Új privát üzeneted érkezett!

Jó éjt lányok!
Vendég

Hófehérke,
a citro csepp/grapefruit cseppek nagyon jók baktérium, vírus és gomba ellen. 4 éve candida diétáztam, akkor ajánlották, fogyasztottam rendszeresen, hát én olyan vígan sose éltem túl a nátha és influenza szezont, mint akkor. Most, mivel jó torokfájós vagyok 1 hete, újra iszogatom.

Más: képzeljétek, munka után elkocsikáztunk a férjecskémmel a házikóhoz, amit vettünk, meg akartuk nézni megközelíthető -e hóban egyáltalán, és megnyugodva láttuk, h. minden odavezető út tökéletesen le van tisztítva :), pár utcával lejjebb, pedig egy kis szánkópálya van, amitől teljesen kész lettünk, úgy megörültünk újra az egésznek! Nagy kincs egy ilyen hely, főleg Bp-en :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Lányok,
jó éjt nektek, én is elteszem magam holnapra!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Sziasztok! Jöttem elköszönni mára. Jó éjt!

Nocciola! Szánkópálya! :lol:

Mara holnapra drukk a vérvételhez!
Mókica! Neked meg az uh-hoz!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hmmm,lányok most elgondolkodtattatok azon hogy egyenes a görbém...... Nagyjából azóta ilyen amióta 2x1 barátcserjét szedek. Azóta ilyen hogyismondjam, kiegyensúlyozott. Mikor nem szedtem olyan cikkcakk összevissza volt. Azért én bízom abban hogy megvolt az érésem. :D

De kíváncsi vagyok Ti mit értetek azon hogy egyenes, és hogy szerintetek ez jó vagy nem......én jónak érzem. :)

na most elvonulok alukálni

jó éjt!

hajni...
Budaörs

Lányok,

megjött, megjött, megjött :D . Igaz leszakad a hasam meg a derekam, de ki nem sz**** le, mert megjött :D
Jó hülye vagyok, tudom, de az éjszaka már teljesen pánikhangulatban voltam, olyan tompán fájt a pf, hogy gyógyszert kellett bevennem :cry: . Remélem ezt nem kell minden hónapban eljátszanom :cry: . Talán uh követés mellett nyugisabb leszek.

Visszaolvasok :D .

Kép

Kép
ranita1979

Mókica,
drukk a uh-hoz, remélem sok szép tüszőt látnak majd :D .

Mara,
neked is mennek a drukkok :D .

Nocciola,
anyukám meg graepofit kapszulát szed, azt mondja az is nagyon jó. Azóta nem kap el semmit. Mikor náthás voltam nekem is adott és hamar rendbe is tett :D .
Szánkópálya :arrow: :D :D :D . Csak essen jó sok hó :D .

Kép

Kép
ranita1979

Princzike,
Jól leesett a hőd. Lehet tényleg beágyazódás is, mert ahhoz meg, hogy ennyire leessen még azért korán van :roll:

Mara,
anyukám van mindig így. Soha nem tudják neki megcsinálni a rákszűrést. Ő kúpot szakott kapni. Azt mondta neki a doki, hogy ez nem baj.

Kép

Kép
ranita1979

Ja, és pont 14 napra jött meg, pont 2 hete éreztem azt az erős fájást, úgyhogy pé tuti van. De 4 napot maszatoltam előtte. Valaki egyszer már megmondhatná nekem, hogy ez mi a nyavalyától van. Utálom.

Kép

Kép
ranita1979

És szép tavaszos vonalzót csináltam :D

Kép

Kép
ranita1979

Anita,
Húrrá mensi!!!!
több helyen úgy olvastam , h a maszatolás sárgatest elégtelenségtől van.
Vendég

Szia Rantia!

Jó korai vagy! Kiverte a mensi a szemedből az álmot? :lol: Szuper, hogy 14 napra meg is jött :lol: , csak ugye az a nyamvadt barna. :?
Szép az új vonalzód! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Kihagytam valamit! Akkor most kezdődika hőmérőzés, meg a closty pár nap múlva?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,
és arra mi a jó????
A doki szavából ahogy én kivettem ő most a clostit akarja rá kipróbálni, hogy nem e attól van, hogy nem megfelelő a pé. De szerintem azzal nincs gond. És szedtem én már a clostit így, hogy 2*1 -et, de a barnázás akkor is volt.

Lucuzs,
egész éjjel alig aludtam, mondom, tiszta para voltam :cry: .
Na, nincs bajod a mettől???

Kép

Kép
ranita1979

Igen, closti vasárnap, hőmérőzésre is azt mondta elég akkor, mikor elkezdem a clostit :?

Kép

Kép
ranita1979

Ja, meg jön a napi 3 liter víz, meg az aspirin, mert a closti nekem nagyon megvékonyítja a mnyh-t :( .

