Új privát üzeneted érkezett!

Lányok, Lányok!

Merckformin tulajdonos lettem!!!
Végre :!: Én is teljesjogú tagja vagyok végre a csapatnak! :lol:

Egyenlőre 500mg-osat írt, napi 1x, nem szeretném bebeszélni magamnak, de tartok tőle, hogy ez nem lesz elég.
Na de nem is ez a lényeg, hanem, hogy sima ügy volt!!! Jó fej volt a doki, már két mondat után látta, mi a helyzet, de azért én részletesen mindent elmeséltem neki. :lol: Szóval pco-s vagyok, de nincs IR-em-szerinte.
Rengeteg mindent mondott, majd szép lassan mindent leírok, először rendeszeres mensit várunk, meg pé-t, meg spontán babát. Ha nem jönne össze a baba fél év múlva mennem kell, vagy ha bajom van a gyógyszerrel bármikor.
Elvileg mostantól a háziorvosom is felírhatja, majd meglátjuk.
Viszont engem meglepett, hogy ilyen drága, vagy csak nekem? 2.000 Ft volt egy doboz (60 db). Ez ennyi :?:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Luzuzs,
Hurrrrrá :D :D :D
Nekem is ugyanezt mondta a doki, hogy PCO-m van , IR nincs.
Nekem is ezt írta fel, napi 1 szemet, de én megemeltem 2-re. És igen, ez ilyen drága :cry: .

Kép

Kép
ranita1979

Lucuzs, ne hülyéskedj. Eddig is teljes jogú tagja voltál a csapatnak!! Grat a bogyóhoz!!! Szerintem sok az ára, mikor én szedtem metet nem emlékszem hogy többet fizettem volna 1000-1200 Ft nál 120db-os kiszerelésért. Mondjuk én metformint szedtem...
mókica

Monyo,
ez aztán nem semmi történet :shock: :shock: :shock:

Nekem is a háziorvos írja fel, én őt akkor nem kérhetem meg, hogy írjon fel egy kevésbé drágát???

Kép

Kép
ranita1979

Ranita, elvileg az olcsóbbat írják a gyógyszerből. Egy kérdést megér, kérdezz rá szerintem.
mókica

Na visszaolvastam!

Syl! Szép tüsző, nyh meg nagyon klassz, és a hőd is szépen lement! Nagyon ígértes hármas! :wink: Naponta együttlenni? Ilyet még orvostól nem hallottam!

Nocciola! Sajnálom a negatív tesztet, de ha nincs piri, akkor ez a ciklus még okozhat meglepetést! :lol:

Loviné! Mensi :( 31.napos ciklus :lol:

Mara! Délutánra mennek a drukkok a nőgyógyászhoz, meg holnapra a vv-re!

Monyo! Negatív teszt :cry:

Rólam még annyi, hogy este kezdem a gyógyszert! :lol: Ja, és a doki azt mondta, hogy a clostyt ne kezdjem el, amit a nődoki írt, de ha nem megy nélküle, akkor majd később visszatérünk hozzá.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

eddig is teljes jogú tagja voltál a csapatnak! Örülök, h. sikerült a met, szépen fokozatosan építsd majd fel az adagot, lehet, h. neked kevesebb is elég lesz, sztem. ez tök változó.

Van több metformin hatóanyagú generikus termék, ezek olcsóbbak, és -magunk között - kb. mind ugyanaz, tehát hatástani különbségnek nem igazán kéne lennie, a különbség a márkanév és a forgalmazó (marketing). Nekem pl. Meforalt írt a doki, 60 szem 800 Ft körül van. És igenis kérheted a dokit, h. az olcsóbbat írja, sőt a gyógyszergazdaságossági törvény szerint a háziorvos KÖTELES az olcsóbb TBtámogatott terméket írni, az egyenértékű termékek közül. Metnél biztos azért fog puhábban a dokik cerkája, mert ez nem a TB, hanem a te zsebedre megy, így nincs is ellenőrizve.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola!

Ezt a napi 1*500mg-ot is fel kell építeni? Felezzem? Az orvos nem mondta, én meg nem kérdeztem. :oops: Na ennyit a tegnapi kiokosításról! :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok,
új vagyok a honlapon.

