Új privát üzeneted érkezett!

Hahó Mindenki! :P

Puszika,
drukk holnapra!!! :wink: +++++++++++++++++++++++++++++++
(TSH eredményem csütörtökön lesz meg, felrakom, ígérem! :) )

Annmari,
már hogy lennél ismeretlen? :D Nekem itt mind ismerősök vagytok, sőt!!! :lol:

Rana,
semmi bajotok nem lesz egy kis kocogástól!!! :D (de azért ne űzz sportot belőle! :wink: )

Lexa,
köszi :roll:
Mennyit kell várakozni az Öri-babára? :roll:

Skrisz,
naon megértelek :roll: Rád fér a pihizés!!!

Dezsikém,
6.15? :shock: Uff!!! (Akkor szép álmokat :wink: itt várunk holnap! :D) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

tillidian

Laptető a következő Kismami-jelölté! :P

tillidian

Elkoboztam, ha nem baj... :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz: köszi a privit. Nem tudok válaszolni, hiányzik az elküld gomb. :roll: Bocs.

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Rana, nyugi, nem lesz baja a kicsiknek. Nekem is lelkifurdalásom van, mert reggel havat lapátoltam, és ezért egész nap szurkált és fájt a hasam. Még keményedett is. Hiába nem lehet ennyire ugra-bugrálni. :oops:

Zsu, nagy drukk holnapra!!!

skrisz72

Kép Jó éjt Lányok!

Kép

Kép

*puszedli*

Na, en is itt, de csak gyors helyzetjelentesre jottem, ne haragudjatok, nem tudok mindent visszaolvasni (10 hos gyerek mellett amugy sem konnyu :wink:)
Szoval 5 petikenk lett, ebbol visszakaptam egy 8 sejteset, ami kompaktalodott (mond ez valamelyikotoknek valamit?). Allitolag ritka es jo jel. Egy embrio beultetese mellett a teherbeeses valoszinusege 35-40%-rol 60-ra no. Hat, en most arra a masik 40-re nem is gondolok :wink: 2 ment fagyiba. Marcius 8-an tesztelek. Dezsi, te :?:
Puszko mindenkinek :!:
katavirag

Sziasztok!
Rana,Zsu várunk a szép hcg számokkal :D
Dezsinám,neked külön+++++++++++++++++++++++++
Katavirág,nekem is harmadik napra az egyik kompakt morula lett :wink: a másik kettő nyolcsejtes...én úgy tudom,hogy ezt az állapotot a 4.napra szokták elérni,csak azért hallunk róla keveset,mert általában a harmadik nap,vagy az ötödiken blasztóként kerülnek vissza,harmadik napra meg ritkán lesz ilyen szép :D Nálam bejött,drukkok mennek!!!!
Rana,az a csík teszt is valami blue line,vagy kék csik teszt nevű volt,és igen,az is car :?
Puszi,ma mész te is kukucsra?Drukk!
Árnika,mindjárt megy privi.Laparhoz+++++++++++++++++++
Vendég

Katavirág,
ez szuper!!! Beágyazódós drukkok mennek! :)
[quote="katavirag"]Egy embrio beultetese mellett a teherbeeses valoszinusege 35-40%-rol 60-ra no. "
-ezt nem értem :roll: ilyet még nem hallottam!

Szép napot mindenkinek, drukkjaim mennek!!! :D

tillidian

Till,már egyel kevesebbet kell aludni :D
...ha morulát kapsz vissza a 3.napon,és nem a "szokásos" 8 vagy 10 sejtest...szerintem így értette.
Rana,Zsu,nagyon várlak titeket!!!
Dezsi,téged is :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Rana, Zsu: hatalmas drukkok mennek mára! :-D nagyon várjuk a híreket, úgyhogy, légyszi ne várassatok sokat :-D

Katavirág: gratula a kis kompakthoz! :-D

Skrisz: akkor nálad is ugyanaz a helyzet a munkahelyeden :-D de nekem még 4 hónap van hátra… :roll:

Puszi: legkésőbb június 30-ig dolgozom, akkor töltöm be a 30. hetet. Meglátjuk, hogy bírom, nemcsak idegileg, fizikailag is.

Dezsi: drukkok mennek!!!!

