Új privát üzeneted érkezett!

Dzép jó reggelt mindenkinek!

Legyetek nagyon jók,vigyázzatok magatokra és a legfőbb írjatok regényt,jó sokat,mert olvasni szeretnék!!
Mindenkinek köszönöm a drukkot,annyira jól esik!! :D :D :D

Kép







Kép











Kép














Kép








pussz mindenkinek!!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok jo reggelt
Andy sokat sokat gondolok rad, milyen koran keltel, mivel utaztok vonattal, kocsival?
Roni nagyon sajnalom az esetet, tudom milyen erzes en is jartam igy, mintha nyul lennel es kiserleteznek rajtad. De remlem,h. most mar akkor kiderul, h. mi miert volt es akkor hatha sikerrel jartok.
Fancsi nagyon orvendunk, a ferjem is nektek. Hatha tobben vannak.
Tocsa neked pedig pihenest es ne vakargasd a sebet.
udv a tobbieknek is.
En meg mindig varm,h. megjojjon es akkor akcio indul.
Kivanok kellemes hetveget.
Eniko
enierdelyi
 
 


Szép napot lányok! :D :wink:

Andy!! :D
Veled vagyunk! :wink: Tuti,hogy minden OK lesz! :D

Roni!! :D
Nagyon sajnálom,hogy így jártál, pont úgy mint én a Kaálisokkal. Nekem is 10 évem ment rá a bohóckodásra! Az elzáródott petevezeték pedig bizony nagyon sok kárt tud okozni! Nekem úgy mondták anno / nekem is ez IS volt /, hogy kb. olyan, mintha bezárnának téged egy olyan kis helyiségbe ahol semmi szellőzés nincs, és befújnának pl.gázsprayvel. Az embrióknak is olyan, mert valami olyan trutyit bocsát ki a petevezető a méh felé, hogy azok a szerencsétlenek elmenekülnek! :evil: Tudom,hogy sablonszöveg, de fel a fejjel! Ha tudjátok, minnél hamarabb essél át ezen a műtéten, és a következö hónapban hátha lehet már lombikozni! :wink:

Tocsa! :D
Vakarózni még fogsz egy ideig! :evil: Én is néha még kapirgálom magam mint egy rühes kutya! :( Ja. És az időjárásváltozást nagyjából mindig meg fogja érezni a bibi! Legalábbis én érzem!


Mindenkinek puszi:Hugi.
hugi206
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi a névnapi köszöntéseket. :lol:

Fáncsi :D

Micsoda szuper eredmény! :lol: Gratulálok, és keddre drukkolok!

Andy :D

Mára drukk a randihoz. :wink:

Roni :D

Sajnálom.

Pusz mindenkinek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sziasztok lányok! :D
Nagyon apad a fórum! :(
Mindenki készül a hétvégére? Tessék néha ide is benézni! Be fog csődölni!!
Tocsa, Noki, Fáncsy, Zsu, Kockáspléd... Hol vagytok?


Andy! :D
Egyedül te vagy indokoltan távol! Biztos már meg volt az akció, és már úton vagytok a picikékkel hazafelé. Ott bent a pocidban, meg remélem harcba indultak a katonák! :wink:


Beszéltem a barátnőmmel, ő 8-kor már ott volt, és du:2-kor jött el, de akkor is úgy, hogy már mindenkinek szólt, hogy a fia 3/4 1-től a suli elött áll, és várja őt. Állítólag bazi sokan voltak! :(
Remélem nem fognak úgy járni mint a nagy Kaálisok, hogy a mennyiség a minőség rovására fog menni! Nekem legalábbis az is tettszett ebben a helyben, hogy nem voltak olyan rengetegen!

Mindenkinek puszi:Hugi

Kép
hugi206
 
 


szép jó estét!

sajnos ezen a hétvégén nem leszek valami aktív, ugyanis vasárnapig vidéken okulok, reggeltől estig, ahogy azt ma is tettem....iszonyatosan elfáradtam, most értem haza.

andy, remélem minden okés volt ma! várom az élménybeszámolót!

hugi, én is remélem, hogy nem fog a mennyiség, a minőség rovására menni...nagy a teltház mostanság, az biztos... én is nagy nehezen kaptam már csak időpontot a keddi uh-ra...

ne haragudjatok, de nincs erőm többet írni..annyira szétcsúsztam ma...

puszi nektek,tocsa,noki,enikő,zsu,andy,kockáspled,hugi,roni,zsiby ugye nem hagytam ki senkit? ha mégis, akkor nehari! vigyázzatok magatokra!
fáncsi
 
 


Sziasztok,

azt hittem, hogy már sosem, de ma végre megérkezett a mensim, normálisan. Bevettem már a második bogyót és március 2-án megyek ultrahangra. Ha minden jó március 6-án visszakapom a kis eszkimókat.
El sem tudom mondani mennyire örülünk neki.
Remélem mindenki jól van és csak ámulok hogyan hízik ez a fórum. Noki emlékszel még? Az elején vadásztuk az embereket, lassan meg vissza kell olvasgatnom , mert annyian vagyunk összekeverem ki hol áll éppen.
Ahogy nézem jó a felhozatal, potyognak a bébik:)
Többen írták a tumultust a kedvenc kis klinikánkon, remélem nem lesz szokványos a történet, hogy ez is egy sztárhely lesz , ahol a kutya se tudja kik vagyunk és honnan jöttünk,merre tartunk.
Ma olyan jól esett, hogy amikor Erika felvette a telefont őszintén örült annak, hogy megjött végre ez a "dög"( mert én dühömben már csak így becéztem) és végre megyünk a pöttyökért, akik már a sorozatos pech miatt október 17 óta várnak ránk a hidegben.
Erika mondta, hogy nem lesz ott Vereczkey doktor, hanem valaki más, akinek én még a nevét sem hallottam soha. Ismer valaki új dokit???
Nagyon hozzá voltam már szokva Vereczkeyhez :(
Jók legyetek, pihenjetek a hétvégén, remélem szép időnk lesz.
kockaspled
 
 


Sziasztok,

Jól elfáradtam én is ma. Volt egy határidős munkám, azt pár perce küldtem el. Szóval dolgoztam, aztán pihenés képpen kitakarítottam meg mostam egy csomót és bepácoltam a húsokat a holnapi ebédhez (vendégek jönnek), utána megint munka mostanáig.

Lányok, én állandóan csak ennék. Hihetetlen mennyiségek csúsznak le. Mi lesz így? :roll: Jaaaaaj :oops: :roll:

Andy, milyen volt? minden rendben zajlott? Gyere és mesélj. Sokan voltak? Jót pihiztél az inszem után? Melyik szobába kerültél?

