Új privát üzeneted érkezett!

Lányok olyan arik vagytok.

Endzsi! Hát te itt?????? (tudom, hogy ki vagy, mert utánad leskelődtem a másik Bnetes fórumon! Bár a 93 megzavart, de rájöttem, hogy az bizti a kicsi fiad születési éve, nem a tiéd! :lol: ) :D :D :D :D :D De jó! Mi van veled???????? Te azon nagyon kevesek közt vagy, akik nagyon hiányoznak a régi helyről!!! Gondoltam is, hogy ha most sikerül nekem, akkor megírom neked emailben! Remélem, maradsz itt is! Mikor mész a következőre? És melyik intézetbe? Remélem, már van rá keretetek, és nem adtad fel végleg.

Mabe, remélem én is! Vagy inkább kiscicák! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Kép

skrisz72

Till, Viki, kösz a visszát! :D

Vkrisz, úgy tűnik (pontosabban remélem), hogy a szerdát majdnem teljes egészében a Kaáliban töltöm: reggel vv (fél 9), aztán 11-re vissza dokihoz, és ha szép a hcg-m (jaj, úgy legyen!), akkor maradok infúzión. Szal remélem csak majd úgy 1 óra körül végzek. Te hányra érsz oda kb?????

PaRanamama blogja: Ma többször éreztem, hogy úgy rángatózik a méhem tájékán valami. :roll: Nem fáj, meg semmi, csak olyan mint amikor az ember szeme mellett vagy bárhol ráng egy izom (biztos tudjátok, miről beszélek). Pár másodperc, aztán elmúlik. Aztán pár perc múlva megint. Főleg ha ülök. Lehet hogy máskor is volt már ilyen, csak oda se hederítettem rá, de most ugye bennem van picit a para, hogy nem árt-e az embrikéknek (olyan kis kiszolgáltatottak még ilyenkor drágák), akik remélem ott vannak a helyükön. Bizti hülyeség, szokásomhoz híven.... :roll: De szerintetek mi ez :?:

A mango meg itt mosolyog rám egész nap, de nem merek enni belőle.... :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Drága Rana!
Számontartom ám a "régieket"!Olyan sokszor gondoltam Rád!És tessék,mit látok???Egy csomó pozitív tesztet! :D :D :D
Mi egyelőre még mindig parkolópályán vagyunk.Nem tudom mennyire vagy képben velem kapcsolatban,de az idő előtti tüszőrepim teljesen padlóra küldött bennünket lelkileg és anyagilag egyaránt.Most próbálunk gyűjtögetni és nagyon remélem,hogy valamikor év vége felé belevághatunk a következőbe.Az viszont már most tuti,hogy átmegyünk Debrecenbe.Elég volt Pestből.
A másik topikból miért száműzted magad?
endzsi93

PaRanamama,
megnyugodhatsz. Teljesen normális és csak azért veszed észre, mert figyeled jobban a jeleket. :lol: :lol:
Dehogy árt az embrikéknek! Lesz ennél még másabb is mikor majd hatalmasra nől a pocakod vagy épp apával kényeztetitek egymást .... vagy nekem volt olyan, hogy olyat álmodtam ami orgazmushoz vezetett ... :oops: :oops: ... vagy Bogyikám belülről simogatta a méhem és a pocakom és ez juttatott örömökhöz.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Na, közben már felkerestelek a Nyíregyházi topikon is! :lol: :lol: :lol:
Remélem pénztárcád (és ami fontosabb:) lelkecskéd hamar regenerálódik, és a tervezettnél is hamarabb nekiindulhattok az újnak (tudod, még áll a lottós ajánlatom! :wink: )!!! Tök jó, hogy Db-be fogsz járni! Kaptál már időpontot? Ki lesz a dokid? (Esetleg melegen ajánlom az enyémet) Vagy ennyire ne szaladjunk még előre? Időpontot mindenképp kérj konzira, aztán a dokival meg tudod beszélni, hogy majd akkor kezdesz, ha lesz lé, és akkor már nem kell majd már várni, ha úgy alakul, hogy kezdhettek! Viszont az első konzira a várakozási idő több hónap! (Bocsi, ha ezeket már tudod) Ja és akkor talán találkozhatunk személyesen is!!!! :D :D :D
Nem száműztem magam onnan, csak az az igazság, hogy (bár jó, ha egy topikon sokan vannak) már túl sok új emberke lett, és már nem tudtam követni, kivel mi történik, ki hol tart (sok nevet is kevertem, azt se tudtam, ki kicsoda). Itt vannak ezek az aranyos vonalzók meg avatarok, csak rápillantok és rögtön tudom, kivel mi van. Meg az is igaz, hogy megmondom őszintén, itt mindenkit imádok (halljátok, csajok??)! Ott meg csak egy pár emberkére volt ez igaz (pl. rád is). Ezért örülök, hogy most Annmari után te is idetaláltál!!