Árnika: így azért könnyebb…én nem mehettem haza a műtét előtti este. Legalább a szobatársak jól elláttak tanácsokkal, kicsit összebarátkoztunk.

Nyulasz: azért durva ez a sok fals teszt. Gondolom, amikor valóban pozitív lett, nem nagyon akartad elhinni :-)

Petne: az az igazság, hogy kaptam kismami gatyókat, de még nagyok. Azt az időt kellene valahogy áthidalnom, amíg jók lesznek a kapott gatyók, de már nem bírom begombolni a normál nadrágjaimat. Szóval érted :-D Amúgy Julcsi majd "leszívja" rólad a felesleget :wink:

Annmari: hajrá bogyókák! :-)

Szép napot!

SzezsoKép
KépKép
szezso

LEXA!
MOST OLVASOM,MIK A DÖNTÉSEITEK.
NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!
ÉS NEM FELADNI!!!!ITT VAGYOK ÉN,LÁSSATOK CSODÁT,AMIKEN ÉN IS KERESZTÜL MENTEM!!!!!
ÉS ITT RUGDOS PANNIKA A HASAMBAN!!!!!!
MINDENKINEK KITARTÁS!!!!!!!!!!!
BAckáról én se tudok semmit.
puszika nektek!!

Kép

Jó reggelt mindenkinek!

Most jöttem vissza vérvételről, eredményért majd 11-re kell visszamenni a dokihoz. Addig is felrakom a teszteket, amiket ma gyártottam. :D Az első a szokásos 10-es teszt, de Nyulasz esetén tanulva csináltam egy másikat is (Corax Be Sure, talán 20-as lehet?), érdekes,hogy azon erősebb a tesztcsík, mint a kontrollcsík (nem csalás nem ámítás, többször leellenőriztem és rá is írtam! :shock: ).

Kép

Kép

Majd jövök délután, remélem csak jó hírekkel! :D
Mindenkire gondolok nagyon, aki ma akciózik! Pussz

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Sziasztok!
Rana, gyönyörű csíkok!!!! :-)

Dezsike, már biztos tudod hány sejtecskéd lett, nagy drukk a megtermékenyüléshez!

Zsu, nagyon várlak a vérvétel eredményével!!!!

Puszika, veled mizujs? Megjött? Vagy teszt?;-)

Pusszantás mindenkinek! :-)
Vendég

Rana, úgy izgulok!!! Már csak fél óra!!

Zsu, ti hogy álltok???? :wink:

Dezsina, remélem sok szép petikéd van már!!! :D

Katavirág, jól értem, akkor te most egy embriót kaptál vissza? Babaragik mennek!!!

skrisz72

Női logika...

Utazom a busszal haza. A busz tele van, ezért nem tolakszom előre a
jegykezelőig, inkább megkérek egy nőt, hogy bélyegeztesse le nekem a
jegyet. De hogy szólítsam meg, "te" vagy "ön"? Az utolsó előtti
megállónál nem szállt ki, vagyis végig utazik. Alaposabban megnézem:
csinos, fitt nő, van nála egy üveg bor, vagyis biztosan férfihoz
utazik. A bor nem éppen a legolcsóbb, vagyis a férfi jól néz ki. A
falunkban két férfi van, aki jól néz ki - az én férjem és a szeretőm.
A szeretőmhöz nem mehet, mivel oda én megyek most. Vagyis a férjemhez
megy. A férjemnek két szeretője van - Katrin és Andrea. Katrin
külföldön van éppen.

Én: "Andrea, le tudnád pecsételtetni a jegyemet?"

Andrea: "Természetesen. ... Bocsánat, ismerjük egymást???" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

HaHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Tücsi: cn. 3, most indulok uhura. :D

Rana: ez aztán a zebra!!!!!!!!! :P

Hajnoca: ez nagggyon jó vicc!!!!!!! :lol:

Zsu: :?:

Katavirág: +++++++++++++++++++++

Este jövök: Puszedli

Kép

Kép

*puszedli*

Rana,nem semmi tesztek :D :D :D :D :D :D :D :D annyira örülök,el sem tudom mondani :D
Zsu,remélem te is nagyon szuper hírekkel jössz! :wink:
Dezsinám,drukk a randihoz!!! :D