Eni, drukkolok, hogy megérkezzen végre és te is közelebb kerülj a célhoz.

Hugi, egyre jobban viszketnek a sebek és ugye néha azon kapom magam, hogy odanyúlok, dehát hova? ezek a sebek ugye eléggé alul vannak. :lol: Nagyon kell figyelni magamra. :lol: Amúgy nekem volt már ilyen laparos műtétem kb 12 éve, és a vakbelemet vették így ki. Egydarabig megérezték a sebek az időjárás változást, aztán elmúlt. Majd most az új sebecskék lesznek az időjósok. :wink:
Amúgy az inszem nem úgy megy, hogy bemész, fellövik a cuccost és "mennyéistenhírível", hanem utána feküdni kell pár órát. Én soha nem szabadultam inszemkor sem du 3 előtt.

Andy, emlékszel még arra az inszemre, amikor egy szobában feküdtünk, csak még nem fórumoztunk. És Noki is ott feküdt velünk, az volt a műtétje 2. napja. Micsoda meleg nyári idő volt még akkor. A négyágyasban voltunk és feküdt még ott egy lombikos lány is. Vajon neki akkor sikerült?

Fáncsi, merrefelé jársz? Csak okulás vagy egy kis buli is? Mivel tömik a kis buksidat? :wink:

Szia Kockaspled, de jó hallani ismét rólad, és micsoda hírek! :D Szuper. Nagyon-nagyon szorítok, hogy mostmár semmi se gördüljön a picik útjába a pocid felé vezető úton!

Az új doki Hausman doktor. Fiatal kis lelkes doki. Én olyan pályakezdőnek néztem, de kiderült, hogy az már 10 éve volt. Most itt okosodik Vereczkey doki mellett és félig a Ciris-ben, félig meg nem tudom hol dolgozik, amúgy szülész, asszem.

Valóban, néha már nagyon sokan vagyunk, de úgy látom, gyorsan pörögnek az amberek, mert mindenki végzi a dolgát és nem pletyóznak meg kávézgatnak. Mártinak is mindig van ideje legalább pár szót váltani az emberrel, V. doki is annyi időt tölt az emberrel, amennyit a szitu megkíván. Mi mostanában egyébként valahogy mindig kifogtuk, mert alig voltak. Amikor a műtét után jöttünk haza, akkor már csak mi voltunk az intézetben a párommal meg az ott dolgozók és Somody. 8) Fontos mítingek zajlottak, gondolom. Szerencsére a megbeszélések befejeződtek, mire mi elkészültünk és jó sokat tudtunk beszélgetni V. dokival és akkor néztük meg a felvételt is a műtétről.

Rövidke kis beköszönést terveztem mára, de nem tudtam meghazudtolni magam....Olyan fura, mert amúgy meg nem vagyok egy olyan folyton dumálós csajszi. A férjem már csak Dumas-nak hív, annyit írok.

Jó éjt mindenkinek, az elveszett báránykáknak is!
tocsa
 
 


Sziasztok Lánykák!

Kicsit eltűntem, de most már leszek. Ma volt a punkció, 10 petikét sikerült levenni. Holnap hívnak, hogy hány megtermékenyülés van. Láttam, hogy a táblázatba beírjátok a meddőség okát is, nálunk a spermák száma a gond.
Holnap visszaolvaslak Titeket, látom gyarapodott a fórum. Szép álmokat nektek.

Móni
móni101
 
 


Sziasztok
Ha valaki szeretne bekerülni a táblázatba akkor jelezze Nekem!
Ha valamit javítani kell akkor szintén kérek infókat és javítom :D
Bocsánat,hogy nem tudok jönni...jövőhéten délutántól aktívabb leszek!
Kép

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok lányok!

Azért nem írtam eddig,mert most egy kicsit másképp reagálok,ne karagudjatok!

Tocsa!

Most a 33-as(kétágyas) szobában voltam,egyedül.
Szerintem inszem csak elvétve volt,de lombik rengeteg.
Képzeld,25 percet késett a vonat...de így is sikerült odaérnünk negyed 11-re,nem vártam sokat már csinálta is,két lombik között:)
Minden rendben volt,most csak másfél órát feküdtem,mert azt mondta V.doki annyit pihizek,amennyit én akarok.Tudta,hogy minél előbb haza akarok érni,más kérdés,hogy nem jött össze.
A bibidnek probáltad már az aloe verát??Attól hamar gyógyul.Én a 25 cm-es vágásomnál csináltam.

Hugi!

Barátnődnek mikor volt??
Csak azért kérdezem,mert lehet,hogy őt láttam,de nem 100%.
Én is elég sokáig ott voltam,még 2 óra után is.
Olyan édesen írtad a katonákat,jót röhögök,mert most úgy érzem,nem is katonák,hanem egy egész hadsereg harcol bent:D :D

Kockáspléd!

De örülök,hogy jelentkeztél:D :D
Nagyon sokat gondoltam/gondolok Rád!!!
Mennek 1000-rel a drukkok!!

Noki!

Beírhatod a táblicskuba,hogy március 6-án megyek vérvételre.
Köszönöm!

Lányok!

Tegnap is,meg még ma is olyan hányingerem van.
V.doki azt mondta,azért,mert sok lett a tüszőm és így reagálok most.
Különösen viselem a mostanit az bizti:a jobb oldalon,mintha felüléseket csinálni,néha mintha halak uszkálnának bennem.
Fáj az alhasam,olyan mensi szerű érzés,mert V.doki megmacerálta a méhemet is,fogóval fogta össze.Eddig ilyet még soha nem csinált.
Most sokat pihizek,olvasok:) :)


Sok-sok pussz mindenkinek!!
Sokat gondolok Rátok!!

Andy
bandy27
 
 


Andy!!!! Nagyon örülök neked, hogy van egy egész hadsereged, hidd el, a megfelelő kiskatona célba fog érni!!!! :wink: :D

Noki, légyszíves vegyél ki a táblázatból, mert szerintem nyár vagy ősz előtt nem igazán kezdünk!!!!! Addig nem szeretnék ott üreskedni!! :D Köszi!!!! Megy a pénzgyűjtő akció :wink:

Néha benézek és olvaslak titeket, sok-sok sikert mindenkinek, akár akció előtt -akár akció után áll!!!

Én jól vagyok, megnyugodtam, hogy végre mennek a dolgok előre!! Legyetek jók lányok!!!! :wink: Jólányka
jolanyka
 
 


Sziasztok,

Jelentem, a vendégek elmentek. Konyhában rend uralkodik.

