Új privát üzeneted érkezett!

Loviné:az jó vagy rossz???(vonalzót nyelt)

Kép

Kép
syl100

Mókica,
épp azt akartam kérdezni, hogy hogyan csinálod a foghagymakrémlevest, de a vesémbe látsz! :lol: :lol: :lol:
Lehet holnap ki is próbálom milyen! :D

Loviné,
ez a görbusz szerintem nagyon igéretes! :wink:

Én paradicsomlevest csináltam, meg sajtoshusit rizzsel!De még tegnap, úgyhogy ma a maradékot ettük! :oops:

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Na lépek, apának ki kell mosni a haját és ki kell fésülni.

További jó beszélgetést pusza
Vendég

Loviné,
jó hajmosást! :D

Én is megyek, betekerem magamat, aztán bicajozok egy jót! :P

Meli
Kép
Kép
Kép
2008.12.04: 3x850mg met
2010.06.15: 2x850mg met
Nem az az erõs, aki sohasem bukik el.Az az erõs, aki mindig fel tud állni!!!
Kép
Görbe: http://www.fertilityfriend.com/home/22f589
melinda84

Loviné, apának mekkora a haja?

Kép
timcsi82

Ráérek most egy kicsit aztán indulás fésülni.

Timcsi,

apának derékig érő göndör haja van.

Meli,

jó bicajozást.
Vendég

Atya ég, de szerettem volna mindig göndör hajat.
Nem semmi. Nem szoktál rá tenni neki gliss kur nem kimosós balzsamot? Attól nagyon könnyen fésülhető, nekem is volt derékig érő hajam.

Kép
timcsi82

Itt már megint esik a hó.................. :(
Mikor lesz már tavasz???

Loviné, jó nagy haja van férjednek :shock:
mókica

Loviné:Nem semmi a haja a párodnak! :shock: Azért ez elég ritka,hogy így "eltűrjön" egy férfi ,egy ekkora hajat.(ápolás,fésülés,mosás...stb..)De így te be segítel neki!
Na,az én párom folyton letolja magának nullással,sok gondja nincs vele.De még így is minden nap hajat mos samponnal. :lol: :lol: :lol:

Valamelyikőtök csinál Lh tesztet?Nekem a mai nega lett,de már erősödik egy picit a pár nappal ez előttihez képest.

Na nekem ma 10 perc bicaj ment csak. :? Lusta voltam!

Kép

Kép
syl100

Jót nevettem ezen a nullás hajmosáson!!!! :D :D :D

Syl, voltam ma otthon.!!!!!!

Kép
timcsi82

Timcsi:Voltunk ma sétálni és ti felétek jöttünk haza és láttam a kocsitokat,hogy ott állt olyan 4 óra fele.Igaz azt sem tudom,milyen kocsitok van,de azért arra gondoltam,hogy a tietek lehet! :lol:

Kép

Kép
syl100

Csak egy kocsi állt ott, a MI autónk. Szó szerint :D :D :D :D

Kép
timcsi82

Sziasztok Lányok!

Tegnap este elment a netünk, gondolhatjátok milyen ideges lettem! :? :lol: Még annyi mindent akartam írni!
- én is bicajoztam tegnap
- az én páromnak is derékig érő göndör barna haja van :lol:
- nálunk is én mosom- fésülöm :lol: (de tegnap lusták voltunk nekiállni, kb. 2 óra elejétől a végéig)

Na és a mai nap! Reggel 36.6 volt a hőm, és most eleget aludtam, csak persze még mindig beteg vagyok. :? De a fertility így is megajánlotta nekem a keresztet, pedig bejelöltem, hogy beteg vagyok. Szóval ez most egyáltalán nem biztos, hogy megvolt a pé, de hátha, én bizakodó vagyok. :lol:
Arra gondoltam, ha holnap az endodoki akar csináltatni vv-t, megkérem, hogy írjon be egy progeszteront is. Jó lenne, látni mi van!
Itt a görbém:
Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs

Hcg-t mikortól érdemes nézni vérből? Beágyazódás után?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ranita! Doki után gyere! Mennek a drukkok! :D

Nocciola! Hőd hogy áll? Piri? Ja, és milyen volt a hétvége?

Napvirág! Lassan kezdem azt hinni, hogy hanyagolsz minket! :? :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Jó reggelt!

