annyiban, hogy október vége vagy november eleje. Végülis mindegy. :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!

RANA!!! :lol: :lol: :lol:
Már tűkön ültem az irodában. Mivel nem jött sms, kicsit beijedtem, de látom, hogy minden rendben és várhatóan 2 cicamica van odabent :lol: Gratulálok!
Privit én is kérek!

Zsu! :cry: :cry: :cry:
Ölellek!

Dezsikém!
Gratula a 8 margarétához, drukk a randihoz!

Puszi!
Hurrá! :D Hajrá gonál és szurkálás! :D

Till!
Azt mondta nekünk az itteni TEGYESZ-es hölgy, hogy max 2 év, mivel a mi megyénkben nincs túl sok örökbefogadó szülő, de 40 körüli az örökbefogadások száma évente. Bíztató! :)

Megyek, mert Apa most jött haza Győrből és olyan jó hogy 2 nap után végre itt szuszog mellettem! :D
Jó éjt mindenkinek, Rana álmodj rózsaszín és kék felhőkkel! :D
Vendég

Bea, én is ilyen babonás voltam, és csak a betöltött 12. hét után mertem írogatni a 2009 januári topikba.

Dezsi, kíváncsian várom a randi eredményét. Holnap reggel, ugye?

Jó éjt mindenkinek!

Kép
petne

Hello mamik :!:

Zsu, ne add meg fel :!: :!: :!: Talan csinalj teszteket, azon lathatod, erosodik-e a csik. Vagy az mindegy :?: Miert nem ismetlik a vervetelt :?: Elvileg duplazodik naponta.

Rana, szuper csikok, szuper HCG szint. Szerintem is ikrek :lol: Hurra :!:

Hajnoca, a buszon ulos nos vicceden megint halalra rohogtem magam :lol: De Ditke sorreklama sem rossz :wink:

Dezsi, nagyon klassz peteszamot produkaltal :!: Ez mar nagycsalad :wink:

Lanyok, Nyulasz, Skrisz, Szezso es a tobbiek, koszonom a drukkokat. Till nem ertette, mit akartam mondani. Szoval 3 napos 8 sejtes kompakt morulat kaptam vissza, igen, egy darabot. En ugy tudom, ha az ember lanya egy embriot kap vissza, 30-40% az eselye annak, hogy terhes lesz. De ennel a jo osztodasi jelnel allitolag meg tobb. Hat bizom...

Csak ne kapott volna el egy franya virus kozvetlenul a beulti utan. Szerencsere nincs lazam, de csikarok, fosok, gyenge vagyok, mint a harmat. Csak kisfiammal hevereszek egesz nap a jatszoszonyegen. Remelem, nem art a kistesonak :shock:
katavirag

Jó reggelt!

Katavirág: jobbulást!

Dezsi: 8 a kedvenc számom, szerintem a Tiéd is :lol:

Zsu: ölellek és várunk vissza...

Rana: Tapolcán Et+11-en van vérvétel+UH. Ott még csak azt látni, hogy szép, vastag a méhnyálkahártya és szépek a sárgatestek. Et+18-on van a következő UH, ott pedig már látható(k) a petezsák(ok). Max. erre számíts, ne többre. Szikhólyag majd csak embrióval együtt lesz.
Ha szükséged lesz a lombikos szülés kalkulátorra, szólj, megkeresem....Szerintem petezsák(ok)nál tehetsz vonalzót :wink:

Tücsi: nagyon drukkolok, hogy sikerüljön a lelki oldalt rendbetenni és jöjjön a baba. :-)

Puszi: hajrá szurik!!!!!! :-D

Petne: Julcsinak remélem ma jobb napja lesz :-)

Én meg azon dilemmázok, mikor mondjam meg a munkahelyemen Babucit :roll: Kismamik, Ti hogy csináltátok és mikor? ( A főnököm már tudja, csak a többiek nem...)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Katavirág
Jobbulást!
Drukk a kistesónak!

Rana
Nekem ET+17-nél volt az első UH... akkor már látszódott a petezsák :wink:
http://www.wunschkinder.net/interaktiv/ ... skalender/

Szezso