Móni, biztosan tudod már, mennyi petike termékenyült meg. Kérlek, ne csigázz, áruld el nekünk is. :wink: :D Hétfőn transzfer? Hajrá babócák, hajrá mamóca! :D

Andy, végre, hogy előkerültél. :lol: Lehet, most kicsit érzékenyebben reagál a szervezeted a stimura, mert több tüsződ lett, mint eddig bármikor. Ez biztosan azért van, mert most sikerül! Katonák előre, aztán hajrá fiúk, hajrá lányok odabent! :D Vigyázz magadra!

Többiek! Hol vagytok? Na jó, Fáncsi agytágításon, Noki meg írta, hogy most nem jön. Biztosan szép lesz az a konyha. :wink:

Nyugis, szép estét, majd még jövök ma!
tocsa
 
 


Úgy látom, magam maradt. :cry: Na sebaj, azért leírom, hogy milyen klassz kis hétvégén vagyunk túl. Tegnap jöttek a vendégek, felköszöntöttek, jót ettünk, dumcsiztunk, aztán távoztak és este meg a Hugomék jöttek át a férjével. Szegény Tesóm, még mindig nem akar kibújni a babóca és már elég nehezen viseli. Holnap is mennek dokihoz és megbeszélik, mi legyen. Mondtam a kis keresztfiunknak, hogy mostmár ne lustizzon tovább és bújjon elő és szépen ügyesen segítsen a mamájának a szüléskor. :D

Hát, asszem, most ennél töbet nem tehetek....

Ma meglátogattuk a nagymamámékat meg anyut is. Olyan dilis tyúk vagyok, elég régen vezettem már, mondjuk legalább 2-3 hónapja, mert valahogy nem volt rá alkalom és ma mondta a férjem, hogy vezessek és én nem akartam. Parázok, hogy elfelejtetettem az amúgy sem túl stabil vezetés tudásomat. Pedig valahogy vissza kell szoknom. Nem lenne nekem bajom, egészen addig, amíg más autóval nem találkozok az utakon. :D Elég későn szereztem meg a jogsit (nincs még 2 éve) és szerintem ilyenkor már nehezebb rutint szerezni, mert az emberben több a félsz.

Aztán a zzuram elment gyúrni, de utána elvitt engem sétálni is. :D

Jaaa, kádfürdőztem is, ami már nagy szó így a műtét után. Holnap elmegyek szolizni, mert meggyőződésem, hogy a szőke tincseimhez jobban illene egy barnább tónusú bőr, mint ez a mostani fehérbe hajló. :? :D Szerdától meg torna, torna, torna. :D Szóval, láthatjátok, teljesen jól vagyok, és újra teljes! :D

Kinek hogy telt a hétvége? Mivel szinte senki nem írt jóformán semmit péntek óta, így hosszú-hosszú beszámolókat kérek :!: :wink: Biztosan sok minden történt veletek.

Andy, hogy érzed magad? Remélem, kicsit lecsillapodtak a hormonok és már jobban vagy.

Fáncsi, milyen volt az okítás? Jól elfáradtál, igaz?

Hugi, mennek a szurik? Belegondoltál, hogy nemsokára te is a szívecskék számát szaporítod a táblázatban Kockáspléddel meg Andival és Mónival és Enikővel együtt. Márciusban rajtatok a világ szeme Lányok! :wink: :D Hűű, de sokan vagytok!

Zsiby, hogy vagytok? Jön Vuk? :wink: :D

Noki, elkészült a konyha? jól vagy? vízszerelő felbukkant felétek? :wink:

Móni, holnap lesz a beültetés? Mennyi pete termékenyült meg? Írd meg, mikor kell drukkolni! :wink: :D

Zsu, nemsokára tesztelés. Hogy érzed magad? Minden rendben? Te vagy a mi februári babásunk! :D

Enikő, vörös hadsereg megérkezett? Remélem, minél hamarabb tudtok kezdeni és márciusban már ti is teszteltek! :D

Baba, Nusi, hová bújtatok? :D

Böbe, Roni, Jólányka és Mancs, titeket is várunk vissza a hírekkel magatokról. Bobe, tudod már, mikor lesz a műtét?

Nagyon remélem lányok, hogy ezúttal senkit sem hagytam ki a felsorolásból. Ha mégis, hát nagyon- nagyon sajnálom. :cry:

Szép estét és írjatok sokat!
tocsa
 
 


Sziasztok!

Tocsa!

Jó kis mozgalmas hétvégéd volt,biztos nagyon jól érezted magad :D
Köszönöm kérdésed,még nem igazán vagyok jól,der már azért jobb mint tegnap...belegondoltam nem véletlen.hogy ílyen dolgokat érzek.
Tudod,apuci hobbija kick box és úszás...na ezt érzem én is benn.
A hányinger is kínoz,de nem olyan vészes.
Most sokkal jobban húz az ágy,ezért nem is írtam eddig,bocsesz!!
A szoli jót tesz a bibigyógyulásban is :D :D

Móni mennek Neked is 1000-rel a drukkok!! :D :D
Ne haragudj,de csak most olvastam el mi van veled!!

Én nem sorolok neveket,de mindenkire sokat gondolok és mennek a drukkok 1000-rel!!!


Vigyázzatok magatokra!!

Pussz mindenkinek!! :D :D :D

Andy
bandy27
 
 


Tocsa!

A legfontosabbat elfelejtettem!!!!
Hugod mikorra van kiírva??
Nagyon szurkolok Neki és könnyű szülést kívánok neki!!!
Mi finomat főztél tegnap a vendégeknek??
Én tegnap megkívántam a tojásleveskét,tudod,aminek leírtam a receptjét és olyan csirkét megszortam fokhagymával,amit nyakon öntötem kechuppal,reszeltsajttal és tejszínnel+lrümpéipüréz csináltam hozzá.Isteni és gyors kaja.


Pussz Neked!!
bandy27
 
 


Sziasztok!

