Új privát üzeneted érkezett!

kori neeeeee neeeeeee neeeeee.nekem is ezerszer megfordul a fejembe!!többször is véltem fölfedezni dávidon hasonló tüneteket!!
tisztára padlóra vágtam magam idegileg!!!azért rohantam a vérvételre.nem a nemevés miatt,hanem a történet annyira hazavágott idegileg!!!hetekig a hatása alatt voltam és még most is eszembe jut!!
de neki nem hetekig elhúzódó tünetei voltak hanem heves hányós hasmenős lázas vírus!ami önmagában álltalában ártatlan múló betegség de sajnos nála kiderült,hogy más is van!!!

kori akkor kérlek szépen ,hogy kingussal kapcsolatban ne higgy nekem de a dokidnak igen!!!!!!!

oli meg fogzik és kész!!!!!!!!!és semmi olyan baja nincs mint szegény botinak volt!!!fogzik ok???mert már kezdek bedepressziózni.....
nem miattad hanem azért mert én pont olyan vagyok mint te!!
mikor lesz nyugtunk?a földalatt???
barika2008

helló!

Kory:ahogy olvastam Oli hasmenését ez jutott eszembe:egy ismerősömnek is mikor pici volt a gyerkőce,lázas volt meg ment a hasa.elvitte a gyerek dokihoz,ő meg azt kérdezte,hogy mit szokott adni neki.gyümölcs joghurtokat,abból viszont ˝viszonylag˝ sokat.szóval azt mondta neki a doki,hogy besokalt a szervezete valószínűleg és hagyja el egy darabig.elhagyta és megszűntek a panaszok.lehet nálatok is valami hasonló lehet a gond,tápi helyett próbálj meg mást adni.sz.tem is kicsit koplaltasd,ahogy Éva írta.én adnák neki normaflort is, az mindig jó.viszont egy dolog ami zavar ebben,hogy a dokit nem mond semmi konkrétat mi lehet a gond,vagy ha nem tudja,akkor miért nem megy utána.mindenkinek jó lenne.ez is rossz,hogy szét idegelitek magatokat,hogy mi lehet,abban is igazad van,hogy nem szeretnél állandóan dokitól-dokira járni.
varga tünde

Bari:lehet Sziszi ˝indigógyerek˝.Nem néztél ilyen oldalt még?Normális gyerekek csak másak viselkedésükben is kitűnnek,nagyon okosak ki ebben ki abban teljesít 100% felett,és az étkezésük másabb.lehet hülyének tartotok,de hiszek az ilyenekben. :oops: :lol:

most van egy kis szusszanásnyi időm:nálunk jó volt a farsangi bál,igaz kép nem készült,hisz táncoltunk Benivel,csak ketten voltunk.Domi már jól van elevenében van ő is :) egyre többet beszél és ˝kaszkadőrködik˝ amitől teljesen kivagyok,állandóan figyelni kell.
és tisztába tettem a halakat :lol: végre. nem tudom mi lehet,de estére kelve annyira fáradt vagyok,hogy mikor ágyba kerülök rá 5 percre rá már nyomom a szunyát :lol: igaz általában f6 kor már fent vagyunk.
varga tünde

Huu akartam még írni Barinak,hogy iwiwen nem semmi vékony kép van rólad (gyerekkori) jól kiakadtam :) szinte csont és bőr voltál bakker..
varga tünde

Kory,

Én is azt mondom, mint Tündi, renbe kell tenni a beleit, diétával. És tényleg a Normaflór, de az csak utána ér valamit, olvasd el a tájékoztatót. Nálunk bejött.
13 kiló?! Mit aggódsz? Mondom az ismerős kisfiú 2 hónap múlva lesz 4 éves és 12 kiló és fiú és mindenevő!!!

15 kilónak kell lenni egy lánynak? Na ne, Norbi 16,5 de ő fiú és egy vasgyúró! Akkor a 15 az az átlag?! Kinga átlagnál kisebb súlyú és kész.

Akkor szerinted egy 6 éves átlag fiú hány kiló? Ha körbekérdezel, akkor 22-24, Martin épphogy üti a 20-at, pedig ő nehéz csontú, mégsem mérem max. félévente. És mond mi a fenének méred betegség után? Magadat hergeleld vele? Semmi értelme, majd visszaszedi!

