Új privát üzeneted érkezett!

Eclipse,

én ebben a ciklusban próbáltam először: 1 cn-től ovulációig (ez csak becsült, mert most nem volt UH, csak a hőgörbe, hüvelyi nyálka vizsg., ovu fájdalom-szurkálás alapján) ittam cickafarkfű teát, onnantól palástfüvet. Itt a fórumon ajánlották így. Még nem igazán tudom mit tett velem ez a módszer, mert bifázisos a ciklusom, tehát valószínűleg volt pé., de hogy mikor, arra nem igazán tudtunk még rájönni, mert a hőm már nagyon régen fenn van, terhesteszt pedig eddig -.
Mondjuk gondolom ez sem 1. hónapban teszi meg a hatását, kellhet 3-4 hónap, mire beáll.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lucuzs,
erről a tablettáról bővebb infód van ?Vagy link?
Vendég

Loviné! Én mindig takarítás közben gondolom át a dolgaimat, a munka szinte megy odafigyelés nélkül is. :lol: Látom akkor te is így vagy ezzel. Bár azt hiszem jelenleg nincs sok olyan pillanatom, amikor másra gondolnék, nem a vágyott babára. :roll:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Timcsi,

szerintem 40 nap felett már jobb meghozatni. Akkor egy UH vizsgálat megmutatja hogy áll a méhnyálkahártya, ill. volt -e pé (akkor a sárgatest ott van a tüsző helyén a pf-ben), ha volt, akkor ki kell zárni a terhességet, utána lehet gyógyszerrel megvonásos vérzést csinálni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

20. napon.

Kép
timcsi82

Ranita,
Beszéltem anyukáddal, nagyon aranyos volt! :D
Megbeszéltem vele remélem mindent. Mégegyszer köszi szépen! :P

Eclipse,
Kehidakustányba megyünk egy hosszú hétvégére, így másfél év után nászútra! 8)

Lucuzs,
nagyon jó, hogy így kiáll melletted a férjed!Az embernek kell is a támogatás, mert egyedül ez nem is menne!Meg persze babát csinálni is nehéz egyedül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Methez remélem hamar hozzászokik a szervezeted! :wink:

Nocciola,
teljesen meg tudlak érteni énis!
Az egyik munkatársnőm kb1éve csak úgy poénból kinyögte, hogy milyen jól jönne neki egy baba, mehetne gyesre!A barátjával csak 3havonta találkozott akkor, mert a srác Londonban dolgozott.Egy együtt töltött hétvége után a kolleganőm már terhesen jött haza!És szégyen, vagy sem, én borzalmasan irigy voltam rá!Hogy itt vagyunk mi, már milyen régóta próbálkozunk, megragadunk minden lehetőséget, ők meg 3hónap alatt 2éjszakát töltenek együtt, és pont akkor van pé, és megfogan a baba, úgy, hogy még védekeztek is! :!: :!: :!:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Loviné! Hát nem sok, de megpróbálok segíteni.

Cickafark tabletta, Bionit a márkája, vagy gyártója.

A gyógynövényboltban derült ki, hogy ilyen is létezik, eddig én sem tudtam. Rengeteg teát főztem egy nap (7 csésze), és a cickafarkot ki akartam váltani cseppel. Azt tudtam, hogy van, azt akakrtam venni. De nekem nem szabad az epilepszia gyógyszer miatt alkoholt fogyasztani, és abban 40% alk. van, ezért ajánlotta a nő a tablettát.

Ha nem találnál, akkor szerintem a csepp jobban hozzáférhető, és azt a neten is találtam már (Cickafark csepp Bioextra 50ml, kb. 1.000-1.200 Ft körül van)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi,
szerintem azt is figyelembe kell venni, hogy előtte volt-e spontán mensid.Mert ha volt, akkor ahhoz kell számítani!Ha nem, akkor 40nap után érdemes szerintem!

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Megnéztem a bionit cickafark tabletta is van a neten! Beírtam a keresőbe, és kidobott egy csomó linket.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

megtaláltam én is.Tök olcsó. :wink:
Vendég

Az, de mégsem. :? Kb. 70 db van egy dobozban, és napi 3x2 szemet kell szedni, így 12 nap alatt el is fogy. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Bár azt hiszem nekem most minden drágának tűnik, elég nehéz anyagi helyzetbe kerültünk, sajnos. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, ha így nézzük akkor már nem olyan olcsó.
A tea viszont igen, de az meg macerás.
Vendég

Loviné,
köszi, igen, magunknak is szurkolok! :D
eclipse
Budapest

Köszönöm szépen mindenkinek a sok gyors infót, cickafark beszerző akciót tartok ma! :)
eclipse
Budapest

Jajjj,
hogy ti mennyit írtatok :shock: .