Lucuzs,
várom anyóst, aztán megyek is. Be vagyok tojva :cry: . Tegnap már nem barnáztam, hanem rózsaszín volt :oops: :cry: .Ez még inkább aggaszt :cry: .És egyfolytában érzem a jobb oldalam. Nem fáj, csak érzem, hogy van meg néha szúrkál :cry: .

HCG :arrow: szerintem 12-14 nap a biztos
Görbe :arrow: :D :D :D

Loviné,Lucuzs,
nem semmi haja van akkor nálatok apáknak.
Enyém apa is nullásgépet használ :D .

Kép

Kép
ranita1979

Loviné,
tetszik a görbéd :D .

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Sajnálom, hogy ennyire rettegsz. :cry: Nem lesz semmi baj, hidd el! :D Délutánra fellélegezhetsz.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Ne nézzetek ám hülyének, hogy ennyire be vagyok szarva :( , de nem akarom újra átélni :cry: .
Lehet igaza van Lovinénak, hogy a történtek után jobban odafigyelek magamra és csak azért érzem ezeket. Úgy legyen.
Az éjszaka már elgondolkodtam, hogy van e értelme folytatni :cry:

Kép

Kép
ranita1979

Ranita! Senki sem néz hülyének :!: :!: :!: Mindannyian tele vagyunk félelemmel, max. mindenki mástól tart jobban. Érthető, hogy ilyen történések után, minden kicsi rezdülésedre ugrassz. Folytatni mindig van értelme! De persze, ha úgy érzed, hogy most pihennél egyet, akkor azt kell tenned! De nem szabad feladni! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

sziasztok.

joooo reggelt.

latom megy a bicajozas ezerrel,hajra lanyok:)

ranita drukk a mai dokilatogatashoz es remelem megnyugszol vegre.

lucuzs egy ket nap es kiderul hogy volt e pe.drukkolok neked is.

meli mai ho?

Kép
monyo83

Sziasztok!

Meli, piri odaért már?

Lucuzs, grat a kerszthez.

Ranita, drukk! Gyere a jó hírekkel minnél előbb!

Napvirág?

Nocciola, hőd milyen?

Kacsi?

Időjárás jelentés: Holle anyó rázza a dunyháját. Esik a hó. Csak tudnám minek.... :?
mókica

mokica hoo?meg jo hogy itt nem esik,utalom a havat.

Kép
monyo83

Szia Mókica!

Köszi a gratulációt, remélem tényleg megérdemlem, és igaz, hogy volt pé. :lol: Olyan jó lenne, az előző kettő az 58. meg a 49. napon volt. Hatalmas előrelépés lenne ez a 19.napi pé!!! Jobban izgulok a pé miatt, mint egy esetleges baba miatt. :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 47200_.png
Monyo, csak neked! :wink: De nem sok látni való van még rajta.
mókica

mokica kezdetnek nem rossz,drukk hogy hasson a closty es szep tuszoid legyenek.
bocs nem emlekszem ez az elso clostys ciklusod?

Kép
monyo83

Ez már a 3. clostys hónap. Eddig jól reagáltam rá....
mókica

es mennyit szedtel eddig es hany tuszod lett tole?tuszorepit is kapsz?

Kép
monyo83

A dóziom: 2*1 szem 5 napig. 2 tüszőt látott minden esetben eddig a dokim. Tüszőrepi nem hiszem hogy lesz....
mókica

Sziasztok!

Bocs,hogy mostanában ide sem tolom a képem...szégyenlem is magam miatta.... :oops:

Elég sűrűre sikerült a hétvége (meg most valahogy az utóbbi napok), örülök,ha végre nem megyünk sehová, este meg ha volt egy kis időm dőltem be az ágyba.
Most a melóhelyen pihenek egy kicsit. :)

Félkómásan elolvastam az egész hétvégét.....de nem tudok rá reagálni,mert már nem is emlékszem rá. :cry: Nagyon negatív vagyok ma a fáradtságtól....

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Sziasztok lányok!

Húúú, annyit írtatok :D , előre is bocsi, ha vkit kifelejtek a válaszból, melóhelyen vagyok és nem biztos, h. elég figyelmesen tudtam végigolvasni. :oops:

Ranita,
mikor mész ma dokihoz? Én is azt tudom javasolni, amit a többiek, menj el dokihoz, nézze meg mi a helyzet, az biztos megnyugtat. Szorítok, h. minden rendben legyen.

Mókica,
fokhagymalevest meg fogom csinálni, én nagyon szeretem a fokit. :D

Meli,
milyen érzékenységű tesztet csináltál? Nekem ez a mell-érzékenység akkor is gyanús...v szokott máskor is ilyened lenni?