Kory!!!! Dobd ki a mérleget, csak 1 hónapra próbáld meg! Nálatok a családi élet a súlymérés körül forog?
Lécci!!!!

Tegnap volt egy jó poén: felhúztam zuhanyzás után a csíkos pizsama nadrágomat és megcsodáltam a hasamat, mire Sanyi: olyan vagy, mint az Obelix....
És igaza volt....

Éva

KépKépKép
agmano

Éva: Obelix :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Hogy vagytok???? Picit már érzed,ez annyira jó.. :)
varga tünde

tündi én is gondolkodtam már ezen az indigó gyereken...és annó évekkel ezelött utána is olvastam.és aállitólag ha tényleg az akkor külön fejlesztik foglalkoznak vele.de végül nem vittem sehova.
pedig erős volt a gyanúm,hogy az...pedig akkor 4 éves volt csak.

évi majd megmutatod?? :roll:
barika2008

Tündi!

Végülis diétáztatva van,meg önmagát is diétáztatja,hiszen nem eszik semmit.
De a tápszert nem tudom kiiktatni,mert azon alszik el,de erre nem is gondolok,hiszen 4hótól kapja.
Bari!
Nekem a kedvenc képem amit feltettél magadról,nekem jó ránézni :lol:
Le ne vedd!
Megnéztem Szilvit is,hát nagyon helyes fiú!
A bizihez külön gratulálok!!!!!!!!!!!!
Büszke lehetsz rá,akármilyen furcsa is otthon.
Amúgy sok fotón meglepően jó súlyúnak néz ki,pl.amikor az Alex-al van!Sokkal vastagabbnak néz ki.
Az a kislány akivel úgy szerepel,h."akit szeretek"ő mennyi idős,ő olyan kis vékonykának tűnik?
Vissza az előző témához:
Én is olyan hülye vagyok,h.időnként megnézem Botondka szüleit az iwiwen.
Állandóan nyafog Oli,már teljesen kiidegel.

Kép

Kép
kory

a kislány akivel van most lesz 8 éves juniusban!!
a képen 7éves volt.vagyis 1-2hónap híján 7
és mindíg akartam írni 13 kiló volt.de mindíg elfelejtettem.de nagyon nagyon szép kislány.és nekem nagyon tetszett,hogy ilyen vékony.jó izlése van a fiamnak. :lol: :lol: :lol:
sajnos külön suliba kerültek és a fiam új szerelem után nézett :(

a kislány vékonyabb mint kinga!!!! :lol:
barika2008

ja és dávid megint keményen sztrájkol!!!táptól rángatta este a fejét!!
minden féle játékokat mutogatok és akkor nagy nehezen belejátszottam 100-at!!
ÁÁÁÁ bedilizek.miért pont én???
és miért 3-3 ilyen???
miért???
és ami ennél is idegölöbb hogy a napi tea adagja 20-30gr.
rettegek,hogy kiszárad!!jobban mint az evéstől!!sokkal jobban!!!
barika2008

Bari!

Azért nem olyan gáz a helyzet,nem 3-3,mert mostanra egyik sem kirívóan vékony,Dávidról meg ne is beszéljünk,mert ő meg kimondottan husi!!!
Nekem is ilyenkor a gyerekek alig ittak, tényleg max.ilyen 40gr-kat,reggel elkészítettem a teát,este szinte ugyanazt a mennyiséget kiöntöttem.Most sem iszik Oli max.3dl,egész nap,de lehet annyit sem.Ha issza a tápszert,eszik,meg megissza azt a semmiséget, meg nem hány, nem megy a hasa akkor azért a kiszáradás nem fenyegeti.
Bajban is voltam Olival mikor beteg volt,mert akkor no kaja,no tej,és a
folyadékot is alig,már fogmosó pohárból tükör előtt mindenhol kortyoltattam vele,de max.2kortyot ivott.Már anyósom injekciós fecskendőt is adott.

Olivérnek kopp-kopp már nincs hőemelkedése,de a hasmenés,ha nem is olyan gyakran,de azért még jelen van!
Normaflort természetesen kapja ,meg a Bolust!
Idegesít továbbra is!