Nocciola,
teljesen megértem az érzésed, pont múltkor írtam én is, hogy min megyek keresztül. Én úgy vagyok vele, hogy pár napig foglalkoztat a dolog, rossz a kevem tőle, de azzal sajnos jobb lesz nekem. Úgyhogy megrázom magam, próbálom elfelejteni, aztán járni a saját utamat, küzdeni tovább.

Lucuzs,
én is így vagyok a barátnőmmel,elkerülöm :cry: . Tudom, hogy ez nem jó megoldás, de nincs kedvem a terhességéről fecserészni vele, miközben a szívem meg megszakad, hogy én is lehetnék terhes, nekem is már lehetne pocakom. Áááá, bele se gondolok :cry:
Férjed nagyon rendes :D . Az enyémet különösebben nem érdekli, ő azt mondja, ha nem lenne másik, ő így is boldog lenne :? .Persze, én is, de mégis..... Én nem is mondom neki, hogy miket szedek, mert ez a halála :roll: . Persze bárhova eljön velem, meg tartotta bennem a lelket, de ő a történtektől kicsit besokkalt, azt mondta nem akarja, hogy még többet szenvedjek :cry: .

Timcsi,
40-45 napnál többet ne várj, hanem inkább hozasd meg, ha magától nem jönne.

Meli,
:D :D :D Akkor jó :D :D :D
Igen, hihetetlen, hogy valakinek így is összejön :shock: .
Csak azok nem mi vagyunk :cry: . Nekünk ez jutott :cry:
De tudod mit veszek én észre? Hogy nekem pl a Hannával is teljesen más a kapcsolatom, mint akinek hipp-hopp összejött, mint itt a szomszédokban.Nem tudom miért van ez, lehet hogy tényleg összefüggésben van azzal, hogy mennyit kellett érte küzdeni :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Meli,
anyukám elfelejtette kérdezni, hogy milyen apartmant szeretnétek, földszintit vagy első emeletit???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,
nekünk teljesen mindegy, bármelyik jó! :P
Remélem egyszer énis megtapasztalom majd, hogy milyen anyának lenni!

Egyébként szerintetek nem butaság, hogy nem zsedem most be a clostyt?Csak mert úgy néz ki, még most sem vagyok 100%-ig biztos benne, hogy jól döntöttem!
Annyira szeretnék már babát, csak szerintem a csalódástól félek.Lehet ezért nem akarom?Nem tudom!
Na, jól elbeszélgetek itt magamban! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,

még nem szedet túl régóta a metet, a rendszeres sportot se kezdted el régóta, én a helyedben adnék még 3 hónapot a 3-as kezelésnek, ha addig nem lesz jelentős változás (spontán ciklus, pé), akkor kezdenék csak próbálkozni a clostival.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
nagyon köszi, hogy megadtad a bátorító löketet!
Énis így gondoltam, csak kellett egy kis megerősítés! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Ja, és Meli, hogy mondhat ilyet egy vérbeli nászutas, h. mindegy milyen apartman, az elérhető legjobb jár! :D De jó lesz nektek. :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli,
ok :D .
Nem baj, ha nem szeded be még a clostit, sőőőt. Látod még most sem volt pé, adj még idő a metnek. Mert hiába is fogod beszedni, szerintem attól sem lenne még pé. Nehogy többet ártson, mint használjon.

Kép

Kép
ranita1979

Nekem a dokim is így javasolta, meg különböző fórumokon is többször olvastam ezt: fél év kellhet, h. beálljon a ciklus, ha akkor sincs átütő változás, akkor érdemes elgondolkodni a további kiegészítő terápián. De reméljük neked nem is lesz rá szükség, mert addig spontán összejön.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Úgy fáj mindenem :( . A derekam, a hasam, a jobb oldalon a pf. Nem tudom mi a nyavalya van, hiába is veszek be gyógyszert. Ráadásul tiszta niagara, ami rám nem jellemző. Ez szerintem még mindig a 2 műtét :roll:

Kép

Kép
ranita1979

Meli! Tegnap az én endodokim is a fél évet mondta, mint határ, addig várjam a hatást, és ha nem jön utána elgondolkdhatunk a clostyn. Ezt magától mondta, én nem is kérdeztem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita,

szegény! :( Remélhetőleg 1-2 nap és túl vagy a nehezén!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
kibírom :D , csak nem ehhez vagyok szokva :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs:Én is úgy tudom,hogy 5 naponta kell megpróbálni emelni fél szemekkel!

