De jó, hogy így TAVASZRA kicsit felélénkült a topik!
Titanilla
aranyosak a fiaid, ahogy ölelkeznek! Te is nagyon jól nézel ki!!!!!!!!! Miért ne nézzük a fejed????????? A kép alapján sugárzol a boldogságtól!!!!!!!
Ami érthető. Apa már megbarátkozott a gondolattal, hogy lesz 3. baba? A nemét továbbra sem tudjátok!?
Képzeld a héten beszéltem egy gyeses kolléganővel, akinek két gyereke van (volt) és most kiderült, hogy már azóta három van.
a két kicsi között 13 hónap a korkülönbség. Nálatok is így lesz kb. igaz?
Nita
örülök, hogy minden rendben veletek és a kistesó is szépen növekszik!
Betsy
helyesek a fiaid! Gratulálok Petinek a 4. szülinapjához! Most nézem, hogy neked van itt a csapatban a "legidősebb" gyereked. Köszi, Apa jól bírja a Mátézást. szeretik egymást nagyon. Mindig van programjuk, mennek ide-oda. Játszóházba heti 1szer, patikába, autósboltba, játszótérre. Főleg biciklivel, 2-3 hete. vettünk gyerekülést. Máté nagyon élvezi. 2szer már 3masban is voltunk bicózni a Dunaparton, játszótéren. Klassz, én is élvezem. közel 4 éve nem bicikliztem.
Kinga
semmi gond, nem sértődtem meg amit írtál! Én is abban bízom, hogy most már mi kerülünk sorra!!!!!!!!!!!!!!!!!
Építkezéshez kitartást. Kb. mikorra szeretnétek kész lenni? Máté mit szól a felforduláshoz? Megismerkedtetek már gyerekes családdal a környéken?
Képzeld, a másik topikban, ahová írok, most tette fel az egyik lány az uh képét, 6 hetes!
már van egy másféléves kislánya. aki 2 év alatt jött össze nekik. (sajnos az apukának nagyon kevés a mogzó kiskatonája. már arról volt szó, hogy lombik lesz. és most mégis spontán összejött nekik!!!!!!!! tényleg nem szabad soha föladni!!!!!!!!!!!!
)
Cat
kitartást! Már gondolom 2 naponta mész nst-re. Ki hiradózik majd? Betsy?