Bari!
Több kg-nak gondoltam a kislányt,ránézésre 15kg-nak!
Neki a szülei nem kaptak idegbajt?
Vagy csak én vagyok ilyen hülye?
Biztos azért is van,mert reggeltől estig magam vagyok a gyerekekkel,anyum dolgozik,város másik végén lakik.
Nem úgy volt,ha nekem nem evett akkor megpróbálta mondjuk anyu..mindig én kínlódtam...

Kép

Kép
kory

kori tényleg 13 mert én akkoriban kérdeztem.és nem 4 éves volt a képen hanem7.vagyis májusi a kép és ő juniusban töltötte a 7-et.idén a 8-at fogja!!

szilvivel egy szekrényben öltöztek,és olyan édesek voltak azok a mini derekú ruhái :lol: :lol: meg ici pici szoknyái!
az anyukája nem kapott idegbajt eggyáltalán nem zavarta.
ő is vékony volt felnőtt létére gyerek méretű ruhákat meg cipőket hordott!!ő ezt teknitette normálisnak.és amúgy evett is a kislány elég jól..

engem szindi vékonysága már rég nem érdekel mert azért eszik gyümit,zöldséget,és mióta kamasz fött ételt is.elég szépen.tehát van miből épüljön fejlődjön.
de szilvi?ő miből fog.a bolti csokipudingból??
és a vitamin?és a gyümi?és a zöldség?és a fött étel?
tudod mit inkább lenne még soványabb mint egy agárkutya de enne meg egészséges dolgokat.répát,narancsot ,banánt,borsót,káposztát,babat,tököt,stb stb
mert a soványság szerintem igen is előny nagy nagy előny!!és szép is.nem babakorban de 2-3 éves korban már szép.
a kövérség meg átok!!!csúnya,egészségtelen,abnormális!!
egy egészséges gyerek szerintem legyen sovány.de vigyen be a szervezetébe normális kajákat.
ez az optimális.na ahogy leírtad kinga ilyen
barika2008

és kinga már 3 évesen megette az uborkát meg a zöldséget a tányérról...a díszítést!!
na megnézném szilvinek ,hány éves korában fog lemenni ilyesmi a torkán!!
barika2008

Helló!

Eléggé nehéz ügy ez a kaja mennyiség,a súly stb. téma..
Nálunk is Beni válogatós lett,de azért a gyümölcsök,zöldségek lecsúsznak.. Domi is úgy van,mikor mihez van kedve.
varga tünde

Bari!

Persze igazad van,fontos a minőség is.
De azért szar,h.Kinga eszik is,aztán mégis 2,5 éves gyerek súlyában van.
Na,mindegy!
Ő mondjuk tényleg a főzelékeket kivéve nem nagyon válogat,céklát,salátát,paradicsomot,káposztát ilyeneket megeszik,gyümiből,banán,alma,dinnye,a gyümik azért nem mennek annyira.
Ma is eddig pl.reggel egy szelet lekváros kenyér
Délben húsleves leve répával,töltött káposzta,fél töltés+5nagy evőkanál káposztája+hozzá 3/4 kenyér!De súly szempontjából semmit nem ér,ha 5x ennyit evett volna sem mozdul a súlya.
De jegeljük is a témát.
A kislányt,h.hívják?
Fenn vannak az iwiwen?
Ilyen 14kg-mal,h.engedték iskolába?

Én sem kövér felnőttet akarok a gyerekeimből,sőőőt,de
most azért jó lenne,ha koruknak megfelelő "átlagos"súlyban lennének.
Épp volt nálunk tegnap egy házaspár,apuka igen kövéres kb 120-130 kg,29 éves ,volt vérvételen szar a koleszterine,szar a cukorja,kövei vannak,szóval isten ments az elhízástól..
Maradjunk abba,h.legjobb az arany középút!

Most mindennél jobban idegesít Olivér,ma eddig 3x ment a hasa,2x kapott Bolust.

Kép

Kép
kory

Kory: nem értem,én sem.gyerekdoki a fogát mondta?esetleg egy tenyésztést megérne.nem?mit gondolsz róla?
varga tünde

Nekem megérné,de a doki eddig nem lépett!

