Erika,
Ne aggódj, enyimgyerekek 17 hósan kapták a 15 hóst – húzódó náthák miatt (de nem is lett tőle semmi bajuk), aztán 18 hósan a 18 hóst.
Fogyi:
Én most állítottam le magam a napi fél tábla Milka csokikról + péksütik, kakaó literszám…stb.
Most, hogy „tudatosan” étkezem és nem „kapkodom be” a gyerekek után megmaradt maradékokat, látszik, hogy amúgy mennyi kaja megy a szemétbe. Kicsit sajnálom.
Bogyó: tavaly Bérest vettem, nem sokat használt, most gondoltam, kipróbálom a Metabolt, 6 E Ft, és kutyaütő ez is!
Amúgy csak 4 kilót kéne fogynom, de már a 3. nap után kivagyok a fogyitól. Mi lesz velem??
Kata,
Ha hiszed, ha nem, 30 kg-t könnyebb leadni, mint négyet-ötöt! Nemtom, nézted-e a Nagy Fogyás c. TV-műsort, főleg a vége felé, mikor már mindenki ott tartott, hogy "már csak az utolsó ötöt kéne ledobni"...
Állatsimogatás: hát tényleg gáz, hogy ma már azt sem lehet össze-vissza! Nálunk elég sok macska van a környéken. Amíg távolabb vannak, mindig mondjuk a gyerekeknek nagy örömmel, hogy jaj, nézd de cuki cicaaaa!, aztán ha közelebb jön: na sicc! Sicc!
Betegség:
Norinám is csúnyán köhög, ez ma magas lázzal kezdődött reggel. 38,4. Délben hányt is. Dokinéni aszonta, bakteriális torokgyuszi. Antibiót kapott… mit is mondtatok rá, miért nem szeretitek az antibiotikumokat?
Emma,
Krupp: Bencsinek is volt tavaly télen. Mi is nagyon megijedtünk, egyszer kezelték az ügyeleten, azóta nem hallottunk róla, szerencsére. Persze azonnal vettünk egy hidegpárásítót, akkor ráfújtuk, ment sokat, idén csak egy-egy órát esténként.
Jó ez a névlista! Nem is gondoltam, hogy az Anna még mindig ilyen jól tartja magát!
Én attól tartok csak, hogy szegény Norinámat hányszor fogják leDorinázni! A tornán meg idegesítő a csajszi, hogy nem tudja megjegyezni, ki a Barnabás és ki a Benedek(főleg, hogy nincs is más Benedek)!
Nekem az előbbi abszolút divatnév, és én direkt nem akartam azt. Persze néhányan mondogatják, hogy most a Benedek is nagyon megy, de nekem Benedek ismerősöm egy sincs, Barnabás meg száz.
Bandika,
ÉdeSs vagy, h rá(m)kérdeztél,
hát igen, egy kicsit gyakrabban szelektálom ki mostanában a netezést az éjszakai teendőim közül. Pl. megnéztem most egy filmet is nemrég, húúúha! amit kb. 2 éve tettem utoljára! Éjféltől kettőig tudtam tenni mindezt, aztán pechemre következett az Oscar-gála, azt 3-ig nyomtam, a többi két és fél órára azóta sem bírtam rávenni magam.
Most akarom behozni a lemaradást netezésileg, de az az igazság, ez is most kb. másfél órája tart (jó, ebbe beletartozik az e-mail, meg a kajarendelés, max. egy érdekesebb hír elolvasása).
Zsuzsi,
Jaj de sajnálom a játszóházat, pedig hogy szerettétek! Nem igazság!
Kocsiból kiszállásnál nálunk is Bencsi az utsó, azt a pillanatot nagyon át kell gondolni, mikor kiveszem, semmit ne kelljen már csinálni, ami egy töredék-mini-másodpercre is elvonná róla a figyelmem.
Bencsike a könyvtépésben is bajnok, még át sem fut az agyamon, hogy hol a keze, már hiányzik egy darab az oldalból. Hiába vettem a jó kis térhatású könyveket, rakhatom a fölső polcokra! Pedig imádom, mikor maguktól kézbe veszik a könyveiket és lapozgatják!
Fogmosási techn.: nekem aszonta a dokim, hogy attól kezdtek eltolódni a fogaim (dőlni), hogy jobbra-balra sikálom. El se hiszem… micsoda hülyeség! Apropó! Mit tudtok a fogfehérítésről a nagyon fáj vagy a hatástalan módszereken kívül?
Katyerina,
Nesquick kakaó, mint éhség-űző… ráadásul 1 kanál! Meg hogy 3 napig nem volt kedved enni!
Na ilyen nálam még nem fordult elő!
Wish, kedves Wish,
Ne hagyd magad befolyásolni, hogy az amnio felesleges volt, ha már így döntöttél, nem volt felesleges! Kapod az eredményt és hátradőlhetsz, és nem kell még hónapokig azon agyalnod, hogy mindent megtettél-e a születendő gyermeked egészsége érdekében.
Muszáj ideírnom egy idézetet, ami közel áll hozzám:
„Jobb olyat megbánni, amit megtettél, mint olyat, amit nem.”