Kép

Kép
syl100

Szia Syl!
Köszi, akkor azt hiszem így lesz!

Te, hogy vagy mostanában?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli,

ne hari, most eset le h kérdezted mi hova haladunk tovább.
Marad a spontán próbálkozás, mert úgy érzem most is lesz pé.
Már szúrkál a bal oldalam.
Várok mindenképpen 2-3 hónapot, ha rendeződik szeretnék visszamenni a két kis fagyi bébiért.
Vendég

Velem semmi különös.Várom a peteérésemet,mert még a hőm mindig lent van.Nagyon remélem,hogy lesz pé-m!!
A mozgással eléggé leálltam,nagyon lusta vagyok a napokban... :?
A fejem is ma egész nap majd szétszakad!

Kíváncsi vagyok,hogy hogy fogod bírni a met-et??!

Kép

Kép
syl100

Loviné:Nem látom a görbédet!Vagy már nem is mérsz??

Kép

Kép
syl100

Nem mérek.Elég volt, majd idegbajt kaptam.
Vendég

Megtudlak érteni!!
Én sem akartam,de nem bírom ki!

Kép

Kép
syl100

Hadd kérdezzem meg, hogy mire adott fél évet az orvos?
Milyen gyógyszer mellett? Fél év alatt milyen eredményt lehet elérni? (szerencsés esetben)
Köszi a felvilágosítást!
eclipse
Budapest

Cickafark tabletta netről megrendelve, Mensmentisbe cukorterheléses vizsgálatra időpont kérve, kapva március 10-re. :)
Az endokrinológushoz ugyanoda pedig márc. 12-re megyek, remélem addig meglesz a cukorterheléses eredménye!
eclipse
Budapest

Eclipse,

beáll a mensid, fogysz és összejöhet a baba.
Vendég

Eclipse:Terheléses inzulinra kértél?

Kép

Kép
syl100

Syl,
igen, csak nem tudtam korrekten, kösz a kiigazítást.
eclipse
Budapest

Loviné,
hálistennek fogyni nem kell, keményen sportolok, extrémsportolok, a gyerek lehet beülőben és sisakban fog kibújni :D
De szép lenne, ha így összejönne, hogy fél év alatt megjönne, megérne, és megfogannék.
eclipse
Budapest

Eclipse! Te aztán óriási sebességgel haladsz! :lol: Ügyes vagy!
Loviné válaszát kicsit kiegészítem: metformin nevű gyógyszer szedése mellett várhatóak ezek az eredmények. Ez a mi (pcos)gyógyszerünk. De lehet, hogy ezt már úgyis tudod.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,
nálatok apácskának van valami problémája?Csak azért kérdezem, hogy a lombikot mondtad!
Inszemet nem akartok?Hátha az is elég lenne, ha spontán nem is sikerül!

Na, megyek, zuhanyozok, aztán indulok éjjelre dolgozni! :?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Eclipse! Nem akakrok okoskodni, de pontosan milyen vizsgálatot kértél? Azért kérdezem, mert van olyan hogy terheléses cukor, meg olyan is hogy terheléses inzulin vizsgálat. Jó lenne mindkettő.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Meli,

igen van egy kis gond.Az inszemet mi kimeritettük annak idején.
De lehet azért nem jött össze mert én sem álltam a helyzet magaslatán.
Vendég

Lucuzs,
köszi, igyekszik az ember lánya! :)

Huhh, nem tudtam h az két különböző vizsgálat... úgy tűnt, az asszisztens, aki az időpontjegyzést intézi, érti mit is akarok.

Mind a kettőt ugyanúgy csinálják? Le tudják ugyanabban az időpontban venni mindkettőt?
eclipse
Budapest

Igen, egy alkalommal megvan. De ez minimum két bökést jelent, mert egyet vesznek éhgyomorral, aztán meg kell inni egy cukros lét, majd újra vesznek vért 2 órával később. De van ahol fél óránként veszik le, az a legjobb.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Köszi Lucuzs,
már Nocciola is elárulta h ez milyen macera, de kibírom a cél érdekében :)
eclipse
Budapest

Akkor bocs, hogy ismételtem, nem figyeltem jól. :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola priviben írt :)
köszi neked is!
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Csak azért jöttem, hogy elmondjam vérvétel halasztva hétfőre, mert már hajnalban is ezren voltak előttem, így nem értem volna be dolgozni... Most rohanok .
Sziasztok!

hofeherke

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?