Bocsi a többiektől az offért.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hajnoca, hát olyan kisbetűs amit írtál velem is megtörtént pont tegnapelőtt, csak szégyelltem leírni.... Pedig amiatt is aggódtam ám nagyon..... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Én is ebben bízom, hogy csak elfelejtettem bevenni a Lesz.rom tablettát! (És különben tényleg! :shock: Szedem a Sedativ PC-t, de ma elfelejtettem!!!)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!
Az első konzira mennyi idő múlva kapok időpontot?A pesti Kaáliban állítólag már 10 hónapnál tart a várakozási idő.És a konzi után mennyi idő amíg el lehet kezdeni a stimut?Neked ki az orvosod,BB?
A lesz.rom tablettát én is szedem és én is így hívom. :lol:
endzsi93

Úgy emlékszem, hogy tavaly januárban vagy februárban telefonáltam a Kaáliba és április elejére volt a legközelebbi időpont. De vkitől azt hallottam, hogy a várakozási idő egyre csak nő (talán egyre többen járnak oda? Vagy ki tudja?). Ha gondolod, megkérdezem neked, hogy kb hány hónap most. A konzi után akár azonnal indulhat a stimu vagy a kövi ciklusban, ráadásul BB (igen, ő a dokim) végtelenül rendes és végtelenül rugalmas, tehát sztem ha most bejelentkezel konzira (mondjuk az is 13 rugó sajnos), akkor megmondod neki, hogy most még nem tudsz kezdeni anyagiak (vagy akármi) miatt. Sztem azt fogja mondani, hogy oké, gyere vissza vérvételre annak a ciklusnak az 1-3 napján (ha shortod lesz), amikor kezdeni akarsz. Aztán ennyi. A vizsgálatok megvannak neked amit kérnek, ugye (megsúgom ebben is nagyon rugalmasak)? Ti házasok vagytok a pároddal? (Bocsi, már nem emléxem)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Persze,idén lépünk a bűvös 7.évbe. :lol:
Valahogy már nem is tudom elhinni,hogy rendes,emberséges orvosok is léteznek.Sajna én nagyon megjártam Z-vel és W-vel is.Te a Kaáli előtt hová jártál?
Anno mi is a Kaáliban kezdtük Szegeden.Ki is fizettük a 10ezret a konziért,de annyira megijesztett bennünket a doki,hogy többet nem mentünk viszza. :oops:
endzsi93

RANA!!!
Annnnnnyira örülök!!!! :lol: Ez már gyönyörű dupla csík... mit csík... zebra :lol:
Puszi mindenkinek!
Vendég

Lexa drága, a te drukkjaid nélkül nem menne!!! Azért szerdára még szoríts nekem (és utána is)! :wink:

Endzsi, mivel ijesztett meg a doki Szegeden? :shock: :roll: Mi mindig is (csak tavaly kezdtük) a debreceni Kaáliba jártunk. Meg se fordult a fejünkben más intézet, ez közel van nagyon, és nem hallottunk róla rosszat (igaz, akkor még nem is hallhattunk volna, mert a fórumokat csak hírből ismertem! :lol:).

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Akkor még nagyon azt hittem,hogy a világon egyedül nekünk nem sikerül a baba(nem volt netünk),senkitől nem tudtam tanácsot kérni.A doki meg szárazon közölte a tényeket,hogy 20% az esély,többszázezer forint,naponta kell Szegedre járni és nagyon ritka,hogy az első sikerüljön. :cry:
Szóval mindketten bepánikoltunk és vártuk a spontán csodát.
endzsi93

Rana!
Természetesen drukkolok végig... meg utána is... csak akkor már azért, hogy legyen végre egy nyugodt éjszakád az ikrektől :lol: :lol:
Minden rendben lesz!!! Nem lehet másképp! :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.02.22 22:23-kor.
Vendég

Na, akkor olvass utána Estike történetének itt a topikon!!!! :D 1% esélye volt, és elhatározta, hogy ő akkor is megmutatja a világnak!! És lőn! :D Mellesleg a 20% az nem is olyan kevés... Spontánnál is "csak" 25%, ha mindkét fél makkegészséges.... . :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Lexa, úgy legyen! És természetesen neked is teljesüljön minden vágyad, én meg ezért drukkolok nagyon! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Látom, Mindenki aaalszik :roll: :D

Endzsike:
a Pesti Kaáliban most 5-6 hónap a várakozás.
Ijesztgetős dokit bokánrúgom! :twisted:
(itt mind meg tudjuk mondani: a fene foglalkozik a százalékokkal!!! Csak megyünk előre és kész. Hol könnyebben viseljük, hol nehezebben. Nekem - 6 év alatt - 4 inszemem, 4 lombik stimulációm volt, és 3 beülti - ez a 3. sikerült, de tudtam: SOHA nem adnám fel!!!!)