Kép

Kép
ranita1979

Anita,

barátcserje mindenképp.
A B6 vitamin a progeszteron elővitaminja tehát érdemes azt is szedni a ciklus második felébe.(na meg méh lazitó)
Vagy az orvos rendelhet el utrogesztant a ciklus második felébe progi pótlásnak.
Lehet ezért kéri a hőmérést is hogy kiderüljön.
Vendég

Loviné,
barátcserjét szedem. Igaz most csak 1 szemet, de azt hiszem visszatérek a napi 2-re.
Volt olyan, igaz csak egyszer, hogy duphastont szedtem. Az is olyan, mint az utro ugye, csak kicsit gyengébb???
Akkor nem barnáztam, viszont mellette nem jött meg. Tesztelnem kellett és mikor nagatív lett, abbahagytam, aztán rá 1-2 napra jött meg.

Kép

Kép
ranita1979

Igen, olyan mint az utro.
Különbség:
Norc:5mg-os
duph:10mg-os
utro:100mg-os
Akkor valószinüleg az lehet a probléma, meg tudod gond lehet teherbeesésnél, h nem tud megtapadni a picur.
Nehogy aztán ez legyen a probléma.
Vendég

Szép-jó reggelt!

Huh, de koraiak vagytok! :D

Ranita,
gratula a mensihez! Milyen fura, hogy mi még ennek is hogy tudunk örülni! :P
Remélem ebben a ciklusban nem lesznek ilyen fájdalmaid! Máskor is szoktál görcsölni?Szedsz rá valamit?

Lucuzs,
hogy bírod a metet?
Akkor most fél szemet vettél be?

Loviné,
ebben a ciklusban nálatok mi a program?Bocsi, nem tudok szinte semmit észben tartani! :oops: Nektek lesz valami stimu?Vagy kukuccs?

Mókica,
drukk az uhu-hoz, remélem lesz legalább 2domináns tüsződ! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Lányok!

Fél szemet szedtem be tegnap, egyenlőre semmit sem érzek. :lol: Ma beveszem a másik felet, aztán ha semmi gond, akkor szerintem jöhet az egész. :lol:

Ranita! Sajnálom az éjszakádat, azért ma már nyugodtabban aludhatsz! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Én ma reggel kezdem a duphastont!
Lányok, amíg a gyogyit szedem, addig nem fog megjönni piri, ugye?Csak akkor, ha majd abbahagyom!Csak mert nem szeretném, ha piri beleszólna a hétvégénkbe! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Szép jó reggelt lányok,
tegnap este már nem voltam, teaházban voltunk, láttam sokat írtatok, köszönöm. :)
Így mégis kiváltom és beszedem az egy havi Duphaston-t, hogy megjöjjön a piri, de utána nem folytatom.
Meglepődtem, én úgy gondoltam ha elmegyek két hét múlva a Mensmentisbe, ott fogják megcsinálni az összes vérvételt! :shock: Nem tudtam h oda már kész eredményekkel kell menni! Az nekem márc. 12-ig meg sem lesz, addig meg sem jön még :(

Tudtuk nekem ajánlani olyan dokit, akinél meg lehet csináltatni ezeket a hormonvizsgálatokat? Akár priviben is.

Köszönöm és szép napot kívánok nektek!
eclipse
Budapest

Loviné,
megnéztem közben, a closti mellé a duphastont adják. Na, majd megkérdezem a dokit :D .

Meli,
fájni szokott a hasam először, csak fájdalomcsillapítót szoktam bevenni. De hogy ez a pf fájás mitől lehet, nem tudom. Talán a hormonok :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Melinda84,
én is ma kezdem a Duphaston-t, h megjöjjön végre, bár én még nem próbáltam korábban, a doki azt ígérte, h a tabi beszedése után 3-4 nappal fog megjönni.
eclipse
Budapest

Meli,
nekem úgy volt, hogy abbahagytam és rá pár napra jött meg.

Kép

Kép
ranita1979

Köszi Csajok!

Komolyan mondom, csak a hétvége miatt izgulok! Olyan régóta készülünk már a nászútra, jó lenne, ha fürcizhetnék! :P

Eclipse,
sajna én Bp-en nem vagyok ismerős! :(

Ranita, ma délelőtt felhívom akkor anyukádat!Miket kell majd megbeszélnünk?Csak hogy összeszedjem a gondolataimat!
Hogy mikor érkezünk?Meddig maradunk?
Meg azt, hogy merre van az apartman?
Remélem odatalálunk majd! :oops: :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
kérdezz csak amit akarsz :D . Azokat mindenképp, amiket írtál. Hívatkozz csak rám, akkor már tudni fogja, hogy ki vagy :D .
Persze, hogy odataláltok :D . De majd szerintem úgyis mondja, hogy rácsörögtök, ha beértek Kehidára, aztán majd elnavigál :D .