Kép

Kép
kory

Kory, figyelj Oli kajájára és akkor nem fog visszaesn ia fosiba. Mondom Martint csak a szigorú diéta hozta kia fosiból. Mikor azt hiszed már jó és adsz neki valami tejeset, akkor rögtön visszaesik, de ha még 1-2 napig diétázik, akkor rendbe fog jönni.

Éva

KépKépKép
agmano

Évi!
ok.így teszek,csak a tápszert nem tudom elhagyni,mert azon alszik el!

Kép

Kép
kory

Kory!

És ha kérnél az orvostól kis dobozt,hogy te így szeretnéd és kész.Postán te majd feladod,úgyis ingyenes.Így legalább megnyugodnátok.

Ma nem vittem Bencét oviba,mert folyik az orra. Fél napra meg felesleges így kúrálom,hogy hamar rendbe jöjjön.
varga tünde

Ja meg persze köhög is hozzá :?
varga tünde

Kory, oké az esti tápi, mint írtad azt már régóta kapja, és az nem tej, a többi étkezésnél ne tejezz. Hogy van ma Oli?
Jobbulás Beninek!

Este jövök, ma lesz genetika, este pedig megismerem a dokimat.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

oké..köszi :)

kíváncsi vagyok mit mondanak.. :) aztán nézz ám be a lába közé :wink:
varga tünde

Sziasztok!!

Kory!!

Nálunk a Mariettának volt ilyen baja 1 éves kora után. Aztán rájöttem: már nem forraltam a vizet és nem bírta. Visszatértem a forralásra és elmúlt a hasmenése. Te forralod még a vizét amit iszik, vagy amiből a tápi készül???

Meg az jutott még eszembe, hogy ennyi idősen az enyémek már rendesen vacsoráztak. Mondjuk ugyan tápot soha nem kaptak, de a cici, amit ettek lefekvés előtt, az már kajának nem volt nevezhető :lol: :lol: csak összebújásnak. Szóval én nem gondolom, hogy ennyire számolgatni kellene a táp mennyiségét. Ehet mást is. Sőt az enyémek 2 éves korukig egyáltalán nem ittak tejet sem, de mostanság is heti 2-4 dl az adagjuk :lol: :lol:

Olinál én is egy szigorú diétát csinálnék, akármilyen fertőzés az oka ez használna. De szerintem a foga is okozhatja, sőt Mariettánál mindig hőemelkedéssel jöttek a fogak( és nagy fájdalommal :cry: )

Kingus hány centi???

Sajnos nincs időm többet írni, dolgozom :oops: , csak Oli miatt írtam. De pusszantok mindenkit!!! Betegeskedőknek jobbulást!!

Évi kíváncsi vagyok a genetikára, meg hogy milyennek tartod majd a dokidat :lol:

Esete többet olvasok és próbálok írni

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi

Sziasztok!

Én 1 évesen cici után tehéntejet adtam és semmi bajuk.

Voltam doki bácsinál, szimpi és a kérdéseimre is elvárásomnak megfelelően válsazolt. Nem úgy a genetikai tanácsadáson!
11-re mentünk, 3-ra értünk haza. UH alapján minden oké, láb között a csomag :? úgyhogy Tomi a drága :lol:
A tanácsadás csak abból állt, hogy írjuk már alá valahol, hogy kérjük vagy sem az amniocentézist :shock: .

Meg sem kérdezte, voltam-e beteg stb, kérdeztük, mi van, ha az Uh-ok alapján mindenk oké, akkor mi okozza, talán a méhlepény? Kitröhögött, hogy még ilyet! Semmi összefüggés. Na Karica ehhez mit szólsz? De a lelendő dokim mondta, hogy igen, negatív Uh-ok után figyelni kell a növekedés mértékét és én ezzel megnyugodtam.

Sanyi is megállapítottam, hogy katasztrófális az ellátás - itt is. minősége... még jó, hgoy velem volt, mert különben el sem hinné. Először hazaküldtem, de miután kiderült, hogy az amnioról kell dönteni, visszahívtam, mégse egyedül hozzak meg egy ilyen döntést, de szerencsére a mi esetünkben semmi eredménye nem lenne - vagy csak lerázott a doki-, így telejesen felesleges elvégezni.