Tanácsotokat kérem.
12 éves koromtól menstruáltam, hamar beállt rendszeresre. 17 éves koromtól szedtem a Gracialt, majd külföldön egy magasabb hormontartalmú tablettát, majd itthon újra Gracialt, amit egyre súlyosbodó hüvelyszárazság miatt hüvelygyűrűre váltottam.

2008. júliusban felhagytam minden hormonális fogamzásgátlóval. A szárazság rendeződött.
Október 3-án jött meg július 28 után, de még nem aggódtam, azt hittem ez belefér. 2009-ben nem védekezünk, babát szeretnénk!!!

Október 3. óta nem volt vérzésem. Tegnap voltam dokinál. Hüvelyi UH az alábbit mutatta:
jobb oldali ovarium 37x28 mm, bal oldali 31x21 mm, és mindkettő polycystikus.

Egyből kérdeztem a dokit, h PCOS? Azt mondta, nem gondolná, mert 5 év rendszeres menstruációm volt kamaszkoromban!
Kicsit mitteszeres vagyok, de nagyon nem számottevő. Szőrös sem vagyok, és nincs is túlsúlyom.

DUPHASTON-t írt fel min. 3 ciklusra, 2 hónap múlva kontrollra vissza kell mennem. Az elméletileg javíthatja a teherbeesés esélyét is.

Szerintetek?

Válaszotokat nagyon köszönöm!
eclipse
Budapest

Szia Eclipse!

Nem sokat tudok mondani, nem ismerem a duphaston-t. :oops: De lehet, hogy el kéne menned endokrinológushoz is, meg csinálni hormonpanelt. De a csajok majd megmondják.

Amúgy most mennyi idős vagy? Azért kérdezem, mert nem derült ki, hány évig szedted a fogigátlót.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs ez szuper

probld meg a felet es ha reggel semmi bajod nincs akkor mehet az egesz.szerintem.

Kép
monyo83

Szia, köszönöm szépen a választ, igen, a lényeg lemaradt, 22 múltam, 5 évig szedtem a foggátlót.

Március 12-re van időpontom az endokrinológushoz, a Mensmentis-hez.
eclipse
Budapest

Én a helyedben kb. 4 napig 1/2 szem reggel-1/2 szem este szedném, s ha nincs gond, akkor mehet egybe. Én mondjuk 2x 850-el kezdtem, ami ugye egyszeri adagra is dupla hatáserősség, mint a tied, és azt kellett felezgetnem (első 4 nap 1x1/2 x 850, aztán 4 napig 2x1/2x 850, utána 2x850). Így én megúsztam a hányingert, hasimenést. De van aki az elején kisebb adagot is megérez.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Bocsi, az előbbi üzi Lucuzsnak szólt...

Eclipse,
én is a MM-be járok, ajánlottam is volna őket, ill. elsősorban azt, h. menj el endokrin. rendelésre, mert az, h. régen volt ciklusod, sajnos nem biztos, h. azt jelenti, h. most is lesz. A normál testsúly sem zárja ki a pco-t (pl. nekem is a BMI-m 22 volt, most kb.19!).
Egy hormonkép, terheléses cukor/inzulin, cikluskövetés után tudnak majd neked pontosabb diagnózist adni.
A Duphaston az nem vmi. sárgatest gyogyi? Ha az, és beigazolódik, h. pcos vagy, én úgy tudom az csak progi pótlásra, így terhesség esetén megtartó-kiegészítő kezelésre jó...

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Köszi Nocciola,
a doki azt mondta h a Duphaston-t ha végigszedem, azután 3-4 nap múlva meg fog jönni, és aztán a 15. naptól megint szedem a Duphastont, majd még egyszer.Szerinte a pcos már a nemi érés kezdetétől okoz vérzési rendellenességet.
Nagyon remélem h hamar megoldódik és jön a baba, spontán :(((
eclipse
Budapest

Akkor ez tényleg sárgatest hormon, és megvonásos vérzést akar elérni vele a dokid (abbahagyod a gyogyit - leesik a progi szinted - ez kiváltja a megvastagodott méhnyálkah. leválását, így megjön a piri).

