Neet, Zsan: az a baj, hogy a közösen leülünk az asztalhoz és eszünk sajna lassan nálunk se műkszik
és ennek egyetlen oka van: rohadt kicsi a konyhánk
Szerintem ugyanez a helyzet Zsanciéknál is
Emlékeztek arra a régi poronty-os cikkre, ahol lekisköcsögözték azokat akik 4-5 éves korukig otthon maradtak anyuka szoknyája mellett?? Na akkor enyim gyerek is az lett, merthogy nem volt már hely januárban 3 oviba se, sőt a körzetesbe se. Nálunk a játszón is van egy-két anyuka aki fanyalgott ezen, hogy "jaj hát szegény gyerek, nem jár oviba stb stb" - én meg úgy gondolom, hogy ez igy jó most ahogy van. Viszont eléggé irritál amikor rákezdenek erre a nótára idegenek...meghogy miért akarom más oviba vinni, nem a körzetesbe. Majd én eldöntöm, hogy számunkra melyik a szimpi!
És én iiimádtam oviba járni, és hasonló közeget szeretnék Kamillának is, és ezért nem a körzetes államiba adjuk hanem a másik államiba ami nem körzetes
Zsan: én szeretem ezeket a vitákat, mert elgondolkodtat dolgokon. És örvendek, hgoy ilyen béna vagy és nem tudod törölni a profilod
Vidéken lesz interenet?? Mert Bp nélkül én is tudnék élni, de net nélkül már nem
Lindi: Petinek ++++++++++++++++++++++++ reméljük nem lesz semmi gond!!!
Úszás: Kamillának is volt ilyen vizimocija és irtóra félt benne!!! Tavaly is és tavaly előtt is kipróbáltuk de mindig össze fosta magát, igy nem erőltettük. Ellenben a karúszóval és a mellénnyel vígan "úszott" a mély vízben is, nulla félelemérzettel!! Szerintem az lehet a gond, hogy ez a tutaj nagoyn kiemeli a víz felé és azért félhet benne. Nem lehet, hogy nálatok is hasonló a gond?
Szerelőkhöz meg kitartást!!+++
DENI - ZUZI BOLDOG NÉVNAPOT!!!
ÁLMOSNAK IS BOLDOG NEVE NAPJÁT!!
Deni: Bori már jól van. Tegnap volt egy kis hőemje, de ennyi. Nem tudom mi volt ez, bár nekem is kapar a torkom
és Kamillának is úgyhogy valami enyhe cuccot nyeltünk be.
Macs: neked van ugyi szilikonmufflon formád? Ha megsültek a muffonok akkor rögtön ki kő venni a formából őket vagy hogy? Mert nekem igy is van, hgoy beleragad egy csöppet és elvileg itt az lenne acél, hogy ne ragadjon ugye?
Alexről és Daniról olyan jóóó lenne képet látni!!!
Ancsi: Halas recid hogy is van? Hal joghurtba majd cornflakesbe és hány órát sütöd? És hány fokon? Nem ég meg a cornflakes?
Lányok hogy hasonlítanak!!!
Én meg megnyírtam Borist akit mától Pistikének is lehet szólítani
Rylie