Új privát üzeneted érkezett!

Kép HOL VAN MINDENKI?????

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Dezsinám,nem is te lennél,ha nem izgulnál :D fő,hogy maradj pozitív,meglátod,eljött a te időd is.Holnapra nagy drukkok mennek!!!!
Rana,szerintem ott akár ketten is lehetnek :D
Vendég

Puszi,itt vagyok...egy órája nem jön be a net,már hívtam a hibabejelentőt,mire bejött...gyorsan le is tettem,erre megint elment a net :o De mostmár jó :D
Te,már megint laptetős lettél,gyanús vagy nekem,csak nem ikrekre hajtasz? :lol:
Vendég

[quote="nyulasz"]P írta:nyulaszuszi,itt vagyok...egy órája nem jön be a net,már hívtam a hibabejelentőt,mire bejött...gyorsan le is tettem,erre megint elment a net :o De mostmár jó :D
Te,már megint laptetős lettél,gyanús vagy nekem,csak nem ikrekre hajtasz? :lol:
AHA!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép

*puszedli*

Petne!
:) köszi köszi! nagyon kellenek a drukkok!!!!

Puszedli!
:) tüszőérlelő drukkhegyek!!!
Mi van azon a zöld maszaton??? :shock: :?:

Nyulasz!
tudni akarom a magneB-t. mondom hogy megvettem 8) :!:
dezsina

Atyám! most láttam, hogy előugrik egy zsiráf :lol: :lol: a szívroham jött rám
dezsina

húúúúú elég visszaolvasni topikon

Puszi hopsz, akkor bocs , lehet átlósan olvastam. de mi az hogy egyre??felemeltétek?? hány mg-ot szedsz
nekem 50, 75, majd 100mg /nap így már tökéletes lett. De Én is hallottam már 4 fölötti értékkel babásnak lenni vkit. drukk+++++

Mabe akkor töpörödött bőrfüggeléket látok :lol: azaz kukit.
de ilyen idős korban nagyon szupi képek, ezt ott csinálták nőin??
neked találtam: Kép

Vizkrisz köszi :)

Rana naaaaaagyon szép kétcsíkos. :P
teszteket honnan szereztétek be, kellene nekem is, pláne ilyen kétcsíkos :)

Szezso holnap be, azután éjszaka itthon, majd csütörtökön vissza korán.
nem is bánom, mert apa ahogy látom kiakadt hogy nem leszek kicsit. :) :wink:

Dezsina nyugi ne izgulj, minden rendben lesz!!!!!!!!!!
sok sok drukk++++++++

minden akciózónak, szurizónak, leendő és meglévő kismaminak sok drukk

picit drukkoljatok , be vagyok t....va hogy mit találnak

ja és ezt még :lol: :lol: http[url]://www.hotdog.hu/video/video.hot?v_id=122158[/url]

"Ha az élet citromot ad................csinálj limonádét!
árnika

Rana, tök jó hcg-d lesz holnap!!!+++++++++++++++++++++++

Szezso, én sík ideg vagyok, minden kollégámat már a halálba kívánom. Még három hónap ebből a cirkuszból... :evil: Épp mondtam anyunak, hogy veszek egy kártyás telefont, hogy ők azon hívhassanak, ha itthon maradok, mert ha nem kapcsolom ki a mobilomat, tuti még a szülés előtti napokban is basztatni fognak. Bocsánat a kifejezésért... de elegem van. :oops: :oops:

Lányok, azt hiszem elfáradtam idegileg. A lombikozás, a terhesség, a meló, a gazdasági összeomlás, a tél... ez most kicsit sok az idegeimnek. Húsvét előtt kiírtam egy hét szabit. Lemegyek a Balcsira anyuékkal meg a kutyával. Már csak ez éltet.

skrisz72

Árnika!
már hogyne drukkolnánk Neked is :D :lol: Drukkhegyek!!! :wink:
dezsina

Skrisz!
teljesen megértelek!!! hasonlóan nagy a nyomás rajtam is, csak a terhesség hiányzik már :)
Nagyon vigyázz magatokra! Nem szabad idegeskedned!!!
Bárcsak már húsvétnál tartanánk :D
dezsina

(((((((((((((((Skrissz))))))))))))))))

Árnika: ++++++++++++++++++++++++++++++ (majd megnézem hány mg van benne, fejből nemtom)

Kép

Kép

*puszedli*

csajok itt vagyok anyukámat kisértem a korházba kezelésekre ezért nem jöttem.remélem mindenki jól van,majd visszaolvasok.....jól vagyok néha picit émelygek meg érzem a pocimat nem fáj hanem olyan különleges érzés.márc 10-én megyek uh.ra.
kistörpe