Skrisz-Mami,
köszi a táblát! :P

Megadrukk Mindenkinek, mentem dógozni...

(Lányok! Eszetlenül émelygek :oops: :roll: :) )

tillidian

Jó reggelt mindenkinek! :D
Tillidian!Akkor most csökkent egy kicsit a várakozási idő Pesten.Tavaly év végén már erről számoltak be a kaális lányok.4 év elteltével már én sem foglalkozom a százalékokkal,de akkor még nagyon "tudatlanok",kezdők voltunk a témában. :(
Mi sem adjuk fel,de nekünk tekintettel kell lenni arra is,hogy az (eddig)egyetlen gyermekem sem szenvedhet hiányt semmiben.Szóval néha kevés az,hogy mi nagyon akarjuk,ha mondjuk a pénztárcánk már öngyilkosságot követ el.
endzsi93

Endzsi,
akkor hasonló a szitu: a vonalzómon látod, hogy mi is nevelünk már egy lassan kiskamaszt :P
a lombikok közt nálunk 2- ill. 1 év telt el, mert minket sem vet fel a pénz, de az idő is halad, és nálunk, nőknél ez eléggé meghatározó...
Akkor most a pestibe jössz? Szívből kívánom, mihamarabb babásodjatok!!! :D

tillidian

(én nem tudok róla, hogy bármikor is 10 hónap lett volna a pesti Kaáliban a várólista... :roll: ...mi 2007. júniusa óta vagyunk itt, azóta 6 hónap, most csökken épp 5-re...)

tillidian

Az indexen tényleg ezzel riogattak a lányok.Mondjuk a BMC-hez képest még mindig elég sok az 5-6 hónap is.Viszont,ha a bakik számát tekintjük,akkor meg magasan a budai vezet. :(
A debrecenibe szeretnénk menni.A férjem más beosztásba került a munkahelyén,nagyon kevés az ideje.Debrecenbe el tudok menni egyedül is(oda jártam fősulira),viszont Pestet nem merem bevállalni.
A "Manókirály" spontán összejött?Nálatok mi a gond?A korodat megkérdezhetem?
endzsi93

Sziasztok!

Bocs, hogy megint belekontárkodok:

Endzsi93!
Én júliusban hívtam a debreceni Kaálit időpontért, és októberre kaptam. De aztán bementem és megkérdeztem, hogy nincs e hamarabbi időpont, és volt, méghozzá július végi. De mivel akkor nyaraltunk, így augusztusi időpontban egyeztünk meg. Szóval abszolút nem kellett sokat várni. Konzi után, meg egy ciklust végigkövetnek, és kezdhettek is.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

És javaslom, hogy inkább BB-hez kérj időpontot. Én TZ-hez járok, de szívesen váltanék.

Bumi

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979

Sziasztok!
Ranacica,tedd fel a mai tesztet is :D
Zsu,teszteltél újra?Drukkok mennek!
Dezsinám++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Puszi,szurka drukkok!!!Mensi?
Estike,nálatok is esik?Mindig te jutsz eszembe,ha kinézek az ablakon és havas a táj :wink: Hogy vagytok?Pötyikék?
Mabe,jó mozizást mára :D és jó méreteket kívánok :wink:
Petne,és nem tudod megcsinálni a vonalzód?Mitől romlott el?
Vendég

Bumi!
Köszi a választ.Azt szabad tudni,hogy miért szeretnél váltani?
endzsi93

Endzsi! Válaszoltam a másikon, de ezeket inkább itt kéne megbeszélni, mert itt nem annyira off! :wink: :roll: Na látod, Buminak is u.az a véleménye, mint nekem! :wink:

Bumi! Én is kíváncsi lennék, miért szeretnél váltani! Priviben is lehet!! Köszi!

Nyulasz, már vártam, mikor kér meg már valaki végre megint! :oops: :wink: :lol: Mindjárt teszem....

