Szió csajok!
PaRanaMama kérdése: Ma este pár lépést futottam a busz után (megfogadtam, hogy nem fogok, de olyan reflexszerűen jött), tényleg csak nagyon lájtosan, meg puha talpú csizma volt rajtam, de azért kicsit megszuszogósodtam. Azóta mardos a lelkiismeretfurdalás és tök rossz kedvem van, hogy nem ártottam-e ezzel a piciny kezdődő élet(ek)nek odabenn.......
Ne nevessetek ki, tudom hogy sokan szaladnak meg cipekednek terhesen, de nekem pont ez az érzékeny időszak van (4.-5. hét), amikor annyira törékeny a dolog, hogy megmaradnak-e, vagy rohadt Piri nénje erősebbnek bizonyul.........
Amúgy is jobb lett volna gyalogolni, mert az a szemét busz dugig volt az influenza tetőzésekor. Apa nincs itt, hogy megnyugtasson, de amúgy se nyugtatna, hanem inkább leszidna, mert mostanában ezt csinálja..... De tényleg mondjátok meg őszintén, ha esetleg ez butaság volt, akkor legalább felkészülök a legrosszabbra is...
Jaj, remélem nem hiába aggódok itt, és tényleg lakik valaki odabent........
Árnika: Bp-en vettük a teszteket a Vitaniban. (talán
www.vitani.hu) Nagy szerencsénk volt, mert féláron vettük a 10-es érzékenységű kazettás (cseppentős) teszteket, mert júniusban lejárnak. Ha marad belőle nekem, majd hozzácsapom a FEM-edhez.
Már Szezsonak is és nekem is bezebrásodtak, meg Puszedlinek és Zsunak is be fog!!!
Lexa drága, a pontos összetétele kellene az infúziónak? Vagy mit kérdezzek meg? Mert azt már most tudom (megkérdeztem), hogy sóoldat van benne egy kis magnéziummal megbolondítva. (Rázva, nem keverve!
) Ha még azt is megkérdezem ott, hogy hány milligramm Mg kell bele, biztos dobnak egy hátast, így is olyan furán néz rám mindenki, mert mindig mindent megkérdezek (illetve annak a felét sem, amit szeretnék
)
Egyszer öribabátok is lesz sajátotok is, meglásd!!!! Mert ennek a kitartásnak kell hogy legyen majd jutalma!!!
Nyulasz, ha nem vagyok indiszkrét, a 0 spermiumból hogyan lett (minimum) pár darab?