Szóval 2 hét múlva újra Uh. És pihi. Na ez nem lesz könnyű, bár most legszívesebben bezúgnék az ágyba. Bocsi, most megyek is.

Éva

KépKépKép
agmano

évi akkor ezek jó hírek!!!
és jó hogy nem kell hasbaszuri sem!!
akkor tuti ,hogy ő lesz a rendőrjelmez harmadik viselője :lol:
ha csomag is van akkor az már nem köldökzsinór az tuti :lol:
21.hétben vagy...ne mááár .mikor rohant el így az idő??
képet!!!
barika2008

Gyöngyi!

Köszi,h.kimondottan nekem írtál :lol:
Oli tisztított vizet szokott inni,anyósoméknak van egy drága víztisztítójuk,onnan szoktunk palackozni,de ivott már többször csapvizet is.De rá fogok erre is figyelni!!
Most úgy áll a helyzet,h.ugye hőemelkedése napok óta nincs,de a hasa még megyeget.Talán annyi,h.tegnap már napi 2 széklete volt,de az híg.De legalább nem 5.
Dr.nőnk a fogára fogja.
Tápszert örülök,h.még iszik napjában 2x-3x,mondjuk csak alvásnál fogadja el,mert ha nem eszik vagy nem elfogadható mennyiséget akkor legalább van valami a gyomrában.
Mert azért kenyérből,tésztafélélékből még csak nem eszik annyit,mint egy kedvezőbb állagú tejpépből,bébiételből.
Neked mit ettek a csajok,ami kiadós volt és mennyiséget is ettek?

Tündi!

Te miket adsz a kicsinek?
Bébiételt,tejpépet eszik?

Éva!
Örülök a jó hírnek,és tök jó,h.ilyen optimista vagy,én
amilyen hülye vagyok bizti magamtól kérném a magzatvíz vizsgálatot,ha már ezzel az AFP-vel fülembe tennék a bogarat.
Ugye Bari?
De te csinálod jól,és rendben is lesz minden!
Nagyon hamar eldöntöttétek a nevet.
Mi az utolsó 2hétig válogattunk.
Barnabás,Áron,Olivér nagyjából ezek közül.
Kristóf lett volna,ha ugyanilyen vezetéknévvel nincs a családban egy kisfiú.
Így lett volna ithon egy Kornél,egy Kinga Korina és egy Kristóf.
Nekem így nagyon tetszett volna.

Cleo,Ktc!!!
Ti merre jártok?
Írjatok ti is!

Kép

Kép
kory

sziasztok!
kori nem is tudom...én félnék a hasbaszuritól.inkább azt a fizetős genetikai ultrahanggal egybekötött vérvételt kérném ami az istenhegyi úton van!én abban is bízok és nincs kockázata.csak drága mert asszem 30ezer körül van!!
barika2008

Bari!

Félni,én se kicsit félnék,de inkább,mint h.9hónapig fantáziáljak!

Kép

Kép
kory

Helló!

Kory!

Én Dominak azt adom enni,amit mi eszünk.Tápszert nem kapott soha,meg most sem.Nem itta-issza meg.

Voltunk dokinál: Dominak pöttyös lett a lába,de csak az alsó térdig,a doki szerint az éjszakai ruha miatt.Figyelnem kell. Benit is megnézte torka oké,de tegnap már volt hígabb széklete éjjel meg volt kevés fosi.Reggel is,így elvittem.Kapott valami löttyöt,és küldtünk széklet mintát tenyésztésre.Kapásból mondta,hogy tenyésztés kell,amiért ennyi hasmenéskórság van.Ezért nem értem a Te dokidat Kory. Na mindegy,ennyit rólunk..
varga tünde

Tünde!

Én sem értem,és tudod milyen aggódos vagyok amúgy ...
Írd már le légyszi,h.Domi miket és mennyit eszik egy nap?
Mert nekem Oli normális adagot csak bébis kajából eszik,szóval turmixoltból.
3 harapás kenyérrel meg nem sokra megyek..

Kép

Kép
kory

Sziasztok!