Kép

Kép
ranita1979

De jó, hova mentek nászútra? :D
eclipse
Budapest

Sziasztok!

Köszi a drukkot. Remélem minden rendben lesz.

Ranita, grat a mensihez. :D

Meli, nekem duphastontól volt hogy abbahagyás után 2 hétre lett piri. De a norma amit a lányok mondtak 1 héten belül lesz piri.
mókica

Eclipse, Meli,

én Norcolut-ot kaptam meghozónak többször is (5 napig szedtem), abbahagyás után 3-4.napon jött meg mindig. Duphaston-nal nincs tapasztalatom, Utrot terhesség megtartáshoz kaptam.

Eclipse,
ha most úgy szednéd a duph-t, h. meghozza a mensit, akkor még beleférhetsz a márc. közepébe, így 3. ciklusnapi hormont meg tudod addig csináltatni, akár a MM-ben is, csak telefonon külön időpontot kell kérned. Én is így mentem végig:
1. vizsg.nőgyogyinál (pco-s UH kép)
1.konzi endo dokinál, de addigra csináltattam a 3. napi hormonsort, és a terheléses cukor/inzulint (ez független a ciklusnaptól). Ez azért lenne fontos, mert akkor az endo-s konzultáción minden a kezetekben van, ahhoz, h. felállítsa a diagnózist. Ha van viszonylag friss máshonnan származó 3. napi hormonvizsg.eredményed, azt is elfogadják.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Mókica,
drukk a vizsgálathoz! :D

Ranita,
szuppper, h. megjött!!! Akkor most megnyugodhatsz, jól működsz! :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Jajjj,
Ranita, elfelejtettem írni, h. nagyon szép az új tavaszhangulatú vonalzód!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Hahóó lányok,
hát mindenki eltűnt? :(

Képzeljétek depi lettem megint... Mégpedig azért, mert megint azt veszem észre, h. körülöttem mindenki terhes, v. épp szült.
Van egy kollégám, akivel tavaly a kari buliban beszélgettem, jó részeg volt, megeredt a nyelve, kérdezgetett a bajomról, stb. (Amúgy doki, ezért is érdekelte a dolog.) Mondta, h. éppen most kezdik ők is a babaprojektet, és h. ki tudja, mikor lesz eredménye, erre tegnap hallom, h. most lesz az esküvőjük, na már gondoltam miért ütik hipp-hopp nyélbe: ma ki is derült terhes a menyasszonya. Egyből összejött neki, tudom csúnya vagyok, de most irigykedem, h. másnak ilyen könnyen összejön, mi meg lassan 3 éve görcsölünk ezen. Egy haverunknak és egy volt kolléganőmnek is most született gyereke az elmúlt pár napban. Én örülök nekik, de ez mindig szembesít azzal, h.nekünk nincs. :cry: :cry: :cry:

Bocsi a hangulatrombolásért, de most nagyon nem vagyok topon.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocci,
beszéld csak ki magadból ami fáj, mi itt vagyunk meghallgatunk.
De általában így szokott lenni, amint lerázza az ember magáról már nem is tünik fel a sok kismama körülöttünk.

Dobnál egy görbét?
Vendég

Nem tűnt el mki :)
Hátha ez a mostani tavasz végre nektek is meghozza a pocaklakót! Szurkolok nektek.
eclipse
Budapest

Eclipse,

lehet szita az agyam, ti nem szeretnétek babát?
Vendég

Lányok,
Kérdésem lenne: cickafarkfű teával kapcsolatban van valakinek valami tapasztalata? Van igazolt pozitív hatása?Mennyit kell/lehet meginni belőle naponta, milyen időtartamig?
Köszi!
eclipse
Budapest

Lányok!

A délelőtti takarítás közben eszméltem rá, hogy az elhatározástól (hogy megküzdök a pco-val) számított másfél hónap alatt sikerült met-hez jutnom! És ebben hatalmas részetek van lányok! Szóval szeretném megköszönni, hogy segítettetek átlátni a helyzetet, kitalálni merre induljak, milyen vizsgálatokat, orvosokat válasszak... És mindenekelőtt tartottátok bennem a lelket, hogy legyen erőm végigcsinálni!
Hatalmas mérföldkőhöz érkezett az életünk tegnap. Azért is beszélek többesszámban, mert mindvégig ott állt a mögöttem és mindenben támogatott a párom, és nem mellesleg elviselte, hogy reggeltől estig a neten lógok. :lol:
És bár tudta, hogy este vacsinál beveszem az első gyógyszert, utólag le is lettem szúrva, mert nem látta (épp másfelé nézett :)), mikor megtörtént. :lol: Mondta, hogy neki is hatalmas lépés, és velem akarta megélni. :D
Mikor már Bogi aludt, este beszélgettünk egy kicsit, és jól esett, amit mondott, hogy nagyon büszke rám, és ilyen csaj nincs mégegy, aki ekkora erővel harcol a gyógyulásért.
Mert én egy pillanatra sem álltam meg. Tegnap délben Szombathelyen említette az orvos, hogy lehet nem kéne szednem az epilepszia gyógyszert, és hogy megkérdezhetnék több neurológust is. Este már írtam is a levelet egy netes orvosnak, aki válaszol a kérdésekre. Meg kerestem itthon magánrendelőket. Szóval most ezt is elindítottam.