Bogyimami, :lol: :lol: :lol: nagyon jó!
Szezsó,hát voltak fenntartásaim a teszttel kapcsolatban,de amikor erősödött,akkor megnyugodtam...és a vv napján lőttem el,amit a kaáliban adnak,na annak már hittem,bár még bennem volt a para,nem a szurit mutatja-e.Szerencsére meggyőző volt a 445-ös hcg.Én találtam egy kord nadrágot,ami még jó rám,örültem nagyon,hogy ebben a nagy latyakban nem kellett az új nacit felvennem.Hamarosan belenő a pocid a kismamigatyókba. :wink:
Vendég

Puszikám, akkor ezt benéztem! Bocsika! :-)

Zsuuuuuu?????
Vendég

Puszi,drukk az uhuhoz!!!
Vendég

Kukackám,merre vagy?
Vendég

Nyulasz!
Vagyok, de most is csak apukám gégpről néztem be, mert az uram elvitte dolgozni a laptopját. :lol: De holnaptól vagyok rendesen. :lol:

Rana, Zsu!
Nagyon-nagyon szorítok a vérvételhez!!!!!

Többieknek is puszi, de sajnos csak holnap tudok visszaolvasni.

KépKép
zsófikukac

Rana, Zsu, gyertek mááááááár! :lol:

skrisz72

Már én is tűkön ülök!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hát hol vannak ezek a lányok???????????
Vendég

Ditke,és nem szúr? :D
Vendég

Ditke,lecserélted az avataron a gyerkőc képét?Mintha másabb lett volna :roll: vagy csak túl ritkán jössz :?: :roll: :wink:
Vendég

Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurok: :D :D :D :D

HCG 1103 !!!!!
(Progit nem tudom miért, de nem mértek)

Nagyon boldogok vagyunk, mert ahogy Apa mondja, "Ilyen jól még sose álltunk!" :lol: Doki azt mondja, akár két baba is lehet. Ja, és az a drága ember megkukkantja az én édeskéimet pénteken UH-n (rábeszéltük, mert hétvégén utazunk a szülőkhöz). Majd infúzió is akkor lesz.

Hajnoca, megnevettettél mindkettőnket ezen az amúgy is boldog napon! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana, azt a mindenit!!!! :shock: :shock: Szívből gratulálok!!!

Ditke, tegnap vettem észre, hogy írtál a blogomba, itt is köszi és válaszoltam! Puszi!
Vendég

Rana: GRATULÁLOK!!! Micsoda gyönyörű HCG!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Rana, szerintem semmi kétség, ketten vannak!!! :lol: :lol: :lol: Óriási gratula!!!! Már ki is vettelek a lombik táblából, és áttettelek a babavárósba! :lol: :lol:

skrisz72

Köszi Tücsi! :oops:
Belekuksiztam a blogodba, és szomorú, amit írsz a (Bp-i??????) Kaáliról. És egyben megdöbbentő, hogy micsoda különbségek vannak az intézményhálózaton belül!!!!! Nem mondom, hogy a Db-i Kaáliban nyaliznak az embernek, de az alkalmazottak közül mindenki kimondottan kedves. Talán ha valamelyikük úgy viselkedne, mint ahogy te írtad, az már nem dolgozna itt!

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Szezso, Krisz, köszi nektek is.. :D
Azért én a terhesvonalzóval megvárom a pénteki UH-t.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana

Gratulálok!!!!!! :wink: :D :D :D :D :D :D :D

Tücsi

Megyek és elolvasom!!!! :wink: :D

Nyulasz

De már nagyon szúrt!!!!! :lol: Már nem győztem várni!!!! Zsuért aggódom!!!! :? :shock:
Az avataromat akár megint lehetne cserélni, mint úgy nő a Kerilányom mint a gomba, és egyre csajszisabb a pofija is!!!! :wink:
Vendég

Rana, igen a Bp-i, és vannak részletek amiket le sem írtam...de! mint már írtam, tudom hogy itt sok elégedett kismami van ezért nem szeretnék senkit sem bántani ezzel a dologgal! Ez az én személyes tapasztalatom, mint ahogyan a Forgácsba meg úgy éreztem mintha haza mennék (erre meg biztos van legalább egy tucat lány aki felkapja a fejét és azt mondja: "fúj, ők nem is kedvesek" stb...) Szóval csak ismételni tudom amit itt már többször megállapítottunk: kinek a pap kinek a papné!;-) Ne is foglalkozzunk többet ezzel a dologgal, most neked örülünk ezerrel!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Rana, hipp-hipp-hurrrrááááá!!!! :lol: Ez ám a HCG! Én is két kic cicóra szavazok... Nagy szeretettel gratulálok! :D

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

RANA, gratulálok!!!!!!!!!!