Éva! Nagyon örülök a híreknek! Dokiról: Szerintem egyszerűen nem akart belemenni a témába, én bízom az ÁEK-s dokikban, akik az összefüggést feltárták előttem. Ezért várunk most a babavállalással, előbb menjen le ez a néhány erős vírus, ha meg lehet előzni, hogy megint elkapjak valamit az elején, hát előzzük meg!

Kory, köszönöm, hogy te is hiányolsz! :wink: Olvaslak ám benneteket, csak sokszor erőm nincs írni. A héten még itthon vagyunk Borival, hétfőn volt az utolsó fülészeti kontroll, s már gyógyulóban van a füle, de az oviban épp hasmenős-hányós vírus van, hát nem erőltetem a dolgot. Így a farsangot is kihagyjuk, szegénykém úgysem élvezi, csak visít egész nap, nem érti, mi történik, miért más az a nap. Az roppant nem érdekli, milyen ruhában (jelmezben) van, ha kényelmes. Csak ilyenkor 1 terembe bezsúfolják a 3 csoport gyerekeit, felnőttjeit (25 gyerek+9 felnőtt), s ő nem tűri a kis helyet, a zsúfoltságot. A megszokott tevékenységek, foglalkozások helyett egész délelőtt zene meg tengés-lengés, zabálás van. Neki az ovi nem ezt jelenti. Tavalyról megvan a videófelvételünk, a férjem nem is bírta megnézni, úgy kiakadt, hogy minek kell ezt csinálni ezekkel a gyerekekkel.

Közben az is kiderült, mitől fulladok be mostanában (asztma). nem szabadott volna beoltatnom magam influenza ellen! Asztmásoknak tilos! Már tudom, miért. Keserű tapasztalat. De már javulok, már tudok köhögés nélkül beszélni percekig is. :shock:

Barika, amiről írtál, az a kombinált teszt? Azt olvastam, hogy azt fogják bevezetni az AFP helyett.

Megyek, elteszem magam holnapra... ja, mára.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ktc 2009.12.02 23:28-kor.
ktc

Sziasztok!

Ha előbb tudok ezekről a különböző tesztekről, tuti megcsináltatom, de drága dokinénim egy szóval sem említette, de mire megtudtam, hogy gond van, már késő volt.

Tündi, jobbulást a fiúknak!
Nálunk Norbi ilyen fajta, hogy nehezen jön ki a fosiból és az összeset összeszedi, most újra fosi van, de 5 percenként. Este belázasodott 38,5 lett pillanatok alatt a hónaljban, úgyhogy valszeg még magasabb volt. És semmit nem evett nem ivott. Így adam neki lázcsillapítót. Már éjjel kezdte a hasmenést, most nincs láza, de még biztos lesz. A nem pihenéstől nekem megint hepreszem készülődik, hurrá...

Mennyivel jobb egy decemberi gyereket kihordani!
Katica, tényleg elég durva, hogy összeterelnek ennyi gyereket, kinek jó ez? Főleg, ha ők sem élvezik....Így tényleg nem maradtatok le semmiről. Jobb is, ha teljesen letisztu la füle, mert ha van még benne savó, mindjárt megtelepedhet benne valami újabb baci.
Jobbulást neked is a köhögésedre! Elég durva lehet. A Kismama nem jár, de megnézem neten fenntvan?

Bari lefotóztam az Obelix hasamat, még nem töltöttem le a gépre, de én is elég dög fáradta vagyok az éjszaka miatt. Olyan aranyos volt Norbi, ő maga mondta, hogy soha többet nem bújik hozzám nehogy elkapjam tőle. Megnyugtattam, hogy azért hozzám bújhat, csak ne köhögjön rám és megöletlem. Persze, ha meggyógyult, akkor már puszit is adhat.

Megyek ápolni.

Még valami, Kory, van Norbinak egy csoporttársa, most tornára jár ő is, 12 kiló, de iszonyú vékony. Na ő vékony! És tök jól eszik. Nálunka dokinéni sem aggódik és a szülők sem.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok!

Éva, e-mail címre szívesen elküldöm a cikkeket, be vannak szkennelve, a netes változatban ezek a saját történetek nem olvashatóak.

Mielőbbi gyógyulást kívánok a kis betegeknek!

