Sziasztok lányok!
A gépünk nem enged belépni se igy se ugy!
Lehet hogy ujra kellene azon regisztrálnom!
nem tudom….!
Emma!
Sajnálom Zalánt nagyon!
Mit kaptatok a kruppra?
Kell valamit folyamatosan is szedni?Inhalátorunk nekünk is van,még Marci kapta!
Gratulálok a szép sulyhoz nem semmi mérete lesz a kicsikédnek!
Gyönyörü nevet választottatok!Nálam még a Zsombor és a Domonkos volt a listán de az Ágoston régi vágyam volt csak a férjem nem akarta!De végül belement!
Anno nálam is volt egy csaj és mondta hogy jönne vigyázni Marcira de csak hétfön délután ér rá ….intézzem akkor a dolgaim!
Ja persze ….és még meg is volt sértödve mikor mondtam hogy köszönöm akkor talán még sem!
Hajni!
Gratulálok a kislányhoz!
Nálunk Marcika lett volna Blanka!
Nekem is nagyon tetszett ez a név és mivel a 20-ik héten azt mondták,hogy talán kislány igy el is tudtam játszadozni a gondolattal és szép rozsaszin kazettára felvettük az ultrahangon amikor is a
30-ik héten egy oriási fütyit megmutatott nekünk!
Ágostonnál már nem voltam ilyen szentimentális ,idöm sem volt mert a 14-ik héten már láttam a fütyijét….!Szerintem én is csak fiut tudnék mint ahogy Emma irta!
Gyönyörü helyen voltatok és Olivér még mindig tökéletes!
A fogyoversenybe én vagyok a párod!
Nálunk a vacsi ugy van hogy 5 körül uzsi olyan 7 körül vacsora és fél9-9 körül meg 200ml tápi!
igy alszik egész éjjel!
A bébiszittyot küld el szerintem!Az elsö benyomás is fontos és az alaphigiénia meg kell hogy legyen nála ha kicsi gyerekre vigyáz!Mert ha nem vagy otthon és játszotereznek vagy bár mi……ez alap föleg amikor megszületik Blanka akkor kell hogy segitsen neked és nem ugy,hogy neked kell még öt is figyelned….!Szerintem!
Kata!
Sajnálom a betegséget nagyon!
Ezt nagyon benyeltétek….!
Mondtam én hogy be fog indulni a beszéd,rohamosan innentöl kezdve!
Egyébként hasonloan gondolom én is terhességet mint te csak mivel 6 honapot feküdtem igy én biztos vagyok benne hogy nekem több gyerekem nem lesz!
Nem lennék képes ezt még egyszer végig csinálni!
Mindenki megsinylette ezt a fél évet!Persze megérte csak többet nem szeretném …..!
Nekem is problémás volt Marcival a terhesség de Ágonál meg sem fordult a fejembe…!
Nem ugy indultam neki én sem hogy gond lesz de ha ugy alakult akkor hát persze hogy a fekvést választottam vagy is nem választottam ha nem csináltam és csináltam.....!
Zsuzsi!
Marci csinálta ezt sétánál!
Az egész utca minket nézett!
Én egy zárt játszoteret céloztam meg vele mindig és ott arra ment amerre akart!
De ö sem fogta a kezem soha és amikor megfogtam egyböl hanyat vágta magát….szép látvány volt!
Melcsi!
Nagyon édes a kis szerelmes sztori!
Nekem azt mondta Marci egyik nap anya kébzeld azt mondta az egyik lány hogy szerelmes belém és nem tehet rola!
Megzabálom amikor ilyen kis dumákat elereszt!
Petyaanya!
Nekünk van konyhányk még Marcié volt!
Ott van a konyhába és amikor fözöm akkor Ágo is föz a saját konyhájában!
Nagyon édes és közben mondja mit csinál!
Szerintem az jo ötlet a lánykádnak!!
Én a quelléböl rendeltem még anno de most is (szerintem) ott vannak a llegjobb minöségüek!
Hunci!
Gratulálok a fogyohoz!
Csak igy tovább!
Nálunk volt láz a 15 hos után és hasmenés is ami nagyon nehezen mult el!
Bandika!
Nekem is fél Ágo a kutyátol pedig a "kis" bulldog velünk van és még is!
A hangos dolgoktol nem de pl a lufitol remeg föleg amikor leereszted és a másik rémálom a síp!
Marci megfujja és szinte beleremeg a félelembe…!
Wish!
Gratulálok a kislányhoz!
Amikor elkezdtem olvasni a hozzászolásod levert a víz……!
Pihenj sokat és remélem most már nem lesz semmi!
Örülök,hogy nem találtak semmit és hogy rendezödött minden!
Sajnálom a korházat nagyon!
Nekem is anno az a 2 hét maga volt az örökkévaloság!
Mondjuk utána a 6 honap fekvés már könnyebb volt itthon mert elkoordináltam a fiukat az ágybol!
Ha esetleg valami segitség kell....csak szolj azt hiszem nem lakunk messze egymástol!!!!
Vigyázz magadra!
Zsebi!
Merre vagy?
Orsi!
Szerintem most van a családi sielés....!?