Furcsa, de sem az én családom, sem az övé, sem pedig a barátnőm nem érzi/érti, hogy ez a gyógyszer mennyi küzdés eredménye, nekünk ez ESÉLY... Csak TI tudjátok és a párom!!!

Nincs erre jobb szó: köszönöm

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Loviné,
de igen, mi nagyon szeretnénk babácskát!
eclipse
Budapest

Eclipse drága,
akkor ne csak nekünk hanem magadnak is szurkolj légyszíves!
Látod vannak pozitiv változások pár hónap alatt is.
Vendég

Ranita, gratula a mensihez!

Lucuzs, a doki nem mondta hogyan építsd fel a metet? Nekem azt hiszem 5 naponta kellett emelnem.

Marának megy a drukk, és várjuk az infókkal.

Loviné, mit intéztél?

Kép
timcsi82

Lucuzs,

örülök hogy ilyen jól alakul a te ügyed, és hogy ilyen támogató urad van :)) Sok sikert kívánok neked a babázásig vezető úton :))

Hasonlóan nagy elszántságom van nekem is, én még csak most hétfőn kaptam a hüvelyi UH leletet, de én is a legnagyobb lendületttel vetettem magam a dolgokba.
eclipse
Budapest

Nocciola! Jobb, ha kiírod magadból a szomorúságot, és nem baj ha nem vagy mindig vidám, azt nem várja el senki. Itt mindig akad valaki, aki meghallgat.
Nem vagy egyedül az érzéseiddel, én ugyanezzel küzdök meg minden nap. Már írtam, hogy a barátnőm terhes, és eddig minden nap beszéltünk telefonon legalább, de ma eljutottam arra a pontra, hogy egy ideig nem szeretnék hallani róluk semmit, mert nem megy megemészteni. :cry: Pedig nemrég még az esett rosszul, hogy nem osztja meg velem a történéseket. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

akkor mi egyformák vagyunk(hozzáteszem mindannyian)csak a mai délelőttre gondolok.Én is takaritás alatt jöttem rá(bár a párom azt mondja a nagy dolgok a wc-n születtnek :lol: :lol: :lol: ), h soha nem tudtam elfogadni miért nem lehet természetes úton gyermekünk.
Mindig ott motoszkált bennem a mért. :shock: :wink:
Vendég

Timcsi,
azt hittem csak este leszel.Természetesen nem sikerült.Majd csak 10-re lett volna, de majd legközelebb.
Vendég

Loviné, Eclipse,

Köszönöm. Igen tudom, csak néha belefárad az ember lánya, most éppen én. De majd elmúlik.

Küldöm a mai görbuszt, 2 tizeddel lejjebb, mint tegnap de semmi extra, pecsételés, mensis-jelek nuku, de sajna más sem. :(
Ha addig semmi változás, holnap v. utána újra teszt, hétfőn pedig elmegyek UH-ra, legrosszabb esetben meghozatom.
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 20000_.png

Lucuzs,
nagyon ügyi vagy, h. ennyit intéztél ilyen gyorsan, és nagyon jó érzés, h. férjed is így kiáll az ÜGY mellett. :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Loviné: Sajnálom!

Kellene nekem egy kis tanács. Meddig érdemes várni pirit? Hány nap után kell meghozatni?

Kép
timcsi82

Hanyadik nap vagy?
20-25 körül?
40 napot mondanak a lányok.
Vendég

Eclipse!

Cickafarktea általában minden női bajra jó. Napi 2-3x kell inni egy bögrével. 1 ek. teafüvet leforrázol 2-3 dl vízzel és 10 percig lefedve ázni hagyod. Majd elszűröd és kihülés után megiszod.

Én Bogi előtt 3-4 hónapig ittam minden nap, palástfű-cickafark keveréket. Ezután lettem terhes.
De azóta azt olvastam felváltva jobb. Tehát ciklus első felében cickafark, peteérés után palástfű tea.
Az elmúlt, kb. két hónapban ittam megint, de most váltottam cickafark tablettára, mert így kevesebb vele a macera, és a gyógynövényboltban azt mondta az eladó, hogy erősebb is mint a tea.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?