Lucuzs, és mindenki aki kérdezte, csatolom a mai görbét - egyenlőre visszakunkorodott, holnap újra teszt, ha nem megy le, vagy nem jön meg a piri:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/5 ... 47200_.png

Loviné,
görbét szép nagyon, csak így tovább. :D

A vonalzómat majd frissítem, ne nézzétek, még nem jött meg... :shock:

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Szia Napvirág!

De jó, hogy előkerültél! :lol:
Pihenj egy kicsit végre!

Amúgy hogy érzed magad? Néztem a hődet! Jóóóóóó! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Nocciola!

Drukk, hogy ne jöjjön a mensi! :wink: Nagyon jó kis görbéd van! :lol:
Reggel várjuk a teszteredményt, bár én lehet csak délután tudok olvasni.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

nocciola: Jó a görbéd! ;) Nem lehet,hogy az az egy kóbor pontocska a beágyazódás miatt lehetett? Nekem kicsit úgy tűnik!

Lucuzs: áhhh! Nem is tudom. Most ez a hónap olyan volt nekünk,hogy egymásra sem volt nagyon időnk,csak amikor elmentünk wellneselni. :( Igaz,a 3 napból a legelsőt elkaptuk,de a görbém nagyon laposra sikeredett,úgyhogy nem is igazán reménykedem ebben a hónapban. Te hogy vagy ma? Gyógyulgatsz?

Kértem időpontot a dokihoz. Március 05, mensi után. Lesz gondolom egy kukk,hogy alakultam benn,aztán megbeszéljük az átjárhatóságit.

Met újrakezdés 2011.10.13

KépKép

Kép
napvirág

Napvirág, ne temesd még azt a görbét. Szép.

Nocciola, szép görbe, biztató! Várjuk a teszt eredményt! Aishának még mindig nincs párja :wink:
mókica

Napvirág!

Talán már kifelé megyek a betegségből, de elég lassan gyógyulok. Már nem kapar olyan iszonyúan a torkom és a köhögés is csillapodik. Most a nátha lépett a helyükbe. :?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,

köszi a drukkot, én sajnos nem merem magam beleélni (sok rossz emlék és csalódás... :( ), + terhességi gyanújelek se környékeztek még meg.

Napvirág,
én nem látom laposnak azt a görbét, szerintem idáig hibátlan, szurkolok, h. szépen alakuljon tovább. :D

Kicseréltem a vonalzót, mert most akkor nem tudom, h. hány napos is ez a ciklus, a női vonalon meg az kell, meg hátrébb raktam 2 nappal a pé-t, ahogy többen javasoltátok, így most 16 dpo-n vagyok.

Valaki kérdezte, h. mikortól érdemes hcg-t nézni, én úgy tudom, h. beágyazódástól kezd termelődni, és kb. 1,5- 2 naponta duplázódik az értéke, tehát kb. ovu+1 hét+3-4 naptól (mensi előtti 3-4.nap) a 10-es teszt már kimutathatja, a mensi elmaradása körül pedig már a gyógyszertári 20-as is. Nekem a doki mindig az ovu +12.napon mérte először, akkor 5 körül-alatt volt, egyébként 5-től számít biokémiai terhességnek.

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

mokica,az jo,akkor neked a kevesebb gyogyotol is szep az erdenyed.
en 3*1et szedtem.

nocciola,latom te sem mersz mindig ugyanabban az idopontban.azert szep a gorbed,drukk a holnapi teszthez.

napvirag nem tudom miert mondod hogy silany a gorbed szerintem nagyon szep,hamarossan te is nyomathasz egy tesztet.

lucuzs jobbulast.igyal sok sok teat.

Kép
monyo83

Sziasztok,

ne hari nem olvasok vissza,de egy darabig nem leszek.A hasam fáj azt hiszem meg fog jönni.Majd jelentkezem, de most nem vagyok jól.
Pusza

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/7 ... 47200_.png
Vendég

Loviné:Sajnálom! :( Ha jobban vagy és úgy érzed gyere!!!!

Kép

Kép
syl100

lovine :cry:
a fenebe,varunk vissza 8)

Kép
monyo83

Loviné,
nincs hari :) , de nem biztos az, h. megjön az, fájdogálhat a beágyazódástól is. Mindenesetre jobbulást, majd próbálj meg pihengetni.

