Dia!
Végülis a nyelés nálam inkább az,hogy azért nem szólok,mert tudom,hogy úgy sem érek el vele semmit,csak sértődés lesz belőle és nem érti a lényegét.
Egy-egy békülés után viszont elmondom mindíg,hogy mi volt a bajom,mi esett rosszul.
Szúrkálódni,szemétségeket csinálni nem szoktunk,annak nincs értelme.
Teljesen jól látod és én is úgy gondolom,hogy folyamatosan kell összeszokniuk a gyerekekkel.Azt már én is elmondtam Neki,hogy később le fognak tojni a gyerekek.....válasz:áááááá,engem imádni fognak.
Mindíg azt mondja,hogy milyen jó apa lesz,miket fog majd csinálni a gyerekekkel stb....Mondjuk az biztos,hogy szeretné,ha nagyon értékes emberkék lennének a mazsolákból.Nagyon tudatos ember és mindíg mondja,hogy majd hogy fogja nevelni Őket...(csak mindíg a majd.....
)
Mikor kicsit úgymond leértékeli a munkámat (hogy egész nap itthon vagyok a gyerekekkel),akkor mondom Neki,hogy csak 1 napra cseréljünk!
Áááááá,2 napra elutazni és Rá hagyni a babákat!
Max. fél órára lehet,amikor tele a gyerekek pocakja és tiszta a pelus,kialudták magukat és szépen elvannak a járókában.
Inkább elmegy és bevásárol,amit utál,csak hogy ne kelljen vigyázni a gyerekekre.
Amúgy nagyon jó eszű,intelligens fickó,nincs benne férfias büszkeség.Mindíg mindenhol dicsekszik a családjával,csak ugye ez itthon nem érződik,hogy miyen szuper jó dolog az,amit másoknak dícsér.
Hááát,szóval elég nehéz ez.Pedig már mondtam neki szépen,higgadtan,hogy szokják egymást a babákkal,néha vegye fel Őket,érezze Őket,mert mi van,ha velem történik vmi.Lerobban a derekam (lumbágós vagyok és mostanában megint nagyon fáj a derekam a sok emelgetéstől) vagy kórházba kerülök,beteg leszek stb....Akkor nem állhat meg az élet!Válasz:akkor addig a bejárónőnk ideköltözik.
Nincs más,várom,hogy változzon.Nem erőszakoskodom,hátha ráérez majd az ízére.
De a lustaságával nem fogok tudni mit kezdeni.
Pl:Ma mondtam Neki,hogy vigye már ki a kukába a 2 zsák szemetet,ha úgyis megy el.És erre azt mondja,hogy csak 1-et visz ki.
De miéééééért????Ugyan oda kell kidobni!
Persze szájhúzva elvitta a másikat is.De minden nap több ilyen dologgal szembesülök.És inkább mindent én csinálok meg,csak hogy ne harcoljak,mert az is cseszegetés,ha erősködöm a 2. szemeteszsák elviteléért.
Nem könnyű eset,de lehet van rosszabb is.
Üdv:Abnika