Köszi a drukkokat Mindenkinek! Andy nagyon szurkolok neked!
Ma beszéltem a biológusnővel, 8 gyönyörű petike van úgyhogy szerdán lesz a visszaültetés. :))))

Móni
móni101
 
 


helló csajszik!

szörnyű hétvégém volt, én teljesen kikészültem, hát ilyen fáradt talán még soha sem voltam.... tegnap este fél hét körül értem haza, szóval gondolhatjátok... :oops:
most meg dolgozom ezerrel! :P

ja, képzeljétek, ma egy újabb kollegina jelentette be, hogy babát vár... :o :o már öten vannak a cégnél, ha jól számolom.... :shock:

holnap megyek uh-ra! 8) mindenre fény derül :? azért jó lenne, ha ketten lennének.. 8) de igazából teljesen mindegy, bárcsak minden rendben lenne! :)

a mellem annyira fáj, hogy az nem is igaz! nem zavar, csak úgy leírtam! :D legalább érzek valamit végre a felfújódáson kívül... :roll:

ígérem ma többször is benézek! 8)
írjatok jó sokat!

puszi, szép napot! :idea:
fáncsi
 
 


na újra benéztem, de szomorúan konstatáltam, hogy pang a mi kis fórumunk...na sebaj! :) később újra jövök! :wink: :wink: :wink:
fáncsi
 
 


Sziasztok lányok! :D

Egy kicsit én is eltüntem. Gyermekem még ugyan nincsen, de lehet mégis nagymama leszek, mert az én drága kiskutyámnál szombaton volt egy menyasszony, és tök ügyi volt a fiam, mert sikerült nagyon körbeudvarolni a kislányt.Most várunk, kb 1 hónap múlva már lehet tudni, hogy lesznek-e kiskutyák vagy sem. Remélem lesznek, kis hófehér szőrgombócok! :D :wink:

Andy! :D
A barátnőmnek 3/4 11-kor csinálták az inszemet, és kb:2kor jött el. Tegnap hívott, és mondta, hogy kérdezzem meg Tőled, hogy normális-e, hogy azóta fáj a hasa és a petefészke? Nem akar mindennel betelefonálni a C-be.
Te jól vagy?

Tocsa! :D
Igen, megy a szuri, még csak reggel a Suprefact. A Puregont pedig úgy fogjuk beadni, ahogy leírtad! Köszi szépen! :D

Fáncsi! :D
Te szegényke! Pont most dolgozol ilyen sokat, amikor inkább pihizni kéne!? :(
Látod, mondtam,hogy téged is utolérnek majd szépen lassan a tünetek! :wink:

Mindenkinek puszi!

Nokinál biztos nagyon készül a konyha, mert nem nagyon fórumozik! Biztos szép lesz! :D

Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok
Végre kész a konyha....bár még nem lett teljesen visszapakolva minden ,de egyszer csak készen lesz minden :shock:
Tegnap Kaposváron voltunk barátoknál és nem tudom,hogy hogyan ,de sikerült úgy megfáznom,hogy most ki sem tudok kelni az ágyból :cry:
Az orrom folyik a torkom fáj,a fejem szétszakad....
Na tehát mindig van velem valami :oops:
Holnap jön a barátosném és segít ,hogy a konyha teljesen be legyen fejezve....mármint a takarítás szempontjából :D

Majd lassacskán visszaolvasok és talán sikerül képben lennem,hogy kivel mi történt az elmúlt időben :D

Sok puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!
Én is vagyok még ma. Holnap megyek a C-be műtétre. Annyira izgulok. Minden órában más hülyeség jut az eszembe, most éppen az, hogy nem szeretnék úgy járni mint Bobcsike, hogy 2 műtéttel tudják megoldani a miomáját. Nekem ugyan 1 van, de majdnem 7cm-es így gondolom nem alaptalan a félelmem. És a műtéttől magától is nagyon félek. Szeretnék már 1 héttel öregebb lenni. :oops:
baba1973
 
 


sziasztok Lányok!

Tocsa, köszönöm, hogy gondoltál rám.

a háttérből mindenkinek drukkolok, aki éppen "akcióban" van;
- Huginak, hogy szépen menjenek a szurik,
- Móninak a 8 szép petihez, hogy minél többnek sikerüljön találkozni a fiúkkal :-)
- Tocsának, Nokinak jobbulást illetve gyors regenerálódást
- Andinak is speciális megadrukk az ígéretes induláshoz
- Kockáspléd, Zsu, Nektek is mennek a drukkjaim
a kismamáknak pedig további problémamentes heteket és hónapokat :-)
(remélem nem hagytam ki senkit, ha esetleg mégis, akkor bocsánat)

elnézést, hogy így eltűntem, sjanos nem olyan jók az eredményeim, amit pszichésen kicist (!) rosszul viseltem, így leállítottam magam a netről és a fórumozásról, meg a kutakodásról, statisztikákról, megoldásokról, hogy ne görcsöljek jobban a témára. fontos, hogy elfoglaljam magam mással mint a lombik. úgyhogy egy ideig megint a soksokmunka- soksoksport hetek jönnek :-))
a fogigátlót tegnap kezdtem, ha lesz miről, ígérem beszámolok.

úgyhogy most ezért is jöttem, hogy egy időre elköszönjek Tőletek.
mindenkinek a legjobbakat!


M.Mancs
medvemancs
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok!!

Hugi!

Mondd meg barátnődnek,h Nekem a jobb oldalamon és az alhasamnál van olyan érzésem,mintha uszkálnának a halak bennem,meg néha kisebb box meccs játszódna le(pici görcs szerű dolgokat érzek teljesen váratlanul),mostmár a bal oldalon is elkezdte ma reggel és még mindig kínoz elviselhetően a hányinger.Szóval elég furi érzések,de annak tudom be,h a méhem is meglett macerálva és még soha nem volt ennyi tüszőm.Tudom,napról-napra jobb lesz :D :D Neki is drukkolok 1000-rel!!!!

Noki!

De jó,hogy kész a konyha!! :D :D
Biztos te is örülsz neki!!
Gyógyulgass,idd a meleg teácskát 1000-rel!!

Fáncsi!

Mit ne mondjak nem irigyellek az agytágítás miatt!!
Azt szokták mondani:a szellemi fáradság rosszabb,mint a fizikai...hát én tapasztaltam,h igaz.
Holnap csak jó híreket kaphatsz,ne félj!! :D :D

Baba!

Te se félj,mindenki veled van és 1000-rel drukkolunk,hogy minden rendben legyen és hamar meggyógyulj,h ketdhessen a babaprojekt!!
Sokat fogunk holnap Rád gondolni!!


Na megyek,mert nem tudok sokat ülni még egyhúzamban,de még visszajövök!!

Ja,ma fekete napunk van!
Elromlott a kocsink és házhoz jött a szalon szervízese,elromlott a Digi tevénk...asszem több nincs mára :( :(


Pussz mindenkinek!!
Andy
bandy27
 
 


Móni!

Gratula a 8 petécskékhez,nagyon ügyes legyél szerdán!!! :D :D
Neked is mennek 1000-rel a drukkok!! :D

Pussz!

Andy
bandy27
 
 


Baba!