Ezt találtam még:

1. MILYEN TÍPUSÚ GYÓGYSZER A DUPHASTON 10 MG FILMTABLETTA ÉS MILYEN BETEGSÉGEK ESETÉN ALKALMAZHATÓ?
E gyógyszerkészítmény nőinemihormon- (ösztrogén-) -terápiában részesülő nők esetében a női nemi hormon (ösztrogén) méhnyálkahártyára (endometriumra) gyakorolt hatásának ellensúlyozására alkalmazható, valamint bizonyítottan progeszteronhiányos állapotok, mint pl. menstruációs zavarok (dysmenorrhoea), a méhnyálkahártya bizonyos fajta elváltozása (endometriosis), vérzés hiánya (szekunder amenorrhoea), szabálytalan ciklus, rendellenes (diszfunkcionális) vérzés, menstruáció előtt jelentkező tünetegyüttes (praemenstrualis syndroma), bizonyítottan progeszteronhiánnyal összefüggő vetélések, sárgatesthormon-elégtelenség által okozott terméketlenség (infertilitas) kezelésére szolgál.
Alkalmazása:
Terméketlenség (infertilitas): naponta 10 mg didrogeszteron a ciklus 14. napjától 25. napjáig. A kezelést legalább hat egymást követő cikluson keresztül folytatni kell. Tanácsos a kezelést a terhesség első hónapjaiban is folytatni a sokszor ismétlődő (habituális) vetélésre megállapított adagolással.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Nocciola,
igen kedves tőled h így utánaolvastál.
Ma fogom kiváltani ha hazaérek.
Bár most így elbizonytalanodtam. Mit érünk el a megvonásos vérzéssel? Az oké, h így majd 5 hónap után jó lenne látni a pirit.
És gondolom ettől a ciszták sem szívódnak fel.
eclipse
Budapest

Eclipse,
ad1
a duphastont arra kaptad hogy legyen megvonásos vérzésed.arra való a gyógyszer hogy progeszteron szintet növelje, segítve a baba megtapadását vagy megvonásos vérzés a gyógyszer elhagyása után.
vedd be, hogy megjöjjön mert a megvonásos vérzés arra való, hogy az ösztrogén szintedet visszaállítsa normál tartománya. nagyon fontos a vérzés mégha megvonásos is.a magas ösztrogén, (rendszeresen magas) rák veszélyét hordozza magában.

ad2
amint megjött, onnantól ne szedj duphastont, tök fölösleges.viszont amint megjött, a 3. ciklusnapon menj el a teljes női hormonsort nézetni, ezt kérik majd a mensben és ha ennyire nincs ciklusod, nehezen fogsz produkálni 3. cn-i hormonokat.
teljes női homronsor:
lh, fsh, progeszteron, tesztoszteron, ösztradiol, prolaktin.
ez minimum ami kell
nem árt pajzsmirigy (tsh, ft3 és ft4 ) vérvétel sem.
a mensben terheléses cukor és inzulint is fognak kérni.

ha ügyes vagy, akkor már így viszed az eredményeket és kicsit előlrébb tartasz....
a női hormonprofilt ha olyan a dokid, megcsinálja maga is, a pajzsmirigyet is, a terhelésest a mensmentisben kérheted.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.24 16:28-kor.
Vendég

Eclipse,

nem akartalak elbizonytalanítani, és nem nagyon akarok beleokoskodni sem - merthogy nem igazán értek hozzá - de sztem.se fog csak ettől a ciszta felszívódni, ill. beindulni a pé, szimplán azért, mert nem arra van. Inkább csak javaslom, ha teheted, menj el egy teljesebb körű kivizsgálásra, h. kizárjátok v. igazoljátok a pco-t, +egy cikluson keresztüli UH kontroll segítségével látnátok, h. van -e pé, ill. h. mi lesz a cisztákból.
Mondjuk bizonyos esetekben a megvonásos vérzés sem felesleges, ha túl hosszúra nyúlik a ciklus, mert az ösztrogén(fázis) túlsúlya hosszú távon nem tesz jól a méhnek.
Egyébként azt olvastam vhol. h. a pco-val is igen gyakran együttjár a sárgatest/progeszteron hiány, emiatt van sokszor a ciklus végén a barnázás, a korai vetélés, stb. (ezekben sajnos van tapasztalatom), tehát a progi pótlásra ez a gyogyi biztos jó, de az alapbajt nem kezeli, tehát önmagában ettől szerintem nem indítja be a normál pé-t, ciklust, anélkül meg hát nemigen tudunk teherbeesni.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Hunci,