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

:D
Vendég

Rana!
Biztosan nagyon hülye vagyok,de odaát miért OFF?Senkit nem akartam untatni,sem megbántani.Azt hittem ott ez a téma. :oops:
endzsi93

Rájöttem.Oda spontán babások is írnak,igaz? :oops: :oops: :oops:
endzsi93

Kép

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Endzsi, hát ja, az nem igazán CSAK lombikos topik (sőt, sztem főleg nem az: Nyíregyházi dokikhoz járó spontánkodók főleg). Sztem nem bántottál meg senkit! :wink: Csak gondoltam ha itt is írogathatunk egymásnak erről, itt talán többeket érdekel még a téma. :D

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Igazából azért keveredtem oda,mert Annmarit "üldöztem",ill.Timcsi vette meg a napokban a Gonalomat(ő pedig inszemes).Ezért gondoltam,hogy oda leginkább inszemes,lombikos leendő anyukák írnak. :roll:
endzsi93

Egyébként tudja valaki,hogy mi a különbség az antagonista ill.a short protokoll között? :?
endzsi93

Sztem nem kell mentegetőznöd, és persze oda is írhatsz gondolom, csak talán a sok lombikos elmélkedés nem oda való, amit mi folytattunk. Viszont egy az egyben ide illik! :lol: :lol: :lol:

Nyulaszt kérdezd, ő tudja! :wink:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana,ez erősebb mint az enyém volt ezen a napo :shock: :D annyira örülök neked!!!!

Endzsi,elvileg én annyi külömbséget láttam,hogy nincs elötte leállítás,se fogigátló,se szuri,ciklus első napjától stimu(pl.Gonal),6.napon uhu,és ez alapján folytatás...amikor a nagyobbak úgy 16-18mm közöttiek,akkor jön a stimu mellé egy cetrotid nevű szuri,amit reggel kellet beadnom,ez gátolja az LH megugrást,ezzel együtt a tüszőrepedést,így be lehet várni a kissebb tüszőket is...aztán repiszuritól minden ugyanaz.
Vendég

Rana,és mindenképp megvárod a szerdát a vV-vel?
Vendég

Endzsi93, Rana!
Írtam privit. Bocs, hogy nem ide írtam, de egy barátnőm már megütötte a bokáját, mert nyilvánosan írt egy dokiról, amire később felhívták a doki figyelmét.

Bumi

bumi1979

Rana!
Gratula, nagyon szép a teszted!

Bumi

bumi1979

Nyulasz!
Nekem az antagonista teljesen úgy működött,mint másnak a short,ezért nem értem a különbséget.A fogigátló csak a longnál van,nem?
endzsi93

Bumi!
Elolvastam. :D
Tényleg BB az én emberem!
endzsi93

Ranamami,
ez nagyon ott van!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Maternity tickers
hajnoca
Dunakeszi

Bumi, megértem, és köszi. :D

Nyulasz, már mindegy ez az egy nap (holnap vagy holnapután) a vv szempontjából, nem? :roll: Persze tűkön ülök, jobb lenne holnap, de mindegy. Holnap amúgy rengeteg munkám van, de az egész szerdát szabaddá tettem, mert remélem sokáig ott leszek a Kaáliban (ha jó a HCG-m, akkor ott kell maradnom infúzióra). :) :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana!!! :)
Ez egyre szebb és szebb és csíkosabb és csíkosabb :) :)
jelöltelek vissza :)
nekem is BB volt a dokim, igazi nagyfazon :) imádtam. :)
Vendég

2 éve növesztettem a tüszőimet,amiből Míra csajom kibújt :) Nagyon telik az idő...
Ma kapta meg a 15 hónapos oltást...el sem hiszem...15 hónapos....
Vendég

Sziasztok!

Rana: ez tuti baba. Erősödött a csík!!!!!!!!! :D :D Vérvétel mikor lesz????

Nyulasz: szurik mennek! :wink:

Endzsi: a long nem fogigátlós. (nekem longom volt/van)

Zsu: ???????

Ma reggelre megjött (fájt is hajnalban rendesen a hasam :( ), na innentől kezd izgalmassá válni! :wink:

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Akkor mostmár teljes képzavarban vagyok. :roll:
endzsi93

Puszi,akkor hajrá szurka!!! :D
Endzsi,a longnál előző ciklus 21 napjától szuri megy,ezzel állítják le a saját hormontermelésed,a shortnál elötte 1 vagy 2 hónap fogigátló,az antagonistánál egyik sem...+ a cetrotid szuri!
Rana,kibírjuk szerdáig...minek még infúzió?Mit kapsz?
Vendég

Köszi!Ez tömör volt és világos. :lol: :D
endzsi93

sziasztok!

Rana!
:D :D :D Annyira örülök!!! Gratulálok! ez nem a szuritól van, ott vannak a babák!!!
Mega-giga drukkok szerdára!!!

Zsu!
változás? nagyon szorítok Neked!!! :wink:

rólam:
végülis 12 tüszőm lett az UH-n. a mnyh még mindig 9mm :roll: :( hát nem tudom :roll: (de Csibe már helyrerázta a nyafogós lelkemet :) )
Ma tüszőrepi este, szerdán punkció :D Izgulok....
dezsina

Dezsi,ez teljesen szuper :D jó repesztést mára!!! :D :D :D
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?