Új privát üzeneted érkezett!

Látom, csendesség van itt.
Ma mindenkép ki kell vinnem a fiamat, mert már annyira nem bírja a bezártságotKépKép
reggel mintha a nep is ki akart volna sütni, de, ahogy most elnézemKépKép

Krisz,
az uszira már nem érünk oda, de remélem, Dorka élvezi.

Enci,
ti is úsztok?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Hát azt hittem, hogy mire visszajövök alig győzöm majd olvasni, amit írtatokKép, dehát....Kép

Nagyon jó volt Tokajban, Anna édesen viselkedett, imádta, hogy sokan vagyunk és nagy a nyüzsgésKép

Milyen volt az úszás? Remélem Dorka és Flóra is élvezte!
Enci! Hogy van a lábad?

Kinek milyen volt a hétvégéje?

Már csináltam dekupázs tecnikával egy cserepet.Kép
Holnap készül a következőKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok lányokKépKép
Láttom kevesen vagyunk nem csodálom hétvége vanKép
EraKép
Család látogatás volt ?vagy kirándultatok de mindegy mert szép helyen voltatokKép
ManókaKép
Sikerült a nagy fiut megszelöztetniKép
EnciKép
Hogy van a lábad remélem jobbanKép

Rakok fel képet a nagylányomrol hogy hogy kel pizzát enniKépKép
Kép
Kézzel csak finomab
Kép
Na az utólsó
Kép
Ha sok volt belölünk csak szóljatokKépKép
Pusszika mindenkinek IldikóKépKép
ildikó_4

Számomra a képekből sohasem sok!!!Jöhet mégKépKép
Még meggondolom, hogy ezentúl így egyem-e a pizzátKépKép

Anyukáméknál voltunk Tokajban, én onnan származom.

Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

hát látszik , hogy hétévge volt, nincs sok olvasnivaló.

a lábam még be van dagadva, de már nem annyira. remélem hamarosan kiderül ,hogy nincsen semmi gond

hétvégén kicsaládoztuk magunkat. jó volt.

voltunk uszizni Flóra nagyon élvezte szinte nem is volt ökölben a keze meg még a lábával is csapkodott
utána ugy aludt mint a bunda

Ildi!

jól néz ki a lányod márén is aluig várom, hogy Flórának is csinálhassak ilyeneket.
imádom a képeket nézegetni, ugyhogy nem sok egyáltalán

sziasztok jó éjt mindenkinek

Enci
renci

Sziasztok!

Mindenkinek szép új, és leginkább kellemesen meleg hetet kívánok.
Megyünk ma sétálni, szoliba?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Tényleg menni kéne már szoliba, szerintem OKKép

Enci,
Örülök, hogy el tudtatok menni úszni és Flórának is tetszettKép
Szerintem annyira jó.

Képzeljétek, Dorkával meg merültünk, pedig még csak a 2. alkalom volt. Kipróbáltuk, hogy mit reagál rá a csaj és sikerültKép Csak megdöbbenés volt, de semmi sírás. Amint kibukkant a csaj a vízből, letöröltem az arcát, jól megdicsértük, pusziltuk és eltereltem a figyelmét egy nagy zöld békával. Ettől el is felejtette az egészet és vetődött a béka utánKép
Hazafelé meg a szokásos beájulás.

Egyébként a tegnapi napunk iszonyat kavar volt az óraátállítás miatt. Én álomkóros voltam, csak estére ébredtem fel, Dorka meg teljesen össze-vissza evett. Remélem visszaállunk, mert szerda-csütörtök suli lesz nekem.

Krisz

Krisz
krisszie

Manóka!

remélem úgy lesz. ez az esős idő már nagyon uncsi.

Era!

leirnád annak az ortopéd dokinak a nevét akit mondtál, hogy itt valahol magándoki? beakarok nála jelentkezni.
összehohatnánk majd vmikor egy egészcsaládos összejövetelt. mit szóltok hozzá?
A corában benne vagyok mehetünk .

puszi Enci
renci

Sziasztok!