megelőztél :D :D :D

Lányok,
búcsúzom, elmegyek mára gépközelből.
Mindenkinek szép estét!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Ranita! Írtad, hogy te is napi egy szem 500 mg-os merckformint szedtél, majd felemelted 2-re. Akkor most szeded? Mert a táblázatban nincs benne, ha jól néztem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, mert épp dolgozom!
Voltam ma a dokinál, írt fel Duphastont, hogy megjöjjön piri, meg norcolutot, meg coragont! Gondolkodtam rajta, hogy mit csináljak, de végül arra az elhatározásra jutottam, hogy beszedem a duphastont, hogy jöjjön piri, sportolok meg diétázok ezerrel, aztán meglátjuk,hogy hogyan reagál a szervezetem.Hőmérőzök majd a következő ciklusban, aztán meglátjuk!Nem szeretném még stimuláltatni magamat. Nem is értem, hogy miért gondolkozok így, pár hónapja még simán ráugrottam volna a stimura, de most úgy érzem, hogy az én leendő kis babócám spontán szeretne megfoganni, úgyhogy most nem szedek be semmit.Meg a tüszőrepit sem adatom, majd meglátjuk később!
Annyira bízom most ebben a metben, hogy csak na!
Tényleg nem is értem magamat! :oops:
Apácskának is meglett az eredménye, van egy kis bacija, de nem vészes, kap rá antibiotikumot.Meg a doki mondta, hogy szedjen barátcserjét meg Acc200-at!Az majd segít a kiskatonáknak!

Úgyhogy mi most nagyon spontának szeretnénk lenni4

Jajj, ne haragudjatok ám rám, hogy ilyen hosszú lettem, de most annyira izgatott vagyok, hogy azt el sem tudom mondani! :P

Mindjárt megpróbálok azért egy kicsit visszaolvasni! :wink:

Azt már a legelején láttam, hogy Lucuzsnak gratulálni kell!!!!!!!! :D :D :D
Jajj de jó, hogy van már meted neked is! Csak szép lassan a hozzászoktatást! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Sziasztok!

Bocsánat, hogy nem jelentkezem, de valahogy nincs kedvem írni.....lelkesedésem alábbhagyott!

Kicsit off kérdésem lenne!
Van köztetek Miskolc környéki? Milyen most ott az idő?

hajni...
Budaörs

Eclipse,
a lányok itt előttem már minden okos dolgot elmondtak! :P Énis csak ismételni tudnám őket, de ezt most nem teszem, mert az előbb is túl hosszú lettem! :oops: :D
Szóval én annyit mondanék, hogy hallgass a lányokra, nagyon fontos, és okos dolgokat mondanak, és nyugodtan írj bármikor, amikor csak szeretnél, mi szívesen meghallgatunk! :wink:

Nocciola,
ebből a ciklusból még akármi lehet! :wink:

Loviné,
sajnálom, hogy megjött piri, de a jó a rosszba, hogy spontán mensid lett :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D

Mara,
remélem ez a másfajta met már nem okoz hasmenést! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Hajni,
ne legyél így elkenődve!
Írd ki magadból a bánatod, hátha az segít!

Ranita,
sajna ma nem tudtam felhívni anyukádat, este meg már nem akarom zavarni, mert későn érek haza!Ha holnap felhívom, az még nem késő. ugye?

Monyo,
szerintem a teszt még korai volt, remélem egy pár nap múlva zebrát pisilsz! :wink: :lol:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Köszi Melinda, kedves vagy, de inkább nem szeretném.....nagyon nyilvános a topik és már egyszer kétszer megszívtam......
Magánéleti jellegű a dolog, ezért megyünk egy kis "családterápiára",egymásratalálásra Miskolcra. Remélem sikerül....

hajni...
Budaörs

Lucuzs,
vasárnaptól szedem újra, de én már szedtem.ű
Most is fél szemmel kezdtem, de nincs bajom, holnap már egész lesz. Aztán pár nap múlva próbálkozok a 2 szemmel. Meg a dokinál is bepróbálkozok valami olcsóbbal, úgyis elfogy :roll: .
Melinek már szóltam, hogy írja be a tábliba :D .

Meli,
persze jó a holnap is :D .

Eclipse,
nem akarom ismételni a lányokat :? .
A duphastonnal semmire sem mész. Az ok, hogy most beszeded, hogy megjöjjön, de utána minek??? Attól sem a ciszták nem múlnak el, sem pé nem lesz.