Katica
ktc

Helló!

Csak röviden:

Kory!

Domi reggel iszik kakaót mikor felébred kb. 1,5dl.Aztán mikor felöltözünk és lemegyünk reggelizni őt is oda ültetem az asztalhoz,akkor megeszi a meleg szenvicset ami kb. 1 karé takar,ezen van párizsi-vajacska-sajt.Felkatonázva.
Ebéd előtt,attól függ egy fél alma vagy valami édesség pl. tegnap a párom mamája hozott neki kinder tejszeletet ezt meg is ette.Aztán délben evett egy kis zöldséglevest,én már rég nem turmixolok,ezt ha adagra nézem egészben a sárgarépa stb. leveszöldség,tészta egy üvegnyi,turmixolva lehet kevesebbre jön ki sőt biztos.Aztán másodiknak kis pennét evett,ő kakaósan tésztát így szereti :) Alvás után 4 körül evett megint egy kis vajas sajtos kenyeret ez is 1 egész karé volt,ha jól emléxem :roll: f7kor meg megint tészta,aztán kakaó lefekvéskor,de ez kb. 2dl nem több.Ja kifelejtettem a túrórudit :roll: az is volt.Közben ő legalább 4dl iszik napközben hol többet,mert tetszik neki az egyedüli pohárból való ivászat. :) Jelenleg most Domi többet eszik,mint Beni.. :)

No lépek majd még jövök.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Köszi jókívánságokat, fosi-láz nincs, de van helyette 2 hurutosan köhögő + nekem herpesz.
Remélem hétfőn már mennek....
Ma lett volna egy ingyenes 2 kredites előadás, amire el kellett volna mennem. Már csak 3 évem van és 5 év alatt évi 4 kreditet kellene gyűjtenem. Első két évben 0 kredit, jól haladok. Remélem nem veszik komolyan, hogy évente meglegyen a 4.

Éva

KépKépKép
agmano

Éva!

Nálunk is hasonló a helyzet.Beni nem fosizik,de köhög úgy,mint a tieid. Uhh azt hiszem,most Te nem is használhatsz a herpeszre semmit,vagy rosszul tudom? :shock:
varga tünde

tündi légyszives ilyen menüsor le se írj!!ez a 8 éves fiam 3 napi adagja,folyadékból meg 1 heti :twisted:

de ki merem mondani,hogy az általam zabagép kamasznak tartott szindi sem enné ezt meg egy nap alatt :lol: :lol: :lol: :lol:
barika2008

Tündi!

Na,ezt olvasni is sok(k) volt!
Máskor inkább nem kérdezek,mert ennyi mindent jó,ha a 8.-os ballagásuk táján megesznek :lol:
Ennyi kajához képest hány kg?

Éva!

Te mit adtál nekik fosira,nagyon hamar kigyógyultatok szerencsére!!??
Bár a hurutos köhögésnél semmit sem utálok jobban!

Ktc!
Tényleg jó későn írtál éjfél után volt már.
Hát akkor így tényleg semmit sem veszítetek a farsanggal kapcsolatban.
Esetleg otthon ha van jelmezed öltöztesd be egy kicsit,hagy játszon benne ,te meg készítesz pár fotót.
Nekem is jár a Kismama több éve,sogoromtól ezt szoktam kapni karácsonyra,de én tovább szoktam ajándékozni,mert kimondottan utálok raktározni mindent.
Ha tudod nekem is küld már el légyszi!
Bori!
Kisebbekkel,nagyobbakkal,fiúkkal vagy lányokkal szeret játszani?

Kép

Kép
kory

Ktc!

Mient megláttam a két cikket rögtön emlékeztem rá!!!
Nagyon köszönöm,h.átküldted.
Nagyon aranyos mind a két képen!
Te meg az anyarapszolgaság kapcsán gyönyörűen megfogalmaztad a gondolataidat.
El is határoztam ha besokalok,ha magam alatt leszek többször is elfogom olvasni a cikket.
Mégegyszer köszi!

Kép

Kép
kory

Kép Kép
barika2008

Írtam egy csomót, de elszállt....
Majd holnap újra.