Kistörpe!
:) Örülök, hogy minden rendben!!! Drukkok az UH-hoz! :wink: (igaz még messze van)
dezsina

Dezsina: holnapra Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli!!!
:D :D :D köszzönöm!!!!
dezsina

Dezsi,bocsi,pedig olvastam :oops: beülti utántól 3x2.Jajj,mindjárt holnap :D jó korán mentek,legalább nem éhezel sokáig...jó szundikálást,én imádtam az altatásokat,jó cuccal dolgoznak(ez ugye a mélyaltatásról nem volt elmondható)

Árnika,rettenetesen drukkolok!!!

Puszi,rögtön gondoltam :lol:
Vendég

Nyulaszom!
olyan vagy mint én :D én is imádom a narkózást :lol: :lol: :lol:
köszi. akkor beültitől... 3*2. remélem nem felejtem el :P
dezsina

dezsina holnapra mennek a drukkok,nagyon szoritok neked.ne izgulj minden rendben lesz.gondolok rád minél előbb irj,hogy mi volt.
kistörpe

:lol: ha elfelejted,majd kérdezd meg újra...lehetőleg többször :lol:

én általában itthon is ilyen vagyok,mint a a punkciónál,mondogatom,hogy nemalszom,nemalszom,nemalszom,aztán reggel rájövök,ennek a filmnek is csak az elejét láttam...és mindig morgok,hogy nincs semmi jó film a tv-ben,mintha arra a tíz percre nem lenne mindegy...vagy azon morgok,hogy századjára adják,aztán ha sikerül véletlen fennmaradnom,rájövök,még nem is láttam...legalábbis a tizeneggyedik perctől... :lol:
Vendég

Sziasztok!

20.cn, 36,7.Sztem nem volt pé...lehet anovus leszek :? :)

Voltam házidokinál, aki hüle...de azért annyit elintéztem, hogy adott utiköltségest Debibe a meddőségibe, a többit elintézem ott.

Rana
Szép kis tesztecske! :D

Kismamik
El is hiszem, hogy elegetek van...jó lenne ha már nem kellene dolgoznotok...

Nyulasz
:lol:

DEzsina
Drukkok holnapra!!!

Pusszantás mindenkinek!!
vizkriszisback

Köszi aranyosak vagytok. :)

Skrisz nyugiiiiiiii! tudom könnyű mondani, de erre vártál, sz......j le mindent! ez kell hogy legyen életed egyik legszebb időszaka :)
azé balcsiért kicsit irigy :mrgreen: :wink:
milyen kutyid van?

csajok ez jó, :) Én is imádom altatót, mindig mondom hogy megyek beájulni :lol:
te jó ég, tiszta drogos társaság

Dezsi szurk, szurk, szurk :)
ja , itt magnet hamarabbtól kell szedni

árnika

Árni: 50 ug. :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok Lányok!

Rana!
Ez csodaszép! :lol: Sztem is ikrek! :D
Azért még drukk holnapra! Légyszi kérdezd ki a dokit mi ez a magnéziumos lötyi, következőnél én is kérek, mert mindig görcsöltem a beültik után, de sosem vettek komolyan. Sztem ezzel kivédeném és a dokim is ráállna, ha pontosan tudnám mit adassak magamnak. Előre is köszi!

Zsu!
Szorítok holnapra egy magas HCG-ért!

Dezsikém!
Drukk-drukk-drukk! Mostmár te következel, hogy a pocakkal tolassál :lol:

Árnika!
Drukk Neked is!

Mabe!
Gyönyörű a kisember :D
Vagyok... vagyok... csak lefoglalt az örökbefogadási dolgok intézése.

Nyulaszkám!
Szépen gömbölyödsz! :D

Till!
Minden oké lesz! :D

Kismamik!
Frontok jönnek mennek, emberek elviselhetetlenek, Kismamiknak kötelező a pihenés és a sorozatok! (Nyulasz neked elég az első 10 perc :lol: )

ja és én is csípem az altatást :lol:
Vendég

Lányok!

Nagyon aranyosak vagytok hogy így ismeretlenül is szurkoltok nekem!
Köszönöm!
Bár ritkán írok de mindig olvaslak benneteket, és szurkolok mindenkinek!

Rana!

Irigylem a tesztedet!!!!!!!! :D :D :D :D
Vendég

Árnika, boxer lányunk van. :lol: 8 hónapos.

skrisz72

Skrisz,tegyél fel egy pociképet :D Estike,te is!

