Monyo
Köszi a bíztatást. Remélem a doki is csak jó dolgokat fog mondani
Melinda
EGy kicsit a 120 perces inzulin miatt voltam elkeseredve, mert arra számítottam, hogy mojd kb 25 körül lesz. Hát nem
Napi 3*850mg Metet szedek. Bár mostanság rakoncátlankodik a gyomrom. Időnként olyan görcseim vannak, hogy azt kívánom valaki lőjön le. Ez tart kb 10 percet, utána elmúlik. Doki szerint a Mettől. De akkor miért van az, hogy 2 hónapig semmi, majd kb 1,5 hétig hébe-hóba fájdogált. Egyszer nagyon rossz volt, majd elmúlt és egy hétig megint jó volt minden. Most hétvégén megin nagyon szarul voltam. A furi az a dologban, hogy előtte csak délután, most meg két napig este meg éjjel. Na mindegy. REmélem kinövöm
Sajnos túlsúlyom is van. Most ezalatt az idő alatt kb 11-12 kg ment le
Ennek örülök. Még ha jól számolom kb 8-10 kilónak kell még lemennie és akkor a súlyomnál vagyok
A diétától az elején meg kell, hogy mondjam a falnak mentem. A reggeli volt a legszörnyűbb. Ugyanis imádok reggelire péksütit enni, de nem "hajnalban"! Volt úgy, hogy nem is reggeliztem. De legalább most rendszeresen eszek. Ez azért jó a gyomromnak is
Az azért tartja bennem a lelket, hogy legalább van már PÉ-m, nem csak a hőgörbén, hanem valóságban is
Ezt a mostani ciklusnál nődokival leellenőritem, no meg egy kis LH tesztel (most hogy már normálisan működik nálam
)
De elég ennyi rólam. EGy kicsit hosszúra sikeredtem.
Ranita
De rég nem ettem rizsfelfújtat
Napvirág, MÓkica
Köszönöm