Bocsesz,azt akartam írni,hogy kezdődhessen a babaprojekt!
Drága cicám tanul mailezni :D :D

Pussz!
bandy27
 
 


Baba

Ha csak egy mióma van azt nem biztos hogy ki kell venni. De nekem sajnos több is volt (van) és semmi esélyem nem volt a babásodásra.
Bár a műtét első hallására véget nem érő sírásba törtem ki, mostmár bizakodó vagyok. Pár hét van még a második műtétig, de úgy érzem jó kezekben vagyunk. Ha ez a sorsom akkor ezt fogadom el....

Mindenesetre szorítok hogy ne kelljen műteni...
bobcsike
 
 


Andy
Nagyon drukkolok a "fiúknak",hogy célba érjenek :D
Sajnálom,hogy ma ilyen minden elromlik napotok van,de az a baj,hogy ilyenkor ez 3ig nem áll meg!
A lényeg,hogy ne legyen ez nagy dolog!
Remélem az autóba is csak valami biztosíték ment ki és nem lesz költséges a szervizelése!
Hugi
Nagyon izgulok veled együtt ,hogy sikerüljön a kutyu szerelem és egy hónap múlva jó hírekkel szolgálj......és nagymami legyél :D:D:D
Megnéztem a kutyudat és nagyon szép kis fehér szőrgombóc valóban :D
Na és a szurikhoz is mennek a drukkok ,hogy jó sok sejtet termeljenek!!!
Móni
Szuper hírek!
Mennek a drukkok Neked is!!!
Izzítom a táblázatba a szívecskékek nálad is!!!
Tocsa
Hihetetlen,hogy a keresztfiad milyen jól érzi magát tesód pocakjába :D
Szegényke elhiszem,hogy már nagyon nehezen viseli a dolgokat....főleg azt ,hogy 2naponta be kell mászkálni a dokihoz :roll:
Azt mondták ma a tv-be ,hogy jön a nemsokára a melegfront!
Na akkor nagyon sok kismaminál beindul a szülés.......reméljük ha addig nem indul be a tesódnál akkor az hozzásegíti a picit ,hogy kibújjon!
Milyen aktív vagy már!!! Pedig még csak most volt a műtéted!!!
Nem semmi...nem vesztegeted az idődet :D
Én alig mertem valamit is csinálni....nehogy baj legyen....pedig semmi baj nem történhet már ennyi idővel műtét után,de Én parás vagyok :roll:
Roni
Én is nagyon sajnálom!
Viszont csatlakoznék Hugihoz és Én is azt tudom mondani,hogy mihamarabb egy műtét és utána tudtok lombikozni!
Hidd el minden rendben lesz,mert jó kezekbe vagy!
Sajnos nálam 2év után és 2műtét után Vdoki vette észre a valódi problémát és miután megműtött jöhetett is a baba!!!
Kívánom a legjobbakat Neked is!!!
Fáncsi
Az jó ,hogy ha ennyien vannak körülötted akik kismamik lettek :D
Legalább majd velük is lehet tartani eszmecseréket :D
A munka miatt sajnállak :roll: reméljük nem esz mostanság ilyen napod mint ez a mostani :(
Mennek természetesen Neked is a drukkjaim!
Holnap mikor mész UH-ra?
Kíváncsian várom majd a fejleményeket!!!
Baba
Természetesen holnapra mennek a drukkok és várunk a jó hírekkel!
Zsu
Már csak 2nap!!!
Hogy érzed magad?
Teszteltél? Vagy fogsz tesztelni?
Remélem,hogy a Te neved mellett is virítani fog az a szép szívecske.....vagy kettő!!!
Enikő
Piroska megérkezett már?
Hogy vagy?
Mindenkinek nagyon drukkolok és Neked is leírom,hogy külön neked is mennek a drukkok!!!!!!
Jön lassan a tavasz és ki kell virágoztatni a táblázatot sok-sok szívecskével :D
Böbe
Hogy vagy?
Mikor lesz a műtét?
Voltál cirisbe már konzultáción?
Már látni az alagút végét nálad is :D
Milyen távolinak tűnt a márciusi műtéted és látod már itt is van a nyakunkon!
Aztán csak azon kapjuk magunkat,hogy már nem a műtéted miatt drukkolunk hanem lombikod miatt :D
Zsiby
Hogy vagy/tok?
Remélem nem vagy annyira rosszul mint amennyire Én voltam?!?!?!:roll:
Jelentkezz és írj,hogy mi újság!
Jólányka
Nagy baj lenne ha Én nem vennélek ki a táblázatból?
Teljesen érthető ha valaki pihenni akar ilyen vagy olyan okból kifolyólag,de legalább mégis van nekünk!
És Te is hozzánk tartozol!!!
Sajnálom,hogy nem tudtok most menni,de hidd el ,hogy hamar elszalad az idő!
Mancs
Azért nagyon ne tűnj el!
Jó munkát és jó sportolást kívánok neked!
Kockáspléd
Na végre ,hogy már eljött hozzád piroska!!!
Nagyon nagy örömmel olvastam ,hogy márc 6-án beülti!
Ezerrel mennek a dukkkkkkokkk!!!!
Ahogy írtad is....emlékszem amikor még vadászni kellett ,hogy jöjjön már valaki és írjon a fórumra......most meg hála égnek ez a levél órákba tartott mire leírtam annyian vagyunk......:D
Sajnálom,hogy nem lesz ott V doki :(
Lehet tudni ,hogy miért?
Nagyon remélem Én is ,hogy nem lesz a ciris egy olyan hely mint a többi meddőségi centrumok!!!!


Ne haragudjatok ha kihagytam valakit!
Remélem elég alaposan átnéztem mindenkinek a hozzászólását és sikerült is válaszolnom mindenre?!

Sok puszi mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Bobcsike!
Sajnos műteni kell, majdnem 7cm átmérőjű a miomám. Az nagyon nagy, az egész méhem tele van ezzel az egy miomával.