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Tücsi, érzel valamit a Norprolac szedése során? Tudod, egy napon kezdtük el, azóta nekem is 1 tablettára emelték az adagot. :?:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Sziasztok!

RANA! :D

Óriási gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Remélem Zsu is ilyen szép HCG-vel jön!

Katavirág! szurkolok nagyon!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bea1979

Egerecske, tényleg emlékszem, hogy egy napon kezdtük! :-) Nekem ami nagyon pozitív változás: legutóbb csak 3 napig barnáztam a mensi előtt (a Norprolac előtt volt 8 nap is, de többnyire 5-7 nappal előtte elkezdődött, és ezen a Metformin sem segített!) és ami szembetűnő: nekem a mellbimbóm erősen szőrösödött :oops: :oops: , most már sokkal ritkábban jön ki a szőr és lassabban növekszik
Te miket tapasztaltál???
Vendég

Rana,ejha :D Gratulálok kismami :D :D :D

Skrisz,sántít még a kutyid?Nem lehet,hogy több kalciumot kéne adni neki?Ja,és havat már ne lapátolj,talán elolvad magától :wink:
Vendég

...és ugye mostmár te is megtapasztaltad,hogy a tesztek nem igazán olyan erősséggel mutatják,ha baba van,mint a vv.
Zsu,Dezsi titeket is nagyon várunk!!!
Vendég

Tücsi, igazából semmit. (A mellékhatást kivéve: néha iszonyú álmosság jön rám, alig bírom nyitva tartani a szemem.) Igaz nekem ilyen tüneteim sem voltak. :wink: Örülök, hogy neked szemmel látható a javulás. :) Hála istennek az utolsó vv-nél már normál tartományba került a prolaktin. Csakhogy ezt hosszútávon kell szedni, nekem meg nagyon hiányzik az esti pohár borocskám. :oops: Nem merek mellé inni, mert az van ráírva, hogy hirtelen rosszullétet okozhat...

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Egerecske, az álomkórt ne is mondd, teljesen kikészít! A borról friss infóm van: hétvégén ittam 2 korty Tokaji aszút és tényleg nem esett jól, pedig ez a kedvenc borom... Én csak áprilisban megyek majd vérvételre! Szóval nem tudom, hogy nekem tényleg javult-e az értékem vagy csak bebeszélem magamnak, hogy ez nekem jó?! :roll:
Vendég

Sziasztok,

Rana gratulálok, nagyon szép hcg eredmény :D :D :D .

Dezsi küldött sms-et, hogy osszam meg veletek a híreket:

"11 petesejtet szívtak le, ebből 8 ami jó"
Hajrá sikeres randi+++++++++++++++++++

Kép

csibe
csibe32

Tücsi, ez érdekes, hogy csak áprilisban kell menned kontrollra, nekem kétszer volt vv. 3-3 hét eltéréssel. :roll: Biztos, hogy javulni fog, egyébként a baba utáni "túlzott" vágy is okozhatja a magas prolaktint a szakirodalom szerint. Vagyis, ha nektek nincs más kimutatható ok, akkor a pszichomókus tényleg sokat segíthet.

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Csibe,köszi az infót :D
Dezsinám,mind a nyolcnak üzenem,hogy szuperjó randizást nekik!!!És blasztóig meg se álljanak!!!Meg persze utána se!!!!
Vendég

Köszi Csibe a jóhíreket!

Dezsina, akkor jó randizást és osztódást kívánok a kicsikéidnek!!

skrisz72

Dezsi, szuper hírek, csak így tovább! Hajrá Dezsi!!!! :D

Zsu, mi van veled :?:

Kép[/

Egerecske és Mackó
egerecske

Cicamami,
Egy egész alomravaló kiscicus növöget odabent!
Gratula!! Ez tényleg szép HCG!!! :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?