Új privát üzeneted érkezett!

Nocciola,
most hogy mondod én is kíváncsi lettem volna. Na, majd következő hónapban. Csak nehogy nekem meg kiderüljön, hogy én azt hittem van pé, aztán meg nincs is :roll: . Na akkor nézek ki szépen :? .

Monyo,
és neked mennyi tüsző szokott lenni?? Egy pf-ben vagy esetleg mindkettőben is???
Mert ugye a closti az pé serkentő és picit reménykedem abban, hogy ha most azt szedem akkor talán érik majd mindkettőben, mert ugye nekem most elvileg a bal oldal jönne, ami nem nyerő sajnos.

Kép

Kép
ranita1979

ranita bizti elorebb hozza valamennyivel.32-33napos ciklus pedig tok normalis.
akkor is ekkora adagot szedtel?

nocciola,nekem is csak fogi alatt volt 28 napos ciklusom,decemberben abbahagytam es januarban magatol ujbol megjott 28napra ugyhogy egyaltalan nem biztos hogy ennyi is marad.a normal nalam 35nap.

Kép
monyo83

ranita eloszor 2*1et szedtem attol csak egy tuszom lett.
aztan emltunk 3*1re.ebbol az adagbol volt par ciklusom.
eloszor 4 tuszom lett.aztan volt olyan is hogy 3 meg olyan is hogy ketto.
a dokim arra megy hogy mindket petefeszekben legyen tuszo,igy allitja be az adagot.Mivel nekem nem volt atjarhatosagim,de egyik oldalam tuti atjarhato,igy nem kockaztatunk.mindket petefeszekben legyen tuszo.

Kép
monyo83

Monyo,
igen, akkor is 2*1 -et szedtem.
A másik kérdésemre nem válaszoltál :oops: :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Ja, már válaszoltál, bocsi :oops: .
Akkor ez rám nézve jó hír, majd megmondom neki, hoy akkor arra menjünk, hogy mindkettőben legyen.

Kép

Kép
ranita1979

tuszorepit szoktal kapni?

Kép
monyo83

Monyo!
Kezdek összezavarodni! :oops: Biztos mesélted már de nem emlékszem mikor volt ez a clostyzás nálad, és hogy miért szedtél aztán fogigátlót decemberig? Vagy teljesen félreértettem valamit? :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

lucuzs ne aggodj nem csak te nem erted.
akkor osszegzes rolam.

2005 majus- probalkozas kezdete
2006 oktober,terheseg-november veteles.
2006 december vervetel kiderul PCOS+magas teszto.
2007 februar,closty-1tuszo(2*1)
2007 november closty -4 tuszo(3*1)
2008 marcius closty-3tuszo(3*1)
2008 aprilis closty-2 tuszo(3*1)
2008 szeptember dokival targylas elkezdem a dianet a magasz tesztoszteronomra.
2008 december,leteleik az ido abbahagyom.
2009 28 napora megjon.

bocsi a reszletesegert de igy a legjobban atlathato mi tortent velem eddig,volt meg egy stimus ciklusom de nem talalom a papiromat. :roll:

Kép
monyo83

Monyo,
tüszőrepit nem kaptam, mert uh-on szokta látni a doki, hogy megrepedt.
Azt nem szokta nézni soha, hogy mennyi tüsző, meg hol, csak akkor szoktam menni, amikor éreztem, hogy megvolt a pé, ezt pedig az uh is mindig igazolta.

Kép

Kép
ranita1979

Monyo! Hosszú a történeted! :? De lassan happy enddel véget ér, meglásd! :lol:
Most meg már metet is szeded ugye?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

2007 februarjatol 2008 szeptembereig szedtem folyamatosan.

ma reggel bevettem egy fel tabit eeesss semmi bajom nincs :lol: :lol:
matol szedem a 850et :lol: olyan joooo

Kép
monyo83

Örülök, hogy jól bírod a metet! Hajrá! :lol:
Bárcsak én is csatlakozhatnék hozzátok holnaptól! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

lucuzs ugy legyen :!: :!:

Kép
monyo83

Monyo,
jó hosszú lista, de reméljük most már a végére érsz.