Lányok !
Nagyon köszi, hogy gondoltok rám. Tudom, hogy jó helyen, szakavatott kezekben leszek, de mégis félek. És a gyerekeimet is nehezen hagyom itthon. :cry:
baba1973
 
 


Sziasztok lanyok
sajnos eltolodik par hettel a varva vart akcionk. A piroska nem jott meg es most kapok egy masik gyogyszert,h. hatha azzal megjonne, de meg jo ,h. idoben betelefonaltam, mert varhattam volna heteket,h. jojjon meg. Kulonben a tegnap is szerintem bolondulas lehetett a Cirisben, mert 3x kellett betelefonalnom, aztan vegul ok hivtak vissza keso delutan. Sokan lehettek.
Zsu es fancsi nagyon drukkolok,h. minden rendben legyen
Noki neked pedig sok forro tea es citromle
Baba ne izguljal, egy alom lesza az egesz amikor majd te is mar kismama leszel
a tobbi lanynak is minden jot kivanok es sok sok turelmet
Tenyleg rankferne ha kitavaszodna, gondolom uj lendulettel es uj remenyekkel allnank hozza dolgokhoz.
puszi mindenkinek
eniko
enierdelyi
 
 


Szia Enikő
Nagyon sajnálom,hogy ez a fránya piri téged sem látogatott meg időben :(
Remélem használ majd a gyógyszer és hamarosan piriről is be tudsz számolni nekünk :D

Kép
noki&potyi
 
 


sziasztok!

voltam ma a c-ben...minden okés volt, 13*13 cm-es 1db petezsák látható, tehát nem ikrek :? , de sebaj! :P
legközelebb két hét múlva, péntek 13-án kell újra mennem...az már egyszer szerencsét hozott... :shock:

annyira rendes volt mindenki ma is, hogy az nem igaz! és ami különösen jól esett, hogy v. doki arcán is őszinte örömöt láttam. :)

szóval tök jó napom volt! :lol:

újabb parám, na mi??? hogy legyen két hét múlva rendes szívhangja... tök hülye vagyok, ne is mondjátok, tudom! 8) 8) és azt is, hogy ennek a paraidőszaknak, már soha nem lesz vége! :oops:
ja és 5 hetes és 3 naposnak számítok, na mit szóltok? :lol:

most mennem kell sajna...

este még benézek!

ja, és szeretnék még egy hét felmentést kérni tőletek, persze minden nap benézek majd, néha írok is egy-két sort...de nem leszek nagyon aktív...de aztán jövök ám újra, teljes erőbedobással!

mindenkinek ezerrel szorítok!!! :D hamarosan mindenk babás lesz ám!!! :lol: :lol:

puszi, fáncsi :wink:
fáncsi
 
 


Sziasztok!
Ma elmaradt a műtétem, mert nem volt cérnájuk hozzá.
Szóval én ma potyára kiutaztam magam a hatalmas hóesésben.
Csalódott vagyok, vegyesek az érzéseim, aki kéri, szívesen leírom privibe részletesen a mai napot.
Fáncsi! Gratulálok!!!! :lol:
Enikő!
Drukkolok a piriért!
Mindenkinek szép estét!!!! :wink:
Baba
baba1973
 
 


Sziasztok!

Fáncsi!

Mondtam én,hogy csak jót hallhatsz a mai nap! :D :D
Hidd el,ott lesz az a szívhang! :D :D

Baba!

Annyira sajnálom,hogy így alakult!!i :( :(
Azért én továbbra is drukkolok és küldök egy kis pozitív energiát!!!
Nekem elküldhetnéd mi volt ma,mert nagyon érdekel mi van veled és mi történt!
Sajna nekem is az egyik műtétem elmaradt...megértelek.
De azért ne keseredj el,Te is hamarosan anyuka leszel!!

Elveszett báránykák jelentkezzetek!!

Pussz!
Andy
bandy27
 
 


Sziasztok lányok! :D
Előkerültem!

Andyka te drága! :D
Nagyon-nagyon jólesett az e-mailed amit küldtél! :D
Gyönyörű volt!
Jól vagy? Harcolnak még a katonák benned? Az én barátném, ma mondta, hogy ma van az első nap, hogy normálisan érzi magát, és már kezd egyenesen járni, mert még a dereka is fájt! :(

Fáncsi! :D
Ne parázz állandóan!! Meglátod minden rendben lesz! Ez a baba ott van, és ku...a jól érzi ott magát, még egy hü...e továbbképzést is kibírt!Azért ez nem semmi már ennyi idősen! Nem? :P
Nekem is elvileg 13-án lesz a punkcióm, de ez még változhat ha az UH úgy látja. Ha akkor lesz, akkor feltétlenül keressük egymást!

Baba! :D
Nagyon sajnálom ahogy jártál, nem is tudok erre mit mondani! Ez egy baki a részükről! Dehát aki dolgozik az hibázik! :( Én szivesen elolvasnám a mai nap történetét ha elküldenéd! És akkor mikor lesz a műtét?

Tocsa! :D
Mi van veled szőkeség? Eltűntél! Szoli? Nem égtél meg? Mi is voltunk az zurammal ahogy te mondanád, és mi bizony egy kicsit megpirultunk! :x

Zsu! :D
Már nem kell sokat aludni! aztán kapod a jó hírt! Bizony!! :wink:

Noki! :D
Jól vagy? Gyógyulgatsz? Igyál sok csipkebogyó teát, az jó a megfázásra! Vigyázz a Mátérékára, mert ő is prüszkölni fog a pocidban! :wink:

Mindenki másnak is szép éjszakát,aludjatok jól, álmodjatok szépeket...stb!

Kép
hugi206
 
 


hát csajok már írtam egy csomót, amikor is elszállt a gép....ezt nem hiszem el!

na szóval...

baba, nagyon sajnálom a történteket, eltom képzelni, hogy most mit érezhetsz...szívesen venném, ha elküldenéd priwiben a történéseket.

tocsa, még nem is kommentáltam az új séród színét... :roll: szerintem jól döntöttél, még vagyányabb lehetsz szőkén... :wink: :wink:

noki, remélem már sokkal jobban vagytok!

zsu, nagyon kíváncsi vagyok az eredményre, szorítok ezerrel! :shock:

hugi, remélem 13-án összefutunk! :lol:

zsiby, te merre jársz? minden okés? :lol:

andy, húúúúú, de izgis dolgok történnek most ott bent... :D

enikő, piri hamarosan megérkezik és akkor aztán belecsaptok a lecsóba ti is... :wink:

jó éjt! puszi mindenkinek!
fáncsi
 
 


Sziasztok,

Nálunk az a törénés, hogy ma délután fél2-jor megszületett a Hugimék babája, Marcell. Ő lesz a mi keresztfiunk. :D

Még csak fotón láttuk, mert karantén van, vagy mi fene a kórházban, de Nagyon szép baba ám! :D

Szóval, nagyon izgalmas napon vagyunk túl.

Amúgy nagyon sok a munka, de majd jövök és visszaolvasok.

Addig is, a babásoknak nyugodt, szép babvárást, a inszemeseknek és lombikosoknak megy a drukk meg a babaragacs, a műtétesek ne féljenek és gyors regenerálódást nekik és mindenkinek egy nagy ölelést küldök. :D

Jó éjt!
tocsa
 
 


sziasztok!

tocsa, grat. a keresztfiadhoz! :wink: nagyon édes lehet! :D
majd küldesz róla képet? :D

szép napot mindenkinek! :P
fáncsi
 
 


Jó reggelt lányok! :D

Tocsa! :D
Nagyon gratulálok a kis kurkóhoz, biztos hogy nagyon boldogok a szülők! Irigylem ám őket nagyon!