Benne vagyok a sétában és a szoliban is. Múlt héten nem is voltam barnulni, mi lesz így..KépKép
Ma jön az új helyről először az ebédem, nem tudom mikor hozzák. Kaja után futunk lefele.Kép

Enci
A doki Pércsi Anna, Ötvenhatosok tere, a 10 emeleteseknél. Sétánál majd megmutatom a táblát.
Jó lenne tényleg egy családi tali, én benne vagyok, csak még nem tudom a hetünket. András szerzett valami lakberendezőt, vele is kellene beszélni+kölcsönt intézni+virágokat átültetni+csajom nem bír nyugton lenni egy percet semKépKép

Képzeljétek, Annát egyáltalán ne zavarta az időátállítás. El sem akartuk hinni, de az új szerint aludt el este, és ébredt fel reggel. Milyen érzékelője van ennek a nőnek!!Kép

Megyek lakást rendbe rakniKép

Pusszz.
Era

Era
Kép
era75

Na, örülök, hoyg mindenki jól van, és megyünk ma. Meg az idő is gyönyörű.
A szokásos 2 óra jó lesz?
Váégre, anyával is van egy képe a fiúnakKép

Kép

Csináltam egy kis húsvéti tálkát, ha van kedvetek, nézzétek meg,itt

Erika,
a te cserepeidről is szeretnénk látni, ugye, hogy jó munkálkodni kicsit, már ha a gyermek megengediKép

manóka

manóka
manóka

Gyönyörűek vagytok!Kép
A tálka szupi.Az én cserepemről még azért jobb nem beszélni, majd a 2.KépKép

Megyünk le 2-re. Még iszom egy kapuccinot, mert rögtön elalszom.
Anna bezzeg ezerrel pörögKépKép

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
nagyon aranyos lett a közös képKép

Dorka még szunyál, szerintem nem érünk le 2-re, legfeljebb utánatok megyünk.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Zsanett most ébredt fel, még ennie kell utána mi is megyünk le. Merre akartok ma menni?

Nadine

Ui. Én is mindjárt elalszom.....

Nadine
KépKépKép
nadine

Feljöttünk, lánykám azon nyomban beájult, és még mindig alszik. Mi lesz itt az este!!!Még 10-kor sem fog aludni!
Hát azért egy kicsit öszefagytom, pedig volt rajtam 3 réteg ruha! Hol a tavasz!!!!!!!!!!!

Enci
Jössz a teáért? (ez így elég furcsa leírva, így kell?)

Era

Era
Kép
era75

Igy kell írni, igan!

Én is összefagytam egy kicsit, csinálok is egy jó forró teát magamnak!
És megfogadtam, hogy le is fekszek ma koránKépKép

Erika,
Dekupázs kisokos:http://www.utd.hu/giny/lap.hu/kisokos.htm

manóka

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
Láttom azért nekktek jobb napotok volt mint nekkem KépKépzeljétek el hogy reggel elvitük a törpét bölcsibe de 9 körül ide szoltak hogy mennyünk érte mert belázasodot,37,7volt nekki haza hosztuk és vittem egyböl át a dokihoz ölben mert nem akart leszálni.Piros a torka,meg lázas ennyi de semmi több,nem köhög nem taknyol.Kaptunk gyógyszert rá és csütörtökön kell vissza menni.
szerencse hogy most este nem lázas és remélem hogy nem is lesz az.De azért egész nap az ölemben logot,nem volt szivem ithagyni és elmenni dolgozniKépde menni kelet,de most nyugot vagyok mert nem volt vele semmi gondKép
Hopsz bocsi ha sok voltam de ez történk velünk ma.

Pusszika mindenkinek IldikóKép
ildikó_4

El is felejtetem irni hogy a képek aranyosakKépKépKép
KépKépKép
Ildikó
ildikó_4

Sziasztok!

Help!!!
Tudnátok küldeni nekem egy norton antivírust?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie
CSak egy 15 napos próbaverziót tudok gyorsan küldeni, pontosabban innen letöltheted majd installálod.
http://nct.symantecstore.com/0142/NAV_2004_trailware.html

Majd letöltöd ezt is, és elindítod, ez a legfirsebb firssítése, elvileg minden vírust írt ami most van.
http://letoltes.prim.hu/index.prm?pid=19

A FREE 15 DAY TRIALVARE-t válaszd majd, ha nem sikerül nekem megvan a full, de az egy cd-s azt letölteni sok. De átvihetem. Sőt majd jobb lenne, ha az lenne a gépeteken. nekünk mindent megfogott ami, jött. kivéve 2-őt, de az mocsos féreg vírus volt, utána két nappal jelent meg hozzás a frissítés (csak 2 nappal voltak lemaradva, az elég volt, hogy benyalja a gépem)

Manóka
Mikor jöhet szóba nálad is a norton antivírus telepítése??? Nem sok idő, és kb hetente frissül a netről.