Lucuzs,
kíváncsi vagyok a holnapi napra :roll: .

Jajj, és képzeljétek azt mondta a doki, hogy amíg szedem a clostit ne legyünk együtt :shock: . Szerintetek :?: Mondtak nektek már ilyet???

Kép

Kép
ranita1979

ranita ezt nem egeszen ertem,az az 5 nap alatt ne legyetek eyutt amig szeded vagy hogy?
nekem amikor latta a doki hogy lehet repeszteni akkor azt mondta most ne,kiszamolta mikorra kell a repiszuri es azt is kiszamolta hany orakkor kell egyutt lennunk.
nekunk egyebkent nem volt tiltolista csak repiszuri elotti napon.

Kép
monyo83

Ranita! :shock: Hát ez érdekes, valami egészen új! :shock:
Ilyet még nem hallottam, érdekelne mi az értelme, mi az alapja.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Monyo,
szerintem úgy értette .
Én ezt még nem hallottam, viszont most néztem a neten, ott is írták egy fórumon, hogy a doki ezt mondta. Szerintem ez hülyeség :shock: . Nem tudom mi lehet az alapja. Talán az, hogy azt is mondják, hogy jó pé elött egy hétig nem szexelni. És ha azt szedem az ugye 5 nap, akkor vagyok a 10. napon és rá pár napra van a pé. Talán ezért???

Kép

Kép
ranita1979

Sehol senki??????

Rizsfelfújtat csinálok, mert annyira édes ehetnékem volt, ezt most úgy megkívántam :roll: .

Olyan rossza a gyomrom napok óta :roll: . Most nem tudom, hogy merjem e emelni a metet. Bár nem hiszem, hogy attól lenne, mert már jó pár napja érzem :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

ranita lehet hogy azert kell a kihagyas de szerintem azert ez tulzas.
mondjuk ugye 5 naptol kezdi szedni az ember,mivel neked is kesoi ped van igy lehet hogy csak 15nap lesz ped,ami mar ugye 10 nap kihagyas,az meg mar sok.7nap utan kezdenek az ondosejtek pusztulni.
szoval lehet valami mas alapja van.

Kép
monyo83

Riszfelfújt! Nyami! :lol:

Te csaj! És a doki vizsgálta a terhességet?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

márhogy, most akkor nem lehet, hogy terhes vagy?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Voltam ma csináltatni egy hormonpanelt, hogy tudjak mit felmutatni Debrecenben. Bár 450 NE Gonal után nem tudom mennyire lesz reális. Kisirtam magamnak egy terheléses inzulin vizsgálatot is, de azt ma nem tudtam megcsináltatni, mert több mint 2 óra. :(

Loviné mondta, hogy írjam össze mit akarok kérdezni az endón. Hm, igazából semmi nem jut eszembe, elég gyagya vagyok, de szerintetek mit érdemes kérdezni?

Nekem csak 1 kérdésem van: mikor?

Kép
timcsi82

Lucuzs,

én is erre gondoltam, főleg, a "kívánom az édességet" és a "napok óta rossz a gyomrom" után. :D :D :D
De jó lenne, és ezt kívánom mindannyiunknak, mielőbb!

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Szia Timcsi!

Ügyes vagy, hogy ennyi mindent intéztél magadnak! :lol:

Engem is érdekelne mit kell kérdezni egy endokrinológustól!!! Holnapig!!! :oops: Jókor jut eszembe, tudom. Bocs :oops: :oops:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Timcsi! És mikor lesz eredményed? Illetve mikor mész terheléses inzulinra?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Hát lányok, azt mondta, hogy a méh normál nagyságú, úgyhogy szerintem a terhesség kizárható. De tény, hogy a gyomrom nagyon sz**. Lehet benyeltem valamit :roll: .
És emelett a barnázás- rózsaszínezés mellett inkább ne legyen terhesség, mert az jót nem jelent.

Timcsi,
ügyi voltál :D .

Kép

Kép
ranita1979

Sziasztok!