Baba! :D
Köszi a privit, küldtem választ! Fel a fejjel! :D

Zsiby! :D
Mi van veled? Nagyon ektűntél! Várunk vissza!

Mindenkinek puszi:Hugi.
hugi206
 
 


Sziasztok Lánykák!

Tocsa!

Szívből gratulálok Marcellhoz! :D :D
Nagyon jó egészséget és szép gyernmekkort kívánok!!

Hugi!

Egy pindurit irigyelem barátnődet!
Én még mindig kicsit furin érzem magam(nem parázok!),kis görcs szerű dolgokat érzek a jobb oldalon=nem szundizok azon az oldalon.
Mondjuk azt se tudom,mit kell ,h érezek.
Első 2-nél pl. nem éreztem semmit,most meg aludnék is állandóan,fekve jobb,tegnap az alhasam egy picit plusszba görcsölgetett,de ez reggelre elmúlt.
Biztos nem véletlenül történnek most ígx a dolgok!!

Zsu!

Mi van veled??Jól vagy??
Jelentkezz,h tudjuk mi van veled!
Sokat gondolok rád!!

Zsiby!

Émelygéssel,hányinderrel mi a helyzet??
Te is jelentkezz!
Rád is sokat gondolok!!

Móni!

Mennek 1000-rel a drukkok!!
Számolj be mi van veled!

Mindenkinek küldök egy nagy-nagy ölelést és sok pusszanatot!

Ja,tegnap reggel készlet a kocsink,vmi panel ( 2db) ment ki...de garanciálisan megcsinálták.

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok
Végre sikerült belépnem!!!
Ma nem tudom mi volt,de hiába akartam belépni egyszerűen csak homokórázott és nem csinált semmit......
TocsaNagyon nagy örömmel olvastam ,hogy tesódnak meglett a baba!
Kérlek mond meg neki,hogy nagyon jó egészséget és minden jót kívánok nekik!!!!
Na ,de természetesen neked is friss keresztmaminak!!!
Majd tegyél fel képet a piciről kérlek!!!
Fáncsi
Gratula a szintén szingli babádhoz!
Nem akarsz vonalzót készíteni?
Megnéztem a naptárt és idén valóban 3x lesz péntek 13 :shock:
Hozzon szerencsét neked is és mindenkinek!!!!
Baba
Nagyon sajnálom a történteket!
Kérhetem Én is,hogy küldj nekem privibe beszámolót?
Andy
Hogy vagy?
Pihensz sokat???

Velem annyi van ,hogy k...a szarul vagyok és már néha úgy érzem ,hogy nem bírom ki :oops:
Az orrom megállás nélkül folyik (napi 150db zsepi) és tiszta seb :(
Folyamatosan tüsszögök,de akkorákat,hogy néha már attól tartok ,hogy kiugrik belőlem a gyerek :roll:
A fejem fáj és ki sem tudok kelni az ágyból csak akkor amikor már nagyon kell pisilnem :oops:
Kaptam tegnap 2féle homeo gyógyít.
Az egyik Oscillococcinum a másik meg Coryzalia névre hallgat.
Eddig csak rosszabbul vagyok nemhogy jobban lennék tőlük :shock:
Olyan nyűgös vagyok,hogy az anyósommal sok év alatt nem szólalkoztam össze,de ma sikerült sajnos!
Folyton erősködik,hogy eljönnek és segítenek takarítani meg amit kell,de Én folyton lebeszélem róla,mert ha ő segít akkor abba nincs köszönet!!!
A telefonszámlám utána az eget verdesi ,mert úgy elpakol mindet ,hogy hívogatnom kell azért ,hogy mit hova tett el.....ráadásul átrendezi a lakást ahol tudja....és Én ezért ugrok ám ,de nagyon!!!!

Puszi mindenkinek!
Jövök még ma!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Mai megkepim mindenkinek,hogy jó napja legyen! :D :D

Kép










Kép









Kép











Remélem tetszenek és egy kis mosolyt csaltam az arcotokra!!!

Millió pussz mindenkinek!

Andy
bandy27
 
 


Sziasztok!

Sajnos nincs jó hírem. :cry: Nem sikerült ez sem. :cry:
Mindenkinek szorítok, de én most eltűnök egy jó időre. A fagyis beülti bizonytalan ideig elhalasztva. Jók legyetek!Pusz mindenkinek!

Noki :D

Kérlek vegyél ki a táblából. Köszi

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Andy! :D
Tök édik a képek! Főleg a majmos, az nagyon-nagyon isteni!

Zsu! :cry:
Őszintén mondom, hogy nagyon sajnálom! Most tényleg nem lehet ilyenkor mit mondani! Egy kicsit próbálj olyan lenni, mint amilyen Tocsa volt! Baromira nagy erő kell hozzá, én tudom! Nekem 9 szer kellett ezen átmennem, és sajnos most is fel leszek erre készülve! Valahogy csodaként fognám fel ha végre sikerülne.
Fel a fejjel! :wink:


Nagyon nem jó hírt kaptunk ma lányok! :evil:

Mindenkinek puszi:Hugi
hugi206
 
 


Sziasztok,

Zsu, végtelenül sajnálom. Tudom, mit érzel. Én egy fél napot kaptam anno V. dokitól a szomorkodásra. Jó lenne, ha te is hamar túl tudnál lépni a történteken, és ne feledd, fagyikák még mindig vannak.

Sok-sok erőt kívánok neked és várunk vissza! :D

Puszi
tocsa
 
 


kedves zsu, szívből sajnálom a történteket, de kérlek ne add fel!
ajánlom figyelmedbe, azt a pár sort, amit tocsa írt anno... (gondolom, tudod mire gondolok) remélem segíteni fog!
mi veled vagyunk továbbra is!

fáncsi
fáncsi
 
 


andy, a képeid megint szenzációsak! :D

noki, sajna nem tom hogyan kell olyan vonalzót csinálni, majd egyszer elárulod? azt hiszem meg kéne várnom a két múlvai uh-ot a szívhang miatt... :roll: (amúgy nem vagyok ám babonás)
fáncsi
 
 


Sziasztok,

Most visszaolvastam mindent és reagálok is rátok jó sokat. :D

Andy, kérdezted, mit főztem hétvégén a vendégeknek. Húslevest, mézes-mustáros oldalas, dinsztelt káposztát, sült csirkét, rántott husit, krumplipürét és palacsintát. Jól hangzik, igaz?
Kick boxer és úszó apuka? Hmmm, nem hangzik rosszul. :wink: Talán ezért érzed a boxolást odabent meg az úszkáló halakat. :D Lehet, hogy épp jót jelent, hogy most olyat érzel, amit eddig még nem. Szorítok, hogy sikerüljön!