Lexa,szia :D mikor mentek lombikra?Igen,köszönöm,gömbölyödök... 8)
Annmari,itt mindenkinek ismeretlenül drukkolunk :lol: azért jöhetnél sűrűbben!
Vkrisz,és mikor mész debibe?
Puszi,mi az az 50ug?
Vendég

Nyulasz!
Elindítottuk az örökbefogadási eljárást és még a Fülöp dr féle vizsgálatokkal sem végeztünk. Szal elnapolva(elhónapolva). Addig csak drukkolni és gyönyörködni járok ide :D
Vendég

Lexa,akkor jó.Mi napok,hónapok múlva is itt leszünk,és majd akkor drukkolunk neked :D
Kár,hogy Katica nem írta le,neki mi volt a tapasztalata ezekkel a vizsgálatokkal,jutottak-e valamire,rengeteg energia,meg idő,meg pénz,amit belefektet az ember...én,magamból,és sok hasonlóan járt kismamából kiindúlva azt mondom,mindenkinek eljön az ideje.Csak sokszor nehéz kivárni...mi 0 spermiummal indultunk,és az utolsó lombiknál azt mondta a dokim,el kéne gondolkodnom petesejtdonoron...mert volt,hogy hatalmas adag hormontól is csak egy petesejtem lett...aztán most itt vannak a pocimban,a sajátunk,donorok nélkül...pedig az orvosok már le is mondtak volna rólunk.
Kívánom,hogy sikerrel járjatok a vizsgálatokkal,és ne az legyen a vége,mint Katicáéknál,hogy végül éveket halasztják a folytatást...bár ő azt írta,hogy a suli végett,de a sulit már eddig is csinálta,és még sokan rajta kívül,szerintem más oka volt,talán besokalltak egy időre...Bocs Katica,ha nem így volt,én így látom.
Vendég

Nyulasz!

Én még dolgozom de ha sikerül visszakapni a bogyóimat akkor ígérem hogy többet itt leszek!
Vendég

Annmari,okés,hajrá bogyók :D
Vendég

Nyulaszka!
Mi 2002 novemberében határoztuk el, hogy babát szeretnénk... még kimondani is sok... :shock: lassan 7 éve, de a kitartásunk töretlen (igaz néha került porszem a gépezetbe :wink: és mi is hagytunk ki hosszabb-rövidebb időket).
Az örökbebabába azért vágtunk bele, mert ha mégsem... de ez a kérdés minden régóta babára vágyóban ott motoszkál és mi úgy éreztük, hogy ez is egy plusz görcs, amit érdemes kiiktatni. Egy öribaba határozat megnyugtatja a lelkünket, de attól még megy a "küzdelem" és vágyakozás a sajátra.
Sokszor vagy példa nekem, hiszen eléggé fej-fej mellett haladtunk Veled, Lolával és Dezsivel (ill. Backával - de ő nagyon eltűnt) és most Lolával együtt kerekedsz-gömbölyödsz :lol:
Vendég

Lexa,én nem az öribabáról írtam...azt teljes mértékben megértem,bár mi még ott nem jutottunk elhatározásra...én a Fülöp-féle vizsgálatokra gondoltam.Csak nem szeretném,ha belefásulnál,feladnád...sikerülni fog egyszer!!!emlékszel,amikor az ötödik lombiknál havány pozitív volt a tesztem?Meg a harmadiknál is?Itt örültél velem,aztán mégse sikerült...menni kell,és mindig csak előre!!!
Vendég

Nyulasz: ennyit szedek az L-thyroxinból. :wink:

Kép

Kép

*puszedli*

Árnika, persze, hogy Neked is mennek a drukkok.

Skrisz, együtt érzek veled, nálam is hasonló volt a helyzet. Már alig vártam a végét a melónak.

Dezsi, Rana, holnapra extra drukkok mennek.
(Remélem, nem hagytam ki senkit :oops: )

Kép
petne

Szió csajok!

PaRanaMama kérdése: Ma este pár lépést futottam a busz után (megfogadtam, hogy nem fogok, de olyan reflexszerűen jött), tényleg csak nagyon lájtosan, meg puha talpú csizma volt rajtam, de azért kicsit megszuszogósodtam. Azóta mardos a lelkiismeretfurdalás és tök rossz kedvem van, hogy nem ártottam-e ezzel a piciny kezdődő élet(ek)nek odabenn....... :roll: :cry: :cry: Ne nevessetek ki, tudom hogy sokan szaladnak meg cipekednek terhesen, de nekem pont ez az érzékeny időszak van (4.-5. hét), amikor annyira törékeny a dolog, hogy megmaradnak-e, vagy rohadt Piri nénje erősebbnek bizonyul......... Amúgy is jobb lett volna gyalogolni, mert az a szemét busz dugig volt az influenza tetőzésekor. Apa nincs itt, hogy megnyugtasson, de amúgy se nyugtatna, hanem inkább leszidna, mert mostanában ezt csinálja..... De tényleg mondjátok meg őszintén, ha esetleg ez butaság volt, akkor legalább felkészülök a legrosszabbra is...
Jaj, remélem nem hiába aggódok itt, és tényleg lakik valaki odabent........