Sajna reagálni nem tudok, mert csak egy percem van!
Ma délután apácskával építettünk egy nagy hóembert!Olyan jól szórakoztunk, mintha gyerekek lennénk! :lol: :lol: :lol:

Loviné,
azért ne temesd még ezt a ciklust, a görbéd igéretes még mindig! :wink:

Ranita,
örülök, hogy megnyugtatott az orvos, és ne aggódj, nem lesz semmi gond!

Hőmet ma már nem is mértem, feleslegesnek tartom.Ebben a ciklusban most már tuti nem volt pé! :( Holnap megyek dokihoz, aztán iratok norcolutot! De már nem is bánom, csak kezdődne végre egy új ciklus! 8)

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Na én megyek bicajozni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!

Adatokat nem küldenék a táblihoz, mert én csak vendékjátékosnak érzem magam egyenlőre... :oops: Nem is tudok rendszeresen jönni.

Mit kérdezzünk egy endokrinológustól.... Hmmmm...

1. El kell mondani miért jöttél: meddőség, babát szeretnél, rendszertelen ciklus okát akarod ismerni, vagy valami hormonális eltérés van és a nőgyógyász két endokrinológiai szakvéleményt.... (kinek mi) A doki tanácsát kérnéd, lehet-e endokrinológiai szempontból segíteni a sikeresebb kezelést....

2. Elő kell adi ami eddig történt, és nem kihagyni semmit. Ha hosszú érdemes feljegyezni az érdekesebb dolgokat. Érdemes mappába rendezni az eddigi leleteket, ha sok van (mint nekem) érdemes felcimkézni a fontosabbakat. És tudni kell melyik adatot hol találja a doki... :) (csak hogy gyorsabban menjen) Pl. zárójelentés laparról. Utolsó hormonpanel. Stimuláltak-e. Mivel. Milyen reakciókkal. Utolsó vérzés. Átlagos ciklushossz.... Szedsz-e gyógyszer, van -e szív, vese, máj problémád

3. A doki valószínűleg elmondja a véleményét, és akkor kell esetleg kérdezned, ha ez nem elég részletes.
Melyik gyógyszer mikor kell szedni. Kell-e szoktatni a szervezetet. Javasol-e kiegészítő kezelést a nőgyógyászati mellé. Mehet-e a stimuláció az endokrinológiai kezeléssel párhuzamosan.... Mikor kell visszamenni kontrollra? + ha van egyéb speciális kérdésed.

Remélem ezzel segítettem kicsit.... :)

hofeherke

Mara! Egy tündér vagy :!: Nagyon köszi :!: Fürdés után össze is készítem a dolgokat, a kérdésekkel együtt! :lol:

Ja, és a vendégjátékosoknak is van helye a táblázatban :!: Mindenkinek :!: :lol: Bárhányszor is jössz! És ha valaki egy ideig nem jelentkezik, azt sem töröljük a táblázatból, hanem várjuk vissza! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ja, és még egy izzó kérdés! :oops: Az endodokinál előfordulhat, hogy le kell vetkőznöm? :oops: Csak mert akkor máshogy készülök! :oops: :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Mara,
Lucuzs jól írta, ha nem tudsz sokszor jönni, az se gond! Gyere, amikor csak tudsz, és mesélj magadról! :D

Lucuzs,
bicajozás meg is volt?
Nemsokára énis megyek!Kitekerem magamból az álmosságot!

Nocciola,
mennek a drukkok a holnapi teszthez!

Napvirág,
jó, hogy jöttél!
Szép a görbéd! :wink:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Íme! 8)

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Várom a javítani valókat! :D

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lucuzs: Ha alapos az orvos akkor igen. Megnézi van-e szőrnövekedés ott ahol nem kellene, esetleg tapintásos vizsgálat a szerveidről, vagy UH. Számíthatsz még esetleg súly, vérnyomás vizsgálatra is. Nekem az első doki ilyeneket is csinált. Akihez most járok az nem.

Meli: Na jó egye fene, de csak mert ennyi kérésnek már nincs szívem ellentmondani:

Név: Hófehérke (Mara)
Életkor: 27 még egy bő hétig
Mióta: 2006. június
Ciklushossz: olyanom nincs
Utolsó mensi: jan 15.
Met kezdete: 2008.10.07
Segéd a.: időszakosan pregnium e vitaminnal felváltva
Gyermek: nincs

hofeherke

Mara, köszi az összefoglalót. Nagy segítség, rendezem majd soraimat.