Na megyek csucsukálni.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok lányokKépKép
Szép jó reggel kivánok minden kicsinek és nagynakKépKép
Jól telt az éjszakánk láz mentesenKép ,és most reggel sem volt lázasKép és most már olyan kedve van mint amikor nem betegKépKép
Jó idő van kint csak az a baj hogy bevan borulvaKép

Na enny vigyázzatok magadtokraKépKépKép
IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Krisz,
megoldódott a probléma?

Nadine,
bármikor szóbajöhet, most, hogy nem dolgozok, ráérekKépKép

Ildikó,
jó, hogy meggyógyúltatokKép

Era,
meg akartam csinálni a szalvettát, de nincs sárgámKép El kell futni érte a PraktikerbeKép

Enci,
nehogy nélkülünk sétálgass!Kép

manóka

manóka
manóka

Jó reggelt!

Hát igazam volt...lánykám tegnap este csak 9-kor aludt el(ilyen talán még nem is volt soha), és reggel 8-kor keltett minket a szomszéd, mert valami fúrás volt Kép.
Most épp a CD-ket pakolja, látná az ApjaKépKép

Manóka
Nagyon jó az az oldal, amit átküldtél! Köszi.

Ildikó
Örülök, hogy nem lett semmi komoly betegség!
Szerencsére szívósak ezek a csöppségekKép

Krisz
Remélem a vírust kiírtottad!

Enci
Hogy vagytok? Flóra jól aludt?

Megyek lánykámat megharapom, mert a videó drótjait piszkáljaKépKép

Era

Era
Kép
era75

Nadine,
köszi, hogy elküldted.
Én kb 5 perccel hamarabb néztem be a babanetre, mint ahogy írtálKép
Felraktam, most éppen keresgél ez el fog tartani egy darabig.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Era
örülj, hogy ilyen jó éjszakátok volt. Zsanett is 9-kor elaludt, majd éjfél után ordítva ébredt és nem is aludt 2 órán keresztül. Nem volt hajlandó szopizni, nem kellett a cumi, semmi nem volt jó, föleg ha a száját akartam megnézni. De végül csak sikerült belenéznem és egy szép vérhólyag van a felső bal 2-es helyén. Utána bekentem dentinoxal, meg kapott egy adag panadolt, és végül beájult. Én is. De reggel nálunk is fúrás volt, Zsanett végigaludta, én nem.... De nálunk ez megy második napja. Most érdekes mód csend van. Szerintem valaki jobb belátásra térítette...

Na megyek reggelizek, meg megpróbálok enni adni a lánynak, bár a kanálra elfordítja a fejét.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Mikor lesz vége ennek a fogzásnak?
Már kezdem unni egy kicsitKép
Most Annánál megint van egy jobb periódus, na de meddig?
Most az a szokás, hogy egy percig sem marad el egyedül, állandóan a nyomomban vanKépKép, ill. fürcsi után Apa már nem jó, csak Anya kell, el se mozduljak mellőle, mert akkor ordítás. Tegnap a WC-n voltam , és Ő keresett a szobában, és mivel nem voltam ott iszonyatosan elkezdett ordítani.
Most csicsikál, megyek is zuhanyozni.
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Megtörtént!!!!!!
Dorka megfordult!!!!!!!
Persze pucér seggel a pelenkázón, kicsit hintáztatta magát, majd elrugaszkodott és megfordult - bele a kezembe, mert pont leesett volna.
Örömöben betettem a kiságyba és hívtam a kedvesemet a nagy hírrel, addig a csaj lelkesen összepisilte az ágyatKép

Drukk a csajoknak, hogy hamar túllegyenek a fogzáson, meg nektek is, hogy kibírjátokKép

Krisz

Krisz
krisszie

Éljen, éljen!!
Ügyes a kiscsaj! Gratula!
Pisi Kép

Era

Era
Kép
era75

El is felejtettem...Imike! Boldog 3 hónapot!
Anna is sok puszit küldKépKép
Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Imike,
gratula a 3 hós nagyfiúnak!!!Kép

Vírusilag rendben vagyunk, volt egy rizikós, de azt eltávolítottam.