Nekem még nem jött meg. Kezdek idegbeteg lenni :cry: . Ha holnap se lesz semmi, akkor csütörtök uh.

Kép

Kép
ranita1979

Hajni,
teljes mértékben megértelek!
Kívánom, hogy helyrejöjjön az életedben minden!
És ha bármiben segíthetünk, csak írj! Akár privit is írhatsz! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli!
Köszönöm!!!!

hajni...
Budaörs

Gyors bekukk.......

Lányok,

én úgy szoktam a gyogyit, h a gyógyszertárba eleve egy adott márkát kérek.Kötelességük kiadni, mivel ezek egymással helyettesíthetők.
Nekem a merckformin van felírva ,de a meforalt kérem.

Ha lesz energiám még jövök, és reagálok mindenkire, mert kiváncsi vagyok mit sikerült intéznetek.
Vendég

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 33600_.png
na egy mai görbe...

Eclipse, üdv itt!
mókica

Hú mennyit írtatok :)

Melinda
Nagyon ügyi vagy.
Hát igazság szerint kellene, de én legtöbbször ellógom :oops:
Mi volt a doiknál?

Charlott
Remélem jók lesznek az eredmények. Én is oda járok, csak nem a Tűű-höz, mert nem bírtam kivárni míg sorra kerülök nála, így a Breyer Helgához mentem :) De nagyon rendes :)

Lucuzs
Drukkolok :)

Loviné
Örülök, hogy rendeződni látszik a ciklusod :) De jó :)

RAnita
Hát ez elég nagy kérdés és jó nehéz döntés :?

Syl
Mennyien vannak bent :) a mnyh is jó vastag :) Hajrá apára fel :lol: :oops:
Érdekes hogy nem ad tüszőrepit. Nálam azt tudom, hogy UH-val követte, hogy mi a helyzet, így a doki döntötte el , hoyg mikor adjam be magamnak. Persze mindig párom adta be, mert én erre képtelen vagyok. Azért ez így sokkal könnyebb volt :)
Az viszont tuti, hogy lejártat nem adnék be magamnak sose!

Noccolia
A hőd elég bíztatóan néz ki :) GYanús vagy nekem :)

Hófehérke
Remélem ez a gyógyi beválik :)

Monyo
Ez azért elég durva a kisebbségtől! El nem tudom képzelni, hogy egy anya otthagyja a gyerekét!

Az én hőm meg zuhan :(

Kép

Lehet még ebből valami?

Kép

Kép
princzike

Princzike,
feljebb leírtam már, hogy mi volt a dokinál!
Sajna ennek a görbének szerintem piri lesz a vége! :( Egyébként mennyire szokott időben megjönni?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

jelenleg itt tartok, intim részt nem kell nézni...... :oops: :cry: ezért értékelhetetlen a hónapom....
egyébként szerintem nem ott volt pé ahova tette, hiába volt ovus fájdalmam akkor.....

http://ciklus.hu/images/diagramok/770d7 ... 33600_.png

Ez alapján vasárnapra várom mensit, ha lehet hinni abban hogy értem és meg is repedtem. :?

véleményeket azért mondhattok, nem haragszom meg érte :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hajni... 2009.02.24 19:09-kor.

hajni...
Budaörs

meli!
vagy beágyazódásos a hőleesés..... :wink:

hajni...
Budaörs

nyah, hogy eltűnt mindenki......

hajni...
Budaörs

Sziasztok!

Na megint itt vagyok! Délután megint nem volt netünk. :evil:
Aztán meg bicajoztam. :lol:

Princzike! Én is a beágyazódásra tippelek, mensihez nem túl korai? :wink:

Mindjárt megyek vacsizok, és beveszem az első met-emet!!! Úgy döntöttem fél szemmel kezdek! Aztán majd meglátjuk! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Először is köszönön nektek lányok aranyosak vagytok ,h így aggódtatok.Boldog vagyok!

Lucuzs,

de jó ,de jó!
Eddig is a csapat tagja voltál.Vagy másként érezted?

Anita,

az a fontos, hogy te érezd magad biztonságba 100%-ig.

Princzike,

üdvözöllek!
A görbédre sajna nem tudok mit mondani.

Meli,

ez a beszéd!
Hagyjuk a természetet dogozni!
Új hónap, új remény!