Árnika: Bp-en vettük a teszteket a Vitaniban. (talán www.vitani.hu) Nagy szerencsénk volt, mert féláron vettük a 10-es érzékenységű kazettás (cseppentős) teszteket, mert júniusban lejárnak. Ha marad belőle nekem, majd hozzácsapom a FEM-edhez. :wink: Már Szezsonak is és nekem is bezebrásodtak, meg Puszedlinek és Zsunak is be fog!!!

Lexa drága, a pontos összetétele kellene az infúziónak? Vagy mit kérdezzek meg? Mert azt már most tudom (megkérdeztem), hogy sóoldat van benne egy kis magnéziummal megbolondítva. (Rázva, nem keverve! :mrgreen: ) Ha még azt is megkérdezem ott, hogy hány milligramm Mg kell bele, biztos dobnak egy hátast, így is olyan furán néz rám mindenki, mert mindig mindent megkérdezek (illetve annak a felét sem, amit szeretnék :oops: )
Egyszer öribabátok is lesz sajátotok is, meglásd!!!! Mert ennek a kitartásnak kell hogy legyen majd jutalma!!! :wink:

Nyulasz, ha nem vagyok indiszkrét, a 0 spermiumból hogyan lett (minimum) pár darab? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Nyulasz és amikor halvány pozitív lett a teszted, az mitől volt? Remélem nem bolygatok meg rossz érzéseket..... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,elöször is nyugi,semmi bajt nem csináltál!Ez tuti!!!De azért a maratonra ne indulj el :wink:
Amikor halvány pozitív lett a tesztem,akkor a teszt volt rossz.Nemrég előkrestem a képeket,majd mindjárt felteszem.Hülye,nevenincs tesztek...nyugi,nekem azok nem erősödtek semmit!!!Tiéd igazi :D
Többit priviben,akit még érdekel,annak is elküldöm...
Vendég

Nyulaszkám!
Értettem, hogy mire értetted :lol: Az örit csak azért írtam le, hogy bennem ez a "mi van ha sosem lesz gyerekem" nagy görcs volt - néha olyannyira, hogy úgy éreztem folytatni sem bírom ezt a küzdelmet - de ezt most feloldottuk és ez nagyon jó, sok erőt adott a "nemfeladáshoz" :D
Én nagy drukkoló-táborod voltam (vagyok) és éreztem, hogy sikerülni fog neked, mint ahogy Lolát is mindig ezzel bíztattam és DEZSI! Neked is ezt mondom! A sor végére beállok én is! :D Apa szerint néha tükörbe kéne néznem és mondogatni magamnak is, mert másokat olyan hévvel tudok bíztatni :lol:

Rana! Drága Ranaparamama!
Az Aprókáidnak nem lett semmi baja, egy kis busz után futkosástól, hidd el azok kapaszkodnak erősen, de a bacis embereket kerülni kék :wink:
Ahh... tehát sós-magnéziumos varázskotyvalék... akkor majd elmondom az orvosomnak és ha többet akar, megmondom kérje ki a Kaáliból a receptjét :lol: (úgy is ott szokott altatni)
Vendég

Rana:
Kép
Kép
Kép
Vendég

Lexa,oké,akkor hajrá nemfeladás :D Gyere sűrűbben,és mi majd összedrukkoljuk neked.Ari vagy,hogy izgultál értem :wink:
Vendég

Rana,
nyugi, ilyenkor sokan nem is tudják, hogy babásak, és nem vigyáznak, a baba, ha már megkapaszkodott, ennyitől nem fog elmenni.
Csak hogy megnyugtassalak elmondom, hogy valamikor januárban, még kiskönyvem sem volt, én is futottam a buszhoz, mert ráadásul az eső is esett. A söfőr az orrom előtt becsukta az ajtót és elhajtott (pedig ott már látnia kellett...). Ahogy megálltam hirtelen, megcsúsztam, hátraestem, a kezeimet magam mögé raktam és szabályosan lementem hídba. - Na, ezután ott zokogtam a buszmegállóban, úgy megijedtem, és persze megfogadtam, hogy soha az életben nem szaladok busz után, inkább megvárom a következőt. Csak akkor nyugodtam meg, mikor a következő uhu-n látszott, hogy még csak egy pici bevérzés se lett a balesettől.