Na most már mennem kéna tanulni.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

leraktam a gyereket tudtam zuhanyozni és enni is.egymás után Kép
menni akartam a dokihoz az eredményért de elszopcsiztuk az időt meg játszottuk. meg nem is akarom odavinni nehogy elkepjon vmit.majd holnap délután.
A lábam meg amugy sincs már bedagadva csak egy ici pict.

Era!

Flóra is 9-kor aludt el és csak fél 5-kor kelt fel. kaja aztán szunya tovább.

Krisz!

garatula a forgáshoz!!!!
ügyes nagyon a kis csaj.
kiváncsi vagyok Flóra egyáltalán mikor kezd érdeklődni a hasra fordulás iránt.
nekem is tanulnom kéne de nincs hozzá energiám.

Manóka!

nem hagynám kisemmi pénzért az együtt sétálást

Imike!
gartula a 3 hónapodhoz Kép

Ildikó!

örülök, hogy nincsen semmi gond és meggyógyultatok.

Enci
renci

4 fogú!!!!! Kint van a felső bal 1-es és 2-es csücske!!!!! Ezért nem aludtunk este!!! De kint van! Ez volt a jó hír, a rossz, hogy a másik oldal is be van dagadva, amiatt vagy ma vagy holnap nem alszunk. Ez a rossz hír

A másik rossz, hogy fúrnak, flexel vágnak, Zsani nem alszik, mert a Tv-t nem hallom, pedig hangosabb, mint általában, ha rákezdenek, így megetetem és megyünlk le, addig beugrom az agrárra bilétárért

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Mi is hamarosan megyünk le, mert 1/2 3-ra megyünk dédikéhez.

Gratula a fogakhoz!!!!
Rossz éjszakákKép
Era

Era
Kép
era75

sziasztok!

mi valószínű nem tudunk lemenni 2-kor, mert most ébredt még fel és még kajálni fog.
olyan fél 3 körül már biztos lent leszünk. remélem összefutunk.
Enci
renci

Lányok, köszönöm a jókivánságokat a szülinapomra, ezt küldöm nektek
Kép

Imike

Dorka, neked gratulálok a forduláshoz, meg a pisihez isKép Én is szoktam ilyet csináln.

manóka
manóka

Sziasztok lányokKépKép
KriszKép
Nagy nagy gratula a forgáshoz Kép

NadineKép
Hogy van a kicsilánykád?remélem eltünt az a csúnya hólyag és jól fogtok aludniKép

ImikeKép
Nagy garatula a 3hónapodhozKépPusszi neked AnitaKép

Kép

Szép jó éjszakát mindenkinek Ildikó
Kép
ildikó_4

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés. Anna már alszik, 1x már fel is sírtKép. Engem is nagyon hív az ágyKép
A gipszképem szárad a formában, remélem reggel ki tudom majd szedniKép Hát Manóka tényleg olyan jó kis kikapcsolódás ez. Már tisztára várom, hogy csináljam a következőt!Kép
Ma vettem is 5 gyönyörű szalvétát. És voltam szoliban is, addig Anna Apját szórakoztatta!KépKép

Kész van Andrásék új Cd-je!!!!Olyan büszke vagyok rájuk!!Kép

Jó éjt mindenkinek!!!

Era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

mi még sajna nem alszunk. Flora nagyon elemében van és nam nagyon mutat fáradságot. de minket már nagyon huz az ágy.reméljük kis csemeténk egszercsak elálmosodik.

Era!

mostmár én is kipróbálom a képesdit. szerintem is tökjó kikapcsolodás. amikor varrtam teljesen feldobódtam.en is elsétálok a boltba,csak megvárom a fizut aztán irány surány .Kép

Andrásnak gratulaa cd-hez remélem majd hallunk róla számot.