Éva

KépKépKép
agmano

Sziasztok

jöttem bejelentkezni :)

sajna semmi időm nincs mostanában írni.
MA voltak a suliban a vízsgák...már erre kellett készülni 1-2hete.de ezek még csak "kisvízsgák" sajna.
Nyakamon vannak ugye a bevallások,könyvelések...vagyis voltak,mert ugye 25-én készlettek.Nekem még volt pár orvosi vízsgálat is a hétre (még a gégemizériával kapcs).sőt még a gyerekek is itthon vannak szerda óta....mint mindenkinél...nálunk is köhögés.Hát röviden ennyi :) :)

Tündi.nem semmi Domi kajálása :) igazán jól eszik!!! Én már le se írom,hogy Zsolti mennyit eszik...mert tuti túleszik néhány felnőttet :lol: :lol: ...Sziszi meg nagyon keveset eszik egyszerre,de sokszor eszik egy nap.

Bari.nagyon csini a kalózod :) nekem a faláb tetszik a legjobban :)

Na...most mennem kell...fürcsiznek még...

ANdi és

KépKép
KépKép
cleo27

Helló!

Na igen jól eszik Domi,de néha meg nagyon válogatós ám.Csak úgy röpködnek a dolgok :shock: Most 11kg körül mozog,nem voltunk méreckedni kb. 1,5 hónapja :oops:

Képzeljétek kijött az első foga Beninek,és a mellette levő is nagyon mozog,ÉS e mögött az új fogának már a csúcsa kivan bújva! Ilyenkor ki kell húzni a még bent lévő tejfogat? Vagy majd kijön magától? Nem gond a másiknak,hogy ott van még a tejfog?

KTC!

ÉN is kérek cikket,az emailemre mehet.. :)
varga tünde

Jobbulást a köhögőknek!

Ez a fogváltás időszaka? Martinnak is mozog az első, már 1 hónapja mondta először, hogy fáj, 3 napja lötyög, rossz nézni.
Szerintem ki fogja lökni a csontfog a tejfogat. Különben hogy húznád ki? Van azért annak is gyökere és még kapaszkodik, nem?

Andi, képzeld, alig győzőm mostanában hazahordani a kaját, szerencsére. Azért az is számít az étvágyban, hogy nem nagyon betegeskedtek a télen. Mit fog zabálni 3 kamaszfiú?!

Katica cikket én is várom (iwiw-en jelöltelek).

Éva

KépKépKép
agmano

én küldtem az emailemat és nem kaptam cikket :?
:roll:
barika2008

Hali.

Évi.ez legyen a legnagyobb gondod :lol: :lol: :lol: ...de majd ha a lányokat is viszi a 3 fiú :lol: :lol:

Tündi. az első fogaknál normális,ha ideiglenesen 2 van...vagyis a tejfog és a maradandó is egy helyen.De ha nagyon mozog segítsetek neki egy kicsit.nem semmi tempóban fogzik Beni.pont ott tart ahol most Zsolti :shock:
Évi.Ti hogy álltok a fogakkal?

Többiek.mizu veletek?

Andi és

KépKép
KépKép
cleo27

Most csak pár kép!
Játszóházba voltunk(ott készült az arcfestés),és babalátogatóban! Kép Kép Kép

Kép

Kép
kory

Sziasztok!!

Bari!

Tényleg szuper a kalóz!! :lol: :lol:

Húúú, hogy haladtok a fogacskákkal!! :shock: :shock: Mi még nem tartunk itt, szerencsére!! :lol: Ez is egy olyan vizválasztó dolog, amitől érezni, hogy egyre csak nől ez a gyerek :lol: :lol:

Andi!! Te szegény!! Jó le vagy havazva!! Nem írigyellek téged sem!
Mi volt az orvosi vizsgálatokon?? Minden oké?

Kaptok pár képet a balerináimról! :lol: :lol:
Kép Kép

És hogy lássátok nálunk is volt hó!!!!

Kép Kép Kép

ágyöngyi

Kory!!

Ooopsz, megelőztél :lol: :lol: Húú de szép lett a csajszi!! :lol: :lol:
És Olivér....látszik mekkora kópé, a szeme sem áll jól, de gondolom levesz mindenkit a lábáról!! :lol: :lol:

ágyöngyi

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?