Lucuzs, még hüvelyi uh is lehetséges, állítólag.

Kép
timcsi82

Kép

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Lányok! Köszi az infókat! Most látom, hogy már alig van időm, úgyhogy megyek is készülni!

Meli! Igen már végeztem a biciklizéssel, ma nagyobb fokozatba váltottam, és ezért kevesebbet tekertem, de jobban kifáradtam mint az elmúlt pár napban. :)

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Sziasztok!
Lehet ti tudtok nekem erre valami okoságot mondani :oops:
Ma délután megjött az eredményem.
A jó hír, hogy jobb, mint 3 hónappal ezelőtt volt , a rossz hír az, hogy azért jobbra számítottam. Szerintem az alap inzulin érték mellett még mindig magas a 120 perces.

Küldöm nektek mind a kettőt hasonlítás végett :
2008 november:
cukor 0 perc: 4,50
cukor 120 perc: 4,41
inzulin 0 perc: 10,06
inzulin 120 perc: 54,61

(itt azt mondta, hogy a 120 perces inzulin nagyon magas és 25 alá le akarja vinni)

2009 február
cukor 0 perc: 4,98
cukor 120 perc: 3,89
inzulin 0 perc: 5,50
inzulin 120 perc: 32,36

szóval azért van javulás, de mégsem annyi, mint szerettem volna.
Ti tudjátok, hogy mennyi lehet a különbség a két mért inzulinszint között??
Na de azért nem akarok ünneprontó lenni ...

Kép

Kép
princzike

Egy gyors bekukk!

Loviné: szerintem korai még az a mensis fájás,nem? Valami más lehet ott a háttérben szerintem.

Ranita: szimpatikus a dokid a leírásod alapján! :)

Monyo: ennél tökéletesebben le sem tudtad volna írni,hogy mi történt veled eddig, így teljesen jól átlátható és megjegyezhető szerintem. :)

Meli-Lucuzs-Timcsi: drukk holnapra a dokihoz!

Mara: mostanság én is csak hébe-hóba vagyok itt :( De én vagyok rá az élő példa,hogy bármikor jövök mindig szívesen fogadnak és ha nem vagyok hiányolást is kapok! :) Szóval jössz amikor jössz, annyit amennyit tudsz,de "érezd magad otthon" közöttünk! ;)

Nocciola:holnap tesztelsz? :shock: Hűűűű! De izgis lesz a reggel! Akkor reggel pattanok ki az ágyból és sietek be a melóhelyre olvasni!!!!!

Meli: tök jó lett a tábla! Milyen sokan vagyunk már! :)

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

princzike: én nagyon nem értek hozzá, de szerintem ez nagyon szép javulás 3 hónap alatt! :shock:

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

princzike.szerintem is nagyon jo ez a az ertek 3 honap alatt.
majdnem felere csokkent a 120as inzulinod,en nem hiszem hogy 3 honap alatt ettol nagyobb eredmenyre lehet szamitani.

Kép
monyo83

Lányok!

Mentem bicajozni, mint szoktam, de éreztem, hogy egy kicsit fáj a fejem.Aztán tekerés közben rosszul lettem, teljesen felfordult a gyomrom, majdnem hánytam is. Aztán megmértem a cukromat, hátha az csinálja.3,6-ot mértem, ami szerintem egy kicsit kevés.Most pihizek, meg háztartási kekszet rágcsálok, de a gyomrom még mindig nem jó!Lehet, hogy sok a 3x850mg met? Vagy keveset ettem a déli után?Mondjuk késve is vettem be.

Princzike,
az értéked javuló tendenciát mutat, úgyhogy nem szabad elkeseredni! :D Mondjuk a 120perces lehetne még alacsonyabb, de azért ez is nagy javulás!
Mennyi metet szedsz?
Túlsúlyod van?
Diétát hogy bírod?

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

sziasztok!