Dezsina,
kezem-lában keresztben értetek holnap!!!!!!

Zsu, neked is nagyon-nagyon drukkolok!

Mindenkinek puszi és drukkok ezerrel.

Skrisz: én külön élvezem a munkámat, mondjuk a kettő együtt kicsit sok, de inkább a régi melóm fáraszt, mint az új, el is vagyok vele havazva folyton...
Azon bosszankodom csak, hogy most, mikor a lakáskasszánkat fel akarjuk törni az építkezés miatt, március egytől a gyátók 30%-kal emelik az építőanyagok árát. Ez olyan, mintha nem is kaptunk volna állami támogatást a megtakarításunkhoz... :( - de azt hiszem, ez igazából elhanyagolható probléma a devizahitelesek gondjaihoz képest.

Kép
kisbuta

Remélem igazatok lesz csajok, és tényleg ártott ez a kis zötykölődés a prüntyiknek (én is titkon remélem, hogy kettő van, de ha csak egy, akkor sem leszek elégedetlen...).

Nyulasz, ez elég durva, hogy "rossz" volt a teszt, ilyet még életemben nem hallottam!!!!!!! :shock: Szegényke, akkor biztos nagyon beleélted magad.... :( (Ráadásul az egyik nem is olyan halvány........) :roll:

Lexa, én is így vagyok ezzel, hogy másokat jobban tudom biztatni, mint magamat... Vagyis talán most ennek vége szakadt, és már magamat is tudom biztatni????? Holnap kiderül.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kisbuta, szemét buszsofőrök, építőanyagáremelés... :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ezek mind különböző lombikoknál készültek.Najó,a legalsó tesztnél biokémiai volt,12-es HCGvel.
A legfelső,ami elég határozott,az is rossz teszt volt...jól felbolygattam itt a topicot,mindenki baromira örült,de csak ez az egy darab lett ilyen...és gyógyszertárban vettem,romed a neve.Senki ne vegye ilyet,Már a potitív tesztes topicba is felraktam...
Petne,Zsut kihagytad. :wink:
Puszi,ja a gyógyszer...azt hittem lemaradtam valamiről :lol:
Kisbuta,bosszantó ez a mai helyzet...szerencsére nekünk sincs hitelünk...
Vendég

Nyulasz: engem érdekel!

Rana: tuti nem ártottál ezzel!!!!!

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi,küldtem privit.
Vendég

Nyulasz, a középsők is rossz fajták meg a felső is???? Hát már miben bízzon az ember???? :? Nekünk sincs hitelünk, mondjuk lehet hogy vettünk volna fel a közeljövőben, de így biztos nem fogunk (pápá házikó! :cry: ) :evil:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Azt elfelejtettem írni, hogy vége a barnázásomnak. :lol:

Nyulasz
Így most nemtudom mikor megyek...majd kigondolom...lehet, hogy pénteken...meglátjuk.

pusz
vizkriszisback

Rana nyugi, :) és ne most futkoss :twisted:
no és mi a különbség a lógatos és a cseppentős között?
küldjed :lol:
én sosem tesztelgettem, mióta forumozok azóta érdekel a dolog jobban.

Nyulasz én örülök neki hogy leírod ezeket, bár biztos nem könnyű.
nekem sokszor megfordul a fejemben, hogy csak bíztatom magam, hogy menni kell előre, de Én megfigyeltem , hogy míg az első "rohantam" a sokadikra már félek menni, és ha lehet nem is megyek.
Bennem van az is, hogy mi van ha nekünk ez adatott, mi az ami még reális.........nehéz , de az ilyen sikersztorik mint a Tiéd visznek előre :)
de a teszted durva, privi jöhet nekem is

Puszi az jóóóóóóó, az még kis mennyiség :)

Skrisz aranyos lehet, :) mi most gondolkozunk rajta, hogy milyen legyen, mert jan. elején el kellett altatni a kutyinkat :(
a boxertől sztem én félnék

jók legyetek

árnika

Árnika! Lógatóst pisibe lógatod, a cseppentősre meg pisit cseppentesz (ez utóbbi higiénikusabb talán, bár nekem a lógatóssal sincs semmi bajom. Egyedül a vizeletsugarast nem merném használni, mert félek, hogy lepisilem a kezem. :oops: :lol: ). :wink:

kutyusod :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?