Monyo,
jajjj, igen. Nekem egyenlőre nincs lelkierőm mindig ugyanakkor mérni, annyit tartok be, h. mindig egyből ébredés után mérem. Ma pl. 2x is mértem, uis. 1/4 6-kor felébredtem, mert pisilni kellett: akkor 0,1 tized fokkal kevesebb volt, mint 1,5 órával később (közben visszaaludtam).
4 nap múlva vége a ciklusodnak?

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

nocciola.

ha 28napos ciklust szamolok akkor igen,mult honapban is enyire jott meg,most nem tudom mikor fog megjonni :roll:

Kép
monyo83

Itt vagyok!

Nnnna. Megvizsgált, de nincs gond, mindent végigtapogatott, de szerinte minden ok. UH-ot nem csinált, mert az csak 11-től volt. Azt mondta, hogy valószínűleg vannak hormonális gondok :cry: , ezért is érzem a pf., meg a barnázás is ezért van. Hónapok kellenek sajnos, amíg a szervezet visszaál :cry: l. Ez nem jó hír :cry:
De legalább azt hallottam, amit mindig is akartam, hogy nem jó ez a barnázás és az sem jó, hogy a 24. napon van a pé :cry: .
Hőmérőznöm kell, meg akarja majd nézni + azt mondta próbáljuk ki a clostit, hátha az kicsit rendbe tesz. Először 2*1 és uh fog végig :!: :!: :!: (amit a magándokim sose tett), aztán ha kell emelünk rajt. Ja és szerinte lehet, hogy a barnázás inkább a pé függ össze. Hát most majd kiderül.

Szóval nagyon normális volt és nem nyújtotta a markát sem :?

Visszaolvasok :!:

Kép

Kép
ranita1979

Mókica,
neked a tüszőke mindig egyik pf-ben látják csak???

Nocciola,
húú, de jó az a görbe. Drukk egy poztív teszthez :D .

Napvirág,
annak a görbének semmi baja. Nagyon szééép :D .

Loviné,
a hasfájdogálás nem biztos, hogy rosszat jelent :roll: .
Nem ám magadba fordulsz, te lány. Annál rosszabbat nem is tehetsz. Mi itt vagyunk, gyere és mondd inkább, hogy mi a baj :!:
Velem nem is tudom mi lenne nélkületek :roll: :!:

Kép

Kép
ranita1979

Nem küldte el az üzenetemet! :evil:

Ranita!
Végre akkor megnyugodhtsz, nincs semmi gond ott belül. Persze a hormonprobléma meg a barnázás nem jó dolog, de nincs nagyobb baj és ez a lényeg!!! :lol:
Jó fej az orvosod, hogy végig uh-zni fog. Ez mit jelent pontosan? Hány naponta?
Te szedtél régebben clostit?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
lucuzs

Lucuzs,
igen, szedtem. Először még csinált uh a doki, de mikor látta, hogy jól bírom, elmaradt. A Hannánál is szedtem, ő az utolsó, 6. clostis hónapban sikerült.
Az 5. naptól kell szednem 5 napig, rá 2-3 napra lesz az első uh, aztán tovább nem tudom :roll: . Majd megmondja. De szerintem nekem a 2*1 nem fogja annyira előrehozni a pé-t.

Kép

Kép
ranita1979

ranita szupi hogy minden rendben.

nekem amikor 35napos ciklusaim voltak akkor mindig 20nap kornyeken volt pe.a clostytol pedig 16-18nap kozott tehat elorebb hozta.
nekem eloszor 12-13napon kell mennem es utanna kb ketnaponkent atol fugg hogy nol a tuszom.20mm felett szoktuk repeszteni.

Kép
monyo83

Monyo,
remélem nekem is tényleg akkor előrébb hozza.
A Hanna előtt mikor szedtem 6 hónapig szépen beállt a ciklusom olyan 32-33 napra, 17-18. napi pé-el. És akkor viszont sosem barnáztam. Azt nem tudom, hogy ahhoz a clostinak van e valami köze :roll: .
Az első nap az nekem is akörül esik, 12-13 nap.

Kép

Kép
ranita1979

Ranita,

de jó, hogy ilyen jó fej és alapos a doki, és még jobb, h. megnyugtatott, h. nincs baj :D .
Kár hogy UH-t nem tudtál csináltatni, kivi lettem volna méhny.hogy áll mindemellett.

Monyo,
28 napos ciklus, az számomra egy elérhetetlen álom, az nagyon jónak tűnik :D :D :D

Nocciola
nocciola
Budapest II. kerület

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?