Nocciol,

szomorúan olvastam :cry: ,de még akármi is lehet.

Eclipse,

üdvözöllek!

Mara,

Hajrá új gyógyszer! A doki megvizsgált?

Monyó,

negatív teszt :cry:

Lehet valakit kifelejtettem,de még visszaolvasok még egyszer.
Vendég

Mókica,
pé készülődik.

Hajni,
nekem olyan laposnak tünik a görbéd.

Syl,
Lejártat ne adj be!!!
Vendég

Princzike,
sztem. ez egy szép görbe, még magasan a vonal felett, mensihez korai, beágyazódásos hőesés is lehet, de rövidesen kiderül. Szorítunk :D :D :D

Ranita,
nyugi, minden rendben lesz, rövidesen kiderül, h. mi a helyzet. Én hétfőn szeretnék UH-ra menni, ha addig semmi változás.

Eclipse,
akár priviben, megírod nekem, ha pesti, h. ki a nődokid? köszi előre is.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Meli!
Privit küldtem, légyszi, majd ha ráérsz, javítsd az adataimat! :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hajni,
tényleg, igazad lehet, Princzike-nek lehet tényleg beágyazódásos a hőleesése! Hogy én erre nem is gondoltam? :shock: Hát, látszik, hogy még kezdő vagyok görbusz téren! :lol:
A te görbédet énis elég laposnak látom! :cry: De mondjuk én nem i értek hozzá igazán! :P

Lucuzs,
hajrá met! :wink:
Énis épp most fejeztem be a bicajozást! Ma csak lazán nyomtam, egy nappalos műszak után mondjuk nekem ez is bőven elég volt!

Apácskának meg vasszilánk ment a szemébe munka közbe! És be is van gyulladva neki! Annyira sajnálom!
Holnap majd bemegy a szemészetre, majd kiveszik neki! Sajna nem először fordul már elő, ez talán a 4.alkalom! :cry: :cry: :cry:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs,
megkaptam, javítom!

Charlott,
hol vagy?
Mi újság?
Nemsokára mehetsz a dokihoz, remélem jó eredményeket kapsz majd! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Sziasztok!

Hát ide is leírom, hogy a délutánom már nem volt olyan szerencsés. Nem csinálta meg a doki a rákszűrést, mert azt mondta folyásom van (pontosabban túl sok hüvelyváladékom) Kaptam gyógyszert, és hüvelyöblítést kell végeznem egy hónapig. Aztán mehetek rákszűrésre. Uh is volt. A méhnyálkahártya csak 10mm körül van, úgyhogy egyenlőre nem számíthatok mensire. Bár ki tudja :roll:

Csak hétvégén kezdem el az új gyógyszer, hogy ha ettől is szaladgálnom kell, akkor ne munka közben kelljen.

Most igyekszem nem eltűnni, de elég sok dolgom lesz a munkahelyen, így lehet csak a hét végén tudok jönni, de akkor már azt is meg tudom írni bevált-e a gyógyszer.

Addig is mindenkinek mindenféle jót kívánok!
Pussz!

hofeherke

Mara! Túl sok a hüvelyváladékod? Mikortól sok? Nekem úgy érzem nem kevés. De eddig doki még nem mondta, bár nem is gondolom, hogy bármelyik magától mondana valamit. :cry:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara,
:(
De semmiképpen ne kenődj el! Azt nem mondta a doki, hogy mitől van sok hüvelyváladékod?
Remélem ez a met mostmár tényleg jó lesz! Drukkolok!

Aisha?
kis pocaklakód jól érzzi magát, remélem!Mikor is kell menni uhura?Akkor már lesz szívhang, igaz?Jajj, ez olyan izgi!

Babszika?
NAgyon hiányzol!GYere azért néha, és adj életjelt magadról! :)

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli: Nem mondott a doki erről semmit, de a gyógyszerek használatijában gombás ferőzésről meg candidáról írnak. Azért én szedek majd mellé egy kis citró-cseppet. Az immunerősítő, gombaölő és gyulladáscsökkentő is, ja és nem utolsó sorban az endóra is jó hatással van :)

hofeherke

Na most már tényleg menetem.
Pá!!!

hofeherke

Merre vagytok? 8)
Vendég

Csak gyors beugrottam, hogy elköszönjek!

Jóéjszakát! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?