Igen, azt hiszem, az antagonista a legdrágább, aztán a long, aztán a short. Persze egyénfüggő, ki mennyire stimulálható.
Érdekes különben, mert pl. Nyulasznak (beültis fórum) az antagonista jött be (öt sikertelen lombik után a 6. sikerült neki, és ott mindhárom baba megtapadt, akikből mára már sajnos csak kettő van)
A longom kb. 60-70 ezer volt. (Ha gondolod, pontosabban is meg tudom mondani, majd előbányászom a blokkokat) Szal sztem nem vészes, én legalábbis sokkal többre (azt mondták, több százezer is lehet) számítottam.
A lombik előtt nem volt hsg-m, (mondjuk ez kicsit kiábrándított, hogy semmilyen vizsgálatot nem kértek és nem is csináltak a Kaáliban. Nem is volt rá ott lehetőség), egy ciklusban meg akarta nézni a doki a zonapellucida (a petesejt burka) vastagságát (ez volt az egyetlen vizsgálat, amit meg akart csinálni és később meg is csináltak ott), de nem volt peteérésem. Ezért a doki azt mondta, hogy ne szarakodjunk itt átjárhatósággal meg ezzel azzal, hanem csináljuk meg a lombikot. És mire feleszméltem, már böktem is az első injekciókat.
Na szóval a sikertelen lombik után gondoltam, hogy kivizsgáltatok mindent, többek közt az átjárhatóságot is. És mivel hsg negatív lett, ezért gondoltuk, hogy adunk esélyt az inszemnek is, de túl sokat nem akartunk vele vacakolni, mert a dokinak igaza van, hogy attól, hogy a hsg átjárhatónak mutatott, még lehet gond a kis csillókkal pl, és akkor már hiábavaló az inszem. Igazán a lapar mutatja meg a petevezetők állapotát, de én arra nem tudtam rávenni magam (legalábbis egyelőre). De amúgy tényleg felnyílhatnak a vezetők, meg el is záródhatnak maguktól ki tudja miért.
Na, ez a doki akkor a te embered: egy aranyember. Kedves, odafigyel rád (ha igényled, csak akkor, mert azért itt is a futószalag-elv érvényesül ám!), soha nem láttam még rosszkedvűnek vagy mogorvának, még ha rengeteg dolga volt, akkor sem. Ha gondod van, fel lehet hívni, és személyesen megbeszéled vele amit akarsz (ha a recepciós csajok nem tudnak segíteni). Nekem az elején az nem tetszett benne, hogy normálisan nem válaszolt semmire, mindent úgy elviccelt meg csak legyingetett. De rájöttem, hogy egyrészt már ő is jobban ismer engem, és mostmár válaszol komolyan is, ha nagyon muszáj, másrészt meg azért viccelődik, hogy oldja az emberben a feszültséget (ami szegénynek nálam nem nagyon ment, mert főleg tavaly nagyon tele volt a libero)
Szóval mostmár nem cserélném le semmi pénzért (főleg ha babát csinált nekem), meg tudok róla egy-két dolgot még, amit nem hiszem, hogy sok orvos megcsinál a betegeiért. Bizti T is jó orvos, én őt nem ismerem, de azt mondják, ő sokkal szótlanabb, komolyabb (mogorvább???).
Ja lehet kérni igen, hogy kihez szeretnél kerülni. B-nek amúgy sokkal több betege van, mert sokkal gyorsabban pörgeti a betegeket, nem sz.rakodik annyit (pl sokkal kevesebbet UH-z, mint T, de gondolom ez azért lehet, mert nagyobb a gyakorlata már).
Endzsi ezeket a lombikos dolgokat lehet hogy inkább a beültis topikon kéne megbeszélni, nem? Itt a csajok már biztos unják ezt.
(Eléggé off itt ez) Ja, és kukkants be a Debreceni Kaális fórumra is, ott is bizti tudnak jó tanáccsal szolgálni a csajok.