Én is tettem álmosság ellen: aludtam. 8)

Valaki kérdezte mennyi tűszöm volt és melyik fészekben. 2 tüsző és 1-1 volt mindegyikben. szóval nem rossz.
Ma szúrkál a bal oldalam.....

Princzike ,én sajna nem értek az inzulinhoz. De látszik, hogy javult!

Ranita, örülök, hogy valamelyest megnyugodtál. Rizsfelfújt: nyami.....
Minket a doki nem closty szedés alatt tiltott le az együtt létről. Hanem mikor megnézte a tüszőket onnan volt tilos pár napig. Hogy mire pé lesz a katonák is érjenek....
mókica

Meli, mind kettő előfordulhat!
mókica

Loviné, én is erre gondoltam amit a lányok írtak. Ne temesd a görbét, és lehet nem mensi miatt fáj a pocid... 8)
mókica

Akik holnap dokihoz mennek: drukk, drukk!!+++++++++
mókica

Monyo
Köszi a bíztatást. Remélem a doki is csak jó dolgokat fog mondani :)

Melinda
EGy kicsit a 120 perces inzulin miatt voltam elkeseredve, mert arra számítottam, hogy mojd kb 25 körül lesz. Hát nem :(
Napi 3*850mg Metet szedek. Bár mostanság rakoncátlankodik a gyomrom. Időnként olyan görcseim vannak, hogy azt kívánom valaki lőjön le. Ez tart kb 10 percet, utána elmúlik. Doki szerint a Mettől. De akkor miért van az, hogy 2 hónapig semmi, majd kb 1,5 hétig hébe-hóba fájdogált. Egyszer nagyon rossz volt, majd elmúlt és egy hétig megint jó volt minden. Most hétvégén megin nagyon szarul voltam. A furi az a dologban, hogy előtte csak délután, most meg két napig este meg éjjel. Na mindegy. REmélem kinövöm :)
Sajnos túlsúlyom is van. Most ezalatt az idő alatt kb 11-12 kg ment le :) Ennek örülök. Még ha jól számolom kb 8-10 kilónak kell még lemennie és akkor a súlyomnál vagyok :)
A diétától az elején meg kell, hogy mondjam a falnak mentem. A reggeli volt a legszörnyűbb. Ugyanis imádok reggelire péksütit enni, de nem "hajnalban"! Volt úgy, hogy nem is reggeliztem. De legalább most rendszeresen eszek. Ez azért jó a gyomromnak is :)
Az azért tartja bennem a lelket, hogy legalább van már PÉ-m, nem csak a hőgörbén, hanem valóságban is :) Ezt a mostani ciklusnál nődokival leellenőritem, no meg egy kis LH tesztel (most hogy már normálisan működik nálam :) )
De elég ennyi rólam. EGy kicsit hosszúra sikeredtem.

Ranita
De rég nem ettem rizsfelfújtat :)

Napvirág, MÓkica
Köszönöm :)

Kép

Kép
princzike

Princzike,
örülök, hogy ilyen hamar rendbejöttél!
Azért ez nagy előrelépés ám! :P
Ilyen sokat sikerült fogynod?Nagyon ügyi vagy! Sportoltál is mellette?

Képzeljétek,
meggyógyítottam magamat!Ettem egy szelet füstölt sonkát, hagymával, meg kenyérrel!Tudom, hogy ez nem diétás, de nekem most erre volt szükségem! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
Kép
melinda84

Meli,
beírhatod nekem akkor még a clostit és 02.22-től a metet is :D .Írok privit :D .

Princzike,
szerintem ez nagyon szép eredmény 3 hónap alatt, le a kalappal :D , főleg hogy már spontán ciklusod is van :D . Meg a fogyás is szép teljesítmény :D .

Móki,
ez tök jó hír nekem :D , én kérdeztem. Mert így talán akkor nekem sem csak minden 2. hónap lesz esélyes, remélem.
Megnyugodtam igen, nem tudok mást tenni :D . És most örülök is, hogy elmentem ehhez a dokihoz, aki nem csak azt tudta mondani, hogy nyugalom, lesz babája, várjon türelemmel hisz fiatal még.....blablablabla. Ettől már a falra másztam :roll: .

Kép

Kép
ranita1979

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?