Nadine!

remélem jól fog telni az éjszakátok! Zsani ugy látszik szeret egyszerre gyorsan mindent bepótolni. nem aprozza el a dolgot.ha fogzunk akkor jöjjön ki minél több.szegényke

az én csajom továbra is sikongat és dumál magának. na megprobálom elaltatni.

jó éjt nektek!

Enci
renci

Sziasztok!

Na túl vagyunk egy kevésbé rossz éjszakán, éjféltől aludt a lány csak azt nem tudom mikor vettem magunk közé KépKépKép Az biztos, hogy a férjemet fél 7-kor felkeltette, persze ő aludt, csak kapaszkodott, meg piszkálta álmában, utána engem pitiszkált.

Manóka
Mikor indultok???? Mi lassan megyünk a bankba, utána jövünk vissza. Találkozzunk a házatok előtt? Vagy mi legyen?

Era
Elraktam a spenótot, remélem találkozunk és nem marad nálam.

Na megyek kihámozom a csajt a szagos pelenkából.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

OK, találka délben a házunk előtt

manóka
manóka

sziasztok!

olyan jó idő van vétek bent lenni. mi is most jöttünk fel .
sajna senkivel nem találkoztunk tegnap, hogy együtt sétáljunk. nem szeretek egyedül sétálni.

ma ki mikor akar? mi még megyünk majd le de még nem tudom mikor.
szerintem 3-4 között.

Era!

hol vagy ?
Anna már a gépet is szétszedte?Kép

unatkozom, igy sajna muszáj leszek tanulniKép

Krisz!

ti mit csináltok? szakdoga ezerrel?

Enci
renci

senki nem irKépKépKépKép

akkor megyek rendbe rakom a konyhát
renci

Szia Enci,
mi most jöttünk fel, a szuri után még Zsanival sétáltunk egy óriásit.
A fiú nagyon jól viselte, nem sírt, és még nem is lázas. Most kicsit nyekereg.Meg ütögeti a csörgőt.

Nadine,
elfelejtettem mondani, de tegnap küldtem mailt!

manóka

manóka
manóka

Manóka!

ok mindjárt nézem. Egyébként feljöttünk, pelenkacsere, átöltözés itthoni cuccba megszoptattam és azóta alszik a lány. Kiakadt a drága.

Na majd jövök, megkeresem a linket amit ígértem

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Hazajöttem Nyíregyröl. A kardomba fogok dőlni, a konzulensem 2 héttel a leadás előtt megint kitalált valamit.
Most már nem is fogom idegesíteni rajta magam, mert csak elfogy a tejem, nem ér annyit az egész.

Olyan jó idő volt, itt a tavasz. Biztos sétáltatok egy jót. Anyukám is volt lent Dorkával.

Holnap is megyek suliba, a változatosság kedvéért zh-kat írokKép

Manóka,
nagyon ügyes Imike, hátha kihagyja a lázatKép

Tényleg nem láttatok valahol akciós Pamperst?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz
Ma még akciós kint a Metroban a pampers nagycsomagos (nem jumbo csomag) 2788Ft a 68 db-os MIDI, gondolom az kell még nektek.

Manóka
Mailtem

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Krisz
április 10-ig akciós a pampers ugyanez a fajta a Coraban, 2789 Ft. Plüs napocska van hozzá. Egyébként itt meg lehet nézni a Coras oldalt
http://www.cora.hu/pages/akciokframe.htm
Itt a Tisztaság illata oldalon van legfelül.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Mi is hazaértünk. Noémi barátnémmal sétáltunk egy jó nagyot, most hulla fáradt vagyok. Anna is nagyon élvezte, egy hangja nem volt. Nézte a kocsikatKép
Megyek képet festeni...utolsó erőmmel is...KépKépKép
Puszzz
Era

Era
Kép
era75

Era
Cuccok milyenek voltak érdemes oda is benézni? Nekünk lehet vásárolni, vagy sem?

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine,
köszi az infót, már a Metróba úgysem értünk volna ki. Főleg mert a kedvesem elment focizni.
De a Corát beiktatjuk akkor és megnézem a nyárirucikat isKép

Krisz

Krisz
krisszie

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?