Móni, visszakaptad a babákat? Mennyit? Jól vagy? Mennek a babaragacsok!

Fáncsika, a te babád egy terminátor, az biztos. :D Ahogy Hugi is írta, amelyik baba túléli ezeket a fárasztó agytágításokat, az biztosan nagyon szívós és még okos is lesz. :wink: Hányan dolgoztok ennél a cégnél, hogy ilyen sok babás kollegina van? Lehet a főnök jobban járna, ha bölcsit nyitna? :D Vagy nekünk is el kellene oda látogatni? Lehet valami a levegőben nálatok. :D
Gratulálok a szép kis petezsákodhod és már nem írom, hogy ne parázz a szívhang vizsgálat miatt, mert úgyis fogsz. Parázz csak. :wink: :D És mi ez a felmentés kérem?
Amúgy V. dokin én is mindig azt látom, hogy őszintén drukkol, ha azon van a sor, vagy bíztat és lelkesít. Nagyon emberséges doki.

Hugi, a kutyuskáknak is mennek a drukkok!
Örülök, hogy hasznosnak találtad az ötletemet a szuri beadással kapcsolatban.
A szőkeség kicsit eltűnt, igen, mert egyrészt amikor tudtam volna írni, akkor senki nem volt itt, és elszomorodtam, hogy nem válaszoltok. :cry: Most meg nagyon sok munkám van és közben a Tesómhoz is rohangálok minden nap meg telefonon is vagy ötször beszélünk naponta. És a babát még nem is láttam. :cry: Na majd pénteken vagy szombaton, mert ha minden jól megy, akkor már hazajöhetnek. Hát Lányok, ez a kórház nem egy Ciris, gondolom, egyik sem. Állítólag a szülőszoba nagyon pöpec, meg az alapítványi szobák is, de sajna annyian vannak, hogy Tesómnak ott már nem jutott hely.
Nem égtem meg a szoliban, holnap megyek újra. De az én Uram, hát ő megpirult.

Noki, gratulálok a konyhához, biztosan nagyon jól néz ki. Küldesz képet?
Remélem, ma már jobban vagy. Hugim is kb ennyi idős kismama lehetett, mint te most, amikor elkapott egy ugyanilyen nyavalyát, semmi sem segített rajta olyan 4-5 hétig, aztán elkezdett valami homeopátis cuccost szedni és jobban lett. Szerintem, neked is segít majd. Legalábbis, ajánlom neki. :wink:

M.Mancs, hajrá munka és sport! Várunk a beszámolóval.

Enikő, ez a fránya vörös hadsereg. Bezzeg, ha nem kellene, jönne. Igazad van, kitavaszodhatna már, hogy mindannyian újra töltődjünk energiával és új erőre kapjunk.

Szépséges estét mindenkinek Lányok!
tocsa
 
 


Jó reggelt lányok! :D

Zsu!
Remélem jobban van egy picit a lelked, bár lehet, hogy most egy darabig nem olvasol minket. Ne hagyjál el bennünket!!!! :cry:

Kaptam egy email, gondoltam átmásolom ide is! Szerintem jópofa!
Elgondolkoztál már a következő kérdéseken? Nekem a legutolsó tetszik...

- Miért van az, hogy a pizzafutár hamarabb megérkezik bárhova,mint a
mentő?

- Miért van rokkantparkoló a korcsolyapálya előtt?

- Miért rendelnek emberek dupla sajtburgert, nagy krumplit és hozzá
Light kólát?

- Miért nem tudják a nők csukott szájjal kifesteni a szempillájukat?

- Miért olyan hosszú a "rövidítés" szó?

- A Windows kikapcsolásához miért kell a Start gombot használni?

- A citromlé miért tartalmaz mesterséges aromákat, és a mosogatószert
miért valódi citromlével készítik?

- Miért nincs egér ízű macskaeledel?

- Miért van kutyaeledel javított ízzel? Ki ellenőrzi?

- Eutanáziánál miért sterilizálják az injekciós tűt?

- Biztos hallottál már a repcsik törhetetlen fekete dobozáról. Miért
nem készítik az egész repcsit olyan anyagból?

- Miért nyomja az ember erősebben a távirányító gombjait, mikor csak
az elem kezd kimerülni?

- Miért kell kimosni a törülközőket? Elvileg tiszták vagyunk, amikor
használjuk. Nem?

- Miért van sisak a kamikaze pilótákon?

- Vajon örülnek az analfabéták a betűtésztának a levesben?

- Amikor az ember felfedezte, hogy a tehenek tejet adnak, vajon mit
kereshetett ott valójában??

- Ha a szótárban egy szó rosszul szerepel, honnan lehet azt tudni?

- Noé vajon miért nem csapta le azt a két hülye szúnyogot?

- A juhok miért nem futnak be az eső elől?

- Ha veszek egy új bumerángot, hogyan dobom el a régit?

- Éjjel-nappal nyitva tartó építmények ajtaján miért van zár?

- Miért szoktunk visszajönni a nyaralásból?
hugi206
 
 


Jó reggelt!

Zsu, én is remélem, hogy jobban vagy már. Fel a fejjel! Sikerülni fog! Biztosan oka van annak, hogy most nem jött össze.

Hugi, tök jók a kérdések. A BigMac menü light kólával nálam is mindig bejátszik. :wink: Hűűű, volt egy sztori pár hónapja, épp szuriztunk vagy mi és amúgy is labilis idegállapotban voltam. :wink: Mostanában adnak a mekiben kalóriatáblázatot és az én drága Uram jó alaposan átnézte. Én salit kértem 2 ezersziget öntettel, mert az 1 általában nem teríti be a cuccost. Na az én matematikus, fejszámoló agybajnok párom egyből kiszámolta, hogy az én salim a 2 öntettel ugyanannyi kalória mint egy BigMac menü és ezt nem is titkolta előlem. Nem volt bölcs döntés, hogy így kihirdesse a számolása eredményét. Azt hittem a guta megüt. :twisted: :D Onnantól kezdve szólni nem lehetett hozzám, t'án még sírtam is. Hozzáteszem, akkoriban volt az a nagy fogyózós időszakom az inszemek után napi 2 óra tornával és akkor már 2 hónapja egy gramm nem ment le rólam. De így utólag, jó kis történet az életünkből. Már csak nevetek rajta :D és találgatok ki az a hisztis tyúk? :D

Szép napot mindenkinek!
tocsa
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?